2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sanirim 5 inde gidicez canum. Gecen hafta 3 hafta sonra gelin demisti dr. Ona gorr hesaplayip yarin randevu alicam. Gerginlik heyecan hepsi birarada.
İnşallah güzel defnemizzzden hepimize güzel haberlerle gel annesi, sağlıklı olsun fıstığımmm o da topiğin yaramazlarindan biri işte

Bitanem nasıl oldunuz inşallah herşey yolundadir çok aceleci ve yaramaz bebislerimiz var gerçekten neyseki kontrol altındasin canım
Gunaydin canim...sancilar azaldi ama bitmedi.sureyi uzattilar o kadar.dru bekliyoruz bakalim nolacak.korkarim ki mayis grubunda mayista dogan bebis olmayacak

Yok

Canim yanlış anlamadım aynı sorun bende de oldu cepten yazdığım için mesajlarim yarım gitti hatta alıntı yapmıştım tekrar seni etiketleyip o da olmadı sanırım araya kaynadi yazılanlar.
Aynen bende de oyle oldu tlfdan yazınca öyle oluyor ne yazikki..iyi yanlış anlasilmadigima sevindim
Yok

Canim yanlış anlamadım aynı sorun bende de oldu cepten yazdığım için mesajlarim yarım gitti hatta alıntı yapmıştım tekrar seni etiketleyip o da olmadı sanırım araya kaynadi yazılanlar.
Yok

Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...

İnşallah sancıların durdurulur canım. Eltimin de başına geldi iki kere sancılandı açılması da vardı ama bebiş doğmadı. Hala da doğmuş değil 38. haftadalar şimdi. İnşallah senin de sancın durdurulur aceleci minik biraz bekler.

Amin canim.tek dilegimiz biraz daha durmasi.1 haftaya raziyim ben.minigim dayanamiyor icerde durmaya sanki disarda ne varsa...

20 gun mu!!! ben bir kac gun kaniyoruz bitiyor zannediyordum... sok sok sok seklindeyim su an! senin ilk bebegin normal dogum muydu satwacim?
Hayır cnm sezaryen
Benim kanamamin kesilmesi 50 günü buldu hatta yanilmiyorsam 54.saydığımız hatirliyorum
Tekrar regl olmam da 5 ay sonra oldu.

Bebeginin diger mobilyalarına uygun olarak 4-5yaş civarini da düşünerek karyola cinsi belki yine de daha çok tavsiye ederim o zaman en azından uzun ömürlü bir alışveriş oluyor.inşallah sallanarak uyumalar azalınca yan taraftaki dolap bölmesine çıkaracağız ve normal yatak olarak kullanacak kızım.bizim karyola sonra çalışma masası da oluyormuş bu arada takarken ustalar demişti :)

Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter çıkarsın hastaneden.malesef biraz aceleci çıktılar napalım canları sağolsun:)

Geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter çıkarsın hastaneden.malesef biraz aceleci çıktılar napalım canları sağolsun:)
Canimmmm bebisin sağlıklı olsun sen mutlu ol. Allahım yüzünüzu hep güldürsun. Biyolojik psikolojik tüm sıkıntılarınla günahlardan arınıp tertemiz oldun bence .. bakma en şanslı annis sensin burda. Erkenden aldın miskokulunu yanına. .miracin olmuştur yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…