2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canımcım yaa nette her şeyin abrtilisiyla karşılaşiyoruz maalesef .. Bakmamak en doğrusu..

Kucağınada alırsın tatlım bol emsin paşa büyüsün evlat kadar tatlı bişey yoktur heralde bir anne için evlat tarif edilemez bi duygu onun sevgisi dünyalara bedel tatlım kısa sürede toparlarsınız inşallah ay nasıl tatlı oglumun ilk doğduğu gibi gözleri Fıldır fıldır gerçekten maşallah kuzuya

Tatlım daha iyi olmaniza sevindin yapsınlar tabi bi zahmet hem hamile hem hastasin sen

Aynen tatlım yaa benim de aklima geliyor buraya etiketledim geçen gün ama ses çıkmadı dedim kendi kendime simdi numaralarimiz olsaydi birbirimizde bu kadar merak etmezdik. Artık doğumlar başlıyor daha cok merak edecegiz
CNM ASLINDA BURDAKI ARKADAŞLAR ILE WATSAP MI KURSAK EN AZINDAN DAHA KOLAY HABERLESIRIZ AY BIRDE COK ÖZENIYORUM HERKESIN ARKADASLARIYLA GRUBU VAR

ay cok saol canim, bir tane resmim guzel cikmis ..
kusura da bakmam sekerim niye bakayim. ya anaya ya babaya cekecek zaten. onun simdi burnu benzemese dogunca ben yine bi yerini benzetirim
o kadar karnimda tasidim ayol!

İllaki vardır sana benzer yanlarida, daha ayakları elleri vücudu tam çıkmıyor ultrasonda, dogunca belli olur

O zaman bence kendine haksızlik ediyormussun canımAllah mutluluğunuzu daim etsin tatlım hatta oğluşla birlikte 3 degil 5 değil tam sonsuz kat arttırsın
Bende diyabet yok ama bizim hatunun yanaklari da böyle bence mayıs bebişleri böyle telaslanma sen tabiki de fotoğraf isteriz

Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum
İyi akşamlar canım çok gecmiş olsun inşallah minik bekler iki hafta daha. ayy nedir bizim bu bebişlerde ki acele.bizi haberdar et olur mu canım

Ayy canım tam yemelik zaten ne planlarım vardı ama masumluklarını görünce unutuyo hepsini insan:))inşallah haftayada oğluşumu aldım evimize geldim diye haberler veririm tatlım
Inşallah canım benim her gün iyi haberlerinizi bekliyoruz
Bu arada sen tam böyle olmuşsun(benim de gelecekteki halim)

Az kaldı canım sizde yaşayacaksınız inşallahsağol canım benim bende hiç beklemiyodum ama ilaç gbi geldi inanO kadar yorgun hissediyorum ki kendimi dediğin gibi dinlenip enerji toplamam lazım

İnşallah canim Rabbim hepimize yasatsin böyle güzel duygulari gelmez mi senin miraç'la bulusman bize bile iyi geldi duş alabiliyorsan güzel bir duş al canim sonrada iyi bir uyku çek yarin miraç icin daha çok sütün olur hem dinlenince

Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...

Çok geçmiş olsun, inşallah yavrucak dayanır biraz daha da zamanında gelir

Hahaha lorena cim çok şekersin :))))

Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...

Gecmis olsun canim inşallah kizin bekler biraz daha güzel haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…