- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.001
Evet canımcım yaa nette her şeyin abrtilisiyla karşılaşiyoruz maalesef .. Bakmamak en doğrusu..NicksizYumurta
@Lorenaa ve diğer tatlı annişler iyi akşamlar herkese.kızlar öksürüğün bugün biraz,daha iyi.kızımda bugün yeni toparlandı.dün gece hastaneye götürüp hava taktırtık zavallı yavrum gözleri çöktü resmen.bi de antibiyotik ishal yaptı..kızımı düşünürken kendimi ve oğluşumu unutuyorum gercekten kayınvalidemler geldiler şimdi kalktılar çayı da görümceler yaptı.ben hastayım yapsınlar de mi ama.
Pamukprncess canım bakma şu internette yazılanlara onlar yüzünden kafayı yiyecek olan biri var burda.kıskanç eltilere diyecek söz yok canım sadece nasıl böyle kötü seyler düşünmeye ve konuşmaya dilleri varıyor anlamıyorum
@miranda_1986 canım maşallah devinimize bende burnunu sana benzettim canım.yakışiklı bi prens olacağı kesin.
@balliceviz canımcım moralin neye bozuk bilmiyorum ama çok hassasız bu ara bide okuldan da ayrıldın şimdi canın sıkılır hersey gelir aklına.prensesimize iyi bak canım annen doğuma gelecek nasıl olsa
Kucağınada alırsın tatlım bol emsin paşa büyüsün evlat kadar tatlı bişey yoktur heralde bir anne için evlat tarif edilemez bi duygu onun sevgisi dünyalara bedel tatlım kısa sürede toparlarsınız inşallah ay nasıl tatlı oglumun ilk doğduğu gibi gözleri Fıldır fıldır gerçekten maşallah kuzuyaİnşallah canım toparlasında evine getireyim oğluşu:)o duyguları sadece 5 dk da yaşattı kimbilir artık tamamen kucağıma aldığımda neler yaşatacak minik erkekimcanım doktor o konuda hiç bişey söylemedi sanırım kilosuna bakmayacak (tabi ciddi bi bi düşüş olmadığı sürece)ona yarayacak kadar emebildiğinde çıkartacak.
Ayy merakım da baya arttı tamam doğunca da konuşalım bukonuyuAşkolsun mgulcum ben sana hic kizabilir miyim? ama inatci keci de oldugumdan dogunca bi daha konusalim bu konuyu diyecegim
Benim yok canım malesef ne facebook ne twitwer ne instegram.hiç kullanmadım.komik ama kullanmayıda bilmiyorumolsa eklerdim valla
Tatlım daha iyi olmaniza sevindinNicksizYumurta
@Lorenaa ve diğer tatlı annişler iyi akşamlar herkese.kızlar öksürüğün bugün biraz,daha iyi.kızımda bugün yeni toparlandı.dün gece hastaneye götürüp hava taktırtık zavallı yavrum gözleri çöktü resmen.bi de antibiyotik ishal yaptı..kızımı düşünürken kendimi ve oğluşumu unutuyorum gercekten kayınvalidemler geldiler şimdi kalktılar çayı da görümceler yaptı.ben hastayım yapsınlar de mi ama.
Pamukprncess canım bakma şu internette yazılanlara onlar yüzünden kafayı yiyecek olan biri var burda.kıskanç eltilere diyecek söz yok canım sadece nasıl böyle kötü seyler düşünmeye ve konuşmaya dilleri varıyor anlamıyorum
@miranda_1986 canım maşallah devinimize bende burnunu sana benzettim canım.yakışiklı bi prens olacağı kesin.
@balliceviz canımcım moralin neye bozuk bilmiyorum ama çok hassasız bu ara bide okuldan da ayrıldın şimdi canın sıkılır hersey gelir aklına.prensesimize iyi bak canım annen doğuma gelecek nasıl olsa
CNM ASLINDA BURDAKI ARKADAŞLAR ILE WATSAP MI KURSAK EN AZINDAN DAHA KOLAY HABERLESIRIZ AY BIRDE COK ÖZENIYORUM HERKESIN ARKADASLARIYLA GRUBU VARAynen tatlım yaa benim de aklima geliyor buraya etiketledim geçen gün ama ses çıkmadı dedim kendi kendime simdi numaralarimiz olsaydi birbirimizde bu kadar merak etmezdik. Artık doğumlar başlıyor daha cok merak edecegiz
ay cok saol canim, bir tane resmim guzel cikmis ..
kusura da bakmam sekerim niye bakayim. ya anaya ya babaya cekecek zaten. onun simdi burnu benzemese dogunca ben yine bi yerini benzetirim
o kadar karnimda tasidim ayol!
O zaman bence kendine haksızlik ediyormussun canımAşkolsun mg
ay saol nicksiz yumurtacigim. beni simartacaksiniz burda. oyle guzel kadindan saymam yoksa ben kendimi. ama bu resimde ilk hamile oldugumu ogrendigimiz haftaydi, ondan mutlu cikmisiz herhalde.
evet bebis bayagi tombis. gerci korkutmuyor degil. acaba diyabetten mi oldu diye dusundum bugun. ultrasonda kilosunu boyunu soylemeyince bilemiyor tabi insan...
dogsun onun da resmini koyacagim. minnak burunlu sey <3
İyi akşamlar canım çok gecmiş olsun inşallah minik bekler iki hafta daha. ayy nedir bizim bu bebişlerde ki acele.bizi haberdar et olur mu canımIyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum
Inşallah canım benim her gün iyi haberlerinizi bekliyoruzAyy canım tam yemelik zaten ne planlarım vardı ama masumluklarını görünce unutuyo hepsini insan:))inşallah haftayada oğluşumu aldım evimize geldim diye haberler veririm tatlım
ZATEN UZERI PANSUMANLI KAPALI OLUR BENCE DESTEKLER KORUR GIBI GELDI İNŞ BOSUNA ALMAMISIMDIR BENIMDE SEZARYAN OLACAK
Hay allahım ya allah iyiliğini versin emi Alemsin canımInşallah canım benim her gün iyi haberlerinizi bekliyoruz
Bu arada sen tam böyl
Az kaldı canım sizde yaşayacaksınız inşallahsağol canım benim bende hiç beklemiyodum ama ilaç gbi geldi inan O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi dediğin gibi dinlenip enerji toplamam lazım
ay ben zaten cakma feminist... dort senedir degistirmedigim soyismime en sonunda kocaminkini de eklettim. ne olur ne olmaz bebeginkiyle ayni olsun diye ehheheehhe
Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
Hahaha lorena cim çok şekersin :))))babybabycat canım o cici bebe birçoğumuzun favorisi sanırım
Bende çok severim. Kızım bir yaşındayken falan kv birgün mutfaktan elinde cicibebe paketiyle ve bir hışımla çıktı. "Sen çocuğa bu hazır ve bol şekerli şeylerimi yediriyorsun, zehir bu zehir"diye haykırdı
Bende yoooo anne onu ben seviyorum, kendim için almıştım deyince (ki gerçekten öyleydi) kadının bana söylediği büyük bir memnuniyet ifadesiyle" hmmm iyi o zaman"
Yani zehir zıkkım ye derrr gibi
Ah işte, bildiğin kayınvalide
Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
AYNEN BURDAN AYRILMADAN ISTEYEN ORDANDA DEVAM EDER IYI OLURNicksizYumurta ekleme isi yada numara alma isini sen ustlen bence ne dersin buradan ayrilmadan oradan da haberlesiriz. isteyenler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?