- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.981
Evet canım benim neler neler duyuyoruz .. Bizim yakışıklımiz yeter ki sağlıklı olsun ki öyleÇok sağol canım ya evet bugün biraz zor geçiyor ama oyalanıp kafa dağıtmaya çalışıyorum..dediğin gibi stres üzüntü olumsuz etkiliyor malesef.şu an için orası daha iyi gerçekten eminim ama işte sende anlarsın bazen bi duygu yoğunluğu vurup geçiyor işte:)kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 9 aylık doğup solunum sıkıntısı çekenler,yüksek oranda enfeksiyon riski taşıyanlar onları gördükçe küçüklüğüne üzülmiyim diyorum.
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza..deniyim canım onuda sağolasın:)
Ayyy maşallah size yaaamirandam kizicak ama babaya benzettim ben olsun bak onu da sen beğenerek almadin mi
Evet canım misler gibiymiş gerçekten..inşallah öyle olur güçlenir oğluşum..Yaa ne güzel onun mis kokusunu içine çektin. İnşallah daha da güçlenecek tatlım
ay cok saol canim, bir tane resmim guzel cikmis ..Valla canım ksr bakma da ben babaya benzettim açıkçası, bu arada söylemeden geçemeyeceğim maşallah çok güzelsin
Amin canımmmm inşallahçok duygulandım.rabbim sizi hiç ayırmasın.
Sağol canımselam herkese..
ben girmeyeli yine neler olmuş neler =)
M Mjdmjd ve @keser84 bebişlerniz hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip eder inşallah..
tüm hastalara da Allahım şifa versin
biz kalanlara da sağlıkla günümüzü doldurup bebişlerimizi hayırlsıyla kucagımıza almak nasip eder inşallah..
Amiiin..
Tatlım allahtan farklı şehirdesiniz eltiler neden böyle fesat anlamış degilim tatlım allahtan mesafe koymuşsun bide içli dışlı olsan nasıl olurdu acaba neyse canım hiç umursama böyle biriniO olumsuz bir şey bulup da mutlu olmanın peşinde canım, en son bebek yapcakti ben hamile olunca o da olmadı iyice bana sardı maşallah sağlıklı çocukları da var ama şimdi de onların bebeklik fotolarini her yere koyup duruyokötü enerjilerini uzak tutsunlar inşallah bebeğim sağlıklı olsun da o insan kafaya takılacak kadar önemli değil
Aşkolsun mgAyyy maşallah size yaaamirandam kizicak ama babaya benzettim ben olsun bak onu da sen beğenerek almadin mi
ay saol nicksiz yumurtacigim. beni simartacaksiniz burda. oyle guzel kadindan saymam yoksa ben kendimi. ama bu resimde ilk hamile oldugumu ogrendigimiz haftaydi, ondan mutlu cikmisiz herhalde.Oyy maşallah ogluşumabizim bebisler tosuncuk olcak belli ki
Ay sorma teyzesi hele bi ciksin kemircem o parmaklariağzına sokuyordu yaa pek sekerdi
Aman kuzum bırak artık şunlara sinir olmayı zaten istedikleri de osen çocukları sev yine de tatlım akılları erip de senin iyi biri olduğunu anlarlarsa ne ala anlamazlarsa o zaman bakarsin caresine
Canım benim belli ki cok üzülmüşsün sakin olmaya calis inşallah çözülemeyecek bir problem degildir üzüldüğün sey. Sen yine de Öykümüzü düşün ve onu uzmemek icin keyiflenecegin biseyler yap
Oyy onun küçücük koklayan burnunu severim ben yaaaklın bebisinin kokusunda kalsın sadece canım eminim cok iyi bakıyorlardır zaten sütünü de verecekler daha ne olsun birkaç gün daha sabrettin mi sonra hep kucaginda olacak minik paşam
Amin canım benim teşekkürler
Ayy maşallah oğluşun tontiş yanaklarına yaaparmaklarını severim onun yaaa
cici bebe hastası biri olarak gülsem ayıp olur herhalde geçmiş olsun canım bi süre ara ver istersen cici bebe keyfine sonra bebisinle yarışırsın
Bu arada maşallah prensese büyümüşonlar büyüdükçe bizde de uyku ihtiyacı mı artıyor anlamadim
Ayy mirandammmmmaşallah sana ne güzel hatunsun burunlarinizi incelemeye aldım ve Devincigimin burnunu sana benzettim babasinin burun delikleri daha geniş duruyor eşine öyle söyle bi de o acidan baksın bu arada ben de merak icindeyim bakalım nasıl olacak oğluş
Tatlım allahtan farklı şehirdesiniz eltiler neden böyle fesat anlamış degilim tatlım allahtan mesafe koymuşsun bide içli dışlı olsan nasıl olurdu acaba neyse canım hiç umursamaO olumsuz bir şey bulup da mutlu olmanın peşinde canım, en son bebek yapcakti ben hamile olunca o da olmadı iyice bana sardı maşallah sağlıklı çocukları da var ama şimdi de onların bebeklik fotolarini her yere koyup duruyokötü enerjilerini uzak tutsunlar inşallah bebeğim sağlıklı olsun da o insan kafaya takılacak kadar önemli değil
Ayy canım tam yemelik zaten ne planlarım vardı ama masumluklarını görünce unutuyo hepsini insan:))inşallah haftayada oğluşumu aldım evimize geldim diye haberler veririm tatlımOyy maşallah ogluşumabizim bebisler tosuncuk olcak belli ki
Ay sorma teyzesi hele bi ciksin kemircem o parmaklariağzına sokuyordu yaa pek sekerdi
Aman kuzum bırak artık şunlara sinir olmayı zaten istedikleri de osen çocukları sev yine de tatlım akılları erip de senin iyi biri olduğunu anlarlarsa ne ala anlamazlarsa o zaman bakarsin caresine
Canım benim belli ki cok üzülmüşsün sakin olmaya calis inşallah çözülemeyecek bir problem degildir üzüldüğün sey. Sen yine de Öykümüzü düşün ve onu uzmemek icin keyiflenecegin biseyler yap
Oyy onun küçücük koklayan burnunu severim ben yaaaklın bebisinin kokusunda kalsın sadece canım eminim cok iyi bakıyorlardır zaten sütünü de verecekler daha ne olsun birkaç gün daha sabrettin mi sonra hep kucaginda olacak minik paşam
Amin canım benim teşekkürler
Ayy maşallah oğluşun tontiş yanaklarına yaaparmaklarını severim onun yaaa
cici bebe hastası biri olarak gülsem ayıp olur herhalde geçmiş olsun canım bi süre ara ver istersen cici bebe keyfine sonra bebisinle yarışırsın
Bu arada maşallah prensese büyümüşonlar büyüdükçe bizde de uyku ihtiyacı mı artıyor anlamadim
Ayy mirandammmmmaşallah sana ne güzel hatunsun burunlarinizi incelemeye aldım ve Devincigimin burnunu sana benzettim babasinin burun delikleri daha geniş duruyor eşine öyle söyle bi de o acidan baksın bu arada ben de merak icindeyim bakalım nasıl olacak oğluş
ay cok saolcum Berenebru'cumNicksizYumurta
Lorenaa ve diğer tatlı annişler iyi akşamlar herkese.kızlar öksürüğün bugün biraz,daha iyi.kızımda bugün yeni toparlandı.dün gece hastaneye götürüp hava taktırtık zavallı yavrum gözleri çöktü resmen.bi de antibiyotik ishal yaptı..kızımı düşünürken kendimi ve oğluşumu unutuyorum gercekten kayınvalidemler geldiler şimdi kalktılar çayı da görümceler yaptı.ben hastayım yapsınlar de mi ama.
Pamukprncess canım bakma şu internette yazılanlara onlar yüzünden kafayı yiyecek olan biri var burda.kıskanç eltilere diyecek söz yok canım sadece nasıl böyle kötü seyler düşünmeye ve konuşmaya dilleri varıyor anlamıyorum
miranda_1986 canım maşallah devinimize bende burnunu sana benzettim canım.yakışiklı bi prens olacağı kesin.
balliceviz canımcım moralin neye bozuk bilmiyorum ama çok hassasız bu ara bide okuldan da ayrıldın şimdi canın sıkılır hersey gelir aklına.prensesimize iyi bak canım annen doğuma gelecek nasıl olsa
Aşkolsun mgAyyy maşallah size yaaamirandam kizicak ama babaya benzettim ben olsun bak onu da sen beğenerek almadin mi
ay o senin ve burdaki bi suru guzel bakan arkadaslarimizin guzel gozleri lorenacim. yoksa oyle ahim sahim bir kadin degilim.Ayyy Miramdammm sen ne hoşmuşsun öyleeee
Güzelliğin böylesi diyorummm
Bence Devin bey rengi babadan güzelliği ve burnuşu anneden alacakk
Ayy sabırsızlıkla bekliyoruz melez bebeğimizi
dee mi dee mi teyzesi <3CNM TEN RENGI ESMER OLUR AMA BURNU FALAN SANA BENZIYOR BENCE SAGLIKLA GELSINDE INŞ BUNLAR TATLI ATIŞMALAR
ay ben zaten cakma feminist... dort senedir degistirmedigim soyismime en sonunda kocaminkini de eklettim. ne olur ne olmaz bebeginkiyle ayni olsun diye ehheheehheayy kiz hic gulecegim yoksa yaparlarmi yaparlar valla iyi yapmissin
ZATEN UZERI PANSUMANLI KAPALI OLUR BENCE DESTEKLER KORUR GIBI GELDI İNŞ BOSUNA ALMAMISIMDIR BENIMDE SEZARYAN OLACAKGobek toparlansa guzel olurda sezeryan da rahatsız etmezmi acaba dikisleri
ay insallah sana ceker o zaman burnuay oda bulur annesi gibi güzelini inşallah.benim kızın gözler baba.bununki bana çekcek diye umutluyumya hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?