2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canım benim neler neler duyuyoruz .. Bizim yakışıklımiz yeter ki sağlıklı olsun ki öyle erken doğum halledilir bir aşama

M Mjdmjd canim cok duygulandim yazdiklarina insallah rabbim saglikla miraca kavusmayi nasip etsin sana. Sut icin bi onerim olacak sana ablam kullanirdi bir adet kuru incir yeyip arkasina bir bardak su ic sute etkisi buyuk
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza..deniyim canım onuda sağolasın:)

Valla canım ksr bakma da ben babaya benzettim açıkçası, bu arada söylemeden geçemeyeceğim maşallah çok güzelsin
ay cok saol canim, bir tane resmim guzel cikmis ..
kusura da bakmam sekerim niye bakayim. ya anaya ya babaya cekecek zaten. onun simdi burnu benzemese dogunca ben yine bi yerini benzetirim
o kadar karnimda tasidim ayol!

Sağol canım

Tatlım allahtan farklı şehirdesiniz eltiler neden böyle fesat anlamış degilim tatlım allahtan mesafe koymuşsun bide içli dışlı olsan nasıl olurdu acaba neyse canım hiç umursama böyle birini

NicksizYumurta
Lorenaa ve diğer tatlı annişler iyi akşamlar herkese.kızlar öksürüğün bugün biraz,daha iyi.kızımda bugün yeni toparlandı.dün gece hastaneye götürüp hava taktırtık zavallı yavrum gözleri çöktü resmen.bi de antibiyotik ishal yaptı..kızımı düşünürken kendimi ve oğluşumu unutuyorum gercekten kayınvalidemler geldiler şimdi kalktılar çayı da görümceler yaptı.ben hastayım yapsınlar de mi ama.
Pamukprncess canım bakma şu internette yazılanlara onlar yüzünden kafayı yiyecek olan biri var burda.kıskanç eltilere diyecek söz yok canım sadece nasıl böyle kötü seyler düşünmeye ve konuşmaya dilleri varıyor anlamıyorum
miranda_1986 canım maşallah devinimize bende burnunu sana benzettim canım.yakışiklı bi prens olacağı kesin.
balliceviz canımcım moralin neye bozuk bilmiyorum ama çok hassasız bu ara bide okuldan da ayrıldın şimdi canın sıkılır hersey gelir aklına.prensesimize iyi bak canım annen doğuma gelecek nasıl olsa

Ayyy maşallah size yaaa mirandam kizicak ama babaya benzettim ben olsun bak onu da sen beğenerek almadin mi
Aşkolsun mg
ay saol nicksiz yumurtacigim. beni simartacaksiniz burda. oyle guzel kadindan saymam yoksa ben kendimi. ama bu resimde ilk hamile oldugumu ogrendigimiz haftaydi, ondan mutlu cikmisiz herhalde.
evet bebis bayagi tombis. gerci korkutmuyor degil. acaba diyabetten mi oldu diye dusundum bugun. ultrasonda kilosunu boyunu soylemeyince bilemiyor tabi insan...
dogsun onun da resmini koyacagim. minnak burunlu sey <3

Tatlım allahtan farklı şehirdesiniz eltiler neden böyle fesat anlamış degilim tatlım allahtan mesafe koymuşsun bide içli dışlı olsan nasıl olurdu acaba neyse canım hiç umursama

Ayy canım tam yemelik zaten ne planlarım vardı ama masumluklarını görünce unutuyo hepsini insan:))inşallah haftayada oğluşumu aldım evimize geldim diye haberler veririm tatlım

ay cok saolcum Berenebru'cum dogumdan cikinca, bebek bana benzerse 60... 70... derken ilk gobek atan lohusa kadin olacagim herhalde.. hele de kanada da !

M Mjdmjd canımcım ay ne güzel anlatmişsin canım kızımı kucağıma aldığım zamanlar geldi aklıma.ohh o miss kokuları.aradan zaman geçince özlemişiz o duyguları.kilosu da ilk doğduklarında vücutta ödem oluyormuş o gecti ise normaldir canım sesi sütünle iyice toparlar inşallah

Ayyy maşallah size yaaa mirandam kizicak ama babaya benzettim ben olsun bak onu da sen beğenerek almadin mi
Aşkolsun mg
Ayyy Miramdammm sen ne hoşmuşsun öyleeee
Güzelliğin böylesi diyorummm
Bence Devin bey rengi babadan güzelliği ve burnuşu anneden alacakk
Ayy sabırsızlıkla bekliyoruz melez bebeğimizi
ay o senin ve burdaki bi suru guzel bakan arkadaslarimizin guzel gozleri lorenacim. yoksa oyle ahim sahim bir kadin degilim.
ama bebis bana ceksin yaa :) bence de tam da senin dedigin gibi burnu benim, rengi babasinin :)

CNM TEN RENGI ESMER OLUR AMA BURNU FALAN SANA BENZIYOR BENCE SAGLIKLA GELSINDE INŞ BUNLAR TATLI ATIŞMALAR
dee mi dee mi teyzesi <3
zaten ben o kadar inatciyim ki, kim ne derse desin en sonunda sacinin telini bulup yine de kendime benzetecegim napiyim, zaten ilk bakista herkes baba dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…