- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.041
Hadi gecmis olsun canim. İlk anda veriyorlsr kilo zaten canim.ona takilma sen normal yani. Oglumda ilk ay kontrolunde dogum kilosundaydi.her bebek veriyor tatlim.@mgul
Tatlım çınarım ne güzel kilo almış maşallah paşamakordonuda kafana takma artık senin ve bebşin için hayırlısı neyse o şekilde olucak doğumun..strese girme nolur.
NicksizYumurta prensesin haberi yok o şapır şupur emilen parmaklar yenilecek maşallah elabaharımada o da kocaman olmuş
Bende taburcu oldum bugün evdeyim artık oğluşum hastanede çok zor geldi onsuz eve dönmek ama olsun allahın izniyle gelecek güzel günlerin hatrına katlanıcaz..
Bugün ilk defa oğluma dokundum kucağıma aldım kızlar çok duygusal bi gün benim için çünkü o içimdeki sabırsız küçük adama dışardan dokunmak tarifi olmayan çok güzel bi duygu rabbim hepinize nasip etsin inşallah..emmeyede çalıştı o küçücük ağzıyla 4-5 sefer anca çekebildi sütü o bile yetti bana çok şükür.hergün gidip emzirmeye çalışıcam onun dışında da sürekli sağıp göndericem çıkana kadar.
Çok şükür sütümde geliyor artık göğüs pompası olarak lansinohun çiftlisini aldık fikir olsun sizede arayanlar vardı.çok memnunum hastanenin pompmasıyla eziyet çekmişim resmen.
Oğluşta 1600 grma düşmüş kilo kaybı olmuş ama toparlayacağını düşünüyorum inşallah.
Ohh sevindim canim. Az alsin öz alsin. Bi hafta daha gelissin icerde insaallah canimmSelam bayanlar. Bugun kontrolumuz vardi bebegim biraz daha kilo almis az da olsa doktor gıdım gıdım büyüyor annesi dedi. En azından dışarda yasamini sürdürecek kiloya gelmesini bekliyoruz dedi. Bugünü de atlattik haftaya cagirdi.buna da cok şükür.
ben spiral düşünüyorum canım. en güvenlisi o gibi geldi banaKızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu
canım geçmiş olsun.Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
Ayy bayıldım size ya maşallah ne kadar yakışmışsınızay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Sağol canım darısı vaktinde başınıza inşallahHadi gecmis olsun canim. İlk anda veriyorlsr kilo zaten canim.ona takilma sen normal yani. Oglumda ilk ay kontrolunde dogum kilosundaydi.her bebek veriyor tatlim.
Kilo almaya basladigi anda cikarirlasr Miracida insallah.
Senin moralin yuksek oldukca sutunde bol olucak tatlim. Emmisde birde pasa ay nasil sevindim.
Annesibin sutuyle beslensin guclensin cabucak evine gitsin insallah
Ayy güzel yürekli teyzelerimiz bizim yaa paşam çok şanslı vallaİnşallah canim Rabbim hepimize yasatsin böyle güzel duygularigelmez mi senin miraç'la bulusman bize bile iyi geldi duş alabiliyorsan güzel bir duş al canim sonrada iyi bir uyku çek yarin miraç icin daha çok sütün olur hem dinlenince
Inşallah canım benim her gün iyi haberlerinizi bekliyoruz
Bu arada sen tam böyle olmuşsun(benim de gelecekteki halim)
Eki Görüntüle 1802097
Ayyyy basın çok derde girer ama. Oğlanlar sıra sıra koşar sonra peşinden :)))Ay ten rengi babaya benzerse ben de sarışın bi fıstık mı dogurcammmm acabaay gözleri de benzese keske yeşil yeşil
Aynen canım ya tarifi yok..sağol teyzesi o gözler bitiriyor bizi.1 saat öncede süt gönderdim foto çekmişler kuzum öyle yatmış etrafına bakışlar atıyoKucağınada alırsın tatlım bol emsin paşa büyüsün evlat kadar tatlı bişey yoktur heralde bir anne için evlat tarif edilemez bi duygu onun sevgisi dünyalara bedel tatlım kısa sürede toparlarsınız inşallah ay nasıl tatlı oglumun ilk doğduğu gibi gözleri Fıldır fıldır gerçekten maşallah kuzuya
Ah saol canım o senin güzelliğin. Bebislerimizin bahtlari güzel olsun, daha ne isteriz!Ayy bayıldım size ya maşallah ne kadar yakışmışsınızsende çok güzelsin haksızlık etme kendine:)bende sana benzettim dudak ve burnunu ikinizin karışımı çok güzel bişey olacak canım merakla bekliyorum devin paşayı
Ayyy ağzından bal mi damlıyor neeemiranda_1986 maşallah bebiş çok şeker bence de burnu sana benzicek, ortaya karışık bir melez olacak bu
Canım ya sizinkide apayrı bi duygudur herlade:)ikinci can parçan geliyo kimbilir nasıl güzel duygular yaşatacak size.
Tatlım ben ordaki bebişlerin hepsini erken doğmuş zannediyodum ama bugün anneleriyle konuşunca kendime kızdım yaniEvet canım benim neler neler duyuyoruz .. Bizim yakışıklımiz yeter ki sağlıklı olsun ki öyleerken doğum halledilir bir aşama
Yok tatlım burnu aynı babasıay insallah sana ceker o zaman burnu
M Mjdmjd inşallah en yakın zamanda yavrun kucağında evinize döneceksiniz...hayırlısı ile inşallahhh
Kızlar bir şey soracağım. bazen böyle bebeğim pırpırpır kanat çırğıyor gibi oluyor sonra normal hareketlere devam...nisan annelerinde okudum bebeğin çırğınır gibi olursa hemen gel demiş birisine doktoru...endişelendim..gün içinde ara ara oluo böyle(( daha doktora gitmeme 2hafta var...
Canım o bende de olM Mjdmjd inşallah en yakın zamanda yavrun kucağında evinize döneceksiniz...hayırlısı ile inşallahhh
Kızlar bir şey soracağım. bazen böyle bebeğim pırpırpır kanat çırğıyor gibi oluyor sonra normal hareketlere devam...nisan annelerinde okudum bebeğin çırğınır gibi olursa hemen gel demiş birisine doktoru...endişelendim..gün içinde ara ara oluo böyle(( daha doktora gitmeme 2hafta var...
Canım o bendede oluyor kısa süreli bi hareketlilik cirpinma gibi birşey hatta az önce yine oldu bende haftaya perşembe gideceğim doktora umarım önemli bir durum değildirM Mjdmjd inşallah en yakın zamanda yavrun kucağında evinize döneceksiniz...hayırlısı ile inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?