2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
barok-bi canım inşallah bu geceui atlatırsın ve bebiş biraz daha sabreder gelmek için, stres yapma lütfen herşey iyi olacak inşallah

Artık hayırlısıyla 35. Haftada olan hamişlerimiz bile var dolayısıyla arka arkaya hep doğumlarımız olacak inşallah. Ve biz burda aile gibi olduk gerçekten birbirimizi aileden biri kadar merak ediyoruz. O nedenle telefon paylaşma işi çok mantıklı ve gerekli bence de. Topiğimizin sınıf başkanı ilan edilen NicksizYumurta ya isteyenler numarasını atsın. ordan acil durumlarda kolayca haberleşiriz. Ben gönderiyorum şimdi başkana numaramı, isteyen herkes göndersin de askıda kalmasın bu iş buluşma gibi

Hadi gecmis olsun canim. İlk anda veriyorlsr kilo zaten canim.ona takilma sen normal yani. Oglumda ilk ay kontrolunde dogum kilosundaydi.her bebek veriyor tatlim.
Kilo almaya basladigi anda cikarirlasr Miracida insallah.
Senin moralin yuksek oldukca sutunde bol olucak tatlim. Emmisde birde pasa ay nasil sevindim.
Annesibin sutuyle beslensin guclensin cabucak evine gitsin insallah

Ohh sevindim canim. Az alsin öz alsin. Bi hafta daha gelissin icerde insaallah canimm

ben spiral düşünüyorum canım. en güvenlisi o gibi geldi bana

Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
canım geçmiş olsun.
inşallah biraz daha bekler bebişin.
aceleci yeni bir mayıs bebeğimiz mi yoksa. haberdar et tatlım bizi

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Ayy bayıldım size ya maşallah ne kadar yakışmışsınızsende çok güzelsin haksızlık etme kendine:)bende sana benzettim dudak ve burnunuikinizin karışımı çok güzel bişey olacak canım merakla bekliyorum devin paşayı

Sağol canım darısı vaktinde başınıza inşallahyok aslında çok takılmadım bende hep duyuyodum doğduktan sonra 300-500 kilo kaybı olabiliyomuş ama paşa zaten minik olunca ondan tedirgin oldum biraz.bizim senle miniklerimiz sütümüzle büyüyecek inşallah canım

Ayy güzel yürekli teyzelerimiz bizim yaa paşam çok şanslı vallasütüm çok şükür geliyor artık düzenli 3 saatte bir götüryor babası.onunda aklı sürekli orda her gittiğinde telefonu içeri verip foto çektiriyo dayanamıyor babalıkta zormuş gerçekten

Aynen canım ya tarifi yok..sağol teyzesi o gözler bitiriyor bizi.1 saat öncede süt gönderdim foto çekmişler kuzum öyle yatmış etrafına bakışlar atıyoallahım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah.

Ah saol canım o senin güzelliğin. Bebislerimizin bahtlari güzel olsun, daha ne isteriz!

Canım ya sizinkide apayrı bi duygudur herlade:)ikinci can parçan geliyo kimbilir nasıl güzel duygular yaşatacak size.
Doktoruda çok önemli değil prematüre olmasıyla da alakası yok herbebkte karşılaşabileceğimiz bi durum dedi canım.inşallah toparlar kısa sürede.

Evet canım benim neler neler duyuyoruz .. Bizim yakışıklımiz yeter ki sağlıklı olsun ki öyle erken doğum halledilir bir aşama
Tatlım ben ordaki bebişlerin hepsini erken doğmuş zannediyodum ama bugün anneleriyle konuşunca kendime kızdım yaniinşallah canım bizim yakışıklı oğluşlar biraz yaramaz olacak ama canları sağolsun sağlıklı olsunlar yeter

C
Canım o bende de ol
Canım o bendede oluyor kısa süreli bi hareketlilik cirpinma gibi birşey hatta az önce yine oldu bende haftaya perşembe gideceğim doktora umarım önemli bir durum değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…