2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok güzeller ne kadar da düşünceliler bizim Gorumce. Bizim aldığımıza bile çemkiriyo, kurt mu var hemen aliyonuz diye güle güle eskitsin prenses çok güzel büyümüş
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah bebişlerimize bu alınanları giydirmek nasip olur.

Yaaa çok güzel bi ruyaymiss koptum okurken. Hayır olsun inşallah.

Evet çok acayip ama bence anlamlı da. Çünkü vücut emzirdikce annenin iyileşmesi için gerekli olan hormonları salgiliyor. O da rahimin kuculup iyileşmesine neden oluyor. Ama bu annelik çok zor iş yahu ( ben o kadar kanandigini bilmiyordum.

Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa

Oo gezmeler tozmalar. Dolasin bakalim. Bizleride unutma arada bi selam çak sherr hanim

Masallah bebise kilosu boyu yerinde. Zaman daraldi gerçekten. Heyecan dorukta.

Yaaa çok güzel bi ruyaymiss koptum okurken. Hayır olsun inşallah.

Amin insallah canim.. Bende cok guldum kizimda benim gibi muzip olacak sanirim.

Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa

Canim ben 2 pijama 1 gecelik koydum. Sezeryan dusunuyorum. 2 gece kaabilirim Sut damlayacak felan .dogumdan sonra terliyormus insan.. Terleyincede ben duramam oyle terli terli .

Ayy şükür iyisiniz canım yaa valla bi ara doğum mu yapti acaba diye düşünmedik desem yalan olursana özelden msj attim bi bakiver ona

Canim ben 1 gecelik 2 pijama takimi koydum biri sabahlikli. 4 tane külot, 2 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni koydum. Burda hastanede cok tutmuyorlarmis ona güveniyorum ama yine de koydum ev de 5dk uzaklikta lazim olursa bisey esim getirir diye düşündüm.

Düşüncesiz insan çok işte alacaklı gibi kapı çalarlar uyuzgiller

Aynen canim yaa

almadim bende tatlım ama bilemedim şimdi ..

Almadan önce sor canim mutlaka olmadi sitesinden alirsin fiyatlari ayni nasilsa bosuna kargo ucreti odeme

Neden riskli canim gebeligin hangi hastene ve doktora gidiyorsun
tamam kesin bakacagim zaten neo plusa ugramam gerek gelince olmadi havi serifin espark ve kanatlida yerleri varmis onlara bakarim

Ohh ohh tatil baslamis gezmeler yapilmis alisveris yapilmis herseyde iyiymis cok sevindik canim senin adina

Ayy maşallah ne güzel kilolar almis öyle bebegin. inşallah hayirlisi ile hepimiz saglikli dogumlar yapalim

Benimde ev baya yakın bende 2 pijama koyayım dimi riske atmıyayım. Ben emzirme atleti almadım daha ya illa kullanılıyormu ki acaba? Hiç hoşlandmadım kendisinden çünkü normal atlet olmaz mı sizce ? Ay ne çok soru sordum

Canım hamam yolunda falan mutlaka vardır sizinkilere bi sor bakalım orda daha uygundur fiyat olarak :)

Ohh ne güzel gozun aydin canim bende 2 pijama 1 gecelik koyayim diyorum 3-4 tanede kilot 2 emzirme atleti 1 emzirme sutyeni koyacagim canim

Atma riske canim koy sen dursun cantada canim atleti yukari kaldirmakdan daha mantiklidir diye dusunuyorum ben emzirme atleti ama istersen bir dene oba göre al

Canım hamam yolunda falan mutlaka vardır sizinkilere bi sor bakalım orda daha uygundur fiyat olarak :)

Ayyy eskisehiri bilen birisi ile konusmak daha bir guzelmis bakacagim canim kurtuluş kuruyemisde vardi kilo hesabi ama tam fiyati hatirlamiyorum sormustum ama az pahalidir ama urunlerine bayiliyorum ben

Canim emzirme atleti bence büyük kolaylık yeni dogum yapan herkes tavsiye ediyor. Bence al. Öteki atletten memintoyu cikarmak zor olabilir bunda hemen ön tarafı aciveriyorsun tipine bakma yaa bosver kim görecek

Amin canim ay evet az kaldı yaa yakinda minikler kucagimizda olacakmaşallah oğluşa kocaman olmuş

Evet oraya bak netten de mutlaka bi bak canım benim burda mahalledeki markette bile çikolata satılıyor pembe kutu içinde isim yazmaz ama its a girl yazıyo netten de bi araştır yine de ben kayınvalideye dedim ama oralı olmadı hiç

Ben bakip yollayayim canim fiyatlari bir arastirayim sana haber veririm ben sanki baksa eline yapisacak ben burda iki tane pastaneye şu süslüler varya hani uzerinde bebek yada emzik olan onlari sordum 140 tl dediler kilosuna dedim kalsin normal cikolata dagitirim

Yok artık 140 neymiş yaaa çok valla. Sagol tatlım düşünmen yeter ama burdan 40 tlye falan gelicek bana zaten hediyelik vericem yanında da yetiversin kayınvalideyi napmalı kaynar kazana atmalı

kızlar ben bu sekerlerden yaptırıyor üzerinde hoşgeldin yazacak ankarada sekersepetim diye bir yer ilgilenen olursa internet adresine bakabilirEki Görüntüle 1803064

Pek guzellermis canim bu sekerlerde saglikli güzel gunlerde dagitmak nasip olsun

Yok artık 140 neymiş yaaa çok valla. Sagol tatlım düşünmen yeter ama burdan 40 tlye falan gelicek bana zaten hediyelik vericem yanında da yetiversin kayınvalideyi napmalı kaynar kazana atmalı

Aynen canim bende duydukca şok oldum fiyatlari ayy bende çikolatayi sadece agizlari tatlansin diye istiyorum genellerin magnet ve kolanyalarimiz var hediyelik olarak da yeter herhalde en iyi kayinvalide uzakta dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…