- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.261
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah bebişlerimize bu alınanları giydirmek nasip olur.Çok güzeller ne kadar da düşünceliler bizim Gorumce. Bizim aldığımıza bile çemkiriyo, kurt mu var hemen aliyonuz diyegüle güle eskitsin prenses çok güzel büyümüş
Yaaa çok güzel bi ruyaymiss koptum okurken. Hayır olsun inşallah.Gunaydin kizlar
Dun gece ruyamda kizimi gordum dogurdum ev gibi bir yerde aldim kucagima ama massallah tosuncuk bir tombul.
Acaba hemen yikasammmiki üsürmu diyorum . Zilli konusuyo üsümem üşumem felan diyo. Suratima bakip ay sen ne tatlisin diyo.. Ben karnimda onu nasil seviyorsam oda beni oyle seviyo minnak ayy cok degisikti
Özel mesaj attım. Burda uzun uzun anlatıp kimsenin canını sıkmak istemedim.Neden riskli canim.
Evet çok acayip ama bence anlamlı da. Çünkü vücut emzirdikce annenin iyileşmesi için gerekli olan hormonları salgiliyor. O da rahimin kuculup iyileşmesine neden oluyor. Ama bu annelik çok zor iş yahuYok cnm ağrı hiç yok
Zaten ilk 20 gün yogun geldi
Sonra son 20 gün damla damla geldi
Ben sana tamamen temizlendigim süreyi söyledim 54 gün diye :)
Herkesin farklı oluyo ..senin değişik olur belki..
Benim tek rahimde agrim oluyordu
O da kızımı emzirirken ..
Bi hemşire yakınım demişti ki
Çocuğu ne kadar çok emzirirsen rahim o kadar hızlı büzülür ve toparlanir
Rahmin o yüzden acıyor emzirirken diye ..
Gerçekten de ilk 15-20 gün acıdı rahmim bebek emdikce ..
Ne enteresan di mi..
Süt göğüsten akıyor ama rahim etkileniyo..
Rabbimizin hikmeti işte. ..
Yettim gayrııııııııııı
Önce izinden önce yeni elemanı yetiştirdim sonra da evde rahata alıştım ardından ablama ve abime gezmelere gittim sonuç. buralardan uzak kaldım.
kızım ve ben çok iyiyiz teyzeleri . Umarım herkes iyidir.
Geçen önceki perşembe kontrole gittiğimizde raporumuzu alırken ilk nst mize de girdik. bir sorun yok sancı filan da yok.
geçen çarşamba da havuzlu handan kızımızın hemen hemen tüm cicişlerini aldım bi kaç parça eksiği kaldı.
son havadisler budur. beni merak eden soran sormayan herkese sevgiler - öpücükler
Kızlaaar nasılsınız biz bugün bebisimle buluştuk Tosun paşam 2800 gr olmuş 49 cm nst sonuçları iyi çıktı hiçbir sorun yok çok şükür Allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin heveslendim çook az kaldı heyecan bastı
Yaaa çok güzel bi ruyaymiss koptum okurken. Hayır olsun inşallah.
Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa
Ayy şükür iyisiniz canım yaa valla bi ara doğum mu yapti acaba diye düşünmedik desem yalan olurYettim gayrııııııııııı
Önce izinden önce yeni elemanı yetiştirdim sonra da evde rahata alıştım ardından ablama ve abime gezmelere gittim sonuç. buralardan uzak kaldım.
Geçen önceki perşembe kontrole gittiğimizde raporumuzu alırken ilk nst mize de girdik. bir sorun yok sancı filan da yok.
geçen çarşamba da havuzlu handan kızımızın hemen hemen tüm cicişlerini aldım bi kaç parça eksiği kaldı.
son havadisler budur. beni merak eden soran sormayan herkese sevgiler - öpücükler
Canim ben 1 gecelik 2 pijama takimi koydum biri sabahlikli. 4 tane külot, 2 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni koydum. Burda hastanede cok tutmuyorlarmis ona güveniyorum ama yine de koydum ev de 5dk uzaklikta lazim olursa bisey esim getirir diye düşündüm.Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa
Düşüncesiz insan çok işte alacaklı gibi kapı çalarlar uyuzgiller
almadim bende tatlım ama bilemedim şimdi ..
Eskişehirli değilim ama Dr um burada. 20 gündür de burda kalıyorum hastaneye yakın olmak için. Riskli gebelik sıfındayım o yüzden sıkı takip ediliyorum. Öyle işte. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.
1. Katta bahsettiğim çikolatacı. Bir sürü model var. Benim dediklerim hacı Şerif'in çikolatası gibi küçük boy madlen. Daha büyükleri, kalınları falan da var. Geldiğinde bakarsın kafana yatmazsa internetten sipariş verirsinyagmurr_damlasi
Yettim gayrııııııııııı
Kızlaaar nasılsınız biz bugün bebisimle buluştuk Tosun paşam 2800 gr olmuş 49 cm nst sonuçları iyi çıktı hiçbir sorun yok çok şükür Allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin heveslendim çook az kaldı heyecan bastı
Oo gezmeler tozmalar. Dolasin bakalim. Bizleride unutma arada bi selam çak sherr hanim
Masallahbebise kilosu boyu yerinde. Zaman daraldi gerçekten. Heyecan dorukta.
Amin insallah canim.. Bende cok guldum kizimda benim gibi muzip olacak sanirim.
Canim ben 2 pijama 1 gecelik koydum. Sezeryan dusunuyorum. 2 gece kaabilirim Sut damlayacak felan .dogumdan sonra terliyormus insan.. Terleyincede ben duramam oyle terli terli .
Benimde ev baya yakın bende 2 pijama koyayım dimi riske atmıyayım. Ben emzirme atleti almadım daha ya illa kullanılıyormu ki acaba? Hiç hoşlandmadım kendisinden çünküAyy şükür iyisiniz canım yaa valla bi ara doğum mu yapti acaba diye düşünmedik desem yalan olursana özelden msj attim bi bakiver ona
Canim ben 1 gecelik 2 pijama takimi koydum biri sabahlikli. 4 tane külot, 2 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni koydum. Burda hastanede cok tutmuyorlarmis ona güveniyorum ama yine de koydum ev de 5dk uzaklikta lazim olursa bisey esim getirir diye düşündüm.
Canım hamam yolunda falan mutlaka vardır sizinkilere bi sor bakalım orda daha uygundur fiyat olarak :)Aynen canim yaa
Almadan önce sor canim mutlaka olmadi sitesinden alirsin fiyatlari ayni nasilsa bosuna kargo ucreti odeme
Neden riskli canim gebeligin hangi hastene ve doktora gidiyorsun
tamam kesin bakacagim zaten neo plusa ugramam gerek gelince olmadi havi serifin espark ve kanatlida yerleri varmis onlara bakarim
Ohh ohh tatil baslamis gezmeler yapilmis alisveris yapilmis herseyde iyiymis cok sevindik canim senin adina
Ayy maşallah ne güzel kilolar almis öyle bebegin.inşallah hayirlisi ile hepimiz saglikli dogumlar yapalim
Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa
Benimde ev baya yakın bende 2 pijama koyayım dimi riske atmıyayım. Ben emzirme atleti almadım daha ya illa kullanılıyormu ki acaba? Hiç hoşlandmadım kendisinden çünkünormal atlet olmaz mı sizce ? Ay ne çok soru sordum
Canım hamam yolunda falan mutlaka vardır sizinkilere bi sor bakalım orda daha uygundur fiyat olarak :)
Canim emzirme atleti bence büyük kolaylık yeni dogum yapan herkes tavsiye ediyor. Bence al. Öteki atletten memintoyu cikarmak zor olabilir bunda hemen ön tarafı aciveriyorsunBenimde ev baya yakın bende 2 pijama koyayım dimi riske atmıyayım. Ben emzirme atleti almadım daha ya illa kullanılıyormu ki acaba? Hiç hoşlandmadım kendisinden çünkünormal atlet olmaz mı sizce ? Ay ne çok soru sordum
Amin canimKızlaaar nasılsınız biz bugün bebisimle buluştuk Tosun paşam 2800 gr olmuş 49 cm nst sonuçları iyi çıktı hiçbir sorun yok çok şükür Allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin heveslendim çook az kaldı heyecan bastı
Evet oraya bak netten de mutlaka bi bak canım benim burda mahalledeki markette bile çikolata satılıyor pembe kutu içinde isim yazmaz ama its a girl yazıyoAtma riske canim koy sen dursun cantadacanim atleti yukari kaldirmakdan daha mantiklidir diye dusunuyorum ben emzirme atleti ama istersen bir dene oba göre al
Ayyy eskisehiri bilen birisi ile konusmak daha bir guzelmisbakacagim canim kurtuluş kuruyemisde vardi kilo hesabi ama tam fiyati hatirlamiyorum sormustum ama az pahalidir ama urunlerine bayiliyorum ben
Evet oraya bak netten de mutlaka bi bak canım benim burda mahalledeki markette bile çikolata satılıyor pembe kutu içinde isim yazmaz ama its a girl yazıyonetten de bi araştır yine de ben kayınvalideye dedim ama oralı olmadı hiç
Yok artık 140 neymiş yaaa çok valla. Sagol tatlım düşünmen yeter ama burdan 40 tlye falan gelicek bana zaten hediyelik vericem yanında da yetiversinBen bakip yollayayim canim fiyatlari bir arastirayim sana haber veririm bensanki baksa eline yapisacak ben burda iki tane pastaneye şu süslüler varya hani uzerinde bebek yada emzik olan onlari sordum 140 tl dediler kilosuna dedim kalsin normal cikolata dagitirim
kızlar ben bu sekerlerden yaptırıyor üzerinde hoşgeldin yazacak ankarada sekersepetim diye bir yer ilgilenen olursa internet adresine bakabilirEki Görüntüle 1803064
Yok artık 140 neymiş yaaa çok valla. Sagol tatlım düşünmen yeter ama burdan 40 tlye falan gelicek bana zaten hediyelik vericem yanında da yetiversinkayınvalideyi napmalı kaynar kazana atmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?