2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amin canım cumlemize ben magnet falan almadım yaa kararsız kaldım bu şekerler yeter diye düşünüyorum ama bilemedim az mı olur

Aynen canım ya valla çok özlemişim evimi ve tabi kocişimi:)

Amin canım cumlemize ben magnet falan almadım yaa kararsız kaldım bu şekerler yeter diye düşünüyorum ama bilemedim az mı olur

Canim bence yeterli geldi cunku seninkisi istenirse acilmaz süs olarakda konur. Arkadasim kizinin 1 yasi icin yaptirdi bu tarz bisi ben hic acmadim tv unitesinde süs olarak duruyor ben madlen çikolata dagitacagim. Magnetleride keceden kendim yaptim

İyi aksamlar kızlar ev taşıma isi çıktı aniden toplaniyorum yoğun ve yorgunum hepinizi opuyorum

Kolay gelsin canim aman dikkat et yorma kendini cok hayirdir canim bir anda nerden cikti bu tasinma isi

Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa
canim ben 2 gecelik 1 pijama goturucem,nolur nolmaz kanama gecer belki...1 tanede emzirme sutyeni ve 1 emzirme atleti goturucem.kulot falan 5tane koyarim.

Ay kızın ütülerini bitirdim kendi pijama ve geceliğimi hallettim. Kızlar sizce 2 pijama bir gecelik mi? Yoksa tek pijama yeter mi? İç çamaşırı atlet kaç tane koyucaksınız? Akıl fikir verin banaaa
canim ben 2 gecelik 1 pijama goturucem,nolur nolmaz kanama gecer belki...1 tanede emzirme sutyeni ve 1 emzirme atleti goturucem.kulot falan 5tane koyarim.

Ya kızlar ben yine psikopata bağladım ama benim karnım aşağıya indim eşim işten geldi şimdi o da dedi karnın aşağıya inmiş senin diye biz mi takıntı yapıyoruz ki zaten göbekim çok büyükte değil ama anlaşılıyor sanki

Kolay gelsin canim aman dikkat et yorma kendini cok hayirdir canim bir anda nerden cikti bu tasinma is

Sanirim kizimin sansi ev aldik dogum oncesi Hic hesapta yoktu ama oldu
i

Ayy ne güzel canim cok kolay gelsin maşallah sansli gelmis kizin size

Ayy canim endise etme yaa hemen inince dogum olacak degil ya

Ben pek anlayamiyorum canim o durumu. Ama gobegin asagiya inmis bile olsa bu yakin zamanda dogum yapcagin anlamina gelmez bence tatlim

Kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum ya bu aralar hiç iştahım da yok Resmen akşam yemekleri bi işkenceye dönüşüyor benim içim keyifsiz oluyorum neden ki aksamlari

Canim internette okumustum ama nerde bilmiyorum son ay bazi hamilelerde oluyormus iştahlari kapaniyormus normaldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…