2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bugün bebisimi gördük teyzeleri, büyümüş maşallah 2150 gr olmuş paşam, geçen ay doğum pozisyonundaydi şimdi dönmüş oturuyomus, bende 1 ayda 1 kg cık almışım, cok özlemişim tombik yanaklarini

Eklentiler

• IMG-20160326-WA0018.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar bugün sinemaya gittim hareketli bir filmdi bebekte hareketliydi hiç durmadı korkmuş olabilir mi çıkmak istiyor gibi tekmeler attı

Masallah kuzulara kilolari hep onden gidiyor. Canim ben haftada 1 kilo alıyorum bir masallah ta sana ozaman

Sanirim kizimin sansi ev aldik dogum oncesi Hic hesapta yoktu ama oldu
Hayirli olsun canim kendini cok yorma Nefes daha gelmeden kısmeti gelmis maşallah [/QUOTE]

Ayy ne güzel canim cok

Cok tesekkurler kizlar rabbim herkese huzur dolu evler nasip etsin insallah
kolay gelsin maşallah sansli gelmis kizin
size

Ayy canim endise etme yaa hemen inince dogum olacak degil ya

seldayavuzguray canim cok sevindim sizin adiniza. Darisi bizim gibi kirada olanlarin basina insallah.
Hayirli ugurlu mutluluk dolu olsun yeni eviniz
Ayy canim endise etme yaa hemen inince dogum olacak degil ya[/QUOTE]

seldayavuzguray canim cok sevindim sizin adiniza. Darisi bizim gibi kirada olanlarin basina insallah.
Hayirli ugurlu mutluluk dolu olsun yeni eviniz

Aynı durumdayız canım kendimi tutuyorum bende.doktora dedim o gün ben kendimi tutamıyorum bazen diye tutacaksın başka çaren yok dedi

Ama ben kendimi ölçtüm canım, ne yersem yiyim tatlı yemezsem şeker artmıyor bende, aksam yemegınde 2 dolu tabak makarna yedim 1 saat sonra ölçtüm 132 ydi, dün akşam ayıptır söylemesi catlayana kadar balık yedim 1 saat sonra 112 ydi, ama azcık reçel pekmez yesem 180 lere çıkıyor, bende hayatımdan tatlıyı çıkardım gerisi devam

Masallah kuzulara kilolari hep onden gidiyor. Canim ben haftada 1 kilo alıyorum bir masallah ta sana ozaman

Valla bende şaşırdım, geçen ay 1 ayda 4 kg almıştım bu ay sadece 1 kg almışım,hayatımdan tatlıyı çıkardım kiloda almıyorum

Kızlar bugün sinemaya gittim hareketli bir filmdi bebekte hareketliydi hiç durmadı korkmuş olabilir mi çıkmak istiyor gibi tekmeler attı
Neden korksun ki canim. Cok ypogun ses oldugu icin hareketlenmistir. Korkmayi bilmiyor onlar henuz

Of valla kendimden bıktım sofrada görsen uyuz gibiyim

Deme öyle kendine canim

Maşallah canim ne güzel kilolar almis öyle bebegin sende az kalmissin kilo sanada maşallah

Canım telaslanma bence ne kadar indi ki?

Kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum ya bu aralar hiç iştahım da yok Resmen akşam yemekleri bi işkenceye dönüşüyor benim içim keyifsiz oluyorum neden ki aksamlari
Canim sanırım bebisler büyüyünce midemizi eskisi gibi dolduramiyoruz. Benim de eşim farketti senin istahin mi yok eskisi gibi yemiyorsun dedi. Akşamları cok yiyemiyorum artık midem rahatsız oluyor.

Oyy maşallah kuzuya yaasen de az kilo almissin canim cok iyi son ayi da böyle atlattin mı ooohhh misss

Canım korkmamiştir da yüksek sese tepki vermiştir. Gecen gün tiyatroya gittik biz de müzik çaldıkca icerde hoplayıp zipladı resmen

Olmaz mi bitanem yaa devamli kış ayinda üşüyen ben şimdi yaniyom kombi hep ayni devirde yaniyor bizde ama gece mutlaka terleyip uyaniyorum incelik pijamalarla bile Allah'tan çok yaza kalmayacak hamilelikler yoksa yanmisik biz

Olmaz mi bitanem yaa devamli kış ayinda üşüyen ben şimdi yaniyom kombi hep ayni devirde yaniyor bizde ama gece mutlaka terleyip uyaniyorum incelik pijamalarla bile Allah'tan çok yaza kalmayacak hamilelikler yoksa yanmisik biz
Aynen tatlım bizim evimiz sıcak oluyor geceleri kombi acikken nefes alamıyoruzgecen sene gectik doğalgaza da rahat ettik ondan önce merkezi sistem vardı aman Allahim karda kışta pencere açık uyuyorduk iyiki o zamanlar çocuk düşünmedik balkonda yatardım artık
Bi daha çocuk yaparsam yine aynı vakte ayarlayayim bari

Aynen canım bende de var o gece kalkıp atlet pijama degisiyorum zaten sutyenleri attim evde yelkenler fora modundayim kombiyi kaç saat oldu kapatali ateş basiyor.

Ayy Allah'tan benimki çok sicak degil ama en kisik devirde yaniyor cevirsem kapanacak hesabi merkezi sistem çok bunaltici oluyor gercekten bak çok mantikli bu aylar hamilelik ve dogum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…