- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.301
Bugün bebisimi gördük teyzeleri, büyümüş maşallah 2150 gr olmuş paşam, geçen ay doğum pozisyonundaydi şimdi dönmüş oturuyomus, bende 1 ayda 1 kg cık almışım, cok özlemişim tombik yanaklarini
Hayirli olsun canim kendini cok yormaSanirim kizimin sansi ev aldik dogum oncesi Hic hesapta yoktu ama oldu
Ayy ne güzel canim cok
Cok tesekkurler kizlar rabbim herkese huzur dolu evler nasip etsin insallah
kolay gelsin maşallah sansli gelmis kizin
size
Ayy canim endise etme yaa hemen inince dogum olacak degil ya
Ayy canim endise etme yaa hemen inince dogum olacak degil ya[/QUOTE]seldayavuzguray canim cok sevindim sizin adiniza. Darisi bizim gibi kirada olanlarin basina insallah.
Hayirli ugurlu mutluluk dolu olsun yeni eviniz
seldayavuzguray canim cok sevindim sizin adiniza. Darisi bizim gibi kirada olanlarin basina insallah.
Hayirli ugurlu mutluluk dolu olsun yeni eviniz
Aynı durumdayız canım kendimi tutuyorum bende.doktora dedim o gün ben kendimi tutamıyorum bazen diye tutacaksın başka çaren yok dediBenim de bi acikki sorma, ye ye doymuyorum, şeker çıkmasa hep yiyecem de şekerden korkuyorum
Ayy maşallah onaBugün bebisimi gördük teyzeleri, büyümüş maşallah 2150 gr olmuş paşam, geçen ay doğum pozisyonundaydi şimdi dönmüş oturuyomus, bende 1 ayda 1 kg cık almışım, cok özlemişim tombik yanaklarini
Aynı durumdayız canım kendimi tutuyorum bende.doktora dedim o gün ben kendimi tutamıyorum bazen diye tutacaksın başka çaren yok dedi
Masallah kuzularakilolari hep onden gidiyor. Canim ben haftada 1 kilo alıyorum bir masallah ta sana ozaman
Bende oyleyim, benimki mide yanmasi korkusundan canim.Kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum ya bu aralar hiç iştahım da yok Resmen akşam yemekleri bi işkenceye dönüşüyor benim içim keyifsiz oluyorum neden ki aksamlari
Neden korksun ki canim. Cok ypogun ses oldugu icin hareketlenmistir. Korkmayi bilmiyor onlar henuzKızlar bugün sinemaya gittim hareketli bir filmdi bebekte hareketliydi hiç durmadı korkmuş olabilir mi çıkmak istiyor gibi tekmeler attı
Of valla kendimden bıktım sofrada görsen uyuz gibiyim
Bugün bebisimi gördük teyzeleri, büyümüş maşallah 2150 gr olmuş paşam, geçen ay doğum pozisyonundaydi şimdi dönmüş oturuyomus, bende 1 ayda 1 kg cık almışım, cok özlemişim tombik yanaklarini
Yazık acıdım ne hissetti acabaNeden korksun ki canim. Cok ypogun ses oldugu icin hareketlenmistir. Korkmayi bilmiyor onlar henuz
Canım telaslanma bence ne kadar indi ki?Ya kızlar ben yine psikopata bağladım ama benim karnım aşağıya indim eşim işten geldi şimdi o da dedi karnın aşağıya inmiş senin diye biz mi takıntı yapıyoruz ki zaten göbekim çok büyükte değil ama anlaşılıyor sanki
Canim sanırım bebisler büyüyünce midemizi eskisi gibi dolduramiyoruz. Benim de eşim farketti senin istahin mi yok eskisi gibi yemiyorsun dedi. Akşamları cok yiyemiyorum artık midem rahatsız oluyor.Kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum ya bu aralar hiç iştahım da yok Resmen akşam yemekleri bi işkenceye dönüşüyor benim içim keyifsiz oluyorum neden ki aksamlari
Oyy maşallah kuzuya yaaBugün bebisimi gördük teyzeleri, büyümüş maşallah 2150 gr olmuş paşam, geçen ay doğum pozisyonundaydi şimdi dönmüş oturuyomus, bende 1 ayda 1 kg cık almışım, cok özlemişim tombik yanaklarini
Canım korkmamiştir da yüksek sese tepki vermiştir. Gecen gün tiyatroya gittik biz de müzik çaldıkca icerde hoplayıp zipladı resmenKızlar bugün sinemaya gittim hareketli bir filmdi bebekte hareketliydi hiç durmadı korkmuş olabilir mi çıkmak istiyor gibi tekmeler attı
Ay kızlar yaa hamile olmasam menopoza girdim diyeceğimbi ateş basıyor terliyorum kapı pencere acasım geliyor. Geceleri zaten kombiyi kapatıyoruz ona rağmen üstümü nerdeyse hiç örtmeden yatıyorum sizde de var mı bu icten ısıtma modu
Aynen tatlımOlmaz mi bitanem yaa devamli kış ayinda üşüyen ben şimdi yaniyomkombi hep ayni devirde yaniyor bizde ama gece mutlaka terleyip uyaniyorum incelik pijamalarla bile Allah'tan çok yaza kalmayacak hamilelikler yoksa yanmisik biz
Ay kızlar yaa hamile olmasam menopoza girdim diyeceğimbi ateş basıyor terliyorum kapı pencere acasım geliyor. Geceleri zaten kombiyi kapatıyoruz ona rağmen üstümü nerdeyse hiç örtmeden yatıyorum sizde de var mı bu icten ısıtma modu
Aynen tatlımbizim evimiz sıcak oluyor geceleri kombi acikken nefes alamıyoruz gecen sene gectik doğalgaza da rahat ettik ondan önce merkezi sistem vardı aman Allahim karda kışta pencere açık uyuyorduk iyiki o zamanlar çocuk düşünmedik balkonda yatardım artık
Bi daha çocuk yaparsam yine aynı vakte ayarlayayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?