- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.321
Ayyy aynı ben çok nadir usume tuttuğu da oluyo ama genelde sıcaktan bunalıyorum .. Hararet varAy kızlar yaa hamile olmasam menopoza girdim diyeceğimbi ateş basıyor terliyorum kapı pencere acasım geliyor. Geceleri zaten kombiyi kapatıyoruz ona rağmen üstümü nerdeyse hiç örtmeden yatıyorum sizde de var mı bu icten ısıtma modu
Ayyy aynı ben çok nadir usume tuttuğu da oluyo ama genelde sıcaktan bunalıyorum .. Hararet var
Ay kızlar yaa hamile olmasam menopoza girdim diyeceğimbi ateş basıyor terliyorum kapı pencere acasım geliyor. Geceleri zaten kombiyi kapatıyoruz ona rağmen üstümü nerdeyse hiç örtmeden yatıyorum sizde de var mı bu icten ısıtma modu
Ayy güzelim yaa sana da geçmiş olsun teşhis edilmesi iyi, son aylardayiz.. Ben geçen gün tahlil yaptım enfeksiyon yok demişti bitanem..NicksizYumurta ben de sürekli sicakliyorum canım. Hatta deli gibi terliyorum.
Geçen gün çok ağrım oldu ne oluyor diye şaşırdım. Hatta acaba sancılarım mi başladı diye panikleyip hastaneyi aradim. Nöbetçi ebe hemşireye agrilarimin tarifini verdikten sonra, kadın hemen çok terleyip sık idrar yapmaya çıkıp cikmadigimi sordu. Evet deyince yarın kliniğe git idrar yolları enfeksiyonun olabilir dedi. Hakikaten de varmış. Antibiyotik verdi Dr. İkinci günü daha ve şimdiden terlemelerim geçti.
Hadi yaa ne oldu ki aniden canım.. Bizde haftaya taşınıyoruz.. Maşallah topikte baya taşınan olduİyi aksamlar kızlar ev taşıma isi çıktı aniden toplaniyorum yoğun ve yorgunum hepinizi opuyorum
Ben daha almadim yaa emzirme atleti mi deCanim emzirme atleti bence büyük kolaylık yeni dogum yapan herkes tavsiye ediyor. Bence al. Öteki atletten memintoyu cikarmak zor olabilir bunda hemen ön tarafı aciveriyorsuntipine bakma yaa bosver kim görecek
Bence suan düşmüş olabilir canım bide sabah ya aç misin yukselse daha farklı olur belirtileriGünaydınlarr güzellikler...Kızlar bi kaç gündür hamur işi fazla kaçırdım heralde.kafamda bi sersemlik var.dönüyor gibi bişey tansiyonum çıkmış olabilirmiki?Nöbetçi eczane bulup ölçtireyim bari
Ya nisan annelerine baktım şimdi bir sürü bir sürü doğuran olmuş çok heyecanlandım ben de
Günaydın mutlu pazarlar herkesegece göbişimi eşimin sırtına dayamışım kız tepiklemiş sürekli bana diyoki bişey mi oldu niye dürtüyorsun dedim o ben değil kızın bu seferde nasıl hareket ediyor sen nasıl duruyorsun diyor anla işte annelik böyle dedim
Hahaha aynıyız o zaman canım yerçekimi de korkutuyor beni amaAynen canım bende de var o gece kalkıp atlet pijama degisiyorum zaten sutyenleri attim evde yelkenler fora modundayimkombiyi kaç saat oldu kapatali ateş basiyor.
Aynen canim ya yazin hamile olsaydım artık buharlasip erirdimAyy Allah'tan benimki çok sicak degil ama en kisik devirde yaniyor cevirsem kapanacak hesabimerkezi sistem çok bunaltici oluyor gercekten bak çok mantikli bu aylar hamilelik ve dogum icin
Herkeste yangın var demek ki tatlımAyyy aynı ben çok nadir usume tuttuğu da oluyo ama genelde sıcaktan bunalıyorum .. Hararet var
Ay gecmis olsun canimNicksizYumurta ben de sürekli sicakliyorum canım. Hatta deli gibi terliyorum.
Geçen gün çok ağrım oldu ne oluyor diye şaşırdım. Hatta acaba sancılarım mi başladı diye panikleyip hastaneyi aradim. Nöbetçi ebe hemşireye agrilarimin tarifini verdikten sonra, kadın hemen çok terleyip sık idrar yapmaya çıkıp cikmadigimi sordu. Evet deyince yarın kliniğe git idrar yolları enfeksiyonun olabilir dedi. Hakikaten de varmış. Antibiyotik verdi Dr. İkinci günü daha ve şimdiden terlemelerim geçti.
Oh oh al canim eksikleri baksana mayıs bebişleri pek aceleci her sey tamam olsun rahat rahat bekleGunaydin kizlar . Mutlu pazarlar. Ben bugun cikip kalan eksiklerimi almayi planlıyorum ama belli olmaz tabi henuz yatak keyfindeyim.
Bende ayni. Ben normalde cok usurum. Boyle zangir zangir titrerim. Ama bu ara o halim yok. Vucut metobolizma hizimiz artiyormus o yuzden diye okumuştum bir yerlerde ama boyle iyi. Titremektense askili badiyle geziyorum.
Al bence canım cok rahatmis. Dogum yaptiktan sonra sırtını karnini sicak tutman gerekiyormus atletsiz olmazBen daha almadim yaa emzirme atleti mi de
Yavas yavas dönmeye karar verdi demek ki Öykü hanımNicksizYumurta canım benim kız yan dönmüş ondan galiba hep yanlarıma vuruyor normalde kafa yukardaydı kasıklarımı acıtıyordu çünkü
Ayyy Allahım yaa babişinin sırtını simdiden kesfetmis büyüyünce oynayacagi yer belliGünaydın mutlu pazarlar herkesegece göbişimi eşimin sırtına dayamışım kız tepiklemiş sürekli bana diyoki bişey mi oldu niye dürtüyorsun dedim o ben değil kızın bu seferde nasıl hareket ediyor sen nasıl duruyorsun diyor anla işte annelik böyle dedim
Ayy Nisana ne kaldı biz de baslarız yakındaYa nisan annelerine baktım şimdi bir sürü bir sürü doğuran olmuş çok heyecanlandım ben de
Kuzuuuummm hayır olsun rüyanOnlar martta dogum yapmaya basladiysa bizde nisanda baslariz. Ayy gercekten az kaldiben mayisi gorurum belki ama inşallah rüyamda suyum geliyordu sabah alarm sesine nasil uyandim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?