2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy aynı ben çok nadir usume tuttuğu da oluyo ama genelde sıcaktan bunalıyorum .. Hararet var

Ayyy aynı ben çok nadir usume tuttuğu da oluyo ama genelde sıcaktan bunalıyorum .. Hararet var
NicksizYumurta ben de sürekli sicakliyorum canım. Hatta deli gibi terliyorum.
Geçen gün çok ağrım oldu ne oluyor diye şaşırdım. Hatta acaba sancılarım mi başladı diye panikleyip hastaneyi aradim. Nöbetçi ebe hemşireye agrilarimin tarifini verdikten sonra, kadın hemen çok terleyip sık idrar yapmaya çıkıp cikmadigimi sordu. Evet deyince yarın kliniğe git idrar yolları enfeksiyonun olabilir dedi. Hakikaten de varmış. Antibiyotik verdi Dr. İkinci günü daha ve şimdiden terlemelerim geçti.

Gunaydin kizlar . Mutlu pazarlar. Ben bugun cikip kalan eksiklerimi almayi planlıyorum ama belli olmaz tabi henuz yatak keyfindeyim.

Bende ayni. Ben normalde cok usurum. Boyle zangir zangir titrerim. Ama bu ara o halim yok. Vucut metobolizma hizimiz artiyormus o yuzden diye okumuştum bir yerlerde ama boyle iyi. Titremektense askili badiyle geziyorum.

Ayy güzelim yaa sana da geçmiş olsun teşhis edilmesi iyi, son aylardayiz.. Ben geçen gün tahlil yaptım enfeksiyon yok demişti bitanem..

Bence suan düşmüş olabilir canım bide sabah ya aç misin yukselse daha farklı olur belirtileri

Ya nisan annelerine baktım şimdi bir sürü bir sürü doğuran olmuş çok heyecanlandım ben de

Onlar martta dogum yapmaya basladiysa bizde nisanda baslariz. Ayy gercekten az kaldi ben mayisi gorurum belki ama inşallah rüyamda suyum geliyordu sabah alarm sesine nasil uyandim bilemedim

Ne guzel kizin hareketli demekki. Insan nasil seviniyor orda oldugunu hissettirince. Benim kizcem coo harekerli değil. Elimle bastirsam icerde harekerini hissediyorum. Ama disardan o derece belli olmuyor genelde. Nadiren atraksiyona giriyor kuzum. Annem sana cekmis diyo. Bende anne karninda pek usluymusum.
Babasina hele hic ses verrmiyo.
Ama kaburgalarima soktugu ayaklarini dogunca isiricam.

Aynen canım bende de var o gece kalkıp atlet pijama degisiyorum zaten sutyenleri attim evde yelkenler fora modundayim kombiyi kaç saat oldu kapatali ateş basiyor.
Hahaha aynıyız o zaman canım yerçekimi de korkutuyor beni amanapim sıkıntıya gelemiyorum artik

Ayy Allah'tan benimki çok sicak degil ama en kisik devirde yaniyor cevirsem kapanacak hesabi merkezi sistem çok bunaltici oluyor gercekten bak çok mantikli bu aylar hamilelik ve dogum icin
Aynen canim ya yazin hamile olsaydım artık buharlasip erirdim

Herkeste yangın var demek ki tatlım

Ay gecmis olsun canim ben birkac gün önce idar ve kan tahlili yaptırdım bisey çıkmadı bu kışı terlemeyle geçirdim son zamanlarda daha da arttı
Oh oh al canim eksikleri baksana mayıs bebişleri pek aceleci her sey tamam olsun rahat rahat bekle
Ay evde artik az kaldı ben de öyle dolsacagim, geceleri kapriyle yatmaya basladim şorta geçmem yakındır

Ben daha almadim yaa emzirme atleti mi de
Al bence canım cok rahatmis. Dogum yaptiktan sonra sırtını karnini sicak tutman gerekiyormus atletsiz olmaz

NicksizYumurta canım benim kız yan dönmüş ondan galiba hep yanlarıma vuruyor normalde kafa yukardaydı kasıklarımı acıtıyordu çünkü
Yavas yavas dönmeye karar verdi demek ki Öykü hanımhadi kuzucuk doğuma kadar halledersin sen bu isi

Ayyy Allahım yaa babişinin sırtını simdiden kesfetmis büyüyünce oynayacagi yer belli

Onlar martta dogum yapmaya basladiysa bizde nisanda baslariz. Ayy gercekten az kaldi ben mayisi gorurum belki ama inşallah rüyamda suyum geliyordu sabah alarm sesine nasil uyandim bilemedim
Kuzuuuummm hayır olsun rüyan benim de eşim görmüş bu gece hastaneye kontrole gidiyormusuz yolda foşurt diye sesli bi sekilde benim suyum geliyormuscantasiz falan gidiyormusuz doguma
Senin rüyayı söyledim bak o da görmüş dedim ne dese begenirsin :
Doğumu kim dert ediyorsa o görüyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…