2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
BAKIN KIZLAR PARK YATAK TA ŞU GERÇEKTEN SAĞLAM Bİ ÜRÜN EBEBEKTE BİREBİR TEST ETTİM AMA İSTE NAYLON YA BENİ DELİ EDİYOR
Arkadaşlar ben ilk kızımda park yatak kullandım ve çok memnundum.3 yaşa kadar kullandık,sonra baza aldık.onların da kaliteli ve uyduruk olanları var tabi.bakinca anlıyor insan görüntüsünden.kesinlikle park yatak tavsiye ederim.sonra gidin istediğiniz oda takımını alın

Kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum ya bu aralar hiç iştahım da yok Resmen akşam yemekleri bi işkenceye dönüşüyor benim içim keyifsiz oluyorum neden ki aksamlari
Ben de öyleyim hatta dojtora sordum birkaç gün önce gittiğimizde, canım hiçbişe yemek istemiyo kahvaltı bile doğru düzgün yapmak istemiyorm dedim, zaten bebek yeterince büyüyo gelişimi nornal o yüzden kendine çok yüklenme canın ne istiyosa onları ye dedi, senn de aklında bulunsun, ben bi tek kendim böyleyim sanmıştm

25.haftalardan hatta daha önceden bile olabilir, bende de var, ayaklarım dışarda uyuyorm çok yanıyorm iş yerinde de sürekli camı açıyorm arkadaşlsr üşüyo kapatıyo, ama bnm içim yanıyo

Oglumda aynen boyleydim canim.
Ama simdi surekli usuyorum, ki evim sicaciktir.ona eagmen hep ayaklarim usuyor. Hirkasiz dureamiyorum cogu zaman. Her hamilelik cidden farkliymis

Ayy kuzum okuyunca kahkaha attim yaa hic aklima böyle bir cumle gelmezdi. Valla o panikle nasil uyandim bilemedim hemen su ictim. Esinin ruyasida hayir olsun kuzum cantayi arabaya koy sen gezsin sizinle oda

Bizde bile dogumlasr basladi errkenden canim.
Nisan artik bizim ayimiz diyebiliriz.
Son zamanlarimiz
Onların erken değil ama Mart da olsa çoğu 37 38 de ya ondan başlamış orda bir de sezaryan lar da var bizimkiler aceleci bazen ben bile korkuyorum Mayıs bebişleri gelmek istiyor hemen :)

Merhaba kizlar, 31 bitti benim. Bebek döndü mu acaba, nasil anlıyorsunuz? Doktora bir hafta sonra gidicem ama cok merak ediyorum

Merhaba tatli annisler 31+0 da bebeginizn kilosu nekadardi acaba

Geçen gittiğimde ultrasonda 31 haftalık göründü bebeğim. Halbuki 32 haftalık olması gerekiyordu.

1860 gr-44 cm di.
Boyu çok ii. bence dr ölcümünden farketmistir kilosu cnm. Ben cuma gittim 2200 çıktı dr kendi söyledi bi daha olcsem 200 gr aşağı olcebilirim -+250 gr düşünün dedi.
Sen kaç kilo aldin Lavin. Biz seninle aynı gidioduk kilo alma konusunda.

Evet doktor da tombiş değil, boyuna bir bebek dedi zaten bir önceki kontrolde.

12 kilo aldım ben de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…