2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gittiğim gün 32+0 haftalık olmam gerekiyordu doktor 31 haftalık görünüyor dedi. Boy ve kilo için de böyle dedi işte.
31+0 da 1670 grm 42 cm cikti dr haftasiyla uyumlu dedi bana bence seninki haftasiyla uyumlu cikmis canm ama dr neden oyle soylemiski

Kızlar merhaba,,, 1 haftadır alt kısımdaki kemiklerim çok ağlıyor. Çatı kemikleri çok ağrıyan var mı.. Bazen kemiklerin citirdadigini bile duyuyorum. 2. Hamileliğim.ilk hamileligimde hiç hissetmemistim. Normal doğum yapmıştım. Yatıp kalkmak ,oturduğum yerden kalkmak o kadar zor ki..

Güzel pazarlar güzel annelere
Dün dr kontrolümüz vardı. 31+4 de 1900 gr olmuşuz. Böbrekteki büyüme 15 gün önce 11 mm idi. 11.7 mm olmuş. Bu büyümenin hızının biraz yavaşladığını gösteriyor. Erken doğum riskinide azda olsa hafifletiyor. Ama yinede 37. Haftada alırız bebişi, veririz kucağına sonra hoppp tahliller tektikler, gerekirse operasyon dedi doktorumuz. Hayırlısı artık. Genel olarak iyiydi muayenehane. Şükürler olsun. Darısı tüm bebeklerimizin başına

Birde dünki kontrolümde doktoruma şekerle ilgili duyduğum bir endişeyi sordum.Daha önce şeker yüklemesi yapıldığında 1 saat sonra tokluk 95 çıkmıştı. İyiydi yani. Ama benim özellikle kahvaltılardan sonra başım dönmeye başlıyor ve bir halsizlik çöküyor. Uyku hali gibi bir sersemlik oluyor.
Doktorumda tekrar şeker yüklemesi yapmaya gerek olmadığını ama kahvaltıdan 1 saat sonra glikometre ile ölçüp bakmamı istedi. Ertesi günde öğlen yemeğinden sonra ölçün dedi. Hemen bir cihaz aldık ve bu sabah ilk ölçümümüzü yaptık. Malum pazar kahvaltısı olduğundan biraz sağlam yedim sanırım Üstünede koca bardak taze sıkılmış meyve suyunu devirdim. 1 saat sonra sonuç 137 çıktı
Şeker konusunda deneyimli olan arkadaşlar. Sizce bu sonuç korkulacak bir sonuçmu. Daha yarında ölçüçem gerçi ama tırstım şimdiden

Ayy kuzum okuyunca kahkaha attim yaa hic aklima böyle bir cumle gelmezdi. Valla o panikle nasil uyandim bilemedim hemen su ictim. Esinin ruyasida hayir olsun kuzum cantayi arabaya koy sen gezsin sizinle oda
Sorma tatlım yaa benim herif beni gülmekten öldürcek bi günarabaya koyasim gelmiyor canım ya sans bu ya esimin bi yere gidecegi tutar o sırada da doğum olur evde dursun aman önce beni götürür sonra cantalari alır artık

25.haftalardan hatta daha önceden bile olabilir, bende de var, ayaklarım dışarda uyuyorm çok yanıyorm iş yerinde de sürekli camı açıyorm arkadaşlsr üşüyo kapatıyo, ama bnm içim yanıyo
Ay cogumuz aynı demek kibu gece de örtmedim hiç üstümü sonra da üşütüyorum karnım ağrıyor amannn ne biçin iş bu anlamadım

Oglumda aynen boyleydim canim.
Ama simdi surekli usuyorum, ki evim sicaciktir.ona eagmen hep ayaklarim usuyor. Hirkasiz dureamiyorum cogu zaman. Her hamilelik cidden farkliymis
Ay cidden farkliymis canım ya sonucta beden aynı ama yaşadığın seyler farklı

Amin canım benim maşallah oğluşa kocaman adam olmuş Ali Sencerimiz doktorun bu kadar rahat konustuysa sen de rahat ol canım

Maşallah canim herseyin iyi cikmasina sevindim inşallah dogunca çok fazla tahlil tetkik yapilmasina gerek kalmadan annesinin kucagina verecekler pasayi

Gülmek iyidir genc kalirsin kuzum. Dogru sende haklisin neyseki hastane yakin evinize az daha beklesin ela baharimiz icerde zaten sayili gunu kaldi

Gelmia gecmis olsun insallah boyle guzel sonuclarla devam edersiniz. Ben inaniyorum. Dogumdan sonra bebeislerimiz drlarin söylediğinden daha iyi durumda olacaklar. Onlar en kotu durumlari anlatiyor genelde.

Ben seker yuklemesi yaptirmadim. Bebegimin kilo alimi normal suyuda iyi seker yuklemesi yaptirmak istemiyorum dedim. Dr da açlık tokluk bakalim ozaman dedi. Toklugum 140 cikti. Tahlil kagidinda sinirlarda 75_160 yaziuordu. Dr dediki genelde en cok 140 tercih ediyoruz. Sen tam sinirda cikmissin dikkat et dedi. Diyet vermedi. Mesela portakal ye ama ayni anda 3 tane yeme dedi. Bu durumda senij de sonuçlar iyi gibi.

Hii ama benim tahlil 2 saat sonra yapilmistim senin 1 saat sonra yapilmis bu fark edebilir.

Canım öyle şeyler benimde yükseltmiyo.beninde tatlı ve hamurişi yükseltiyo.bide patates pirinç pilavı meyvede yükseltiyo bende arada dayanamayıp yiyorum. hayırlısıyla bi doğuruyum çatlayana kadar yemek yiycem

Yok canımcım gayet normal.140 üzeri olmaması lazım sen portakal suyu içmişsin bide çok iyi çıkmış canım hiç korkma.

guz_1 canım bebekten bebeğe değişiyor hareket durumu galiba. Mesela ben çok hareketliymişim hiç durmazmışım kardeşim de çok sakinmiş. Benimki de aklına eserse oyunlar yapıyor böyle şimdiden nazlı zamanlarımız cok bizim de :) NicksizYumurta bu kız şimdiden babacı oldu kıskanıyorum bazen nicksizim baksana beni uyutup onla oynamış cimcime :)

Ayy demek ki Mayıs kızları babacı olacak canım benimki de ben uyurken babasıyla oyun oynuyormus bazenneyse kuzum en azından babaları kızlarını cok seviyor sansliyiz

Yeni takvim yaptım ara ıza benide alırmısınız gerçi cok sorunlu bi gebelik geçirdim hiç giremedim ama baktımki çok eğleniyosunuz burda tüm sayfaları okuyamadım okuduğum kadarıyla bi çok sıkıntıyı beraber aşmıssınız sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşalh CadiKazani bilgilerim 22 yaşındayım 160 boyundayım istanbulada yaşıyorum 2 bebeğim adı emir bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…