- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.361
Teşekkür ederim şeker. Geçer inşallah.Ayy güzelim yaa sana da geçmiş olsun teşhis edilmesi iyi, son aylardayiz.. Ben geçen gün tahlil yaptım enfeksiyon yok demişti bitanem..
Maşallah bebise uzun olcak desene. Bende 12 kilo aldım bakalım kac kilo ile tamamlayacagiz.Evet doktor da tombiş değil, boyuna bir bebek dedi zaten bir önceki kontrolde.
12 kilo aldım ben de canım.
31+0 da 1670 grm 42 cm cikti dr haftasiyla uyumlu dedi bana bence seninki haftasiyla uyumlu cikmis canm ama dr neden oyle soylemiskiGittiğim gün 32+0 haftalık olmam gerekiyordu doktor 31 haftalık görünüyor dedi. Boy ve kilo için de böyle dedi işte.
Bence gayet normalBende 30+0 da gittigimde 1500 kg boyuda42 cm dedi normalmi sizce
Sorma tatlım yaa benim herif beni gülmekten öldürcek bi günAyy kuzum okuyunca kahkaha attim yaa hic aklima böyle bir cumle gelmezdi. Valla o panikle nasil uyandim bilemedim hemen su ictim. Esinin ruyasida hayir olsun kuzum cantayi arabaya koy sen gezsin sizinle oda
Ay cogumuz aynı demek ki25.haftalardan hatta daha önceden bile olabilir, bende de var, ayaklarım dışarda uyuyorm çok yanıyorm iş yerinde de sürekli camı açıyorm arkadaşlsr üşüyo kapatıyo, ama bnm içim yanıyo
Ay cidden farkliymis canım ya sonucta beden aynı ama yaşadığın seyler farklıOglumda aynen boyleydim canim.
Ama simdi surekli usuyorum, ki evim sicaciktir.ona eagmen hep ayaklarim usuyor. Hirkasiz dureamiyorum cogu zaman. Her hamilelik cidden farkliymis
Amin canım benim maşallah oğluşa kocaman adam olmuş Ali SencerimizGüzel pazarlar güzel annelere
Dün dr kontrolümüz vardı. 31+4 de 1900 gr olmuşuz. Böbrekteki büyüme 15 gün önce 11 mm idi. 11.7 mm olmuş. Bu büyümenin hızının biraz yavaşladığını gösteriyor. Erken doğum riskinide azda olsa hafifletiyor. Ama yinede 37. Haftada alırız bebişi, veririz kucağına sonra hoppp tahliller tektikler, gerekirse operasyon dedi doktorumuz. Hayırlısı artık. Genel olarak iyiydi muayenehane. Şükürler olsun. Darısı tüm bebeklerimizin başına
Güzel pazarlar güzel annelere
Dün dr kontrolümüz vardı. 31+4 de 1900 gr olmuşuz. Böbrekteki büyüme 15 gün önce 11 mm idi. 11.7 mm olmuş. Bu büyümenin hızının biraz yavaşladığını gösteriyor. Erken doğum riskinide azda olsa hafifletiyor. Ama yinede 37. Haftada alırız bebişi, veririz kucağına sonra hoppp tahliller tektikler, gerekirse operasyon dedi doktorumuz. Hayırlısı artık. Genel olarak iyiydi muayenehane. Şükürler olsun. Darısı tüm bebeklerimizin başına
Sorma tatlım yaa benim herif beni gülmekten öldürcek bi günarabaya koyasim gelmiyor canım ya sans bu ya esimin bi yere gidecegi tutar o sırada da doğum olur evde dursun aman önce beni götürür sonra cantalari alır artık
Aynen canim,mayis annesi diye yola ciktik ama cogumuz nisan annesi olcak, insallah aramizda mayisda olanda olcakBizde bile dogumlasr basladi errkenden canim.
Nisan artik bizim ayimiz diyebiliriz.
Son zamanlarimiz
Güzel pazarlar güzel annelere
Birde dünki kontrolümde doktoruma şekerle ilgili duyduğum bir endişeyi sordum.Daha önce şeker yüklemesi yapıldığında 1 saat sonra tokluk 95 çıkmıştı. İyiydi yani. Ama benim özellikle kahvaltılardan sonra başım dönmeye başlıyor ve bir halsizlik çöküyor. Uyku hali gibi bir sersemlik oluyor.
Doktorumda tekrar şeker yüklemesi yapmaya gerek olmadığını ama kahvaltıdan 1 saat sonra glikometre ile ölçüp bakmamı istedi. Ertesi günde öğlen yemeğinden sonra ölçün dedi. Hemen bir cihaz aldık ve bu sabah ilk ölçümümüzü yaptık. Malum pazar kahvaltısı olduğundan biraz sağlam yedim sanırımÜstünede koca bardak taze sıkılmış meyve suyunu devirdim. 1 saat sonra sonuç 137 çıktı
Şeker konusunda deneyimli olan arkadaşlar. Sizce bu sonuç korkulacak bir sonuçmu. Daha yarında ölçüçem gerçi ama tırstım şimdiden
Canım öyle şeyler benimde yükseltmiyo.beninde tatlı ve hamurişi yükseltiyo.bide patates pirinç pilavı meyvede yükseltiyo bende arada dayanamayıp yiyorum.Ama ben kendimi ölçtüm canım, ne yersem yiyim tatlı yemezsem şeker artmıyor bende, aksam yemegınde 2 dolu tabak makarna yedim 1 saat sonra ölçtüm 132 ydi, dün akşam ayıptır söylemesi catlayana kadar balık yedim 1 saat sonra 112 ydi, ama azcık reçel pekmez yesem 180 lere çıkıyor, bende hayatımdan tatlıyı çıkardım gerisi devam
Yok canımcım gayet normal.140 üzeri olmaması lazım sen portakal suyu içmişsin bide çok iyi çıkmış canım hiç korkma.Birde dünki kontrolümde doktoruma şekerle ilgili duyduğum bir endişeyi sordum.Daha önce şeker yüklemesi yapıldığında 1 saat sonra tokluk 95 çıkmıştı. İyiydi yani. Ama benim özellikle kahvaltılardan sonra başım dönmeye başlıyor ve bir halsizlik çöküyor. Uyku hali gibi bir sersemlik oluyor.
Doktorumda tekrar şeker yüklemesi yapmaya gerek olmadığını ama kahvaltıdan 1 saat sonra glikometre ile ölçüp bakmamı istedi. Ertesi günde öğlen yemeğinden sonra ölçün dedi. Hemen bir cihaz aldık ve bu sabah ilk ölçümümüzü yaptık. Malum pazar kahvaltısı olduğundan biraz sağlam yedim sanırımÜstünede koca bardak taze sıkılmış meyve suyunu devirdim. 1 saat sonra sonuç 137 çıktı
Şeker konusunda deneyimli olan arkadaşlar. Sizce bu sonuç korkulacak bir sonuçmu. Daha yarında ölçüçem gerçi ama tırstım şimdiden
Ne guzel kizin hareketli demekki. Insan nasil seviniyor orda oldugunu hissettirince. Benim kizcem coo harekerli değil. Elimle bastirsam icerde harekerini hissediyorum. Ama disardan o derece belli olmuyor genelde. Nadiren atraksiyona giriyor kuzum. Annem sana cekmis diyo. Bende anne karninda pek usluymusum.
Babasina hele hic ses verrmiyo.
Ama kaburgalarima soktugu ayaklarini dogunca isiricam.
Hahaha aynıyız o zaman canım yerçekimi de korkutuyor beni amanapim sıkıntıya gelemiyorum artik
Aynen canim ya yazin hamile olsaydım artık buharlasip erirdim
Herkeste yangın var demek ki tatlım
Ay gecmis olsun canimben birkac gün önce idar ve kan tahlili yaptırdım bisey çıkmadı bu kışı terlemeyle geçirdim son zamanlarda daha da arttı
Oh oh al canim eksikleri baksana mayıs bebişleri pek aceleci her sey tamam olsun rahat rahat bekle
Ay evde artik az kaldı ben de öyle dolsacagim, geceleri kapriyle yatmaya basladim şorta geçmem yakındır
Al bence canım cok rahatmis. Dogum yaptiktan sonra sırtını karnini sicak tutman gerekiyormus atletsiz olmaz
Yavas yavas dönmeye karar verdi demek ki Öykü hanımhadi kuzucuk doğuma kadar halledersin sen bu isi
Ayyy Allahım yaa babişinin sırtını simdiden kesfetmis büyüyünce oynayacagi yer belli
Aynen tatlım yaa az kaldıGülmek iyidir genc kalirsin kuzum.Dogru sende haklisin neyseki hastane yakin evinize az daha beklesin ela baharimiz icerde zaten sayili gunu kaldi
Ayy demek ki Mayıs kızları babacı olacak canım benimki de ben uyurken babasıyla oyun oynuyormus bazenguz_1 canım bebekten bebeğe değişiyor hareket durumu galiba. Mesela ben çok hareketliymişim hiç durmazmışım kardeşim de çok sakinmiş. Benimki de aklına eserse oyunlar yapıyor böyle şimdiden nazlı zamanlarımız cok bizim de :) NicksizYumurta bu kız şimdiden babacı oldu kıskanıyorum bazen nicksizim baksana beni uyutup onla oynamış cimcime :)
Can'ım ben de anlamadım doktorum söylemişti 28 haftadaMerhaba kizlar, 31 bitti benim. Bebek döndü mu acaba, nasil anlıyorsunuz? Doktora bir hafta sonra gidicem ama cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?