2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
31+0 da 1670 grm 42 cm cikti dr haftasiyla uyumlu dedi bana bence seninki haftasiyla uyumlu cikmis canm ama dr neden oyle soylemiski
Valla kime söylesem aynı şeyi söyledi. Doktor ultrasondaki hafta bilgisini söyledi bana. Cihazın kriterleri yüksek demek ki Ben de kafaya takmadım açıkçası.

Hosgeldin canim aramiza inşallah saglikla kucagina alirsin bebegini erkek olacak sanirim yalnis anlamadi isem. İnşallah sorunlarin atlatilmayacak cozulmeyecek sorunlar degildir

canim doktora gosterebildin mi sana bi foto atmistim acaba o sekilde mi diye?benimde bebis hala ters doktor normal karsilasada benim kafami kurcaliyor.boyle devam ederse bende denicem o hareketleri
hayırlı akşamlar canım uzun zamandır bakamadım hiç buraya. doktora gösterdim o fotoyu güzel bi hareket dedi bide bunun sırt üstü gibi olanı var dedi benim bebiş de hala dönmedi bakalım bekliyorum inşallah hiç bişey gerek kalmadan dönerler

Hosgeldin canim aramiza inşallah saglikla kucagina alirsin bebegini erkek olacak sanirim yalnis anlamadi isem. İnşallah sorunlarin atlatilmayacak cozulmeyecek sorunlar degildir
Eevet canım erkek dr azizliğine uğradım önce gelişmemiş alalım dediler başka dr gittik öyle bişe yok dedi sonra hormonlarım bozuk çıktı küçük beb ğim olduğu için çok yoruldum kanama geçirdim sonra sonra derken 26. Haftada bi dr bulduk çokk ii bebeğimin herşeyi normal sağlıklı tek sorun 29.haftaa giittim yan duruyo dedi o beni çok zorluyo ama gayett iiyiz 1.300 gr en son henüz gitmedim dr 36 tekrar gidicem konumuna göre doğum şekline karar vericez

Ailemize hos geldin canımAllah bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin

Hoşgeldin canım inşallah sağsağlim kucağına alırsın bebeğini.

Iyi akşamlar kızlar. Birkaç gündür yoğun akintim vardı dün idrar testi yaptırdım dr a gösterdim ama oda var da diyemem yok da ilac vermiycem dedi kontrolumuz cuma günü sen bol su ic ogün gelince bakarız dedi vajinal muayenemi yaparki?

Ailemize hos geldin canımAllah bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin
aminnn canım inşşalh hepimiz sağlıkla alalım

Hoşgeldin canım inşallah sağsağlim kucağına alırsın bebeğini.
aminn inşşalh canım

bu haftalarda alttan bakmaz canım çünki alttan muayne bazı kadınlarda doğumu tetikliyo akıntından bi parça istebilir ama

Baya zorluklar atlatmissiniz canim inşallah saglikta gununde nasil gerekiyorsa öyle dogar bebegin. Bazi doktorlar gercekten cok acimasiz oluyor hemen alalima gidiyorlar iyiko doktoru dinlemeyip baska doktorlara gitmissin. Kilosuda iyi gibi geldi bana bende en son 26 haftada gittimde 890 grdi daha gitmedim ondan simdiki kilomuzu bilmiyorum ama saglikli olsunda kilosunda degilim çok

Merhaba kizlar, 31 bitti benim. Bebek döndü mu acaba, nasil anlıyorsunuz? Doktora bir hafta sonra gidicem ama cok merak ediyorum
Donmesi surekli degisebilir canim. Onemli olan 37. Haftalardan sonra donup dogum kanalina girmis olmasi. Benim ilk hamileligimde oglumun hep basi asagidaydi ama dogum kanalinda degildi 41. Haftaya kadar oyle durdu.

Hosgeldin aramiza canim.
Birlikten kuvvet dogarmis. Dertlestikce mutluluklarimizi paylastikca gucleniyoruz.

Olabilir canim. Hazirlikli git

öyle valla canım ya ben artık etrafa söylemıyorum kilosunu ayy zayıfmı olcak biraz yemek ye kilolu doğsun falan sorana unuttum sormayı diyorum kafamda rahat ediyo sağlıklı ya kuzum o yeter sağlıkla gelsin miniklerimiz inşşalh

kesinlikle canım hep ii şeyler olsa keşke sağlıkla hele bi nisana girsek daha çok artıcak doğumlar sağlıkla gelicek meleklerimiz inanıyorum

Hoşgeldin canım, sorunlarını asmissindir inşallah. Bebislerimiz adas olacak, bende emir koycam inşallah oğlumun adını

Kızlar 33+2yim. Bu haftada olanların bebekleri kaç kg oldu acaba? 2 aydır doktora gidemiyorum da benim bebeğim kaç kg oldu acaba merak ediyorum

Hoşgeldin canım, sorunlarını asmissindir inşallah. Bebislerimiz adas olacak, bende emir koycam inşallah oğlumun adını
3.5 4 aylıkken aldıracaktım ama sonradan bi sorunu varsa zaten olan olur dedik eşimle o kadar kendimi kaptırmıştımki yoktan saymaya başlamıştım diğer gebeliğimin zamanını ayarlamaya koyulmuştum kafamda ama eşim çekti çıkardı beni bütün kargaşanın içinden ilk oğlumda çok küçüktü belkide ondan bukadar boşluğa düştüm ama şuan çok iiyiz bu arada ne gzel ya ben ilk oğlumda da çok istedim ama koydurmadılar nasip bunaymış sağlıkla gelsin EMİR'leriz

Son düzenleme:
Kızlar 33+2yim. Bu haftada olanların bebekleri kaç kg oldu acaba? 2 aydır doktora gidemiyorum da benim bebeğim kaç kg oldu acaba merak ediyorum

Canim benim 32+1 dün dr daydim 2150 gr dedi ama benim bebek önden gidiyor 1 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…