2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Amin insallah, benim 8 sene çocuğum olmadı tüp bebekle hamile kaldım, emir ismi evlendigimizden beri bizimle, eşimin dedesinin ismi olduğu için eşim hep koymak istedi ama bi türlü olmamıştı, nasip simdiyeymis, adlarıyla yasasinlar inşallah

Etrafin ne dedigini çok umursama canim şöyle birşey var senden daha fazla kimse düşünemez bebegini. Sen yesende yemesende bebegin zaten alacagi kadar kilo aliyor

Ben 3 mayisi ayirttim kendime canim
En basindan beri hep oyle bi his var icimde. Hatta 2 mayisi 3 mayisa baglayan gece
Canim bende nisan sonu gibi hissediyom kendime,ama normal tarihi doktorun hesabina gore 20mayis internetten hesablayinca 12 mayis.... allahim nolursunnn 36+0 haftayi goreyim daha ne isterim

Hosgeldin sende canim bilgilerini ilk sayfya gore yazip eksiksiz msj atarmisin bana ekliyim senide listeye :)

22 yaş 160 boy suan 62 kilo 51 ile hamile kaldım ikinci bebek istanbul adet tarıhım 15 ağustos 2015 tahmını doğum 19mayıs2016 gerçi usg resimlerinde hep ayrı tarıh var ama anlamış değil CadiKazani hoşbulfuk canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşşalh

Aminn canim insallah tahminler degisebiliyo saglikla dogsunlar miniklerimiz

İyi geceler arkadaşlar , bol kıpırtılı günler hatta geceler geçiriyoruzdur inşallah. Gün saymak çok güzel ve çok zormuş
evet ama artık taşımakta cok zorlanıyorum bacaklarımı zorluyo tersmi acaba hala anlamadım gitti gece uykularımda var denecek kadar az rabbim hayırlısıyla bu dönemleri atlatmak nasip etsin hepimize

Canim o skintilasri bende yasamistim. Benimde bebegimde bi takim skintilar var. Prof perinatolog muayeneden sonra mutlaka aldirin bu bebegi demisti.
Oyle bi duurmda kalmak. Bi karar vermeye zorlanmak korkunc bisey. Daha sonrasinda amniyosentez sonucunun iyi olmasi ve kendi dr umun yonlendirmesi bu haftalara kadar getirdi benide.
Ne olursa olsun onlar bizim meleklerimiz. Saglik sorunu dogduktan sonrada basina gelebilir rabbim dermansiz dert vermesin. Gerrisi hallolur.
İnsallah saglikla kucagimiza alicaz bitanelerimizi.

Bizim de 3 doğum 4 bebegimiz var canım
yaa evet postu biraz inceledim keser84 diye bi arkadaş ikiz doğum yapmış allah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşlh

kesinlikle tek dr kaalınmamalı bu gibi durumlarda

Kızlar 33+2yim. Bu haftada olanların bebekleri kaç kg oldu acaba? 2 aydır doktora gidemiyorum da benim bebeğim kaç kg oldu acaba merak ediyorum

Canim.benim altta yazan kilolarla ayni gidiyor genelde. Onceki kontrollerinde normal seyirdeyse seninkide asagi yukari ayni olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…