- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.421
bende bugun gidicem,en merak ettigim sey suan bebis donmus mu :)hayırlı akşamlar canım uzun zamandır bakamadım hiç buraya. doktora gösterdim o fotoyu güzel bi hareket dedi bide bunun sırt üstü gibi olanı var dedi benim bebiş de hala dönmedi bakalım bekliyorum inşallah hiç bişey gerek kalmadan dönerler
anlaşılmıyor doktor bakıp söylüyor, benim 28 haftada baş aşağıdaydı tekrar makat döner mi dedim suyu çok olmadığı sürece bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi 31de gittim hala baş aşağıydı :)Merhaba kizlar, 31 bitti benim. Bebek döndü mu acaba, nasil anlıyorsunuz? Doktora bir hafta sonra gidicem ama cok merak ediyorum
en son ne zaman kontrole gittin canım açılma falan var mı sendeGunaydin kizlar
Dun disari ciktik dolastik dicem ama ne mumkun. Asagi okadar bası yaoiyorki yurumek imkansiz oturduk bir kafeye sohbet muhabbet felan. Alisveris yalan oldu yuruyemedigim icin. Hafta ici artik
Yemek yerken sen diş kiril. Hamilelikte dislerim mahvoldu. Moralim bozuldu tabi.
Gece de bacak iclerim den kasiklamoma kadar agridi sanki acilma basladi artik doguma hazirliyo kendini anlamadigim neden gece oluyor bu agrilar.
Kizcemde dun hic olmadigi kadar net hareketler yapti oyle bacaklarini acmalar ,germeler ,elller kasikta bacakllar iki yanda sallamalar ,anneye ciglik attirmalar ama baba gelince kiprasmadan nefesi tutup saklanmalar. Oyyy yerim ben onunn heryerini.
Allah yardımcın olsun canım, bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntıların dertlerin bittiğini göreceksin.bu sıkıntılı süreçte ev taşımak gerçekten de zor olacak ama yanında annen veya kayınvalideden biri varsa en azından yükünü hafifletirler.Herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah. Ben en başından beri buralardayım ama genelde okuyorum pek yazamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle güle güle büyütsünler bebeklerini.
Son zamanlarda çok sıkıntı çektim. 45 gün kadar önce dayı anane ve enişteyi 4 5 içinde kaybettik. Sürekli hastane Cenaze mezarlık derken tansiyon çıktı bende. İki kere hastanede yattım.
Sonra suyun az dediler onunla uğraştım. Sürekli haatanedeyim. 29 haftadan beri her geçen güne şükrediyorum. Bi
36 yı bitirelim gerisi Allah Kerim. Dilerim Allah tan herkesin minnakı sağlıklı sıhhatli zamanında olur.
Yetmiyormuş gibi bide bir kaç arkadaş gibi ev taşıyorum bu hafta. Allah yardımcımız olsun. Dualarınuza beni de katın.
ben de 26 haftalık hamileydim taşındığımızda o zaman bile çok zordu kolay gelsin canım, kayıpların için de başın sağolsun umarım sağlıkla doğurursunHerkes için hayırlı bir hafta olur inşallah. Ben en başından beri buralardayım ama genelde okuyorum pek yazamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle güle güle büyütsünler bebeklerini.
Son zamanlarda çok sıkıntı çektim. 45 gün kadar önce dayı anane ve enişteyi 4 5 içinde kaybettik. Sürekli hastane Cenaze mezarlık derken tansiyon çıktı bende. İki kere hastanede yattım.
Sonra suyun az dediler onunla uğraştım. Sürekli haatanedeyim. 29 haftadan beri her geçen güne şükrediyorum. Bi
36 yı bitirelim gerisi Allah Kerim. Dilerim Allah tan herkesin minnakı sağlıklı sıhhatli zamanında olur.
Yetmiyormuş gibi bide bir kaç arkadaş gibi ev taşıyorum bu hafta. Allah yardımcımız olsun. Dualarınuza beni de katın.
Ohh hadi gözün aydın canım isin keyifli kısmı başlıyor deseneGünaydınlarrr bugün raporumuzu almaya gitcez artık ev günleri başlasın
Günaydın canım Allah yardımcın olsun ben evde otururken yoruluyorum sizler bi de işe gidiyorsunuzGünaydın arkadaşlar nasılsınız ben geçen hafta biraz hem bebişimi hem kendimi yorduğum için rapor vermişti.Doktor bu gün tekrar iş başı yaptım. Artık daha çabuk yoruluyorum... Ama evdeki işlerimi bitirdim şükür. Sizler nasılsınız..
Ayy geçmiş olsun canım yaa dişine üzüldümGunaydin kizlar
Dun disari ciktik dolastik dicem ama ne mumkun. Asagi okadar bası yaoiyorki yurumek imkansiz oturduk bir kafeye sohbet muhabbet felan. Alisveris yalan oldu yuruyemedigim icin. Hafta ici artik
Yemek yerken sen diş kiril. Hamilelikte dislerim mahvoldu. Moralim bozuldu tabi.
Gece de bacak iclerim den kasiklamoma kadar agridi sanki acilma basladi artik doguma hazirliyo kendini anlamadigim neden gece oluyor bu agrilar.
Kizcemde dun hic olmadigi kadar net hareketler yapti oyle bacaklarini acmalar ,germeler ,elller kasikta bacakllar iki yanda sallamalar ,anneye ciglik attirmalar ama baba gelince kiprasmadan nefesi tutup saklanmalar. Oyyy yerim ben onunn heryerini.
Canim ya basın sağolsun cok zor günler geçirmişsinHerkes için hayırlı bir hafta olur inşallah. Ben en başından beri buralardayım ama genelde okuyorum pek yazamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle güle güle büyütsünler bebeklerini.
Ha gayret canim az kalmış çabuk gecer inşallah son günlergünaydın arkadaşlarbenim için bu hafta son iş haftası artık çok yoruluyorum çalışabilir raporumu bozduracağım. son 5
teşekkürler canım inşallah. biliyorum evde de sıkılacağım ama artık uykusuz gecelerden sonra sabah kalkmak işkence gibi. yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrası iznimde yanıyor zaten zorlamanın anlamı yok :)Ha gayret canim az kalmış çabuk gecer inşallah son günler
Herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah. Ben en başından beri buralardayım ama genelde okuyorum pek yazamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle güle güle büyütsünler bebeklerini.
Ben de sırf şarktayım diye dişimi sıkıyorum aslında çok da yorulmuyorum ama artk evde olmak istiyorum ne biliyim, ne kadar izin atabilirsem doğumdan sonraya, kardır diye düşünüom ama bilmiormteşekkürler canım inşallah. biliyorum evde de sıkılacağım ama artık uykusuz gecelerden sonra sabah kalkmak işkence gibi. yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrası iznimde yanıyor zaten zorlamanın anlamı yok :)
Çok çok teşekkür ederim canım. Tek tesellimiz zaten minnaklarımızın iyi olmadı ve onlara kavuşmak.Allah yardımcın olsun canım, bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntıların dertlerin bittiğini göreceksin.bu sıkıntılı süreçte ev taşımak gerçekten de zor olacak ama yanında annen veya kayınvalideden biri varsa en azından yükünü hafifletirler.
Teşekkür ederim canım. Allah geride kalanlara ömür versin. Evet zor olacak ama işte ne yapayım. Bebişimden önce bi yerleşebilsem iyi olacak.ben de 26 haftalık hamileydim taşındığımızda o zaman bile çok zordu kolay gelsin canım, kayıpların için de başın sağolsun umarım sağlıkla doğurursun
Evet hep üst üste geliyor zaten. Ay Allahım o güzel dıyguyu hepimize yaşatsın inşallah. Ben tattım daha önce dilerim Allah isteyen her kuluna tattırsın anneliği.. teşekkür ederim bu arada.Canim.oncelikle bebisin hayirli ugurlu olsun.
Kisa zamanda kotu olaylar yasamissin. Rabbim yardimcin olsun. Bebisini kucagina alinca bir nebze olsum hafifler acin umarim.
15 martta gitmsitim. Bu hafta sonuna dogru tekrar kontrole gidicem. O zaman bisey cikmadi sanci felan. Açılma varmi bilmiyorum ben alttan muayene olmadim hic daha. Ultrasonla anlasiliyormu ki açılmaen son ne zaman kontrole gittin canım açılma falan var mı sende
Çok teşekkür ederim canım. Benimle birlikte taşınacak arkadaşlara da kolay gelsin inşallah.Ohh hadi gözün aydın canım isin keyifli kısmı başlıyor desene
Günaydın canım Allah yardımcın olsun ben evde otururken yoruluyorum sizler bi de işe gidiyorsunuz
Ayy geçmiş olsun canım yaa dişine üzüldümah o agrılar çok fena yaa catı, bel, bacak ağrısı öldürüyor beni bi de üstüne şişlikler eklenince penguen gibi yürüyorum
Canim ya basın sağolsun cok zor günler geçirmişsinbutun o yorgunluklarin üstüne bi de tasıniyorsun aman dikkat et kendine Allah yardimcin olsun
Ha gayret canim az kalmış çabuk gecer inşallah son günler
Hadi bakalım canım biraz daha sabırgünaydın güzelliklerartık gelse 37. hafta da izne ayrılsam bendee son 18 gün inş.
Bence de canim boşver yoruluyorsundur artık evde sıkılmak bile bazen daha iyi oluyorteşekkürler canım inşallah. biliyorum evde de sıkılacağım ama artık uykusuz gecelerden sonra sabah kalkmak işkence gibi. yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrası iznimde yanıyor zaten zorlamanın anlamı yok :)
canımmm aynı benim yaşadıklarımı tarif etmişsin vallaGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?