2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
allahım kolaylık versın tatlım

canımmm aynı benim yaşadıklarımı tarif etmişsin valla üstüne üstlük birde gece sağa sola dönemeden yatmalar mahvediyor insanı

Dimi ya gece niye donemiyoruz sagdan sola. Gunduz okadar olmuyor.
Bu arafa sana yazicam yazicam yazamadim bende giresunluyum.

Benimde kırıldı azı dişim canım.hamilelikte dişler gidiyo malesef şimdilik ağrı filan yok şükür doğurasıyada olmaz inşallah.

15 martta gitmsitim. Bu hafta sonuna dogru tekrar kontrole gidicem. O zaman bisey cikmadi sanci felan. Açılma varmi bilmiyorum ben alttan muayene olmadim hic daha. Ultrasonla anlasiliyormu ki açılma
Yok muayene ediyor doktor, bir de ultrasondan rahim ağzında silikleşme kısalma var mı diye bakıyor

Gelir canım benim ilk doğumda da gelmişti sütüm. öncesinde ama ben hata yapıp sıkmıştım göğsümü o güğsümden az geldi sonra. sakın sıkma

Ay insallah bol sutlu memelerimiz olur. Benden sikarsam geliyo kendiliginden gelmiyo ama

Benimde kırıldı azı dişim canım.hamilelikte dişler gidiyo malesef şimdilik ağrı filan yok şükür doğurasıyada olmaz inşallah.
Ben gecici dolgularla idare ediyorjm dogumdan sonra discinin yollari tastan
Sol kasığımda batmalar oluyor benim sizde de var mı hatunlar bildiğiniz zonklama gibi saniyelik

Ayakta kalinca agriyor benim kasiklarim. Yatarken pek agri olmuyo gunduzleri. Ama geceleri basliyor

Ben de sırf şarktayım diye dişimi sıkıyorum aslında çok da yorulmuyorum ama artk evde olmak istiyorum ne biliyim, ne kadar izin atabilirsem doğumdan sonraya, kardır diye düşünüom ama bilmiorm
Eğer dogumdan sonrasina aktarabileceksen iznini dayanabildigin kadar dayan canim. Dogumdan sonra evde olmaya daha çok ihtiyaç oluyor çünkü

Terslikler hep ust uste gelmis sanirim canim Gecmis olsun agrilar gece cikiyor genelde ya neyseki az kaldi biraz daha sabredecegiz

Basiniz sagolsun canim Allah yattiklari yerde dinlerdirsin inşallah az daha sabreder bebegin. Kendini çok yorma canim tasinirken yardim edecek birileri vardir inşallah

ya kizlar bendede dogumdan cok emzirme korkusu var .hayirlisiyla dogumu atlatsam sutum olsun oglum emsin cok istiyorum ,ama benim goguslerim buyumedi ilk zamanlar sertlesmisti ama artik afedersiniz jole gibi yumusacik sonmus gibi oldular bu sonuk goguslerden sut gelir dimi mi ?

Ay kizlar nabiyonuz valla cok merak ediyorum ama isten gucten giremiyorum 4haftadan beri kayinvalidemler umreye gitmesi gelmesi bide araya temizlik soktuk okdar yogunumki bide ise git gel hergun dogum iznine ayrilsammi diye gidiyorum kaldi 3 hafta cok sukur sizler napiyonuz hastane cantalari hazirmi cocugun eksikleri kaldimi sizlerdede neler eksik neler tam sizler nasilsiniz bende gobek hep kucuk aynen devam yani hic 8 ay gibi degil her isimi yapiyorum ancak aksamlari yatinca kasik agrisimi cati agrisimi ne agrisiysa mahvediyo beni cevaplarinizi bekliyoruummm:))

Gelir canım benim ilk doğumda da gelmişti sütüm. öncesinde ama ben hata yapıp sıkmıştım göğsümü o güğsümden az geldi sonra. sakın sıkma
Canim ben sıkmadım ucuna dokunmuyorum bile dogumu tetiklemesin diye duşta ve sonra krem surecegim zamanlar da hemen bikac saniyede hallediyorum işimi bisey olmasin diye

Canim sıkma ya göğüs uçlarını uyarmak doğumu tetikliyormuş

Sanirsam.sut dogumdan sonra geliyor. Hamileyken pek olmuyo. O yuzden memitolar bebisler.cikinca sisicek buummm

Canım doğumlar başladı bizim bebisler aceleci çıktı o yüzden bircok kisi cantasini hazirladi eksikleri tamamlamaya çalışıyor gözümüz korktu valla
Ne güzel hala kendini güçlü hissediyorsun eger iznini dogum sonrasina aktaracaksan ve kendini iyi hissediyorsan dayanabildigin kadar dayan bence. Ama cok da yorma kendinisen bitirdin mi hazirliklari?

Canim sıkma ya göğüs uçlarını uyarmak doğumu tetikliyormuş

Normalde.sıkmıyorum. bazen cok kasiniyor mecbur azicik sikıp rahatlatiyorum.yoksa cok kasiniyor. Birde benim kahve rengi yerinde sislik oldu . Bu nediki acep.diye bi sıktım. Pit dedi ordanda sute benzer bisi cikiyor artik . Sanirsam ordanda gosgus ucu gibi bisi acildi.

Canım göğüslerin büyüklüğüyle sekliyle sütün alakası yokmuş dua edelim de hepimizin bol sutlu memintolari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…