- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.441
allahım kolaylık versın tatlımHerkes için hayırlı bir hafta olur inşallah. Ben en başından beri buralardayım ama genelde okuyorum pek yazamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle güle güle büyütsünler bebeklerini.
Son zamanlarda çok sıkıntı çektim. 45 gün kadar önce dayı anane ve enişteyi 4 5 içinde kaybettik. Sürekli hastane Cenaze mezarlık derken tansiyon çıktı bende. İki kere hastanede yattım.
Sonra suyun az dediler onunla uğraştım. Sürekli haatanedeyim. 29 haftadan beri her geçen güne şükrediyorum. Bi
36 yı bitirelim gerisi Allah Kerim. Dilerim Allah tan herkesin minnakı sağlıklı sıhhatli zamanında olur.
Yetmiyormuş gibi bide bir kaç arkadaş gibi ev taşıyorum bu hafta. Allah yardımcımız olsun. Dualarınuza beni de katın.
Teşekkür ederim canım.allahım kolaylık versın tatlım
canımmm aynı benim yaşadıklarımı tarif etmişsin vallaüstüne üstlük birde gece sağa sola dönemeden yatmalar mahvediyor insanı
Benimde kırıldı azı dişim canım.hamilelikte dişler gidiyo malesefGunaydin kizlar
Dun disari ciktik dolastik dicem ama ne mumkun. Asagi okadar bası yaoiyorki yurumek imkansiz oturduk bir kafeye sohbet muhabbet felan. Alisveris yalan oldu yuruyemedigim icin. Hafta ici artik
Yemek yerken sen diş kiril. Hamilelikte dislerim mahvoldu. Moralim bozuldu tabi.
Gece de bacak iclerim den kasiklamoma kadar agridi sanki acilma basladi artik doguma hazirliyo kendini anlamadigim neden gece oluyor bu agrilar.
Kizcemde dun hic olmadigi kadar net hareketler yapti oyle bacaklarini acmalar ,germeler ,elller kasikta bacakllar iki yanda sallamalar ,anneye ciglik attirmalar ama baba gelince kiprasmadan nefesi tutup saklanmalar. Oyyy yerim ben onunn heryerini.
Yok muayene ediyor doktor, bir de ultrasondan rahim ağzında silikleşme kısalma var mı diye bakıyor15 martta gitmsitim. Bu hafta sonuna dogru tekrar kontrole gidicem. O zaman bisey cikmadi sanci felan. Açılma varmi bilmiyorum ben alttan muayene olmadim hic daha. Ultrasonla anlasiliyormu ki açılma
Kızlar hamilelikte sütün gelmesi dogumdan sonra da sütün olacagina işaret midir? Geçen gün bi baktım sol göğsümde azıcık beyazlik vardı süt gibiydi sanki ellemedim öylece bıraktım. Inşallah bebişlerimize ilk andan itibaren yetecek kadar sütümüz olur
Ay insallah bol sutlu memelerimiz olur. Benden sikarsam geliyo kendiliginden gelmiyo amaKızlar hamilelikte sütün gelmesi dogumdan sonra da sütün olacagina işaret midir? Geçen gün bi baktım sol göğsümde azıcık beyazlik vardı süt gibiydi sanki ellemedim öylece bıraktım. Inşallah bebişlerimize ilk andan itibaren yetecek kadar sütümüz olur
Ben gecici dolgularla idare ediyorjm dogumdan sonra discinin yollari tastanBenimde kırıldı azı dişim canım.hamilelikte dişler gidiyo malesefşimdilik ağrı filan yok şükür doğurasıyada olmaz inşallah.
Sol kasığımda batmalar oluyor benim sizde de var mı hatunlar bildiğiniz zonklama gibi saniyelik
Eğer dogumdan sonrasina aktarabileceksen iznini dayanabildigin kadar dayan canim. Dogumdan sonra evde olmaya daha çok ihtiyaç oluyor çünküBen de sırf şarktayım diye dişimi sıkıyorum aslında çok da yorulmuyorum ama artk evde olmak istiyorum ne biliyim, ne kadar izin atabilirsem doğumdan sonraya, kardır diye düşünüom ama bilmiorm
Gunaydin kizlar
Dun disari ciktik dolastik dicem ama ne mumkun. Asagi okadar bası yaoiyorki yurumek imkansiz oturduk bir kafeye sohbet muhabbet felan. Alisveris yalan oldu yuruyemedigim icin. Hafta ici artik
Yemek yerken sen diş kiril. Hamilelikte dislerim mahvoldu. Moralim bozuldu tabi.
Gece de bacak iclerim den kasiklamoma kadar agridi sanki acilma basladi artik doguma hazirliyo kendini anlamadigim neden gece oluyor bu agrilar.
Kizcemde dun hic olmadigi kadar net hareketler yapti oyle bacaklarini acmalar ,germeler ,elller kasikta bacakllar iki yanda sallamalar ,anneye ciglik attirmalar ama baba gelince kiprasmadan nefesi tutup saklanmalar. Oyyy yerim ben onunn heryerini.
Herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah. Ben en başından beri buralardayım ama genelde okuyorum pek yazamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle güle güle büyütsünler bebeklerini.
Son zamanlarda çok sıkıntı çektim. 45 gün kadar önce dayı anane ve enişteyi 4 5 içinde kaybettik. Sürekli hastane Cenaze mezarlık derken tansiyon çıktı bende. İki kere hastanede yattım.
Sonra suyun az dediler onunla uğraştım. Sürekli haatanedeyim. 29 haftadan beri her geçen güne şükrediyorum. Bi
36 yı bitirelim gerisi Allah Kerim. Dilerim Allah tan herkesin minnakı sağlıklı sıhhatli zamanında olur.
Yetmiyormuş gibi bide bir kaç arkadaş gibi ev taşıyorum bu hafta. Allah yardımcımız olsun. Dualarınuza beni de katın.
Canim ben sıkmadım ucuna dokunmuyorum bile dogumu tetiklemesin diyeGelir canım benim ilk doğumda da gelmişti sütüm. öncesinde ama ben hata yapıp sıkmıştım göğsümü o güğsümden az geldi sonra. sakın sıkma
Canim sıkma ya göğüs uçlarını uyarmak doğumu tetikliyormuşAy insallah bol sutlu memelerimiz olur. Benden sikarsam geliyo kendiliginden gelmiyo ama
Ben gecici dolgularla idare ediyorjm dogumdan sonra discinin yollari tastan
Ayakta kalinca agriyor benim kasiklarim. Yatarken pek agri olmuyo gunduzleri. Ama geceleri basliyor
ya kizlar bendede dogumdan cok emzirme korkusu var .hayirlisiyla dogumu atlatsam sutum olsun oglum emsin cok istiyorum ,ama benim goguslerim buyumedi ilk zamanlar sertlesmisti ama artik afedersiniz jole gibi yumusacik sonmus gibi oldularbu sonuk goguslerden sut gelir dimi mi ?
Canım doğumlar başladı bizim bebisler aceleci çıktıAy kizlar nabiyonuz valla cok merak ediyorum ama isten gucten giremiyorum 4haftadan beri kayinvalidemler umreye gitmesi gelmesi bide araya temizlik soktuk okdar yogunumki bide ise git gel hergun dogum iznine ayrilsammi diye gidiyorum kaldi 3 hafta cok sukur sizler napiyonuz hastane cantalari hazirmi cocugun eksikleri kaldimi sizlerdede neler eksik neler tam sizler nasilsiniz bende gobek hep kucuk aynen devam yani hic 8 ay gibi degil her isimi yapiyorum ancak aksamlari yatinca kasik agrisimi cati agrisimi ne agrisiysa mahvediyo beni cevaplarinizi bekliyoruummm:))
Canim sıkma ya göğüs uçlarını uyarmak doğumu tetikliyormuş
Canım göğüslerin büyüklüğüyle sekliyle sütün alakası yokmuş dua edelim de hepimizin bol sutlu memintolari olsunya kizlar bendede dogumdan cok emzirme korkusu var .hayirlisiyla dogumu atlatsam sutum olsun oglum emsin cok istiyorum ,ama benim goguslerim buyumedi ilk zamanlar sertlesmisti ama artik afedersiniz jole gibi yumusacik sonmus gibi oldularbu sonuk goguslerden sut gelir dimi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?