2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
O konuda bisey diyemeyecegim canim ya doktoruna bi danış istersen canlandiramadım simdi nasil bisey oldugunu

Benimde bitti sayilir tatlim odasinda birkac eksik var halisi avizesi filan bikac ayrnti.. Kimler dogum yapti demek 1kiside degil ayy mayis anneleri yaa aglayasim geldi resmen dogumlar basladiiii bebislerimiz geliyorlar izne cikayim bende aktif giricem icimde patlamalar oluyo paylasmam lazim bunlariii..

Ayy benimde hala ayni canim goguslerim ama inaniyorum kizima yetecek sütüm gelecek kayramizda çok çok emecek annesi sen icini ferah tut

Kendini yormadan yap canim isleri maşallah sana dinc bir anne daha var aramizda herkes yavas yavas bitiriyor gibi hazirliklari izne ayrilinca aramizda bol bol goruruz inşallah senide

kizlar ayse onerin Hamilelikdogumve Bebek bakimi kitabini mutlaka elinizin altinda bulundurun derim...neges egzersizleri de var...ben bu bilginin faydali olacagini dusunuyorum hepimizicin ..malum agrilar artiyor,aciklamasi var ve bu harekette fayda sagliyormus.

Eklentiler

• 20160328_132754.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar var mi dogum yapan aramizda giremiyirm ama cokda merak ediyorum
3 doğum 4 bebişimiz var benim bildiğim canım. İnşallah hepsi çok çok iyidir.

Benimde memişler su balonu gibi bıngıl bıngıl . Hiç mi büyümezsiniz acık canlanın dimi ama yok. İnşallah bol sütümüz olur. oğlumda çok yoktu 10 ay anca emdi mamayla birlikte.

Valla benim eksiğim çok. Çantam yarım yamalak hazır gibi ama ne beşik ne araba ne de pusetimiz var.
Alışveriş yapacağımız hafta hastalandım tansiyondan hastanede yattım. Şimdi de sürekli hastaneye gidip geliyorum bi de ev taşıma işim var fırsat bulamadım. Sağlıklı gelsinlerde onlar beş dakkalık diye kandırıyorum kendimi. Hayırlısı bakalım

Dimi ya gece niye donemiyoruz sagdan sola. Gunduz okadar olmuyor.
Bu arafa sana yazicam yazicam yazamadim bende giresunluyum.
yaaaaaa öyle mi sonunda bir giresunlu daha varmış burda,giresunda mısın peki canımayyy hiç sorma gunduz sağ sol farketmiyor yatabiliyorum ama gece ne oluyorsa kımıldayamıyorum bile

Kızlar meraba bugün kontrolumuz vardı canım sıkıldı biraz bebeğin kordonu onundeymis yani boynuna dolanma riski var hep yatmami söyledi doktor nstye girdim hersey normal bebek de iyi 2 kilo 600 olmuş ama bu risk korkuttu beni

Bence hiç korkma oğlumda 32. hfta dolanmıştı. kilo alımında bir sıkıntı yoksa korkulacak durum yok demişti doktor öylede oldu 38. haftada doğum yaptım.. mecbur sezeryan olduk. Günde bir kaç kere dolanır demişti.

Canim doktorun dediklerini yap eminim birseyi olmaz maşallah kilosuda gayet iyiymis saglikla dogsun inşallah

benimkininde son kontrolde kordonu hep onunde ve cenesindeydi.poz alamamistik..hatta bi keresinde kontrolde yine denk geldik kavramis oynuyordu gulerek :) oy cok ozledim yavrumu :) demem o ki endiselenme canim doktor bana hic bahsetmedi risk falan..sende rahat ol

Canim doktorun dediklerini yap eminim birseyi olmaz maşallah kilosuda gayet iyiymis saglikla dogsun inşallah

Sagolun canlar benim Dr biraz endiseci her gidisimizde bişey söyler ama bende ne ağrı var ne sizi gayet iyiyim bebek de iyi eşi biraz asagidaymis o da normal doğuma engel ilk dogumum normaldi farketmez bu sezeryan da olsa olur bebek iyi olsun yeter

yaaaaaa öyle mi sonunda bir giresunlu daha varmış burda,giresunda mısın peki canımayyy hiç sorma gunduz sağ sol farketmiyor yatabiliyorum ama gece ne oluyorsa kımıldayamıyorum bile

İzmirdeyim ama yazlari 1 hafta felan geliyorum. Ailem orda.

Benim de eşim aşağıda kanaman falan oldu mu canim senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…