- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.461
O konuda bisey diyemeyecegim canim ya doktoruna bi danış istersen canlandiramadım simdi nasil bisey oldugunuNormalde.sıkmıyorum. bazen cok kasiniyor mecbur azicik sikıp rahatlatiyorum.yoksa cok kasiniyor. Birde benim kahve rengi yerinde sislik oldu . Bu nediki acep.diye bi sıktım. Pit dedi ordanda sute benzer bisi cikiyor artik . Sanirsam ordanda gosgus ucu gibi bisi acildi.
Benimde bitti sayilir tatlim odasinda birkac eksik var halisi avizesi filan bikac ayrnti.. Kimler dogum yapti demek 1kiside degil ayy mayis anneleri yaa aglayasim geldi resmen dogumlar basladiiii bebislerimiz geliyorlar izne cikayim bende aktif giricem icimde patlamalar oluyo paylasmam lazim bunlariii..Canım doğumlar başladı bizim bebisler aceleci çıktıo yüzden bircok kisi cantasini hazirladi eksikleri tamamlamaya çalışıyor gözümüz korktu valla
Ne güzel hala kendini güçlü hissediyorsuneger iznini dogum sonrasina aktaracaksan ve kendini iyi hissediyorsan dayanabildigin kadar dayan bence. Ama cok da yorma kendini sen bitirdin mi hazirliklari?
ya kizlar bendede dogumdan cok emzirme korkusu var .hayirlisiyla dogumu atlatsam sutum olsun oglum emsin cok istiyorum ,ama benim goguslerim buyumedi ilk zamanlar sertlesmisti ama artik afedersiniz jole gibi yumusacik sonmus gibi oldularbu sonuk goguslerden sut gelir dimi mi ?
Ay kizlar nabiyonuz valla cok merak ediyorum ama isten gucten giremiyorum 4haftadan beri kayinvalidemler umreye gitmesi gelmesi bide araya temizlik soktuk okdar yogunumki bide ise git gel hergun dogum iznine ayrilsammi diye gidiyorum kaldi 3 hafta cok sukur sizler napiyonuz hastane cantalari hazirmi cocugun eksikleri kaldimi sizlerdede neler eksik neler tam sizler nasilsiniz bende gobek hep kucuk aynen devam yani hic 8 ay gibi degil her isimi yapiyorum ancak aksamlari yatinca kasik agrisimi cati agrisimi ne agrisiysa mahvediyo beni cevaplarinizi bekliyoruummm:))
3 doğum 4 bebişimiz var benim bildiğim canım. İnşallah hepsi çok çok iyidir.Kizlar var mi dogum yapan aramizda giremiyirm ama cokda merak ediyorum
Benimde memişler su balonu gibi bıngıl bıngılya kizlar bendede dogumdan cok emzirme korkusu var .hayirlisiyla dogumu atlatsam sutum olsun oglum emsin cok istiyorum ,ama benim goguslerim buyumedi ilk zamanlar sertlesmisti ama artik afedersiniz jole gibi yumusacik sonmus gibi oldularbu sonuk goguslerden sut gelir dimi mi ?
Valla benim eksiğim çok. Çantam yarım yamalak hazır gibi ama ne beşik ne araba ne de pusetimiz var.Ay kizlar nabiyonuz valla cok merak ediyorum ama isten gucten giremiyorum 4haftadan beri kayinvalidemler umreye gitmesi gelmesi bide araya temizlik soktuk okdar yogunumki bide ise git gel hergun dogum iznine ayrilsammi diye gidiyorum kaldi 3 hafta cok sukur sizler napiyonuz hastane cantalari hazirmi cocugun eksikleri kaldimi sizlerdede neler eksik neler tam sizler nasilsiniz bende gobek hep kucuk aynen devam yani hic 8 ay gibi degil her isimi yapiyorum ancak aksamlari yatinca kasik agrisimi cati agrisimi ne agrisiysa mahvediyo beni cevaplarinizi bekliyoruummm:))
yaaaaaa öyle miDimi ya gece niye donemiyoruz sagdan sola. Gunduz okadar olmuyor.
Bu arafa sana yazicam yazicam yazamadim bende giresunluyum.
Kızlar meraba bugün kontrolumuz vardı canım sıkıldı biraz bebeğin kordonu onundeymis yani boynuna dolanma riski var hep yatmami söyledi doktor nstye girdim hersey normal bebek de iyi 2 kilo 600 olmuş ama bu risk korkuttu beni
Kızlar meraba bugün kontrolumuz vardı canım sıkıldı biraz bebeğin kordonu onundeymis yani boynuna dolanma riski var hep yatmami söyledi doktor nstye girdim hersey normal bebek de iyi 2 kilo 600 olmuş ama bu risk korkuttu beni
benimkininde son kontrolde kordonu hep onunde ve cenesindeydi.poz alamamistik..hatta bi keresinde kontrolde yine denk geldik kavramis oynuyordu gulerek :) oy cok ozledim yavrumu :) demem o ki endiselenme canim doktor bana hic bahsetmedi risk falan..sende rahat olKızlar meraba bugün kontrolumuz vardı canım sıkıldı biraz bebeğin kordonu onundeymis yani boynuna dolanma riski var hep yatmami söyledi doktor nstye girdim hersey normal bebek de iyi 2 kilo 600 olmuş ama bu risk korkuttu beni
Bence hiç korkma oğlumda 32. hfta dolanmıştı. kilo alımında bir sıkıntı yoksa korkulacak durum yok demişti doktor öylede oldu 38. haftada doğum yaptım.. mecbur sezeryan olduk. Günde bir kaç kere dolanır demişti.
Canim doktorun dediklerini yap eminim birseyi olmaz maşallah kilosuda gayet iyiymis saglikla dogsun inşallah
benimkininde son kontrolde kordonu hep onunde ve cenesindeydi.poz alamamistik..hatta bi keresinde kontrolde yine denk geldik kavramis oynuyordu gulerek :) oy cok ozledim yavrumu :) demem o ki endiselenme canim doktor bana hic bahsetmedi risk falan..sende rahat ol
yaaaaaa öyle misonunda bir giresunlu daha varmış burda,giresunda mısın peki canım ayyy hiç sorma gunduz sağ sol farketmiyor yatabiliyorum ama gece ne oluyorsa kımıldayamıyorum bile
hımm anladım canım geldiğinde görüşmek isterimİzmirdeyim ama yazlari 1 hafta felan geliyorum. Ailem orda.
Tabi cok memnun olurum. Bebisim dogsun azicik ele avuca gelsin. Memleketime goturucem onu yavastanhımm anladım canım geldiğinde görüşmek isterim
inşallah tatlımmTabi cok memnun olurum. Bebisim dogsun azicik ele avuca gelsin. Memleketime goturucem onu yavastanalissin
Benim için de öyle cnm perşembe günü raporumu degistirecegim artık yoruluyorumgünaydın arkadaşlarbenim için bu hafta son iş haftası artık çok yoruluyorum çalışabilir raporumu bozduracağım. son 5
Aynen keyif yapalim birazBenim için de öyle cnm perşembe günü raporumu degistirecegim artık yoruluyorum
Benim de eşim aşağıdaSagolun canlar benim Dr biraz endiseci her gidisimizde bişey söyler ama bende ne ağrı var ne sizi gayet iyiyim bebek de iyi eşi biraz asagidaymis o da normal doğuma engel ilk dogumum normaldi farketmez bu sezeryan da olsa olur bebek iyi olsun yeter
Benim de eşim aşağıdakanaman falan oldu mu canim senin?[/QUO
Benim de eşim aşağıdakanaman falan oldu mu canim senin? Benim de eşim aşağıdakanaman falan oldu mu canim senin?
Hayır canım hiç olmadı kanama mi oluyo öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?