2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Can'ım merak etme herşey güzel olucak, göğüslerin de son ayda şişer iyice

Hayır canım hiç olmadı öyle mi oluyor eşi asagidaysa
Evet canim baya riskleri var doktorun bilgilendirme yapmadimi? Plesanta previa diye geciyor bizim durumumuz benim de hic kanamam olmadi cok şükür. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde aliriz inslalah evlatlarimizi kucagimiza. Ozele mi yoksa devlete mi gidiyorsunuz acaba?

Selam kızlaar.. Bugün kontrolümüz vardı.
Bebiş 1850 kilo olmuş. Herşey normal sıkıntı yok.
Erken doğum riskimiz şuan için yok gibi. Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu 2.7 olduğu için riskliydi bu hafta 3.5 civarında ölçüm yaptı. Nts ye girdik orda da ağrı çıkmadı. Yine de gezme fazla evde istirahat et dedi
Biraz rahatladım yine hafifledim

S serapyusuf86
Benimde plasenta asagida biraz. doktorum previa degil ama takip edecegiz agir kaldirma dikkat et falan demisti cnm. Rahim agzini kapatmiyormus. Rahim agzina cok yakinsa yada kapatiyorsa previa oluyor galiba canim tam net bilmiyorum ama. nlgnn sana doktorun demis miydi previa diye?

aman Allahım çantalardan hazırlıklardan bahsediyorsunuz. bende daha hiç bir hazırlık yok, bu ne rahatlık bendeki anlamadım. Bari bu hafta sonu oğlumun bebeklik kıyafetlerini yıkayayım ütüleyeyim, bir iki hastane çıkışı alayım.

Bnde sabırsızlık la oğlumu göreceğim günü bekliyorum hanımlar 36mı yoksa 35. Haftadan sonramı son ay gebesi oluyoruz

Canim once eşin asagida dedi cikmasini bekledik cikmadi artik gecen hafta da previa teshisini koydu. Teshisi koymadan once 32 ye kadar falan bekliyorlar cikarsa diye. Benim cikmadi umarim sizinkiler çıkar

Kızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı

Iyi bari az kalmış canim erkan_pinar, keser84 ve Mjdmjd dogum yaptı.acele edenler de var bakalım ne olacak

Moralini bozma canım belki de dolanmaz hem dolansa bile kendiliginden acilabiliyor. Bi muayenede bizim kordon da burnunun üstünden geçiyordu sonra kurtarmis olmali ki dolanmadi. Kilosu da güzelmiş maşallah

Oyy maşallah kuzucuğa hadi gözün aydin canim aman aceleci mayıs bebislerinin arasina katilmasin beklesin minigin

Biz dogumlari duydukca telaslanio hazirladik canimsanirim seninki tecrubeli anne rahatligi

Kızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
Ben cok telaslanirsam karnımı mincikliyorum bi de yüksek sesli müzik açıp karnima koyuyorum rahatsiznolunca hareket ediyor. Sen de eger 4 saat boyunca hic hareket hissetmediysen bi doktoruna danis canim bundan sonra hareketleri cok önemli

Benim hep aşağıda dediler kötü bir şey duymamamk için sormadım kimsede bi şey demiyor bahsedilmedi sonra çıkar falan denmişti demek ki çok riskli bir durum yok sanırım benimde hiç kanamam olmadı ama ayakta duramıyorum bacaklarım taş kesiliyo çatı ağrım başlıyor of.

Hareket Eti ama çok az bır kere vurup durdu daha önce hep çoşardı da sizinse böyle olduğu oluyor mu tek bır ıkı vurul

Canım bizim 32 . haftadan beri kordon dolanmış boynuna niye öyle kotu birşey gibi söylemiş ki beni de pimpiriklendirdi

Anladim canim bende aksine nerde yazi var hepsini okudum. Hayirlisiyla zamanında kucagimiza aliriz insallah

Kizlar kanlariniz nasil benim 10 a dusmus carpinti yapiyo ilac da kullanamiyorum
Can'ım ilaç nıye kullanamıyorsunuz Demir hapıyla toplarsın aslında. Doğal yollardan da her gün ıkı öğüz et tüket ve yanında ayran yoğurt yeme,salata portakal suyu yanı c vıtamını al yanında

Biz dogumlari duydukca telaslanio hazirladik canimsanirim seninki tecrubeli anne rahatligi[/QUOTE]
sanırım dediğin gibi canım ilkinin tecrübesinden dolayı bu rahatlık. Ama benimkide işgüzarlık forumu okudukça gelen bebişlerin haberlerini alıyoruz, bende daha fazla koyvermeyeyim, hazırlıklarımı yapayım artık demi ama.

Yalnız değilsin canım umarım sutumuz bol olur belki süt olunca siserler sut dolu olurlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…