- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.501
Ewt aynn doğumdan sonraya aktarabiliyorm diye zaten dayanıyorm, 657 ye tabi olmanın zararlarıEğer dogumdan sonrasina aktarabileceksen iznini dayanabildigin kadar dayan canim. Dogumdan sonra evde olmaya daha çok ihtiyaç oluyor çünkü
Canım mutlaka bi acike git derim hareket olmaması sıkıntı dr.lar çok önemli diyorlar hatta bir arkadaşım kötü bi durum yaşadı bunla ilgli korkma ama tedbiri de elden bırakma derimKızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
Selam kızlaar.. Bugün kontrolümüz vardı.
Bebiş 1850 kilo olmuş. Herşey normal sıkıntı yok.
Erken doğum riskimiz şuan için yok gibi. Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu 2.7 olduğu için riskliydi bu hafta 3.5 civarında ölçüm yaptı. Nts ye girdik orda da ağrı çıkmadı. Yine de gezme fazla evde istirahat et dedi
Biraz rahatladım yine hafifledim
Hosgeldin sende canim bilgilerini ilk sayfya gore yazip eksiksiz msj atarmisin bana ekliyim senide listeye :)
Normalde.sıkmıyorum. bazen cok kasiniyor mecbur azicik sikıp rahatlatiyorum.yoksa cok kasiniyor. Birde benim kahve rengi yerinde sislik oldu . Bu nediki acep.diye bi sıktım. Pit dedi ordanda sute benzer bisi cikiyor artik . Sanirsam ordanda gosgus ucu gibi bisi acildi.
Evet canim baya riskleri var doktorun bilgilendirme yapmadimi? Plesanta previa diye geciyor bizim durumumuzbenim de hic kanamam olmadi cok şükür. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde aliriz inslalah evlatlarimizi kucagimiza. Ozele mi yoksa devlete mi gidiyorsunuz acaba?
Canım bizim 32 . haftadan beri kordon dolanmış boynuna niye öyle kotu birşey gibi söylemiş kibeni de pimpiriklendirdi
S serapyusuf86
Benimde plasenta asagida biraz. doktorum previa degil ama takip edecegiz agir kaldirma dikkat et falan demisti cnm. Rahim agzini kapatmiyormus. Rahim agzina cok yakinsa yada kapatiyorsa previa oluyor galiba canim tam net bilmiyorum ama. nlgnn sana doktorun demis miydi previa diye?
Okuma okuma ben öyle bir iki yorum okudum yok işte kanamayla gelirsin ölürsün falan herkesin bünyesi ayrı oluyor o şekilde engellleyemeyiz maalesef doktorada güvenemiyorum allaha güveniyorum sadece inşallah alırız canımAnladim canim bende aksine nerde yazi var hepsini okudum. Hayirlisiyla zamanında kucagimiza aliriz insallah
Aynen bende ozel e gidiyorum ama hala devlete mi gitseydim diye dusunuyorum. Dedigin gibi Allaha sigindim artik hayirlisiyla atlatiriz insallahOkuma okuma ben öyle bir iki yorum okudum yok işte kanamayla gelirsin ölürsün falan herkesin bünyesi ayrı oluyor o şekilde engellleyemeyiz maalesef doktorada güvenemiyorum allaha güveniyorum sadece inşallah alırız canım
Canım bi dene istersen ama devlet hastanesinde ki dr çok tecrübeli değilse ne kadar güvenilir bilmiyorum umursamıyorlar biraz ve de yoğun çok şey duydukça kafan karışır canım boşver sen de sıkma canınıAynen bende ozel e gidiyorum ama hala devlete mi gitseydim diye dusunuyorum. Dedigin gibi Allaha sigindim artik hayirlisiyla atlatiriz insallah
Amin canim cok teşekkürler. Takviminden gördüğüm kadari ile senin daha 3 haftan var cikar insallah plesantan yukari. Irtibatta kalalimCanım bi dene istersen ama devlet hastanesinde ki dr çok tecrübeli değilse ne kadar güvenilir bilmiyorum umursamıyorlar biraz ve de yoğun çok şey duydukça kafan karışır canım boşver sen de sıkma canını
İnşallah canım doktor en son gittiğimde plesentan iyi dedi ne demekseAmin canim cok teşekkürler. Takviminden gördüğüm kadari ile senin daha 3 haftan var cikar insallah plesantan yukari. Irtibatta kalalim
Ay canım ne biliyomuş antep fıstığının tadınıAntep fıstığına yarım saat sonra coşuyo bizimki
Kahverengi yerdeki şişlikler neden oluyor acaba? Bende de var aynı durum. Tuhaf. Göğüsler de sönük sönük duruyor zaten. Anlamadım ben nasıl emzireceğim yavrumu
Canım göğüsün büyüklüğüyle sütün hiç alakası yok.benim ilkindede hamileliğim boyunca abes bi büyümesi olmadı bundada olmadı.ama doğum yapıp içi süt dolunca baya büyüyo.seninde öyle olur inşallahya kizlar bendede dogumdan cok emzirme korkusu var .hayirlisiyla dogumu atlatsam sutum olsun oglum emsin cok istiyorum ,ama benim goguslerim buyumedi ilk zamanlar sertlesmisti ama artik afedersiniz jole gibi yumusacik sonmus gibi oldularbu sonuk goguslerden sut gelir dimi mi ?
sırt üstü yatmayı bi dene istersen canım ben öyle yapıyorum birazda karnımla oynuyorum hemn bi tekme geliyo şükürKızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
ohh maşallh paşaya sağlıkla gelsin inşşalhselam kizlar,doktordan geldim.oglusum artik dogum seklini almis cok sukur :) keyfide yerindeydi.2 kilo olmus masallah..seker var malum daha dikkatli olculuyor..suyu kilosu iyiymis yani..tansiyonda iyi :) 10 mayistan sonra heran gelebilir dedi doktor ama mayista hazirlikli ol cantani hazir etmis olursun dedi..benden haberler boyle.
Canim benimkide 1 bardak sut ictikden sonra sol tarafa uzaninca hemen baslar tekmelemeyeKızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?