2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
SEHER YILDIZI canım başınız sağolsun.. Aman dinlen iyi bak kendine canım.. Bende ev taşıyorum bu hafta zor bir süreç bi da Allah kolaylık versin hepimize

Kızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
Canım mutlaka bi acike git derim hareket olmaması sıkıntı dr.lar çok önemli diyorlar hatta bir arkadaşım kötü bi durum yaşadı bunla ilgli korkma ama tedbiri de elden bırakma derim

Ohh maşallah bebisine canim hersey iyi cikmis sende doktoru dinle az daha sabredelim

Kahverengi yerdeki şişlikler neden oluyor acaba? Bende de var aynı durum. Tuhaf. Göğüsler de sönük sönük duruyor zaten. Anlamadım ben nasıl emzireceğim yavrumu

Özele gidiyorum ama doktorum riskten çok bahsetmedi sadece nst istedi ve yatıp uzanmami istedi son ay

Ya evet benim de aşağı yukarı senin bahsettiğin gibi calisiyormusun diye sordu yok dedim yorma kendini dedi aşağısı dolu gibi görünüyor ama tam kapamis değil dedi agrim varmı dedi yok dedim bakalım böyle bir ay daha kaldı Allahtan

Anladim canim bende aksine nerde yazi var hepsini okudum. Hayirlisiyla zamanında kucagimiza aliriz insallah
Okuma okuma ben öyle bir iki yorum okudum yok işte kanamayla gelirsin ölürsün falan herkesin bünyesi ayrı oluyor o şekilde engellleyemeyiz maalesef doktorada güvenemiyorum allaha güveniyorum sadece inşallah alırız canım

Aynen bende ozel e gidiyorum ama hala devlete mi gitseydim diye dusunuyorum. Dedigin gibi Allaha sigindim artik hayirlisiyla atlatiriz insallah

Aynen bende ozel e gidiyorum ama hala devlete mi gitseydim diye dusunuyorum. Dedigin gibi Allaha sigindim artik hayirlisiyla atlatiriz insallah
Canım bi dene istersen ama devlet hastanesinde ki dr çok tecrübeli değilse ne kadar güvenilir bilmiyorum umursamıyorlar biraz ve de yoğun çok şey duydukça kafan karışır canım boşver sen de sıkma canını

Amin canim cok teşekkürler. Takviminden gördüğüm kadari ile senin daha 3 haftan var cikar insallah plesantan yukari. Irtibatta kalalim

Amin canim cok teşekkürler. Takviminden gördüğüm kadari ile senin daha 3 haftan var cikar insallah plesantan yukari. Irtibatta kalalim
İnşallah canım doktor en son gittiğimde plesentan iyi dedi ne demekse ben 25 ten beri sormadım çıkmıştır belki :S 24 ten sonra teşhis koyuluyor diye biliyorum zaten ama geç te oluyormuş bebekler ağırlaştıkça tabi canım teşekkür ederim :)

selam kizlar,doktordan geldim.oglusum artik dogum seklini almis cok sukur :) keyfide yerindeydi.2 kilo olmus masallah..seker var malum daha dikkatli olculuyor..suyu kilosu iyiymis yani..tansiyonda iyi :) 10 mayistan sonra heran gelebilir dedi doktor ama mayista hazirlikli ol cantani hazir etmis olursun dedi..benden haberler boyle.

Kahverengi yerdeki şişlikler neden oluyor acaba? Bende de var aynı durum. Tuhaf. Göğüsler de sönük sönük duruyor zaten. Anlamadım ben nasıl emzireceğim yavrumu

Hamilelikte oluyormus onlar. Sut icin.endise etme.dogunca süt gelirmis. Benimkiler sisti ama sutten değil kilodan. 16 kilo aldim. Kili alinca hep memelerim.siserdi zaten.

Canım göğüsün büyüklüğüyle sütün hiç alakası yok.benim ilkindede hamileliğim boyunca abes bi büyümesi olmadı bundada olmadı.ama doğum yapıp içi süt dolunca baya büyüyo.seninde öyle olur inşallah

Kızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
sırt üstü yatmayı bi dene istersen canım ben öyle yapıyorum birazda karnımla oynuyorum hemn bi tekme geliyo şükür

ohh maşallh paşaya sağlıkla gelsin inşşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…