2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bugün rapor aldım. Sonrası zaten resmi izin olacak. İlginç bı duygu benim için . Okul à eylül é kadar gitmicemm . Ve başladığımda bebegim benimle olucak inşallah. Allahım hayirlisiyla o günlere ulaşmak nasip etsin. Bebişim 1400 gr olmuş .oy masallahhhhh yerim onu ben vakti zamanın da sağlıkla gelsin inşallah
Hastane ye sordum.yeni doğan hani kuvez vs. Erken doğum durumunda ilgili kısım var mj dedim yok dediler yani allah korusun öyle bi durumda.en yakın şehir 2 3 saat . Tamamen mahrumiyet bu doğu. .. ankara boyle miı .

Erkan_Pinar M Mjdmjd keser84 allah analı babalı büyütsun kızlar şimdi öğrendim doğum yaptığınızı , yazdıklarınızı da baktım son durumlarınızi Yazmamişiniz ama gönülden tek duam umarım sizde bebeklerinizde iyisinizdir musait olunca inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum ilk bebisler imiz hosgelmiss :))

sIkma canini oyle voronescim, insallah vakti zamaninda gelir bebisin. bekler zaten, daha ne acelesi var :)
oglusuna da masallah. ne guzel buyumus. ay cok az zaman kaldi artik. yakinda bebek kokusunu cekecegiz icimize. gelmez gelmez diyorduk geldi de catti bile gunu :)

hadi gozun aydin pambixcim. :) kayra bey hazirlaniyor demek ki doguma. bence kilosu da iyiymis 2 kilo. kadinlar kulubu de tam 2 kilo demis senin haftan icin <3

Kızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı

benim minnagin begendigi bir ninni var hayatim. 25. haftadan beri gunde bir kere evde kendi kendime soyluyordum. su bir kac gundur farkettim ki ne zaman soylesem tepki veriyor. babasi tekmesini hissetmek istediginde soyluyoruz simdi, hemen tekmeliyor :)

bir de bazi yiyecekler var. mesela benim ki portakali ve kofteyi cok seviyor. cikolata da ayni tepkiyi veriyor ama ben de seker oldugu icin ne yazik ki artik cikolata yasak.

hareketini hic hissetmezsen muhakkak doktora git. eger azicik da olsa hareket ediyorsa bugun biraz uykulu gunudur. benim kendimi yordugum gunlerde de hareketleri azaliyor minnagimin. ama sen muhakkak say hareketlerini ve unutmamak icin yaz. ve yahut bunun icin uygulamalar var. cebine indir.

insallah iyidir bebisin. uzme kendini.

Kizlar kanlariniz nasil benim 10 a dusmus carpinti yapiyo ilac da kullanamiyorum
benimde bi kere 10 a dusmustu.kan ilacini 2ye cikardik ama bana sanirim kabizlik yapti..1 olarak devam.ediyorum ama haftada 2 veya 3 kez. 1kucuk boy kirmizi pancar+1kucuk havucu sıkıp suyunu iciyorum.kanimi hemen yukseltti cok sukur.sanada tavsiye ederim.bir zararida yok doktorumasordum.havucla birlikte ic demisti.sadece kirmizi pancari tek basina icme havucla falan karistir.

Düşünmeyin bunlari insallah zamninda gelir bebis :) hangi şehirde gorev yapiyosunuz? Bende ogretmenim 3 yil sirnakta kaldik sizi cok iyi anliyorum,.simdi ankaradayiz. Sizde en kisa zamanda gelirsiniz insallah :)

Arkadaşlar sizin de etrafınızda sizin moralinizi bozan yeni doğum yapmış insanlar var mı?benim bir arkadasım oğlu 5 aylık .ne Zaman beni görse mahvolacaksın bak görücem ben sizi deyip duruyor .artık bugün dedim ki sen bu çocuğa bakamıyorsun birine ver bence dedim

Hareket Eti ama çok az bır kere vurup durdu daha önce hep çoşardı da sizinse böyle olduğu oluyor mu tek bır ıkı vurul
arada benimde boyle oluyor.hareket edip etmedigini ayirt edemiyorum bile.artik uykulari duzenli bebeklerin..2-4 saat kadar hic kipirti hissetmezsen muhakkak doktora git canim.

Hareket Eti ama çok az bır kere vurup durdu daha önce hep çoşardı da sizinse böyle olduğu oluyor mu tek bır ıkı vurul
Buyudukleri icin yerleri daraliyor ve eskisi gibi tekmeler gelmiyor canım ama gun icerisinde mutlaka hissetmen gerekiyor hareket ettiğini. Takip et bakalım hareketsizligi uzun sürerse doktora git bence

Biz dogumlari duydukca telaslanio hazirladik canimsanirim seninki tecrubeli anne rahatligi
sanırım dediğin gibi canım ilkinin tecrübesinden dolayı bu rahatlık. Ama benimkide işgüzarlık forumu okudukça gelen bebişlerin haberlerini alıyoruz, bende daha fazla koyvermeyeyim, hazırlıklarımı yapayım artık demi ama.[/QUOTE]
Tabi canim aynen en azindan neyi nasil yapacagini hazirlayacagini biliyorsun bu hafta bitirirsin sen de

Maşallah Kayramıza senin daha vaktin var hazirliklar biter rahat rahat beklersin oğluşu

Aman Allah korusun canim minigin vaktini beklesin kuvöze falan gerek kalmasin bu arada bebişine maşallah büyümüş

Ay ağzına sağlık cok güzel demissin canimolmaz mı eltim burdaydi dün ve onceki gün o da bana diyor ayni seyi ooo bunlar iyi günlerin ben de dedim hic sanmıyorum asil eglenceli günler bebegimi kucağıma alinca baslayacak

yok Allahtan benimkiler.hep faydali olacak tecrubelerini soyluyorlar..birde sadece bol bol uyu diyorlar o kadar.

ya bebek buyutmek kolay mi anne karnindayken bile neler yasiyoruz..elbet zorluklari olacak.yeterki saglikla buyusunler.Allah hastalik dert vermesin.

Elbette zorluğu olacak kabul ediyorum ama hayatımın felaketi gibi bana empoze etmeye çalışıyor.bir de ameliyatlıyım .bütün gebeliği yatarak bir odanın içinde geçirdim .son üç ayda doktor hariç iki kez dışarı çıktım .bir de böyle laf salatası ile uğraş.çocuklArı hastalık ile boğuşan insanlar ne yapsın .şükürsüz insanlarla dolu hayat.

Merhabalar kizlar.. bugun 34. Hafta randevumuz vardi ona gittik. Bobregimizdeki genisleme aynen devam parankima dokusunda bisi yok ama genişleme var dedi. Bu durumun dogum seklini degistirip degistirmeyecegini sordum degistirmez dedi sınırın biraz üstünde dedi doktor. Yarin da anestezi onayi almak icin kan falan verecegim dogum oncesi hazir olsun isteniyormus. Aniden sezeryan ya da epidural gerekmesi acisindan. Kilomuz 2600 hala tombul koca kafali bi bebegiz :)

ya bebek buyutmek kolay mi anne karnindayken bile neler yasiyoruz..elbet zorluklari olacak.yeterki saglikla buyusunler.Allah hastalik dert vermesin.
Amin canim benim kolay olur mu hic ama en guzeli miniklerimiz kucagimizda olacak kokusu icimize bi cektik mi bütün sıkıntıları unutacagiz baskalarini da korkutmam asla icimizde tutalim bari dimi

Aman canim takma kafaya ben kimseyi takmıyorum bu konuda her sey güzel olacak Allahin izniyle yavrularimiz karnimizdayken nasil heyecanla bekliyoruz kucagimizda olacaklar daha ötesi var mı

Canım sen kaç kiloydun kaç beden aldın .bende ona göre alayım bedeni.ben62 kiloyum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…