- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.521
sIkma canini oyle voronescim, insallah vakti zamaninda gelir bebisin. bekler zaten, daha ne acelesi var :)Kızlar bugün rapor aldım. Sonrası zaten resmi izin olacak. İlginç bı duygu benim için . Okul à eylül é kadar gitmicemm . Ve başladığımda bebegim benimle olucak inşallah. Allahım hayirlisiyla o günlere ulaşmak nasip etsin. Bebişim 1400 gr olmuş .oy masallahhhhhyerim onu ben vakti zamanın da sağlıkla gelsin inşallah
Hastane ye sordum.yeni doğan hani kuvez vs. Erken doğum durumunda ilgili kısım var mj dedim yok dedileryani allah korusun öyle bi durumda.en yakın şehir 2 3 saat . Tamamen mahrumiyet bu doğu. .. ankara boyle miı .
ay benimki de oyle ama. elma yiyeyim muz yiyeyim tik yok. ama bir portakal soyayim, owwww. icerde basliyor dans figurleri. resmen yemek seciyor simdiden!Ay canım ne biliyomuş antep fıstığının tadınıay bu minikler bi alem yaa
hadi gozun aydin pambixcim. :) kayra bey hazirlaniyor demek ki doguma. bence kilosu da iyiymis 2 kilo. kadinlar kulubu de tam 2 kilo demis senin haftan icin <3selam kizlar,doktordan geldim.oglusum artik dogum seklini almis cok sukur :) keyfide yerindeydi.2 kilo olmus masallah..seker var malum daha dikkatli olculuyor..suyu kilosu iyiymis yani..tansiyonda iyi :) 10 mayistan sonra heran gelebilir dedi doktor ama mayista hazirlikli ol cantani hazir etmis olursun dedi..benden haberler boyle.
Kızlar bugün bırak hareket hıssedemıyorum tatlıda çoşardı ama olmadı sızın hareket ettırıcı formullerınız var mı
benimde bi kere 10 a dusmustu.kan ilacini 2ye cikardik ama bana sanirim kabizlik yapti..1 olarak devam.ediyorum ama haftada 2 veya 3 kez. 1kucuk boy kirmizi pancar+1kucuk havucu sıkıp suyunu iciyorum.kanimi hemen yukseltti cok sukur.sanada tavsiye ederim.bir zararida yok doktorumasordum.havucla birlikte ic demisti.sadece kirmizi pancari tek basina icme havucla falan karistir.Kizlar kanlariniz nasil benim 10 a dusmus carpinti yapiyo ilac da kullanamiyorum
Düşünmeyin bunlari insallah zamninda gelir bebis :) hangi şehirde gorev yapiyosunuz? Bende ogretmenim 3 yil sirnakta kaldik sizi cok iyi anliyorum,.simdi ankaradayiz. Sizde en kisa zamanda gelirsiniz insallah :)Kızlar bugün rapor aldım. Sonrası zaten resmi izin olacak. İlginç bı duygu benim için . Okul à eylül é kadar gitmicemm . Ve başladığımda bebegim benimle olucak inşallah. Allahım hayirlisiyla o günlere ulaşmak nasip etsin. Bebişim 1400 gr olmuş .oy masallahhhhhyerim onu ben vakti zamanın da sağlıkla gelsin inşallah
Hastane ye sordum.yeni doğan hani kuvez vs. Erken doğum durumunda ilgili kısım var mj dedim yok dedileryani allah korusun öyle bi durumda.en yakın şehir 2 3 saat . Tamamen mahrumiyet bu doğu. .. ankara boyle miı .
arada benimde boyle oluyor.hareket edip etmedigini ayirt edemiyorum bile.artik uykulari duzenli bebeklerin..2-4 saat kadar hic kipirti hissetmezsen muhakkak doktora git canim.Hareket Eti ama çok az bır kere vurup durdu daha önce hep çoşardı da sizinse böyle olduğu oluyor mu tek bır ıkı vurul
Buyudukleri icin yerleri daraliyor ve eskisi gibi tekmeler gelmiyor canım ama gun icerisinde mutlaka hissetmen gerekiyor hareket ettiğini. Takip et bakalım hareketsizligi uzun sürerse doktora git benceHareket Eti ama çok az bır kere vurup durdu daha önce hep çoşardı da sizinse böyle olduğu oluyor mu tek bır ıkı vurul
sanırım dediğin gibi canım ilkinin tecrübesinden dolayı bu rahatlık. Ama benimkide işgüzarlık forumu okudukça gelen bebişlerin haberlerini alıyoruz, bende daha fazla koyvermeyeyim, hazırlıklarımı yapayım artık demi ama.[/QUOTE]Biz dogumlari duydukca telaslanio hazirladik canimsanirim seninki tecrubeli anne rahatligi
Maşallah Kayramızaselam kizlar,doktordan geldim.oglusum artik dogum seklini almis cok sukur :) keyfide yerindeydi.2 kilo olmus masallah..seker var malum daha dikkatli olculuyor..suyu kilosu iyiymis yani..tansiyonda iyi :) 10 mayistan sonra heran gelebilir dedi doktor ama mayista hazirlikli ol cantani hazir etmis olursun dedi..benden haberler boyle.
Aman Allah korusun canim minigin vaktini beklesin kuvöze falan gerek kalmasinKızlar bugün rapor aldım. Sonrası zaten resmi izin olacak. İlginç bı duygu benim için . Okul à eylül é kadar gitmicemm . Ve başladığımda bebegim benimle olucak inşallah. Allahım hayirlisiyla o günlere ulaşmak nasip etsin. Bebişim 1400 gr olmuş .oy masallahhhhhyerim onu ben vakti zamanın da sağlıkla gelsin inşallah
Ay ağzına sağlık cok güzel demissin canimArkadaşlar sizin de etrafınızda sizin moralinizi bozan yeni doğum yapmış insanlar var mı?benim bir arkadasım oğlu 5 aylık .ne Zaman beni görse mahvolacaksın bak görücem ben sizi deyip duruyor .artık bugün dedim ki sen bu çocuğa bakamıyorsun birine ver bence dedim
yok Allahtan benimkiler.hep faydali olacak tecrubelerini soyluyorlar..birde sadece bol bol uyu diyorlarArkadaşlar sizin de etrafınızda sizin moralinizi bozan yeni doğum yapmış insanlar var mı?benim bir arkadasım oğlu 5 aylık .ne Zaman beni görse mahvolacaksın bak görücem ben sizi deyip duruyor .artık bugün dedim ki sen bu çocuğa bakamıyorsun birine ver bence dedim
ya bebek buyutmek kolay mi anne karnindayken bile neler yasiyoruz..elbet zorluklari olacak.yeterki saglikla buyusunler.Allah hastalik dert vermesin.Ay ağzına sağlık cok güzel demissin canimolmaz mı eltim burdaydi dün ve onceki gün o da bana diyor ayni seyi ooo bunlar iyi günlerin ben de dedim hic sanmıyorum asil eglenceli günler bebegimi kucağıma alinca baslayacak
Elbette zorluğu olacak kabul ediyorum ama hayatımın felaketi gibi bana empoze etmeye çalışıyor.bir de ameliyatlıyım .bütün gebeliği yatarak bir odanın içinde geçirdim .son üç ayda doktor hariç iki kez dışarı çıktım .bir de böyle laf salatası ile uğraş.çocuklArı hastalık ile boğuşan insanlar ne yapsın .şükürsüz insanlarla dolu hayat.Ay ağzına sağlık cok güzel demissin canimolmaz mı eltim burdaydi dün ve onceki gün o da bana diyor ayni seyi ooo bunlar iyi günlerin ben de dedim hic sanmıyorum asil eglenceli günler bebegimi kucağıma alinca baslayacak
Evet ya artık bebegimle ve kendimle ilgilenmek istiyorumAynen keyif yapalim biraz
Amin canim benim kolay olur mu hic ama en guzeli miniklerimiz kucagimizda olacak kokusu icimize bi cektik mi bütün sıkıntıları unutacagizya bebek buyutmek kolay mi anne karnindayken bile neler yasiyoruz..elbet zorluklari olacak.yeterki saglikla buyusunler.Allah hastalik dert vermesin.
Aman canim takma kafaya ben kimseyi takmıyorum bu konudaElbette zorluğu olacak kabul ediyorum ama hayatımın felaketi gibi bana empoze etmeye çalışıyor.bir de ameliyatlıyım .bütün gebeliği yatarak bir odanın içinde geçirdim .son üç ayda doktor hariç iki kez dışarı çıktım .bir de böyle laf salatası ile uğraş.çocuklArı hastalık ile boğuşan insanlar ne yapsın .şükürsüz insanlarla dolu hayat.
Canım sen kaç kiloydun kaç beden aldın .bende ona göre alayım bedeni.ben62 kiloyum şu andameraba kızlar bizde epey hazırlıkları tmmladık sayılır .hastane için gecelik almayan olduysa ben lohusa sepeti .com adresinden aldım59 tl .Eki Görüntüle 1804372 Eki Görüntüle 1804373
şekerleride hacı şeriften aldım elis kızımın şekerleriEki Görüntüle 1804374 Eki Görüntüle 1804377 Eki Görüntüle 1804378
54tl şekerler 72 madlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?