2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım sen kaç kiloydun kaç beden aldın .bende ona göre alayım bedeni.ben62 kiloyum şu anda
meraba cnm bende 63 kiloyum şuan s beden aldım ekru renk almıştım sanırım şuan orda kalmadı sadece kırmızı kalmış ancak stok ne zamn yenilenir bimiorum nisan başı gibi yenilenebilir demişler .aynısı pijakom.com adresindede var renk seçeneği ile fiyat 74 tl idi sanırım

Masallah kilosu gayet guzelmis bebisimizin. Saglik sorunlari hemencecik geçer insallah annesi. Cok onemli bişey degil sanirim. Guzel dusun sen. Bebislerimiz cok kuvvetli.

Oo hepsi cok guzel. Ozellikle geceliklerin cok şikmis. Guzel gunlerde kullan canim.

Düşünmeyin bunlari insallah zamninda gelir bebis :) hangi şehirde gorev yapiyosunuz? Bende ogretmenim 3 yil sirnakta kaldik sizi cok iyi anliyorum,.simdi ankaradayiz. Sizde en kisa zamanda gelirsiniz insallah :)
Bitlisteyim ben canım . O da zaten ilçesinde . Herşeyi netten alioz edioz bide doğumu netten yapaydik sömestr da ailemin yanında yaptım gerçi çoğu alışveriş ı de eksikler de var bakalım ne yapıcaz

Ay canım evet valla zaman daralio. Hala inanmak Zor gelio minnak bi bebişim olucak kollarımda olucak emzircez uyutcaz. . Ay ben küçükken de çok evcilik oynar bebek bezler giydirirdim yatırırdim. Hatta her bayram oyuncak bebeğime kıyafet dikerdim giydirirdim
Kız bak ne geldi aklımâ bi keresinde de bebeğin ağzını delip alttan da bi delik açmıştım . Üstten kaşıkla su verip alttan bez islaninca sevinirdim
Ay ne komik çocukluğum var hatırladım da .

evet ama artık taşımakta cok zorlanıyorum bacaklarımı zorluyo tersmi acaba hala anlamadım gitti gece uykularımda var denecek kadar az rabbim hayırlısıyla bu dönemleri atlatmak nasip etsin hepimize
gece uykularımız bölünüyor şimdiden, annem Allah sizi doğum sonrası uykusuzluklara hazırlıyor derdi, belki doğrudur. Daha dönmemiş olabilirler bebişlerimiz, bu haftalarda dönüyorlar var bir nebze de olsa rahatlıyoruz, oğlumda öyle olmuştu. Ama burada birçok arkadaşla gun saymak ayrıca rahatlatıcı geliyor bana. İyi ki varsınız kızlar.

Inşallah dogumdan sonra çişini yapinca düzelir canim öyle bir ihtimalden bahsediyordu arkadaslar ama düzelmese bile böbrek operasyonu zor olmuyormus Allah sifa versin maşallah minigin tontiş olmus

Güle güle giy tatlım cok begendim cikolatalari da keyifle dagitmak nasip olsun inşallah

Ay cok güldüm canim yaatam anne olur senden ben de annemle evcilik misafircilik falan oynardim ona caya giderdim o bana gelirdi inşallah ben de kızımla öyle olurum

Selam kizlar.
Bende dun geceden beri kizcemin hareketlerini cok az hissettim. Gun boyu en ypogun hareketi hickirigiydi oda cok kisa surdu. Endiselensem mi az daha beklesem mi derken buraya bakim dedim. erik3588 de yazmis bugun. Az hissettim hareketlerini napsam diye. Ona yaptiginiz yorumlasrdan sonra bende bi dr umu arayayim dedim. Cunku naptiysam hareketlebmedi.
Dr um gecedrn beri farklilik varsa geceden aramaliydiniz onemli bu dedi. İsterseniz hemen simdi gelin nst de bakalim dedi.
Apar topar gittik. Bizim kiz minnak oldugu icin hemsire kiz nst de yerini bulamadi. Sonra dr geldi oda nst de zor olucak dedi. Usg den bakalim dedi. Cok sukur bi skinti yok. Suyu durumu vs iyi.ama iki haftada 70 gr almis kizim.
Yani artik nerdeyse hic buyumuyor.
Dr umda suan bi sorun gorunmiuyor ama bundan sonra haftalik kontrole gelin dedi. Her an sorun olabilir 34 e kadar kalirsa cok iyi dedi. Yani artik hrr an tetikteyiz. Muhtemelen 1 kilo bile olmuycak dogunca. Mutlaka ypgun bakima alinit dedi dr da cok kucuk olucak cunku.
Buyumesini ne engelledigi dogumdan sonra anlasilabilcek.
Her duruma hazirlikli olmaliyiz artik. Dr umda bu yonde konustu.
Artik Allah tan hayirtlisini diliyorum.
Umarim Defne min mutlu haberlerinide sizinle paylasmak nasip olur.

Insallah canim minigin biraz daha kalir orda,birgun biegundur onun icin.... aklima geldukce dua ediyirum senin ve hamileligi zor gecenler icin... canim benim insallah sag salim kucagina alip burda nasil buyudugunude anlatican

Insallah canim minigin biraz daha kalir orda,birgun biegundur onun icin.... aklima geldukce dua ediyirum senin ve hamileligi zor gecenler icin... canim benim insallah sag salim kucagina alip burda nasil buyudugunude anlatican
İnsallah canim. Ne kadar daha durursa onun icin daha iyi. Birde erken dogumun zorluklariyla ugrasmasin kizcem.
Allah razi olsun dualarin icin canim. İnsallah atlatip bugunlrri sen ne nazli bi bebektin diye bakip ona anlatabilirim.

Canım benim Allah Defnemize bu zamana kadar dayanma gücü verdi bundan sonra da minik prensesimiz eminim elinden geleni yapacaktır hepimiz Defnenin iyi haberlerini duymaya can atıyoruz ve inanıyorum ki duyacağız simdi biraz naz yapıyor sadece inşallah doğduktan sonra toparlayacak miniğimiz

Biz iyiyiz canım şükür.oğlum küvezde sağlık sıkıntısı yok kilo almasını bekliyoruz.sanada vaktinde kolay su gibi bi doğum nasip olsun inşallah:)

Canım allahım defnemize dayanma gücü vermiş..hastanede yatarken başımıza gelenlerden dolayı baya ün kazanmışız doğumun ertesi günü ordakilerden tanımadığım bi çok kişi ziyarete geldi örnekler verdi.700 gr doğmuş olanda var 800 gr mda.anne sütüyle kendine gelmiş hepside.ve bu insanlar şu an 20-30 yaşlarında defnemizi çağındaki imkanlarada sahip değillermiş.inşallah doğumdan sonra herşey çok güzel olacak allah çok büyük...

Hem senin için hem Defne'n için aklıma geldikçe dua ediyorum. O çok güçlü bir Bebek inşallah şu bi kaç haftayı da atlatacak Allah'ın izniyle. Sonrasında senin sütün ona ilaç olacak inanıyorum.

Canim defnemiz bu zamana kadar dayandi sabretti annesine tutundu doguncada hersey daha güzel olacak sütün ona çok iyi gelecek ve hemencecik kilolar almaya iyilesmeye baslayacak inşallah her hafta gitmen senin icin daha iyi olur devamli kontrol altinda olursunuz böylelikle dualarimiz hep seninle ve defneyle olacak güzel haberler vereceksin bize

Günaydın güzel anneler
Dünyaya gelen bebişler güle güle sağlıkla büyüsün insallah
Göbişlerdeki bebişler saglıkla büyüsün kolaylıkla doğsun insallah
Kızlar karnım, göbek deliğimin alt kısmı komple catlamıs yukarıdan bakınca hic gözükmüyor dün ayna ile bakarken farkettim moralim cok bozuldu

Canım miraç çıktımı hastaneden göremedim hiç yazdığını.

inş. biraz daha sabreder defneciğimiz annesi.Rabbim sağlığını versin.o da annesi gibi güçlü olacak eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…