2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hep var çatlaklarımız canım napalım bebişlerimizin hatırası artık naparsak yapalım olcagı varsa oluyo 31 den snra oldu bnmde basta uzulmustum ama artık alıstım bu duruma anne olmak her seyıyle zor

Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz

İnsallah canim. Ne kadar daha durursa onun icin daha iyi. Birde erken dogumun zorluklariyla ugrasmasin kizcem.
Allah razi olsun dualarin icin canim. İnsallah atlatip bugunlrri sen ne nazli bi bebektin diye bakip ona anlatabilirim.
Tedbirli olmam çok iyi olmuş canım doktorunda çok iyiymiş senin için en iyisi olur umarım o kasar güçlü bir bebekmiş senin kendini metin turman önemli ger şey geçecek birlikte güzel günleriniz gelecek :)

İnşallah doğduğunda bir güzel çişini yapıp bişiyciği kalmaz.
Allah hiç birimizin evladına zarar ziyan vermesin...
Yerim senin koca kafalı tosununun pipisini..

Sen ne kadar güzel ne kadar metanetli ve teslimiyetçi bir bayansın. Hayranım baştan beri senin duruşuna. Allah bu güzelliğin mükafatını mutlaka verecektir.
Anasına bak kızını al diye boşa dememişler. Defne kuzu bu yüzden bu kadar güçlü. Gün gelecek bacaksızın bu günlerini gülerek yadedeceksin inşallah. Allah minnakının iyi günlerini göstersin

güzel mutlu huzurlu bi gün olsun hepimiz için kızlarr.
Hayırlı sabahlar....

Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz
İnşallah doğduğunda kendini kurtarmış olur annesi bu günlere kadar geldik ya gerisi Allah kerim. Mis kokulu kuzularımıza Allah sağlık sıhhat versin

günaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicem röntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar

Canım gecmiş olsun yaa inşallah tekrar alciya falan gerek kalmadan atlatirsin cok kötü zamanda oluyor bazen böyle seyler

Ay çok geçmiş olsun cnm, inşallah kolayca iyileşir

Allah yardımcın olsun cnm, çok zor şeyler yaşıyorsun ama inşallah sonu mutlulukla bitecek. Defnemiz de sen de fazlasıyla güçlüsünüz ve başaracaksınız

Günaydın güzel anneler herkese mutlu günler hastaneye gidecek olanlar süper haberlerle gelin inşallah
Aaaa 36. Haftaya girmişsin cnm maşallah ooo artık her sn herşey olabilir, bahar hanım her an teşrif edebilir hayırlısıylaheyecanlandım ya bu ay arka arkaya doğum haberleri gelecek gibi

Bana da bikaç kişi öyle diyor :/ bebeği aşağıda falan mı taşıyoruz acabaaa ondan mı ki ben de bilemedimm

Merhaba canlar nasılsınız ?
Bi suredir yazamadim ama takipteydim sizleri miraç ımız ve ikizlerimiz iyilerdir inşallah . neffin çim defnemiz toparlayacaktir kendini guzel gelişmelerini yazacaksin bizlere inşallah
Benimde canm ablalarim vardı yanımda . ihtiyaçlardan bi çoğunu tamamladık . pijama takımlarım , geceliğim ve oğluşumuzun bi çok eşyası tamm .
Tabi çanta başta olmak üzere eksiklerimizde var ve henüz yıkanmayı bekliyor eşyalarımız onlarada bugün yarın giriseyim diyorum

Geçmiş olsun canm . şişlik morluk yoksa kırık çatlak yoktur diye biliyorum . inşallah sargı beziyle falan rahatlar bileğin

Olmaz mı ya ne kadar gıcıklar. Madem böyle düşüneceksin doğurma illa herkes çocuk doğuracak diye bişey yok sonuçta.
Bilmiyolar mı zorluklarını başlarına gelecekleri baştan biliyolar. Evlenip evlenip insanların aman sakın evlenmeyin demesi gibi nefret ederim öyle insanlardan. Bence anne sakin olursa her şey yolunda gider. soğukkanlılık sakinlik çok önemli. Belli bir düzen kurulduktan sonra sıkıntı olmayacaktır. Sende sıkma canını derim :)

Canım merhabaa. Benim kızımın adaşı çok güçlü ben inanıyorum ki o gücünü de senden alıyor. Artık hiç bişey eskisi gibi değil. 25 haftalık doğan bebekler bile hayatta kalabiliyor. Biraz özel bir bakım isteyecek ama sen sevginle herşeyin üstesinden geleceksin. İnşallah biraz daha kalır karnında da toparlar tabi ki. Bu her bebek için böyle.

Biz elimizden geleni yaptik. İnsallahh oda yaapr canim.
Her dr kontrolum stresli skintili. İnsallah dogumdan sonra daha az skinti olur diyorum artik

Bende orneklere tutunmaya calisiyporum canim.
İnsallah benim kizimda buyuycek saglikli bi kiz olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…