- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.561
hep var çatlaklarımız canım napalım bebişlerimizin hatırası artık naparsak yapalım olcagı varsa oluyo 31 den snra oldu bnmde basta uzulmustum ama artık alıstım bu duruma anne olmak her seyıyle zorGünaydın güzel anneler
Dünyaya gelen bebişler güle güle sağlıkla büyüsün insallah
Göbişlerdeki bebişler saglıkla büyüsün kolaylıkla doğsun insallah
Kızlar karnım, göbek deliğimin alt kısmı komple catlamıs yukarıdan bakınca hic gözükmüyor dün ayna ile bakarken farkettim moralim cok bozuldu
72 tanesi mi bu fiyat canım :))meraba kızlar bizde epey hazırlıkları tmmladık sayılır .hastane için gecelik almayan olduysa ben lohusa sepeti .com adresinden aldım59 tl .Eki Görüntüle 1804372 Eki Görüntüle 1804373
şekerleride hacı şeriften aldım elis kızımın şekerleriEki Görüntüle 1804374 Eki Görüntüle 1804377 Eki Görüntüle 1804378
54tl şekerler 72 madlen
Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler alirizSelam kizlar.
Bende dun geceden beri kizcemin hareketlerini cok az hissettim. Gun boyu en ypogun hareketi hickirigiydi oda cok kisa surdu. Endiselensem mi az daha beklesem mi derken buraya bakim dedim. @erik3588 de yazmis bugun. Az hissettim hareketlerini napsam diye. Ona yaptiginiz yorumlasrdan sonra bende bi dr umu arayayim dedim. Cunku naptiysam hareketlebmedi.
Dr um gecedrn beri farklilik varsa geceden aramaliydiniz onemli bu dedi. İsterseniz hemen simdi gelin nst de bakalim dedi.
Apar topar gittik. Bizim kiz minnak oldugu icin hemsire kiz nst de yerini bulamadi. Sonra dr geldi oda nst de zor olucak dedi. Usg den bakalim dedi. Cok sukur bi skinti yok. Suyu durumu vs iyi.ama iki haftada 70 gr almis kizim.
Yani artik nerdeyse hic buyumuyor.
Dr umda suan bi sorun gorunmiuyor ama bundan sonra haftalik kontrole gelin dedi. Her an sorun olabilir 34 e kadar kalirsa cok iyi dedi. Yani artik hrr an tetikteyiz. Muhtemelen 1 kilo bile olmuycak dogunca. Mutlaka ypgun bakima alinit dedi dr da cok kucuk olucak cunku.
Buyumesini ne engelledigi dogumdan sonra anlasilabilcek.
Her duruma hazirlikli olmaliyiz artik. Dr umda bu yonde konustu.
Artik Allah tan hayirtlisini diliyorum.
Umarim Defne min mutlu haberlerinide sizinle paylasmak nasip olur.
Tedbirli olmam çok iyi olmuş canım doktorunda çok iyiymiş senin için en iyisi olur umarım o kasar güçlü bir bebekmiş senin kendini metin turman önemli ger şey geçecek birlikte güzel günleriniz gelecek :)İnsallah canim. Ne kadar daha durursa onun icin daha iyi. Birde erken dogumun zorluklariyla ugrasmasin kizcem.
Allah razi olsun dualarin icin canim. İnsallah atlatip bugunlrri sen ne nazli bi bebektin diye bakip ona anlatabilirim.
İnşallah doğduğunda bir güzel çişini yapıp bişiyciği kalmaz.Merhabalar kizlar.. bugun 34. Hafta randevumuz vardi ona gittik. Bobregimizdeki genisleme aynen devam parankima dokusunda bisi yok ama genişleme var dedi. Bu durumun dogum seklini degistirip degistirmeyecegini sordum degistirmez dedi sınırın biraz üstünde dedi doktor. Yarin da anestezi onayi almak icin kan falan verecegim dogum oncesi hazir olsun isteniyormus. Aniden sezeryan ya da epidural gerekmesi acisindan. Kilomuz 2600 hala tombul koca kafali bi bebegiz :)
Sen ne kadar güzel ne kadar metanetli ve teslimiyetçi bir bayansın. Hayranım baştan beri senin duruşuna. Allah bu güzelliğin mükafatını mutlaka verecektir.Selam kizlar.
Bende dun geceden beri kizcemin hareketlerini cok az hissettim. Gun boyu en ypogun hareketi hickirigiydi oda cok kisa surdu. Endiselensem mi az daha beklesem mi derken buraya bakim dedim. @erik3588 de yazmis bugun. Az hissettim hareketlerini napsam diye. Ona yaptiginiz yorumlasrdan sonra bende bi dr umu arayayim dedim. Cunku naptiysam hareketlebmedi.
Dr um gecedrn beri farklilik varsa geceden aramaliydiniz onemli bu dedi. İsterseniz hemen simdi gelin nst de bakalim dedi.
Apar topar gittik. Bizim kiz minnak oldugu icin hemsire kiz nst de yerini bulamadi. Sonra dr geldi oda nst de zor olucak dedi. Usg den bakalim dedi. Cok sukur bi skinti yok. Suyu durumu vs iyi.ama iki haftada 70 gr almis kizim.
Dr umda suan bi sorun gorunmiuyor ama bundan sonra haftalik kontrole gelin dedi. Her an sorun olabilir 34 e kadar kalirsa cok iyi dedi. Yani artik hrr an tetikteyiz. Muhtemelen 1 kilo bile olmuycak dogunca. Mutlaka ypgun bakima alinit dedi dr da cok kucuk olucak cunku.
Hayırlı sabahlar....güzel mutlu huzurlu bi gün olsun hepimiz için kızlarr.
İnşallah doğduğunda kendini kurtarmış olur annesi bu günlere kadar geldik ya gerisi Allah kerim. Mis kokulu kuzularımıza Allah sağlık sıhhat versinHakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz
Canım gecmiş olsun yaa inşallah tekrar alciya falan gerek kalmadan atlatirsin cok kötü zamanda oluyor bazen böyle seylergünaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicemröntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar
Ay çok geçmiş olsun cnm, inşallah kolayca iyileşirgünaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicemröntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar
Allah yardımcın olsun cnm, çok zor şeyler yaşıyorsun ama inşallah sonu mutlulukla bitecek. Defnemiz de sen de fazlasıyla güçlüsünüz ve başaracaksınızSelam kizlar.
Aaaa 36. Haftaya girmişsin cnm maşallahGünaydın güzel annelerherkese mutlu günler hastaneye gidecek olanlar süper haberlerle gelin inşallah
Bana da bikaç kişi öyle diyor :/ bebeği aşağıda falan mı taşıyoruz acabaaa ondan mı ki ben de bilemedimmYa kızlar ben yine psikopata bağladım ama benim karnım aşağıya indim eşim işten geldi şimdi o da dedi karnın aşağıya inmiş senin diye biz mi takıntı yapıyoruz ki zaten göbekim çok büyükte değil ama anlaşılıyor sanki
Geçmiş olsun canm . şişlik morluk yoksa kırık çatlak yoktur diye biliyorum . inşallah sargı beziyle falan rahatlar bileğingünaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicemröntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar
Olmaz mı ya ne kadar gıcıklar. Madem böyle düşüneceksin doğurma illa herkes çocuk doğuracak diye bişey yok sonuçta.Arkadaşlar sizin de etrafınızda sizin moralinizi bozan yeni doğum yapmış insanlar var mı?benim bir arkadasım oğlu 5 aylık .ne Zaman beni görse mahvolacaksın bak görücem ben sizi deyip duruyor .artık bugün dedim ki sen bu çocuğa bakamıyorsun birine ver bence dedim
Selam kizlar.
Biz elimizden geleni yaptik. İnsallahh oda yaapr canim.Canım benim Allah Defnemize bu zamana kadar dayanma gücü verdi bundan sonra da minik prensesimiz eminim elinden geleni yapacaktırhepimiz Defnenin iyi haberlerini duymaya can atıyoruz ve inanıyorum ki duyacağız simdi biraz naz yapıyor sadece inşallah doğduktan sonra toparlayacak miniğimiz
Bende orneklere tutunmaya calisiyporum canim.Canım allahım defnemize dayanma gücü vermiş..hastanede yatarken başımıza gelenlerden dolayı baya ün kazanmışız doğumun ertesi günü ordakilerden tanımadığım bi çok kişi ziyarete geldi örnekler verdi.700 gr doğmuş olanda var 800 gr mda.anne sütüyle kendine gelmiş hepside.ve bu insanlar şu an 20-30 yaşlarında defnemizi çağındaki imkanlarada sahip değillermiş.inşallah doğumdan sonra herşey çok güzel olacak allah çok büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?