2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hem senin için hem Defne'n için aklıma geldikçe dua ediyorum. O çok güçlü bir Bebek inşallah şu bi kaç haftayı da atlatacak Allah'ın izniyle. Sonrasında senin sütün ona ilaç olacak inanıyorum.
Allah razi olsun canim dualasrindan.
İnsallah dedigin gibi ilac olur sutum.

Bende her kontrolden sonra bu kez daha keyifli seyler duyayim size anlatayim istiyorum.ama kizcem dogana kadar nazina devam edicek belliki.
Onemli olan dogumdan sonrassi zaten. İnsallah o zamanlar skintilasri cabyuk atlatiririz

Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz
İnsallah canim. Zor bi sinavin icindeyiz. Sonunda saglik olmasi tk duam.
Bu zor gunleride gulumsemeyle hatitlariz sadece

Dr um iyi cok sukur canim. On gorulerine cok guveniyorum. Simdi 34. Hafta dedi ya acayip gerildim aslinda. O bisey deddiyse vardir bi bildigi. Canta hazirligimida bitirdim nihayet.

Aminn canim insallah kizimda ailemizin minigi olarak yerini alicak. Sizlerinde duaniz desteginizle inan daha cok guc buluyorum.

Gecmis olsun tatlim. Ssokmeden gitseydin ortopediye. Daha fena olmsin sonra canim

Allah yardımcın olsun cnm, çok zor şeyler yaşıyorsun ama inşallah sonu mutlulukla bitecek. Defnemiz de sen de fazlasıyla güçlüsünüz ve başaracaksınız
İnsallah canim. Guzerl sozlerinizle inancim artiyor.
İnsallah kizimda hissediyordur. Sonuna kadasr bu gucle devam edriz

Aynen oyle canim. Karnimizda oldukalri her anin degeri buyuk.
Defne lerimiz nazli kizlarimiz saglikla geliceklrr insallah.
Seninde son konrtrolun guzeldi nasil sevindim bi bilsen

bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjd keser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan

ayyy maşallah Defneye nasıda glmüş annesiiiii her şey yoluna giricek bak canımm Allahın izniyleee kuzucuğa bak yaaa maşallahhh

Oyyy maşalalh kendi küçük kalbi kocamannn defnemize."Sen merak etme annecim ben herşeyin üstesinden gelcem" bakışı atmış

Bende her kontrolden sonra bu kez daha keyifli seyler duyayim size anlatayim istiyorum.ama kizcem dogana kadar nazina devam edicek belliki.
Onemli olan dogumdan sonrassi zaten. İnsallah o zamanlar skintilasri cabyuk atlatiririz

O hayirlisi ile dogsunda annesi birak azicik nazli olsun. İnşallah canim senin pozitif dusuncelerinle cabucak kendine gelecek defnemiz

Ayy maşallah ne güzel gulumsemis öyle annesine ben iyiyim mesajimi veriyor acaba

canımmm maşalahh bebeğine barsın 1 kılo doğsun prenses sağlığı yerinde olduktan sonra doğduktan sonra annesi ona çok ii bakar ve toplar kafana hiç takma kız çocukları genelde çok zayıf doğuyo zaten bu bi sorun olmasın sana içini ferah tut allah sağsağlim kuçağına almak nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…