- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.581
Allah razi olsun canim dualasrindan.Hem senin için hem Defne'n için aklıma geldikçe dua ediyorum. O çok güçlü bir Bebek inşallah şu bi kaç haftayı da atlatacak Allah'ın izniyle. Sonrasında senin sütün ona ilaç olacak inanıyorum.
Bende her kontrolden sonra bu kez daha keyifli seyler duyayim size anlatayim istiyorum.ama kizcem dogana kadar nazina devam edicek belliki.Canim defnemiz bu zamana kadar dayandi sabretti annesine tutundu doguncada hersey daha güzel olacak sütün ona çok iyi gelecek ve hemencecik kilolar almaya iyilesmeye baslayacak inşallah her hafta gitmen senin icin daha iyi olur devamli kontrol altinda olursunuz böylelikle dualarimiz hep seninle ve defneyle olacak güzel haberler vereceksin bize
İnsallah canim. Erken gelmesi en son isticemiz sey suan zaten kucuk.inş. biraz daha sabreder defneciğimiz annesi.Rabbim sağlığını versin.o da annesi gibi güçlü olacak eminim ben
İnsallah canim. Zor bi sinavin icindeyiz. Sonunda saglik olmasi tk duam.Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz
Dr um iyi cok sukur canim. On gorulerine cok guveniyorum. Simdi 34. Hafta dedi ya acayip gerildim aslinda. O bisey deddiyse vardir bi bildigi. Canta hazirligimida bitirdim nihayet.Tedbirli olmam çok iyi olmuş canım doktorunda çok iyiymiş senin için en iyisi olur umarım o kasar güçlü bir bebekmiş senin kendini metin turman önemli ger şey geçecek birlikte güzel günleriniz gelecek :)
Aminn canim insallah kizimda ailemizin minigi olarak yerini alicak. Sizlerinde duaniz desteginizle inan daha cok guc buluyorum.İnşallah doğduğunda bir güzel çişini yapıp bişiyciği kalmaz.
Allah hiç birimizin evladına zarar ziyan vermesin...
Yerim senin koca kafalı tosununun pipisini..
Sen ne kadar güzel ne kadar metanetli ve teslimiyetçi bir bayansın. Hayranım baştan beri senin duruşuna. Allah bu güzelliğin mükafatını mutlaka verecektir.
Anasına bak kızını al diye boşa dememişler. Defne kuzu bu yüzden bu kadar güçlü. Gün gelecek bacaksızın bu günlerini gülerek yadedeceksin inşallah. Allah minnakının iyi günlerini göstersin
Hayırlı sabahlar....
Gecmis olsun tatlim. Ssokmeden gitseydin ortopediye. Daha fena olmsin sonra canimgünaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicemröntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar
İnsallah canim. Guzerl sozlerinizle inancim artiyor.Allah yardımcın olsun cnm, çok zor şeyler yaşıyorsun ama inşallah sonu mutlulukla bitecek. Defnemiz de sen de fazlasıyla güçlüsünüz ve başaracaksınız
Aynen oyle canim. Karnimizda oldukalri her anin degeri buyuk.Olmaz mı ya ne kadar gıcıklar. Madem böyle düşüneceksin doğurma illa herkes çocuk doğuracak diye bişey yok sonuçta.
Bilmiyolar mı zorluklarını başlarına gelecekleri baştan biliyolar. Evlenip evlenip insanların aman sakın evlenmeyin demesi gibi nefret ederim öyle insanlardan. Bence anne sakin olursa her şey yolunda gider. soğukkanlılık sakinlik çok önemli. Belli bir düzen kurulduktan sonra sıkıntı olmayacaktır. Sende sıkma canını derim :)
Canım merhabaa. Benim kızımın adaşı çok güçlü ben inanıyorum ki o gücünü de senden alıyor. Artık hiç bişey eskisi gibi değil. 25 haftalık doğan bebekler bile hayatta kalabiliyor. Biraz özel bir bakım isteyecek ama sen sevginle herşeyin üstesinden geleceksin. İnşallah biraz daha kalır karnında da toparlar tabi ki. Bu her bebek için böyle.
saol canım benim aynen çok zor Allah kimseye dert vermesinCanım gecmiş olsun yaa inşallah tekrar alciya falan gerek kalmadan atlatirsin cok kötü zamanda oluyor bazen böyle seyler
sökmesem hareket edemiyordum canım beton dökmüş gibiGecmis olsun tatlim. Ssokmeden gitseydin ortopediye. Daha fena olmsin sonra canim
inşallah yoktur saol canım şişti bir de ses geliyor ondan gidicem yoksa gitmezdim bi bakalım ne dicek doktorGeçmiş olsun canm . şişlik morluk yoksa kırık çatlak yoktur diye biliyorum . inşallah sargı beziyle falan rahatlar bileğin
saol kuzucuk inşallaaahhh :)Ay çok geçmiş olsun cnm, inşallah kolayca iyileşir
ayyy maşallah Defneye nasıda glmüş annesiiiii her şey yoluna giricek bak canımm Allahın izniyleee kuzucuğa bak yaaa maşallahhhEki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjdkeser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
Oyyy maşalalh kendi küçük kalbi kocamannn defnemize."Sen merak etme annecim ben herşeyin üstesinden gelcem" bakışı atmışEki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjdkeser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
Bende her kontrolden sonra bu kez daha keyifli seyler duyayim size anlatayim istiyorum.ama kizcem dogana kadar nazina devam edicek belliki.
Onemli olan dogumdan sonrassi zaten. İnsallah o zamanlar skintilasri cabyuk atlatiririz
Eki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
canımmm maşalahh bebeğine barsın 1 kılo doğsun prenses sağlığı yerinde olduktan sonra doğduktan sonra annesi ona çok ii bakar ve toplar kafana hiç takma kız çocukları genelde çok zayıf doğuyo zaten bu bi sorun olmasın sana içini ferah tut allah sağsağlim kuçağına almak nasıp etsinSelam kizlar.
Bende dun geceden beri kizcemin hareketlerini cok az hissettim. Gun boyu en ypogun hareketi hickirigiydi oda cok kisa surdu. Endiselensem mi az daha beklesem mi derken buraya bakim dedim. @erik3588 de yazmis bugun. Az hissettim hareketlerini napsam diye. Ona yaptiginiz yorumlasrdan sonra bende bi dr umu arayayim dedim. Cunku naptiysam hareketlebmedi.
Dr um gecedrn beri farklilik varsa geceden aramaliydiniz onemli bu dedi. İsterseniz hemen simdi gelin nst de bakalim dedi.
Apar topar gittik. Bizim kiz minnak oldugu icin hemsire kiz nst de yerini bulamadi. Sonra dr geldi oda nst de zor olucak dedi. Usg den bakalim dedi. Cok sukur bi skinti yok. Suyu durumu vs iyi.ama iki haftada 70 gr almis kizim.
Yani artik nerdeyse hic buyumuyor.
Dr umda suan bi sorun gorunmiuyor ama bundan sonra haftalik kontrole gelin dedi. Her an sorun olabilir 34 e kadar kalirsa cok iyi dedi. Yani artik hrr an tetikteyiz. Muhtemelen 1 kilo bile olmuycak dogunca. Mutlaka ypgun bakima alinit dedi dr da cok kucuk olucak cunku.
Buyumesini ne engelledigi dogumdan sonra anlasilabilcek.
Her duruma hazirlikli olmaliyiz artik. Dr umda bu yonde konustu.
Artik Allah tan hayirtlisini diliyorum.
Umarim Defne min mutlu haberlerinide sizinle paylasmak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?