- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.601
Heheeh cok alemsin canim yaa.sökmesem hareket edemiyordum canım beton dökmüş gibisaolasın Allah miniğini sana bagıslasın canım içini ferah tut
Canım biliyosundur benim hiç bişey hazır değildi zaten ihtiyaçta olmadı özel hastanede herşeyini veriyor neredeyse.bi tek gecelik pijama getirdiler bana evden.bebek içinde küvezde sadece bezle kalıyor orasını belli bi sıcaklığı var.emzirmeye başladıktan itibaren kundak ve penye battaniye götürdüm onlara sarıp veriyolar.yani belli bi kiloya gelene kadar tutacakları için kıyafetleri dert etme.Eki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjd @keser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
Yok canım hastanede hala ben gidip emziriyorum 3 saatte 1.Canım miraç çıktımı hastaneden göremedim hiç yazdığını.
İyi canım az kalmış.hayırlısıyla eve geldiği günleride görürsünüz inşallah.hastane yakınmı bari.bizim öyle bi durum olsa hastane 1 saat uzaklıkta naparız acabaYok canım hastanede hala ben gidip emziriyorum 3 saatte 1.
2 kilo olunca çıkarıcaz dedi doktoru,şu an 1800 lerde.
Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.
Gunaydinlarr.. Erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar korkmasinlar insallah benimde ilk kizim da 32. Haftamda sancilarim başlamıştı durdurdular ve sonra kizim taaam 42. Haftanin icinde zorla geldi :)
ahh canım doğunca başlıyo asıl zorluk ben başımı iki elimin arasına alıp ağlamıştım eşim bi yandan bebeği susturmaya çalışmıştı bi yandanda beni bunda tecrübeli olucam inşallah lohusa psikolojisine girmmgece uykularımız bölünüyor şimdiden, annem Allah sizi doğum sonrası uykusuzluklara hazırlıyor derdi, belki doğrudur. Daha dönmemiş olabilirler bebişlerimiz, bu haftalarda dönüyorlar var bir nebze de olsa rahatlıyoruz, oğlumda öyle olmuştu. Ama burada birçok arkadaşla gun saymak ayrıca rahatlatıcı geliyor bana. İyi ki varsınız kızlar.
çok geçmiş olsun canım ya inşlh düzelir annelik çok zorgünaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicemröntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar
Selam kizlar.
Bende dun geceden beri kizcemin hareketlerini cok az hissettim. Gun boyu en ypogun hareketi hickirigiydi oda cok kisa surdu. Endiselensem mi az daha beklesem mi derken buraya bakim dedim. @erik3588 de yazmis bugun. Az hissettim hareketlerini napsam diye. Ona yaptiginiz yorumlasrdan sonra bende bi dr umu arayayim dedim. Cunku naptiysam hareketlebmedi.
Dr um gecedrn beri farklilik varsa geceden aramaliydiniz onemli bu dedi. İsterseniz hemen simdi gelin nst de bakalim dedi.
Apar topar gittik. Bizim kiz minnak oldugu icin hemsire kiz nst de yerini bulamadi. Sonra dr geldi oda nst de zor olucak dedi. Usg den bakalim dedi. Cok sukur bi skinti yok. Suyu durumu vs iyi.ama iki haftada 70 gr almis kizim.
Yani artik nerdeyse hic buyumuyor.
Dr umda suan bi sorun gorunmiuyor ama bundan sonra haftalik kontrole gelin dedi. Her an sorun olabilir 34 e kadar kalirsa cok iyi dedi. Yani artik hrr an tetikteyiz. Muhtemelen 1 kilo bile olmuycak dogunca. Mutlaka ypgun bakima alinit dedi dr da cok kucuk olucak cunku.
Buyumesini ne engelledigi dogumdan sonra anlasilabilcek.
Her duruma hazirlikli olmaliyiz artik. Dr umda bu yonde konustu.
Artik Allah tan hayirtlisini diliyorum.
Umarim Defne min mutlu haberlerinide sizinle paylasmak nasip olur.
Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz
günaydın kızzzaaar malum bileğimi incitmiştim kırt kırt diye ses gelince acile gttik alçıya aldılar 1 hafta kalacak dediler ama mümkün deil zaten kendim 70 oldum o ağırlığı çekemezdim söktüm alçıyı bugun bi ortapediye gidicemröntgende çekemiyorlar nolucuk bnm bi halim ne kaar bahtsızım ben ama yinede çok şükür kötü deil okadar
Eki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjd @keser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
canım yeni gördüm geçmiş olsun, Şimdi durumun nasıl? umarım her şey yolundadır..
benzer bi durumla boğuşuyordum ben de hastanede 32 haftalık nstde sancı çıktı, serumlar doğumhane acil derken uğraştık baya. Hastaneye güvenmediğim için çıktım hastaneden birazcık sancı azalınca. Ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım emin değilim hala. Daha çok erken doğum için. Şu vakitten sonra yeni hastane yeni doktor arayışına girdim yakın illerden, bakalım ne olacak..
Selam kızlar işin gücünaarasındasizlere selam vereyim dedim yeni evimde oturuyorum az ssonranakliyeciler esyalarimizi getirirler umarım herkesle iyidir
Canim 3 gece kaldim hastanede nidilat diye bir ilac var ondan verdiler devamli ve ciger gelistirici igne yapmislardi. Açılmam olmadi sanciyida durdurunca taburcu etmişlerdidurdurmak için ne yaptılar? serum falan mı? ne kadar, kaç gün sürdü? hastanede yatmış mıydın, çok soru sordum kusura bakma, bende de 32 haftada sancı çıktı, hastane güvenilir gelmeyince de resmen kaçtım doğumhaneden. Şimdi tereddütteyim ya bişey olursa diye. sende nasıl bi müdehale yaptılar?
bu benim hamileligim boyunca ikinci tasinmam bagimlilik yapti4. Bebegimiz defnemiz olacak sanirsam annesi. Hakinizda hayirlisi olsun canim. Elinden geleni yaptın sen . Bizler inanıyoruz defnemize. Bundan sonrasi tevekkul. Hep yanindayiz.
Canim senindemi erken dogum riskin var. Insallah tez zamanda bu sorunlar bitecek. Birde mart nisan annelerinde erken dogunu riskliler hep gec dogdu. Sikayet ediyorlardi. Gönlünü ferah tut. Rabbim.sifanizi tez zamanda versin
Gecmis olsun canim. Dikkat et yinede dr dediklerinden şaşma. Alci gerekiyorsa alcida kalsin. Ihmal etmeyesin.
Ayy nasil gulumsemis . Masallah ona. Sana mesaj vermis annesi. " Uzulme sen benim keyfim yerinde. Sadece kilom dusuk onuda senin memitolardan halledicez "demis
Hastanenden memnun değil sen bile kontrollerini ihmal etme canim. Ani durumlar gelisebilir artik hepimizde.
Kolay gelsin canim. Helal olsun valla ben yemek yaparken bile yoruluyorum. Ev tasiyan arkadaslara hayranlikla.bakiuorum bu ara masallah size
Teşekkür ederim canım ben bi şeker bide biberon içinde olanlar var ondan bide lokum alıyım diyodum bunuda düşüneyim çok uygunmuş :)Evet canım kutuda olanlar böyle daha farklı çeşitlerife var Eki Görüntüle 1804704
canım geçmiş olsun önceliklecanım yeni gördüm geçmiş olsun, Şimdi durumun nasıl? umarım her şey yolundadır..
benzer bi durumla boğuşuyordum ben de hastanede 32 haftalık nstde sancı çıktı, serumlar doğumhane acil derken uğraştık baya. Hastaneye güvenmediğim için çıktım hastaneden birazcık sancı azalınca. Ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım emin değilim hala. Daha çok erken doğum için. Şu vakitten sonra yeni hastane yeni doktor arayışına girdim yakın illerden, bakalım ne olacak..
maşallh büyümüşYok canım hastanede hala ben gidip emziriyorum 3 saatte 1.
2 kilo olunca çıkarıcaz dedi doktoru,şu an 1800 lerde.
son zamanlardayız ya artık canım sancılar falan filan derken bir de hazırlıklar var tabii.Kızlarrrr buralar çok sessizz sakinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?