2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım biliyosundur benim hiç bişey hazır değildi zaten ihtiyaçta olmadı özel hastanede herşeyini veriyor neredeyse.bi tek gecelik pijama getirdiler bana evden.bebek içinde küvezde sadece bezle kalıyor orasını belli bi sıcaklığı var.emzirmeye başladıktan itibaren kundak ve penye battaniye götürdüm onlara sarıp veriyolar.yani belli bi kiloya gelene kadar tutacakları için kıyafetleri dert etme.
Defnemiz gülüyor resmen annesi ya bzimde vardı böyle bi fotomuz:))miraçta şu an sürekli gülümsüyor maşallah

Yok canım hastanede hala ben gidip emziriyorum 3 saatte 1.
2 kilo olunca çıkarıcaz dedi doktoru,şu an 1800 lerde.
İyi canım az kalmış.hayırlısıyla eve geldiği günleride görürsünüz inşallah.hastane yakınmı bari.bizim öyle bi durum olsa hastane 1 saat uzaklıkta naparız acaba

Gunaydinlar...
Biz hala yatiyoruz dr umuzu bekliyoruz.sancilarin arasi uzadi.ama bitmedi.insallah guzel haberler alicaz.bu bebekler neden cok acele ederler anlamam ki.

canım yeni gördüm geçmiş olsun, Şimdi durumun nasıl? umarım her şey yolundadır..
benzer bi durumla boğuşuyordum ben de hastanede 32 haftalık nstde sancı çıktı, serumlar doğumhane acil derken uğraştık baya. Hastaneye güvenmediğim için çıktım hastaneden birazcık sancı azalınca. Ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım emin değilim hala. Daha çok erken doğum için. Şu vakitten sonra yeni hastane yeni doktor arayışına girdim yakın illerden, bakalım ne olacak..

Gunaydinlarr.. Erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar korkmasinlar insallah benimde ilk kizim da 32. Haftamda sancilarim başlamıştı durdurdular ve sonra kizim taaam 42. Haftanin icinde zorla geldi :)

durdurmak için ne yaptılar? serum falan mı? ne kadar, kaç gün sürdü? hastanede yatmış mıydın, çok soru sordum kusura bakma, bende de 32 haftada sancı çıktı, hastane güvenilir gelmeyince de resmen kaçtım doğumhaneden. Şimdi tereddütteyim ya bişey olursa diye. sende nasıl bi müdehale yaptılar?

ahh canım doğunca başlıyo asıl zorluk ben başımı iki elimin arasına alıp ağlamıştım eşim bi yandan bebeği susturmaya çalışmıştı bi yandanda beni bunda tecrübeli olucam inşallah lohusa psikolojisine girmm

çok geçmiş olsun canım ya inşlh düzelir annelik çok zor

4. Bebegimiz defnemiz olacak sanirsam annesi. Hakinizda hayirlisi olsun canim. Elinden geleni yaptın sen . Bizler inanıyoruz defnemize. Bundan sonrasi tevekkul. Hep yanindayiz.

Hakkinda hayirlisi canim ben de.biliyorsun ayni durumdayim cok az kilo aliyor devamli takipteyim her hafta gidiyorum benim doktorum da hazırlıklıydı ol dedi. Hakkimizda hayırlısı olsun.insallah guzel haberler aliriz

Canim senindemi erken dogum riskin var. Insallah tez zamanda bu sorunlar bitecek. Birde mart nisan annelerinde erken dogunu riskliler hep gec dogdu. Sikayet ediyorlardi. Gönlünü ferah tut. Rabbim.sifanizi tez zamanda versin

Gecmis olsun canim. Dikkat et yinede dr dediklerinden şaşma. Alci gerekiyorsa alcida kalsin. Ihmal etmeyesin.

Ayy nasil gulumsemis . Masallah ona. Sana mesaj vermis annesi. " Uzulme sen benim keyfim yerinde. Sadece kilom dusuk onuda senin memitolardan halledicez "demis

Hastanenden memnun değil sen bile kontrollerini ihmal etme canim. Ani durumlar gelisebilir artik hepimizde.

Selam kızlar işin gücünaarasındasizlere selam vereyim dedim yeni evimde oturuyorum az ssonranakliyeciler esyalarimizi getirirler umarım herkesle iyidir

Kolay gelsin canim. Helal olsun valla ben yemek yaparken bile yoruluyorum. Ev tasiyan arkadaslara hayranlikla.bakiuorum bu ara masallah size

Canim 3 gece kaldim hastanede nidilat diye bir ilac var ondan verdiler devamli ve ciger gelistirici igne yapmislardi. Açılmam olmadi sanciyida durdurunca taburcu etmişlerdi

bu benim hamileligim boyunca ikinci tasinmam bagimlilik yapti

canım geçmiş olsun öncelikle
34.haftada çıktı bizde sancı.bayada fazla idi.2 gece hastanede yattık 3 gün.serum içine prepar ve progestan katarak verdiler.serum verilirken iyiydi ama bizim sancılar bitmedi sadece azladı.sonra drprepar denilen ilacın hapını vererek hastaneden çıkarttı.c.tesi çıktık pazar sancılar tekrar başladı tekrar hastaneye gittik yatırmak istediler tedaviyi reddettik çıktık.artık bekleme sürecindeyiz.hastane değiştirme fikri zor bir karar ama güvenmiyorsan değiştir tabii.nasılsın şimdi?

Selamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben bugün 32 haftamı doldurmuş ve 8. Ayıma girmiş bulunuyorum. Vee çok ağırlaştım
Son 1 ay diyorum ve ya sabır çekiyorum
Bide benim iştahım yine kapandı kızlar. Sizde durumlar nasıl ?
neff1316 tatlımm Defnenin gülümseyen haline bayıldım. Maşallah ona
Hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah...

Kızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucem kafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…