2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bana bir teselli lütfen kafyayi yiyorum erken doğum riskm var saat dakika saymaktan oldum.evdeki saatin kaldırdım.tlf kaldırdım öyle panik halinde ndeyim ki tüh sagligimi kaybetmekten korkuyorum lutfen bana iyi şeyler söyledim 34. Haftadayim

Gecelerin.uykusuz gündüzlerin.geçmiyor deli olacam.yakında evdednde cikamiyorum psikolojiktedavi oma.imkanimda yok.halbuki kendimde aile danışmaiyim ama kendime.carem.yok

Aaaa 36. Haftaya girmişsin cnm maşallah ooo artık her sn herşey olabilir, bahar hanım her an teşrif edebilir hayırlısıylaheyecanlandım ya bu ay arka arkaya doğum haberleri gelecek gibi
Ayy sorma canim yaa ben de heyecanlandım görünce inşallah hepimiz cok güzel dogum haberleri veririz

Ohh süper canım ne güzel ablalarin gelmisbence artık başla yıkama utuleme isine en azindan cantan hazir olsun

Biz elimizden geleni yaptik. İnsallahh oda yaapr canim.
Her dr kontrolum stresli skintili. İnsallah dogumdan sonra daha az skinti olur diyorum artik
Yapar tabi canim benim o da elinden geleni yapti zaten pes etmedi ısrarla direniyor vee eminim ki cok güçlü bir bebek olacak

Canım maşallah prensesime yaaresmen gulumsemis "heeeyyy ordakiler kilo almadigima bakmayin ben gayet sağlıklı bir hatunum siz hiç merak etmeyin surdan bi kurtulayım peşimde kosarken yorulacaksıniz" diyor

NicksizYumurta canımmmm çok az kaldı senin doğumuna çok heyecanlanıyorum artık birer birer sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla
Ayy hem de nasil canim yaa36yi görsek bari derken aha gördük bakalim ne olacak

Canim benim inşallah sorunsuz bi şekilde halledersin yaa su hamile halinle bunlari cekiyorsun Allah sana güç, sabir versin

Selam kızlar işin gücünaarasındasizlere selam vereyim dedim yeni evimde oturuyorum az ssonranakliyeciler esyalarimizi getirirler umarım herkesle iyidir
Hadi hayirli olsun canim kendini cok yormadan hallet işleri sonraaa yeni bir ev yeni bir hayat baslasin

Oyy hadi gözün aydın canim son düzlüğe az kaldiağırlık hepimizde var ama bebislere kavusmaya az kaldigini düşünürsek idare edilebilir

Canım her sehrin imkanlari farklı oluyor düşündüğün devlet hastanesi varsa orada doğum yapanlar daha cok yardimci olur sanirim ama bildiğim kadariyla devlet hastanesinde isteğe bağlı sezaryeni doktor kabul etmiyor. Kendi doktorun da cok iyiymis neden aklin karıştı Bence cesur ol şartlar elverdigi sürece normal doğum en iyisi bence

ahahhahah cisini yaptirmissin bayagi yahu :)
ben cok bebeklerle oynamazdim kucukken. ama hep bir kardesim olsun isterdim. Ne yazik ki evin en kucugu benim.
ama bebek kokusunun guzelligini yegenimle tattim. hayatimin en guzel on senesi oldu o benim. simdi bir tane daha geliyor. annemle cok heyecanlaniyoruz bazen. ciksa da sevsek diye :)

Canım rahat olmaya çalış bence 34. Haftadasin minigin artik kendini kurtarir. Takip ettiysen daha erken doğan ve kendini toparlayan bebislerimiz var saat sayma zaten ne zaman isterse o zaman gelsin. Haftalardir yataktan sadece tuvalet icin kalkmak zorunda olan arkadaslarimiz vardi. Onlar bile katlandiysa sen de yaparsinSunun surasi ne kaldi senin güçlü ol her sey yoluna girer inşallah
Hepimiz geceleri uykusuzuz bu haftalardan sonra cok normal hem doğum sonrasina hazırlık gibi düşün
Ayrica aile danışmanı olman senin hic sorun yasamayacagin anlamina gelmez sonucta insaniz her türlü şeyle karşılaşabiliriz Allah dermansiz dert vermesin yeter ki ...

Bende 21 haftadan beri tuvalet harici kalkmayanlardanim kendimi resm . Etmeye çalışıyorum ama olmuyor olmuyor (

ay benim defne kizimin guzelligineeee! masallah masallah diyelim, nazarlar degdirmeyelim.

walla neffcim, ali kaan la resimleri de yanyana olmus, ben bayagi bir abisine benzettim bu guzelligi. zaten abisi de masallah cok yakisikli, sanirim defne de cok guzel bir kiz olacak.
ah siz yandiniz ki ne yandiniz! sen kizlari kovsan, babasi oglanlari nasil kovacak? vallahi kapinizda asiklar bitecek! bu minnaklar cok can yakar, onu da soyliyeyim!

İyi akşamlar canım oohh maşallah günler günleri kovalıyor az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri.benimde bu ara iştahım azaldı canım kendimi çok yorgun hissediyorum bu saatten sonra yemesek de kilo alıyorlarmış ama zorlada olsa bi seyler atıştır canım

Kolay gelsin canim. Yeni evin ugur getirsin ailene

Bende hemen hemen ayni sendromlar. Normal mi sezeryanmi derken sezeryanda kalicam bence. Ancak aniden sanci gelirse felan hastaneye gidince de acilmam cok iyi durumdaysa belki son dk karar değiştiririm. Akisina birak en guzeli zaman herseyi cozuyor nede olsa.

Hastane olayina gelince ben ozelde yapıcam ama devlet le ozel arasi calisanlari ilgidi disinda cokta fark yoktur. Heleki normal dogumda zati kendin doguruyorsun.
Ben yilbasinda trafik kazasi gecirdim. Yesilyurt devlete goturdu ambulans . Kadin dogum servisinde bir basibosluk vs cildirtirlar. Kotu is yapacaklarindan degilde basi boslar. Kimsenin kimseden haberi yok. Hasta bakicinin insafina kalıyorsun. Sansina ne cikarsa artik. Ozelde ne olur bilemem tabi. Belki ordada oyledir..

Maşallah canım beklesin prenses gününü çok zor bi karar canım bende ilk gebeliğimde çok kararsız kalmıştım normal mi sezeryan mı diye.sonra baktım ben bu normalin hakkını veremem sezeryan olmuştum özel hastanede .o zaman şu illa normal doğum olacak yasası gelmemişti.burası küçük olduğu için özel de daha güzel ilgileniyorlar diye tercih etmiştim
Senin için nereye içindeyse orda yap canım

Kızlar hepinizi özledim gerçekten ama bu taşınma işi beni mahvetti bi yanda annemler çok zorlu bi süreçten geciyorum dua edin lütfen
inşallah herkes iyidir kocaman
Kolay gelsin canım yorma kendini az bi zaman kaldı şurada.yavaş yavaş olur işlerde.hayırlı olsun yeni yuvan canım

dualarimiz annesi gibi guclu defne icin.:) insallah 34u bile.gecer vaktinde gelir kuzucuk

istanbuldaki devletlerde yer bile bulursan sukur demek lazim :) sanci odasi ayri dogumhanelerde senden baska gebe varsa.karsilikli doguranlar ayri..arkadaslarimdan 3u devlette yaptilar onlardan duyduklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…