- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.621
Ayy sorma canim yaa ben de heyecanlandım görünceAaaa 36. Haftaya girmişsin cnm maşallahooo artık her sn herşey olabilir, bahar hanım her an teşrif edebilir hayırlısıyla heyecanlandım ya bu ay arka arkaya doğum haberleri gelecek gibi
Ohh süper canım ne güzel ablalarin gelmisMerhaba canlarnasılsınız ?
Bi suredir yazamadim ama takipteydim sizleri miraç ımız ve ikizlerimiz iyilerdir inşallah. @neffin çim defnemiz toparlayacaktir kendini guzel gelişmelerini yazacaksin bizlere inşallah
Benimde canm ablalarim vardı yanımda . ihtiyaçlardan bi çoğunu tamamladık . pijama takımlarım , geceliğim ve oğluşumuzun bi çok eşyası tamm .
Tabi çanta başta olmak üzere eksiklerimizde varve henüz yıkanmayı bekliyor eşyalarımız onlarada bugün yarın giriseyim diyorum
Yapar tabi canim benim o da elinden geleni yapti zaten pes etmedi ısrarla direniyor vee eminim ki cok güçlü bir bebek olacakBiz elimizden geleni yaptik. İnsallahh oda yaapr canim.
Her dr kontrolum stresli skintili. İnsallah dogumdan sonra daha az skinti olur diyorum artik
Canım maşallah prensesime yaaEki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjd @keser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
Ayy hem de nasil canim yaaNicksizYumurta canımmmm çok az kaldı senin doğumuna çok heyecanlanıyorum artık birer birer sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla
Canim benim inşallah sorunsuz bi şekilde halledersin yaa su hamile halinle bunlari cekiyorsun Allah sana güç, sabir versinKızlar hepinizi özledim gerçekten ama bu taşınma işi beni mahvetti bi yanda annemler çok zorlu bi süreçten geciyorum dua edin lütfen
inşallah herkes iyidir kocaman opuyorum hepinizi pazar günü yeni evimize geçiyoruz
Hadi hayirli olsun canim kendini cok yormadan hallet işleri sonraaa yeni bir ev yeni bir hayat baslasinSelam kızlar işin gücünaarasındasizlere selam vereyim dedim yeni evimde oturuyorum az ssonranakliyeciler esyalarimizi getirirler umarım herkesle iyidir
Oyy hadi gözün aydın canim son düzlüğe az kaldiSelamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben bugün 32 haftamı doldurmuş ve 8. Ayıma girmiş bulunuyorum. Vee çok ağırlaştım
Son 1 ay diyorum ve ya sabır çekiyorum
Bide benim iştahım yine kapandı kızlar. Sizde durumlar nasıl ?
neff1316 tatlımm Defnenin gülümseyen haline bayıldım. Maşallah ona
Hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah...
Canım her sehrin imkanlari farklı oluyor düşündüğün devlet hastanesi varsa orada doğum yapanlar daha cok yardimci olur sanirim ama bildiğim kadariyla devlet hastanesinde isteğe bağlı sezaryeni doktor kabul etmiyor. Kendi doktorun da cok iyiymis neden aklin karıştıKızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem
ahahhahah cisini yaptirmissin bayagi yahu :)Ay canım evet valla zaman daralio. Hala inanmak Zor gelio minnak bi bebişim olucak kollarımda olucak emzircez uyutcaz. . Ay ben küçükken de çok evcilik oynar bebek bezler giydirirdim yatırırdim. Hatta her bayram oyuncak bebeğime kıyafet dikerdim giydirirdim
Kız bak ne geldi aklımâ bi keresinde de bebeğin ağzını delip alttan da bi delik açmıştım . Üstten kaşıkla su verip alttan bez islaninca sevinirdim
Ay ne komik çocukluğum var hatırladım da .
hadi yaa benim cok bariz belli ediyor. mesela baliktan hoslanmiyor bence. ne zaman balik yesem, bizimki uykuda. :)Akıllı minikler ben hiç dikkat etmedim.
Canım rahat olmaya çalış bence 34. Haftadasin minigin artik kendini kurtarir. Takip ettiysen daha erken doğan ve kendini toparlayan bebislerimiz varKızlar bana bir teselli lütfen kafyayi yiyorum erken doğum riskm var saat dakika saymaktan oldum.evdeki saatin kaldırdım.tlf kaldırdım öyle panik halinde ndeyim ki tüh sagligimi kaybetmekten korkuyorum lutfen bana iyi şeyler söyledim 34. Haftadayim
ay benim defne kizimin guzelligineeee! masallah masallah diyelim, nazarlar degdirmeyelim.Eki Görüntüle 1804701 bu da nazli kizim Defne nin ilk duzgun fotosu. Gulumsuyor sanki dimi.
Bu arada kizlar hastene cantamin kendim icin olan kismini tamamladim. Defne nin kiyafetlerini yikamadim henuz. Ama kafami kurcalayan durum zaten premeture kiyafetler bile buyuk olucak gibi. Birde ypgun bakimda kiyafert giydiriliyor mu acaba M Mjdmjd @keser84 kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var. O konuda npicami bilemiyorum suan
ohhh ohhh ne guzel haberler bunlar. insallah cabucakcik buyuyuverecek annesi.Yok canım hastanede hala ben gidip emziriyorum 3 saatte 1.
2 kilo olunca çıkarıcaz dedi doktoru,şu an 1800 lerde.
Az kaldi ama ya biraz daha sabretBende 21 haftadan beri tuvalet harici kalkmayanlardanim kendimi resm . Etmeye çalışıyorum ama olmuyor olmuyor(
İyi akşamlar canım oohh maşallah günler günleri kovalıyor az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri.benimde bu ara iştahım azaldı canım kendimi çok yorgun hissediyorum bu saatten sonra yemesek de kilo alıyorlarmış ama zorlada olsa bi seyler atıştır canımSelamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben bugün 32 haftamı doldurmuş ve 8. Ayıma girmiş bulunuyorum. Vee çok ağırlaştım
Son 1 ay diyorum ve ya sabır çekiyorum
Bide benim iştahım yine kapandı kızlar. Sizde durumlar nasıl
Kızlar hepinizi özledim gerçekten ama bu taşınma işi beni mahvetti bi yanda annemler çok zorlu bi süreçten geciyorum dua edin lütfen
inşallah herkes iyidir kocaman opuyorum hepinizi pazar günü yeni evimize geçiyoruz
Kızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem
Maşallah canım beklesin prenses gününü çok zor bi karar canım bende ilk gebeliğimde çok kararsız kalmıştım normal mi sezeryan mı diye.sonra baktım ben bu normalin hakkını veremem sezeryan olmuştum özel hastanede .o zaman şu illa normal doğum olacak yasası gelmemişti.burası küçük olduğu için özel de daha güzel ilgileniyorlar diye tercih etmiştimKızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine
Kolay gelsin canım sana oğluşun ve prensesinle sağlıkla mutlulukla oturun yeni evinizdebu benim hamileligim boyunca ikinci tasinmam bagimlilik yapti
Kolay gelsin canım yorma kendini az bi zaman kaldı şurada.yavaş yavaş olur işlerde.hayırlı olsun yeni yuvan canımKızlar hepinizi özledim gerçekten ama bu taşınma işi beni mahvetti bi yanda annemler çok zorlu bi süreçten geciyorum dua edin lütfen
inşallah herkes iyidir kocaman
dualarimiz annesi gibi guclu defne icin.:) insallah 34u bile.gecer vaktinde gelir kuzucukSelam kizlar.
Bende dun geceden beri kizcemin hareketlerini cok az hissettim. Gun boyu en ypogun hareketi hickirigiydi oda cok kisa surdu. Endiselensem mi az daha beklesem mi derken buraya bakim dedim. @erik3588 de yazmis bugun. Az hissettim hareketlerini napsam diye. Ona yaptiginiz yorumlasrdan sonra bende bi dr umu arayayim dedim. Cunku naptiysam hareketlebmedi.
Dr um gecedrn beri farklilik varsa geceden aramaliydiniz onemli bu dedi. İsterseniz hemen simdi gelin nst de bakalim dedi.
Apar topar gittik. Bizim kiz minnak oldugu icin hemsire kiz nst de yerini bulamadi. Sonra dr geldi oda nst de zor olucak dedi. Usg den bakalim dedi. Cok sukur bi skinti yok. Suyu durumu vs iyi.ama iki haftada 70 gr almis kizim.
Yani artik nerdeyse hic buyumuyor.
Dr umda suan bi sorun gorunmiuyor ama bundan sonra haftalik kontrole gelin dedi. Her an sorun olabilir 34 e kadar kalirsa cok iyi dedi. Yani artik hrr an tetikteyiz. Muhtemelen 1 kilo bile olmuycak dogunca. Mutlaka ypgun bakima alinit dedi dr da cok kucuk olucak cunku.
Buyumesini ne engelledigi dogumdan sonra anlasilabilcek.
Her duruma hazirlikli olmaliyiz artik. Dr umda bu yonde konustu.
Artik Allah tan hayirtlisini diliyorum.
Umarim Defne min mutlu haberlerinide sizinle paylasmak nasip olur.
istanbuldaki devletlerde yer bile bulursan sukur demek lazim :) sanci odasi ayri dogumhanelerde senden baska gebe varsa.karsilikli doguranlar ayri..arkadaslarimdan 3u devlette yaptilar onlardan duyduklarimKızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?