2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
az kalmis insallah,Allah yardimcin olsun..kilosu iyiyse dert etme,burda senden.erken dogum yapan arkadaslar oldu masallah hepsinden haberler iyi cok.sukur :) sende kotuyu dusunup kotuyu cahirma canim sakinligini koru evde teksen biri gelsin yanina

insallah canım büyük sorun yaratmayacak düzelecek herşey.

tontiş olmasaydı saglığı yerinde olsaydı keşke ama insallah atlatacağız canım cok az kaldı artık.

amin canım hepimizin saglıklı sıhhatli bir bebeği olur insallah alah kimseyi evladıyla sınamasın. sünnete bile razyım artık düzelir inşallah

Bilemedim ku işte canım acaba oraya vereceğimiz parayi başka birşeyleri için mi kullanırız diye d sundum gerçekten inanılmaz ne yapmam gerekeni bilmez durumdayım

Yok ben ilgi alaka olayina değilde o da tek kişilik mi ona takıgım devlette var mı böyle bir imkan bilmiyorum ayrıca ilk bebeğim doğum anında fotosu olsun istiyorum offf agliycam

istanbuldaki devletlerde yer bile bulursan sukur demek lazim :) sanci odasi ayri dogumhanelerde senden baska gebe varsa.karsilikli doguranlar ayri..arkadaslarimdan 3u devlette yaptilar onlardan duyduklarim
Canim ben Balıkesir de oturuyorum oyle bir problem yok burda ama yinede odalar 4 5 kişilik ve böyle birşey kesinlikle istemiyorum ama özele verilen para da var acaba başka şeye kullanır miyiz diyorum devlette tek kişilik odalar var mı bilmiyorum bi yandan ilk bebeğim fotosu olsun doğum anında istiyorum ve işin içinden çıkamıyorum

o zaman kendi hazırlığımı yapsam yeter yani canım. onlarıda tamamladım zaten.
ah inşallah bende görürüm canım gülümsediğini.
nasıl mutlu oldum usg ekranında o görüntüyü görünce. dr umda yakaladı hemen fotosunu aldı.
Miraç abisini örnek alcak inşallah kızçemm

aceleci bebeklerimiz çok canım.
inşallah durabildiği kadar dursun yerinde.
memitolar ona fedaa

bende de pek iştah yok canım. olursa yerim olmazsa yemem gibi bi haldeyim.
Defne kızçemde yüzünü hiç göstermezken bi gülücük gönderdi bize. iyiyim annem der gibi

canım devlet hast acil bi durum olmadıkça isteğe göre sezeryana almıyor. bana kalırsa özelde güvendiğin dr da kal.
normal doğum seni çok korkutuyorsa çokta zorlama bence kendini normal diye. dr unla konuş birlikte en iyi kararı verirsiniz. dr yönlendirmesi en güzeli tatlım

canım öncelikle sakin ol. çünkü şu haftada erken doğum olsa bile bebeğinin sağlığına kavuşması çok çok daha kolay. çünkü epey büyümüş olucak. böyle stres yapmak bebeğinide etkiler ve hareketleri azalır düzensiz kasılmaların artar.
evde seni oyalıycak bi hobi edin bence. kitap oku bebişine bi günlük yaz yada bi elişi yap. kafanı başka şeylerle meşgul et.

Bilemedim ku işte canım acaba oraya vereceğimiz parayi başka birşeyleri için mi kullanırız diye d sundum gerçekten inanılmaz ne yapmam gerekeni bilmez durumdayım
Canım maddi açıdan cok zorlamayacaksa özeldeki doktor daha iyi olur sanırım sonuçta bi sefer vereceksin o parayı. Anladigim kadariyla normal doğum konusunda da korkularindan emin değilsin devlet hastanesinde son anda istemiyorum dersen seni dinlerler mi bilemiyorum

bende abisine çok benzettim canım.
hatta usg fotolarındaki görüntü epey benziyor.
ahh ahh kapımıza kovaladığımız günleride görelim inşallah inan razıyım şuan.
hatta bigün eşim dediki. ya ben çok büyük konuştum heralde kızım olursa kimseleri yanına yaklaştırmam öyle erkek arkadaş falan bana getiremez. gerekirse peşine takılım falan diyordu. aman hiçbişeyine karışmam yeterki o sağlıklı mutlu olsun uzaktan bakarım gerektiği kadar kontrol ederim sıkmam demeye başladı.büyük laf etmemek lazımmış heralde diyor.

Canim bende özel hastanede doğum yapiyim diyodum ama bu kez dr uma gidisimde aklımı karıştırdı, nasıl olsa sezeryan olcak oda dr oda dr ne farkı var devlete git boşuna dünya para verme dedi mantıklı geldi zaten ekonomik olarak biraz sıkıntıdayız. Devletin her hastanesi farklı oluyor oda acisindan, biz ilçede yaşıyoruz ilçe devletin doguma ait 7 tane tek kişilik odası var ama il merkezindeki ünv hstanesinde 1 tane tek kişilik oda varmış onuda çok riskli hastalara veriyolarmis. Sen git doğum servisini bi gez devletin bilgi al hemsirelerden net olursun

senin sezeryan kesin galiba canım. arkadaşın ilk bebeği doğum şekli kesin değil. isteğe göre devlet hastanesi sezeryan yapmıyor diye biliyorum ben. tabii emin değilim.

merhaba güzeller.Güzel haberlerinizi almak çok güzel.Doğum yapan arkadaşlardan da tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. benim de bugün kontrolüm vardı.34. haftada olmama rağmen bebeğin ölçümleri 2 hafta geri saptandı.Ara ara da ağrılarım olduğunu söyledim.bazı tetkikler istendi onlar lağan çıktı ama şimdiye kadar ölçümler hep önden giderken niye geriledi anlayamadım.çok canım sıkıldı. düşük doğum ağırlıklı bebek olmaz umarım normalde sezeryan ile doğum yapacağım da usg'de hep 11-14 mayıs gebelik bitiş tarihi olarak geçerken bu sefer 29 mayıs geçti. bebek 1700 gr olmuş güya ama usg'de ilk bebeğimde 3200 gr denilmişti 2850 gr doğdu .umarım kızım daha da düşük doğmaz. İnsan gebelik sırasında her şeye üzülür oluyor .Allah bebeklerimize sağlık versin...

Canim daha vakit var kilo alir bebegin. Asagi yukari oynayabiliyor tahminler. Gerilikle ilgili bi sebep soyledi mi dr un? Kordondan kan akisinda mi bi problem varmis. Herhangi bi onlemden veya bi gelismeden bahsettimi? Bunlarda onemli. Sen icini ferah tut ilk bebeginde cok yuksek kilolu degilmis demek ki senin bebeklerin minnak oluyor canim. Daha dusuk kilolu olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…