- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.641
az kalmis insallah,Allah yardimcin olsun..kilosu iyiyse dert etme,burda senden.erken dogum yapan arkadaslar oldu masallah hepsinden haberler iyi cok.sukur :) sende kotuyu dusunup kotuyu cahirma canim sakinligini koru evde teksen biri gelsin yaninaKızlar bana bir teselli lütfen kafyayi yiyorum erken doğum riskm var saat dakika saymaktan oldum.evdeki saatin kaldırdım.tlf kaldırdım öyle panik halinde ndeyim ki tüh sagligimi kaybetmekten korkuyorum lutfen bana iyi şeyler söyledim 34. Haftadayim
Masallah kilosu gayet guzelmis bebisimizin. Saglik sorunlari hemencecik geçer insallah annesi. Cok onemli bişey degil sanirim. Guzel dusun sen. Bebislerimiz cok kuvvetli.
Oo hepsi cok guzel. Ozellikle geceliklerin cok şikmis. Guzel gunlerde kullan canim.
Inşallah dogumdan sonra çişini yapinca düzelir canim öyle bir ihtimalden bahsediyordu arkadaslar ama düzelmese bile böbrek operasyonu zor olmuyormus Allah sifa versinmaşallah minigin tontiş olmus
Güle güle giy tatlım cok begendimcikolatalari da keyifle dagitmak nasip olsun inşallah
Ay cok güldüm canim yaatam anne olur senden ben de annemle evcilik misafircilik falan oynardim ona caya giderdim o bana gelirdi inşallah ben de kızımla öyle olurum
İnşallah doğduğunda bir güzel çişini yapıp bişiyciği kalmaz.
Allah hiç birimizin evladına zarar ziyan vermesin...
Yerim senin koca kafalı tosununun pipisini..
Sen ne kadar güzel ne kadar metanetli ve teslimiyetçi bir bayansın. Hayranım baştan beri senin duruşuna. Allah bu güzelliğin mükafatını mutlaka verecektir.
Anasına bak kızını al diye boşa dememişler. Defne kuzu bu yüzden bu kadar güçlü. Gün gelecek bacaksızın bu günlerini gülerek yadedeceksin inşallah. Allah minnakının iyi günlerini göstersin
Hayırlı sabahlar....
Bilemedim ku işte canım acaba oraya vereceğimiz parayi başka birşeyleri için mi kullanırız diye d sundum gerçekten inanılmaz ne yapmam gerekeni bilmez durumdayımAyy sorma canim yaa ben de heyecanlandım görünceinşallah hepimiz cok güzel dogum haberleri veririz
Ohh süper canım ne güzel ablalarin gelmisbence artık başla yıkama utuleme isine en azindan cantan hazir olsun
Yapar tabi canim benim o da elinden geleni yapti zaten pes etmedi ısrarla direniyor vee eminim ki cok güçlü bir bebek olacak
Canım maşallah prensesime yaaresmen gulumsemis "heeeyyy ordakiler kilo almadigima bakmayin ben gayet sağlıklı bir hatunum siz hiç merak etmeyin surdan bi kurtulayım peşimde kosarken yorulacaksıniz " diyor
Ayy hem de nasil canim yaa36yi görsek bari derken aha gördük bakalim ne olacak
Canim benim inşallah sorunsuz bi şekilde halledersin yaa su hamile halinle bunlari cekiyorsun Allah sana güç, sabir versin
Hadi hayirli olsun canim kendini cok yormadan hallet işleri sonraaa yeni bir ev yeni bir hayat baslasin
Oyy hadi gözün aydın canim son düzlüğe az kaldiağırlık hepimizde var ama bebislere kavusmaya az kaldigini düşünürsek idare edilebilir
Canım her sehrin imkanlari farklı oluyor düşündüğün devlet hastanesi varsa orada doğum yapanlar daha cok yardimci olur sanirim ama bildiğim kadariyla devlet hastanesinde isteğe bağlı sezaryeni doktor kabul etmiyor. Kendi doktorun da cok iyiymis neden aklin karıştıBence cesur ol şartlar elverdigi sürece normal doğum en iyisi bence
Yok ben ilgi alaka olayina değilde o da tek kişilik mi ona takıgım devlette var mı böyle bir imkan bilmiyorum ayrıca ilk bebeğim doğum anında fotosu olsun istiyorum offf agliycamKolay gelsin canim. Yeni evin ugur getirsin ailene
Bende hemen hemen ayni sendromlar. Normal mi sezeryanmi derken sezeryanda kalicam bence. Ancak aniden sanci gelirse felan hastaneye gidince de acilmam cok iyi durumdaysa belki son dk karar değiştiririm. Akisina birak en guzeli zaman herseyi cozuyor nede olsa.
Hastane olayina gelince ben ozelde yapıcam ama devlet le ozel arasi calisanlari ilgidi disinda cokta fark yoktur. Heleki normal dogumda zati kendin doguruyorsun.
Ben yilbasinda trafik kazasi gecirdim. Yesilyurt devlete goturdu ambulans . Kadin dogum servisinde bir basibosluk vs cildirtirlar. Kotu is yapacaklarindan degilde basi boslar. Kimsenin kimseden haberi yok. Hasta bakicinin insafina kalıyorsun. Sansina ne cikarsa artik. Ozelde ne olur bilemem tabi. Belki ordada oyledir..
Canim ben Balıkesir de oturuyorum oyle bir problem yok burda ama yinede odalar 4 5 kişilik ve böyle birşey kesinlikle istemiyorum ama özele verilen para da var acaba başka şeye kullanır miyiz diyorum devlette tek kişilik odalar var mı bilmiyorum bi yandan ilk bebeğim fotosu olsun doğum anında istiyorum ve işin içinden çıkamıyorumistanbuldaki devletlerde yer bile bulursan sukur demek lazim :) sanci odasi ayri dogumhanelerde senden baska gebe varsa.karsilikli doguranlar ayri..arkadaslarimdan 3u devlette yaptilar onlardan duyduklarim
o zaman kendi hazırlığımı yapsam yeter yani canım. onlarıda tamamladım zaten.Canım biliyosundur benim hiç bişey hazır değildi zaten ihtiyaçta olmadı özel hastanede herşeyini veriyor neredeyse.bi tek gecelik pijama getirdiler bana evden.bebek içinde küvezde sadece bezle kalıyor orasını belli bi sıcaklığı var.emzirmeye başladıktan itibaren kundak ve penye battaniye götürdüm onlara sarıp veriyolar.yani belli bi kiloya gelene kadar tutacakları için kıyafetleri dert etme.
Defnemiz gülüyor resmen annesi ya bzimde vardı böyle bi fotomuz:))miraçta şu an sürekli gülümsüyor maşallah
aceleci bebeklerimiz çok canım.4. Bebegimiz defnemiz olacak sanirsam annesi. Hakinizda hayirlisi olsun canim. Elinden geleni yaptın sen . Bizler inanıyoruz defnemize. Bundan sonrasi tevekkul. Hep yanindayiz.
Canim senindemi erken dogum riskin var. Insallah tez zamanda bu sorunlar bitecek. Birde mart nisan annelerinde erken dogunu riskliler hep gec dogdu. Sikayet ediyorlardi. Gönlünü ferah tut. Rabbim.sifanizi tez zamanda versin
Gecmis olsun canim. Dikkat et yinede dr dediklerinden şaşma. Alci gerekiyorsa alcida kalsin. Ihmal etmeyesin.
Ayy nasil gulumsemis . Masallah ona. Sana mesaj vermis annesi. " Uzulme sen benim keyfim yerinde. Sadece kilom dusuk onuda senin memitolardan halledicez "demis
Hastanenden memnun değil sen bile kontrollerini ihmal etme canim. Ani durumlar gelisebilir artik hepimizde.
Kolay gelsin canim. Helal olsun valla ben yemek yaparken bile yoruluyorum. Ev tasiyan arkadaslara hayranlikla.bakiuorum bu ara masallah size
bende de pek iştah yok canım. olursa yerim olmazsa yemem gibi bi haldeyim.Selamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben bugün 32 haftamı doldurmuş ve 8. Ayıma girmiş bulunuyorum. Vee çok ağırlaştım
Son 1 ay diyorum ve ya sabır çekiyorum
Bide benim iştahım yine kapandı kızlar. Sizde durumlar nasıl ?
neff1316 tatlımm Defnenin gülümseyen haline bayıldım. Maşallah ona
Hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah...
canım devlet hast acil bi durum olmadıkça isteğe göre sezeryana almıyor. bana kalırsa özelde güvendiğin dr da kal.Kızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem
canım öncelikle sakin ol. çünkü şu haftada erken doğum olsa bile bebeğinin sağlığına kavuşması çok çok daha kolay. çünkü epey büyümüş olucak. böyle stres yapmak bebeğinide etkiler ve hareketleri azalır düzensiz kasılmaların artar.Kızlar bana bir teselli lütfen kafyayi yiyorum erken doğum riskm var saat dakika saymaktan oldum.evdeki saatin kaldırdım.tlf kaldırdım öyle panik halinde ndeyim ki tüh sagligimi kaybetmekten korkuyorum lutfen bana iyi şeyler söyledim 34. Haftadayim
Canım maddi açıdan cok zorlamayacaksa özeldeki doktor daha iyi olur sanırım sonuçta bi sefer vereceksin o parayı. Anladigim kadariyla normal doğum konusunda da korkularindan emin değilsin devlet hastanesinde son anda istemiyorum dersen seni dinlerler mi bilemiyorumBilemedim ku işte canım acaba oraya vereceğimiz parayi başka birşeyleri için mi kullanırız diye d sundum gerçekten inanılmaz ne yapmam gerekeni bilmez durumdayım
bende abisine çok benzettim canım.ay benim defne kizimin guzelligineeee! masallah masallah diyelim, nazarlar degdirmeyelim.
walla neffcim, ali kaan la resimleri de yanyana olmus, ben bayagi bir abisine benzettim bu guzelligi. zaten abisi de masallah cok yakisikli, sanirim defne de cok guzel bir kiz olacak.
ah siz yandiniz ki ne yandiniz! sen kizlari kovsan, babasi oglanlari nasil kovacak? vallahi kapinizda asiklar bitecek! bu minnaklar cok can yakar, onu da soyliyeyim!
evet canım yerinden memnun görünüyor. inşallah bolcada durur orda
inşallah canım. bizim hiç acelemiz yok. zaten keyfide yerinde fıstığımın orda.dualarimiz annesi gibi guclu defne icin.:) insallah 34u bile.gecer vaktinde gelir kuzucuk
Kızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem
senin sezeryan kesin galiba canım. arkadaşın ilk bebeği doğum şekli kesin değil. isteğe göre devlet hastanesi sezeryan yapmıyor diye biliyorum ben. tabii emin değilim.Canim bende özel hastanede doğum yapiyim diyodum ama bu kez dr uma gidisimde aklımı karıştırdı, nasıl olsa sezeryan olcak oda dr oda dr ne farkı var devlete git boşuna dünya para verme dedi mantıklı geldi zaten ekonomik olarak biraz sıkıntıdayız. Devletin her hastanesi farklı oluyor oda acisindan, biz ilçede yaşıyoruz ilçe devletin doguma ait 7 tane tek kişilik odası var ama il merkezindeki ünv hstanesinde 1 tane tek kişilik oda varmış onuda çok riskli hastalara veriyolarmis. Sen git doğum servisini bi gez devletin bilgi al hemsirelerden net olursun
Canim daha vakit var kilo alir bebegin. Asagi yukari oynayabiliyor tahminler. Gerilikle ilgili bi sebep soyledi mi dr un? Kordondan kan akisinda mi bi problem varmis. Herhangi bi onlemden veya bi gelismeden bahsettimi? Bunlarda onemli. Sen icini ferah tut ilk bebeginde cok yuksek kilolu degilmis demek ki senin bebeklerin minnak oluyor canim. Daha dusuk kilolu olmaz bencemerhaba güzeller.Güzel haberlerinizi almak çok güzel.Doğum yapan arkadaşlardan da tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. benim de bugün kontrolüm vardı.34. haftada olmama rağmen bebeğin ölçümleri 2 hafta geri saptandı.Ara ara da ağrılarım olduğunu söyledim.bazı tetkikler istendi onlar lağan çıktı ama şimdiye kadar ölçümler hep önden giderken niye geriledi anlayamadım.çok canım sıkıldı. düşük doğum ağırlıklı bebek olmaz umarımnormalde sezeryan ile doğum yapacağım da usg'de hep 11-14 mayıs gebelik bitiş tarihi olarak geçerken bu sefer 29 mayıs geçti. bebek 1700 gr olmuş güya ama usg'de ilk bebeğimde 3200 gr denilmişti 2850 gr doğdu .umarım kızım daha da düşük doğmaz. İnsan gebelik sırasında her şeye üzülür oluyor .Allah bebeklerimize sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?