2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim takma bukadar kafaya ,dusunmemeye calis. Benimde 30 haftalken gittigimde erken gelebilir dedi dinlen kalkma dedi... ilk baslarda bende oyleydim,hergunu sayardim,ufacik sancida aha geliyo diye panik ederdim.... allahima binlerce sukur suan 33+5 oldum... bol bol dinlen ve dua et. Ben kendime surekli su teselliyi veriyom 34 haftayi buldummu buyuk risk kalkiyo,hele bide 36 ya dayanirsam bitto zaten. 36 haftadan sonra herseyi tamam sadece biraz kilosu az olcak oda hic onemli degil.zaten sende 34. Haftadasin artik bundan sonra bebisin kendini kurtarir korkma

senin sezeryan kesin galiba canım. arkadaşın ilk bebeği doğum şekli kesin değil. isteğe göre devlet hastanesi sezeryan yapmıyor diye biliyorum ben. tabii emin değilim.

Benim de ilk cocuk ama sezeryan olcak nasipse, kemik yapım darmis, bebek kilolu ve tüp bebek oldugu icin riske atmiyorlarmis, sezeryan yapılacak mecbur. Devlete hiç gitmedim kontrol için isteğe bağlı yaparlar mi bilmiyorum, yani gidip dr la görüşmekte fayda var, iyi bi dr a denk gelirse onu kitabına uydururlar

Kendini üzme canım ya, beslenmene çok dikkat et, kendini yorma sık sık dinlen, bir dahaki kontrole düzelir inşallah

Mayis annesi olacaktim 29 mart annesi oldum. Bebegim 40 gun erken geldigi icin suan kuvezde. Akcigerleri tam gelismemis. 2600 doğdu. Cigerden baska hic bir sıkıntısı yok. O da gecer Allah dermansiz dert vermesin. 24 haftalik bebekleri bile hayata tutundurmuslardi hastanede. Erken dogum riski olanlar moralinizi hic bozmayin. İlk doğumumdu hastanede sanci cekmem ve normal dogum yapmam tam 5 saat sürdü. Sancilar acili ama dogum cok kolaydi.

Tebrik ederim elff inşallah sağlıklı bi şekilde çabucak çıkar küvezden yavrun :) önceden nilineb erken doğum riskin var mıydı habersiz mi geldi

inşallah hayırlısıyla evinize çıkarsınız canım...

OTE="Kara_bocugum88, post: 45834885, member: 728327"]Canim takma bukadar kafaya ,dusunmemeye calis. Benimde 30 haftalken gittigimde erken gelebilir dedi dinlen kalkma dedi... ilk baslarda bende oyleydim,hergunu sayardim,ufacik sancida aha geliyo diye panik ederdim.... allahima binlerce sukur suan 33+5 oldum... bol bol dinlen ve dua et. Ben kendime surekli su teselliyi veriyom 34 haftayi buldummu buyuk risk kalkiyo,hele bide 36 ya dayanirsam bitto zaten. 36 haftadan sonra herseyi tamam sadece biraz kilosu az olcak oda hic onemli degil.zaten sende 34. Haftadasin artik bundan sonra bebisin kendini kurtarir korkma[/QUOTE]
Cok zormus ya allahım herkesin yardımcısı olsun 9 ayda 9 yıl nasıl yaslanilirmis su an canlı oörneğini yasiyorum

Hayırlı olsun bebeğin. Kilosu gayet iyiymiş, ciğerlerle ilgili sıkıntısı ortadan kslkınca çabucak kavuşacaksınız inşallah sıkınyı etme kendine.

SeninE="neff1316, post: 45833208, member: 429219"]canım öncelikle sakin ol. çünkü şu haftada erken doğum olsa bile bebeğinin sağlığına kavuşması çok çok daha kolay. çünkü epey büyümüş olucak. böyle stres yapmak bebeğinide etkiler ve hareketleri azalır düzensiz kasılmaların artar.
evde seni oyalıycak bi hobi edin bence. kitap oku bebişine bi günlük yaz yada bi elişi yap. kafanı başka şeylerle meşgul et.[/QUOTE]
Srnin yazılarını görmek nedense bana ggüç veriyor .dualarımız içinde ssenin kkızında geçiyor allah tum annemlerde bebislerede şifa versin sağlıklı hayırlı ömürler versin

Bilemedim ku işte canım acaba oraya vereceğimiz parayi başka birşeyleri için mi kullanırız diye d sundum gerçekten inanılmaz ne yapmam gerekeni bilmez durumdayım
Canım ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım.gece sancım tutunca doktorumu aradık hemen geldi.hiç bi sıkıntı yaşanadım ben.ama hastaneye göre değişir tabi bu.ilkinide özelde yapabilirdim çünkü biz bi kuruş ödemiyoruz özelde.ama arababız yoktu o zaman hastanede uzaktı onun için yapmadım.ama devlettede sorun yaşamadık canım.çok iyi devlet hastaneleri var.hangi ildesin bilmiyorum ama bi araştır istersen.

Canım sende bebişini erkenden hoşgeldin meleğim diyen annelerdensin, mayıs annesi olmayı beklerken mart annesi oldun. bebeğinin akciğeride gelişir sağlıcakla kucağına alırsın hiç üzülme.

hayırlı olsun :)
yavrucak bi an önce annesine kavuşmak istemiş..
Rabb im şifa versin inşaallah çabucak toparlanır da evinize gelir şenlik olur..

dediğin gibi nice erken doğumlar çok da sağlıklı çocuklar oluyor..

inşaallah ciğerlere de tedavi uyguluyorlar çabucak gelişir :)

Kızlar bu arada dün doktorum bazı tahliller istedi kalça kemiğimde çok fazla ağrı var ve parmak uçlarımda karıncalanma uyuşma var deyince kan tahlili istedi. tahlillerin sonuçlarından pek memnun kalmadı doktorum, kan ve kalsiyum düşük, idrar yolu enfeksiyonu var dedi. birde üre sonucum normal değerler 0-1 arası diyor ama benimki 11 çıkmış, sizlerde de üre yüksek çıkan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…