- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.681
Allah bagislasin :) en.kisa zamanda toparlanip evinize donersiniz insallah :)Mayis annesi olacaktim 29 mart annesi oldum. Bebegim 40 gun erken geldigi icin suan kuvezde. Akcigerleri tam gelismemis. 2600 doğdu. Cigerden baska hic bir sıkıntısı yok. O da gecer Allah dermansiz dert vermesin. 24 haftalik bebekleri bile hayata tutundurmuslardi hastanede. Erken dogum riski olanlar moralinizi hic bozmayin. İlk doğumumdu hastanede sanci cekmem ve normal dogum yapmam tam 5 saat sürdü. Sancilar acili ama dogum cok kolaydi.
merhaba güzeller.Güzel haberlerinizi almak çok güzel.Doğum yapan arkadaşlardan da tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. benim de bugün kontrolüm vardı.34. haftada olmama rağmen bebeğin ölçümleri 2 hafta geri saptandı.Ara ara da ağrılarım olduğunu söyledim.bazı tetkikler istendi onlar lağan çıktı ama şimdiye kadar ölçümler hep önden giderken niye geriledi anlayamadım.çok canım sıkıldı. düşük doğum ağırlıklı bebek olmaz umarımnormalde sezeryan ile doğum yapacağım da usg'de hep 11-14 mayıs gebelik bitiş tarihi olarak geçerken bu sefer 29 mayıs geçti. bebek 1700 gr olmuş güya ama usg'de ilk bebeğimde 3200 gr denilmişti 2850 gr doğdu .umarım kızım daha da düşük doğmaz. İnsan gebelik sırasında her şeye üzülür oluyor .Allah bebeklerimize sağlık versin...
Mayis annesi olacaktim 29 mart annesi oldum. Bebegim 40 gun erken geldigi icin suan kuvezde. Akcigerleri tam gelismemis. 2600 doğdu. Cigerden baska hic bir sıkıntısı yok. O da gecer Allah dermansiz dert vermesin. 24 haftalik bebekleri bile hayata tutundurmuslardi hastanede. Erken dogum riski olanlar moralinizi hic bozmayin. İlk doğumumdu hastanede sanci cekmem ve normal dogum yapmam tam 5 saat sürdü. Sancilar acili ama dogum cok kolaydi.
Evet korku bende de var ama dönüşü yokHerkese günaydın artık 35. Haftamiz zaman yaklastıkca korku heycan artıyor
Benimde kolum uyuşuyor parmak kemiklerim ağrıyor ve ayağımda ağrı var zor yürüyorum dr fizik e gitmen gerek dedi nedenini bilmiyorum omurilikte eğrilik vardı sinirlere baskı yapıyor diye düşünüyorum doğumdan sonra inşallah geçerKızlar bu arada dün doktorum bazı tahliller istedi kalça kemiğimde çok fazla ağrı var ve parmak uçlarımda karıncalanma uyuşma var deyince kan tahlili istedi. tahlillerin sonuçlarından pek memnun kalmadı doktorum, kan ve kalsiyum düşük, idrar yolu enfeksiyonu var dedi. birde üre sonucum normal değerler 0-1 arası diyor ama benimki 11 çıkmış, sizlerde de üre yüksek çıkan varmı.
Senine gundaş misiz. ..Güle güle büyüt evlatcigini. .ben de gün sayıyorum. Her sabah kalktığımda birgün daha içerde kalacak yavrum diye...kilomuz da sizin gibi suan...Rabbim tez zamanda evladınla birlikte evine girmeyi nasip etsinMayis annesi olacaktim 29 mart annesi oldum. Bebegim 40 gun erken geldigi icin suan kuvezde. Akcigerleri tam gelismemis. 2600 doğdu. Cigerden baska hic bir sıkıntısı yok. O da gecer Allah dermansiz dert vermesin. 24 haftalik bebekleri bile hayata tutundurmuslardi hastanede. Erken dogum riski olanlar moralinizi hic bozmayin. İlk doğumumdu hastanede sanci cekmem ve normal dogum yapmam tam 5 saat sürdü. Sancilar acili ama dogum cok kolaydi.
Anladim canim. Insallah sorunsuz bir sekilde kalan gunlerimizi de gecirip yavrularimizi da kucagimiza alirizCanim once eşin asagida dedi cikmasini bekledik cikmadi artik gecen hafta da previa teshisini koydu. Teshisi koymadan once 32 ye kadar falan bekliyorlar cikarsa diye. Benim cikmadi umarim sizinkiler çıkar
Eger cok sorun olusturacak bisey olsaydi doktorun muhakkak cok sıkı tembihlerdi canim cunku nlgnn dedigi gibi onemli birsey. Bizim seninle ayni durumumuz anlasilan. Biraz dikkat edecegiz okadar insallah. Saglikla alalim bebisleriYa evet benim de aşağı yukarı senin bahsettiğin gibi calisiyormusun diye sordu yok dedim yorma kendini dedi aşağısı dolu gibi görünüyor ama tam kapamis değil dedi agrim varmı dedi yok dedim bakalım böyle bir ay daha kaldı Allahtan
canım benimde özellikle mide yanması çok fazla, geçenlerde hemşireye sordum bebek büyüdükçe mideye baskı yapar oda mide yanması ve mide bulantısına yol açar endişe etme dedi.Kızlar bel ve kasık ağrısı ile birlikte mide bulantısı var iki gündür özellikle şu mide bulantısı mahvetti beni normal mi ki var mı bu durumla karşılaşan(
Günaydın güzel anneler ve tatliş bebisler.Saglikli mutlu huzurlu güzel haberler alacagimiz birgün olsun hepimiz icin. Doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah.
Gecmis olsun canim insallah onemli bisey degildir. Agrilar bende de var ama cok umursamiyordum kilo aliyoruz bebekler buyuyor diye ama bende danisayim bari bi sonraki randevudaKızlar bu arada dün doktorum bazı tahliller istedi kalça kemiğimde çok fazla ağrı var ve parmak uçlarımda karıncalanma uyuşma var deyince kan tahlili istedi. tahlillerin sonuçlarından pek memnun kalmadı doktorum, kan ve kalsiyum düşük, idrar yolu enfeksiyonu var dedi. birde üre sonucum normal değerler 0-1 arası diyor ama benimki 11 çıkmış, sizlerde de üre yüksek çıkan varmı.
Benimde kolum uyuşuyor parmak kemiklerim ağrıyor ve ayağımda ağrı var zor yürüyorum dr fizik e gitmen gerek dedi nedenini bilmiyorum omurilikte eğrilik vardı sinirlere baskı yapıyor diye düşünüyorum doğumdan sonra inşallah geçer
canım neredeyse seninle aynı durumdayım. ben sana şöyle bi özet geçeyim benim hastane ve dr serüvenlerimi. hamileliğin ilk 12 haftasında dra gittiğim dönemlerde hep üniversite hastanesine gttm. orda hep asistanlar baktı hocalar ekstra bi durum olunca bakıyorlardı. bu benim pek içime sinmedi. özel hastaneye gittik ondan sonra hep. taaaa kii dr suyunuz az 37. haftada alabilirim zaten su az olduğu için bebek dönmez bu saatten sonra da su kolay kolay artmaz diyene kadar bu da bi 3 hafta önce oluyor sanırım. neyse biz böyle diyince birde üniye gidelim dedik orda doç. baktı ve suyumuzun gayet ii olduğunu söyledi. o saatten sonra özeldeki dra gidermiyiz gitmedik tabi. kadın büyük ihtimal sezeryan yapmak için böyle birşey söyledi diye düşündük. benim için farketmez ama eşim ve çevremdeki herkes normal doğum yanlısı benimde aklıma yattı bi süre sonra sezeryanı sildim kafamdan.Kızlar bugün 36. Hafta ma girmiş bulunuyorum maşallah diyim sanci manci yok sanki beklesem 42 yi gorucemkafam bu aralar çok karışık normal mi sezeryan mi istiyorum hala bilmiyorum özel e gidiyorum muayneye ama bazen kafam esiyor acaba devlette mi doğurSam diyorum ama devletin nasıl şartları var hiç bilmiyorum bilen var mı tek odada kalabiliyor muyuz mesela ve refakatçi olayı nasıl sezaryan istersem sorun yokken devlet istek üzerine sezeryan yapıyor mu ama özelse ki Dr um da çok önemli tanınan bi Dr o varken devlete gitmek nekadar mantıklı valla kafayı yiycem
Canım gözünüz aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versinMayis annesi olacaktim 29 mart annesi oldum. Bebegim 40 gun erken geldigi icin suan kuvezde. Akcigerleri tam gelismemis. 2600 doğdu. Cigerden baska hic bir sıkıntısı yok. O da gecer Allah dermansiz dert vermesin. 24 haftalik bebekleri bile hayata tutundurmuslardi hastanede. Erken dogum riski olanlar moralinizi hic bozmayin. İlk doğumumdu hastanede sanci cekmem ve normal dogum yapmam tam 5 saat sürdü. Sancilar acili ama dogum cok kolaydi.
canım geçmiş olsun öncelikle
34.haftada çıktı bizde sancı.bayada fazla idi.2 gece hastanede yattık 3 gün.serum içine prepar ve progestan katarak verdiler.serum verilirken iyiydi ama bizim sancılar bitmedi sadece azladı.sonra drprepar denilen ilacın hapını vererek hastaneden çıkarttı.c.tesi çıktık pazar sancılar tekrar başladı tekrar hastaneye gittik yatırmak istediler tedaviyi reddettik çıktık.artık bekleme sürecindeyiz.hastane değiştirme fikri zor bir karar ama güvenmiyorsan değiştir tabii.nasılsın şimdi?
Mayis annesi olacaktim 29 mart annesi oldum. Bebegim 40 gun erken geldigi icin suan kuvezde. Akcigerleri tam gelismemis. 2600 doğdu. Cigerden baska hic bir sıkıntısı yok. O da gecer Allah dermansiz dert vermesin. 24 haftalik bebekleri bile hayata tutundurmuslardi hastanede. Erken dogum riski olanlar moralinizi hic bozmayin. İlk doğumumdu hastanede sanci cekmem ve normal dogum yapmam tam 5 saat sürdü. Sancilar acili ama dogum cok kolaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?