2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
S sevim1991
Canim Rabbim güç kuvvet versin sana da 40 gün erken doğum yaptım diyen kardesimize de ..adını hatirlayamadim şimdi. .29 Mart annesi oldum diye yazmıştı ..ve tabii tüm erken doğum yapan ve hala gebe olup doğum bekleyen bizlere de inşallah. .
Çok okur olduk erken doğumlari..
Mayıs bebekleri aceleci anlasilan :)
Yeter ki sağlık olsun..
Şöyle düşün ..
Tepinsek de gececek.... dua ile sabırla da geçecek gunleeerr...doğum tarihi asla bilemicez.bari Allaha tevekkül edip siginalim hem sevabı girelim hem bebeğimizi onu Yaradana emanet edelim.tam bir teslimiyet içinde olalım. .Çünkü islamiyet teslimiyettir ..Rabbim içine sekine huzur indirsin inşallah..
neff1316
Kizcen çok tatlı maşallah. .Defne ne de tatlı gülmüş ..Bu 32.hafta muaynemde inşallah ben de artık bi 4D fotosu alırım. ..çok özendim:)
Rabbim tüm evlatlara analara sağlık versin elbet önce..

Kızlar 34+3 2.160kg çıktı gerilik devam ediyor . Bundan sonra her hafta çağırdı.muhtemelen minyon veya plesanta bebeği beslemiyor dedi.32+2 de 1.616 çıktı .dinlen dedi bol bol

Allah bagislasin :) en.kisa zamanda toparlanip evinize donersiniz insallah :)

Canim uzme kendini doktorun dediklerine uymaya calis bol bol dinlen kilo yapabilecek seyler yemeye calis. Sagligi ile annesine gelecek bebegin

Gozun aydin canim biran önce kuvozden cikar ve evinize gidersiniz inşallah kilosu felan gayet iyiymis maşallah bebegine

Benimde kolum uyuşuyor parmak kemiklerim ağrıyor ve ayağımda ağrı var zor yürüyorum dr fizik e gitmen gerek dedi nedenini bilmiyorum omurilikte eğrilik vardı sinirlere baskı yapıyor diye düşünüyorum doğumdan sonra inşallah geçer

kızlar resim çekilmek için elbise önerisi varmı ucuz yani internetten alabilecegim ben daha hiiççç resim çekilmedim 1 2 kare hariçç hatıra kalsın göbüşümden:) salopet almak istemiyorum 1 2 kere giyicem ama cok cici yaauww ne yapsam

Kızlar bel ve kasık ağrısı ile birlikte mide bulantısı var iki gündür özellikle şu mide bulantısı mahvetti beni normal mi ki var mı bu durumla karşılaşan (

Senine gundaş misiz. ..Güle güle büyüt evlatcigini. .ben de gün sayıyorum. Her sabah kalktığımda birgün daha içerde kalacak yavrum diye...kilomuz da sizin gibi suan...Rabbim tez zamanda evladınla birlikte evine girmeyi nasip etsin

Gunaydin herkeslere guzel haberler alacagimiz bir gun olsun insallah

Canim once eşin asagida dedi cikmasini bekledik cikmadi artik gecen hafta da previa teshisini koydu. Teshisi koymadan once 32 ye kadar falan bekliyorlar cikarsa diye. Benim cikmadi umarim sizinkiler çıkar
Anladim canim. Insallah sorunsuz bir sekilde kalan gunlerimizi de gecirip yavrularimizi da kucagimiza aliriz

Eger cok sorun olusturacak bisey olsaydi doktorun muhakkak cok sıkı tembihlerdi canim cunku nlgnn dedigi gibi onemli birsey. Bizim seninle ayni durumumuz anlasilan. Biraz dikkat edecegiz okadar insallah. Saglikla alalim bebisleri
neff1316 canim masallah Defnecige neguzel gulmus. Sana umut olsun diye. Bu sorunlarin hepsi gececek insallah. Saglikla gelecek insallah kuzucugun E elffyldrm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah.

Kızlar bel ve kasık ağrısı ile birlikte mide bulantısı var iki gündür özellikle şu mide bulantısı mahvetti beni normal mi ki var mı bu durumla karşılaşan (
canım benimde özellikle mide yanması çok fazla, geçenlerde hemşireye sordum bebek büyüdükçe mideye baskı yapar oda mide yanması ve mide bulantısına yol açar endişe etme dedi.

Gecmis olsun canim insallah onemli bisey degildir. Agrilar bende de var ama cok umursamiyordum kilo aliyoruz bebekler buyuyor diye ama bende danisayim bari bi sonraki randevuda

Geçmiş olsun.

Benim de parmaklarım ve ellerim çok ağrıyor. Su şişelerinin kapaklarını açamıyorum bazen. Kilolar sinirlere baskı yapıyor diye okudum.hiç druma söylemedim bile. Doğumdan sonra geçiyormuş.

Ayağınızdaki ağrı sinir baskısından ya da bel fıtığından olabilir. İnşallah o da kalıcı birşey değildir. Doğumdan sonra geçer.

canım neredeyse seninle aynı durumdayım. ben sana şöyle bi özet geçeyim benim hastane ve dr serüvenlerimi. hamileliğin ilk 12 haftasında dra gittiğim dönemlerde hep üniversite hastanesine gttm. orda hep asistanlar baktı hocalar ekstra bi durum olunca bakıyorlardı. bu benim pek içime sinmedi. özel hastaneye gittik ondan sonra hep. taaaa kii dr suyunuz az 37. haftada alabilirim zaten su az olduğu için bebek dönmez bu saatten sonra da su kolay kolay artmaz diyene kadar bu da bi 3 hafta önce oluyor sanırım. neyse biz böyle diyince birde üniye gidelim dedik orda doç. baktı ve suyumuzun gayet ii olduğunu söyledi. o saatten sonra özeldeki dra gidermiyiz gitmedik tabi. kadın büyük ihtimal sezeryan yapmak için böyle birşey söyledi diye düşündük. benim için farketmez ama eşim ve çevremdeki herkes normal doğum yanlısı benimde aklıma yattı bi süre sonra sezeryanı sildim kafamdan.
eee drsuz kaldım napcam şimdi diye düşünürken herkes kadın doğum devlet hastanesindeki ebeleri ve drları öyle bir övüyor ki dedik birde oraya gidelim.
bu arada ünide normal doğum yapmak istemiyorum. nedenine gelince doğumu asistanlardan oluşan bir doğum ekipi yaptırıyor ve öğrencilerde katılıyormuş doğuma hocalar yine ekstrem bi durum olduğunda müdahale ediyorlarmış bu pek içimme sinmedi. birde onca kişinin içinde doğum yapmak stresli geldi bana. ne biiliiim bi de ebelerin asistan drlardan daha tecrübeli olduğu kanısına vardım kendimce ki kime sorsam aynı şeyi söyledi.
neyse biz devlet hastanesinde herkesin övdüğü bi drdan güç bela randevu aldık pazartesi oraya gittik. ama benim hastaneye girmemle hayal kırıklığı yaşamam bir oldu. öyle tıklım tıklım kii. birde ülkemiz biliyorsunuz sürekli göç alıyor ben zannettim ki başka bir ülkedeyim sanki bir tek türk ben varım orda. drun yanına giren 2 dk sonra çıkıyor. şoktayım resmen. neyse girdik eşimle uzandım bana son adet tarihimi bile sormadı. bebeğin kilosunu söyledi rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. çalışıyorsan rapor alma vaktin gelmiş dedi. kalktı gitti. ben zannediyorum ki geri gelecek. meğer bitmiş. 3 hafta sonra tekrar gel dedi. bilgileri not eden hemşire ilk defa geliyor dedi o zaman sordu son adet tarihimi falan. neyse çıktık. ama ben öyle bir ağlıyorum ki anlatamam. herşey hayal kırıklığı. hastaneyi sevmedim dru sevmedim. napcam bilmiyorum.
iş yerine geldim. anlatıyorum herkes hala o hastaneyi övüyor ebelerin ne kadar iyi ve deneyimli olduğunu zaten doğumu da onların yaptırdığını dikişleri bile ebelerin attığını.doğm esnasında hangi drun nöbetçi olduğunu bilemeyeceğimi o yüzden drun çokta önemli olmadığını söyleyip durdular. eşimde aynı görüşte. ama ben hala ağlıyorum üzülüyorum nerde doğum yapcam sabit bi drum bile yok diye. ve özeldeki druma hergün kızıyorum beni bu duruma düşürdüğü için.
velhasıl kelam : özele gitmek istemiyorum dr bizi çok üzdü ve sezeryan yapacak diye.
üniye söylediğim sebeplerden dolayı gitmek istemiyorum.
kadın doğuma da hastane kötü diye gitmek istemiyorum.
ama kızım için en iyisi kadın doğum hastanesi gözüküyor. doğumhane muayene yeri kadar kalabalık olmaz zaten. birde sonuçta hergün sürekli doğum yaptıran tecrübeli insanların olduğu bir yer. odalar 4 kişilik de varmış 2 kişilik de tek kişilik de artık şansımıza diycem. ve kızım için 2 gün sabredicem.
bu arada sürekli normal doğum hikayeleri okuyorum ve kendimi normal doğum için motive etmeye çalışıyorum.
önce doğum şekline karar ver canım sonra hastaneye karar ver bence. öyle daha kolay oluyor. ben eğer sezeryanı düşünürsem özele de giderdim üniye de ama normal düşündüğüm için devlet hastanesini tercih ettim. birde zaten devlet keyfi sezeryan kesinlikle yapmıyorum. benim arkadaşım son ayında sırf devlet sezeryanı kabul etmedi die üniye geçmişti.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım gözünüz aydın Allah evladına hayırlı uzun ömür versinbu sene mayıs bebekleri Martta başladı
Insallah ciğer sorununu da çabuk atlatir miniğin büyümüş zaten yeterinceayyy heyecan yaptım simdi

prepar serumunun 1/4ünü anca aldım, onun dışında iki tane 1000lik mineralli su verdiler, iki tane daha vereceklerdi ben güvenmediğim için resmen kaçtım hastaneden, ultrasonla bakmadan, hani suyu açılmayı vs durumum nedir kontrol etmeden pat doğumhaneye almaları hiç mantıklı gelmedi bana. Ortam zaten çok kötüydü, malum devlet hastanesi.
Neyse, şimdi iki farklı yerden randevu aldım biri bugün biri cumartesi için. İki gün hastane süreci dengemi bozdu, titremeler falan başladı bende bebişin de hareketleri azaldı, neyse ki bugün kıpır kıpır normale döndü gibi. İnşallah öğleden sonra da bi sorun çıkmazsa rahat olacak kafam. Ben her ihtimale karşı hastane çantasını hazırladım apar topar. Biraz tedirgin beklemedeyim şimdilik, bakalım özeldekiler ne diyecekler durumuma..

hayırlı olsun gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlığıyla büyütmek nasip etsin :)

E elffyldrm gözün aydın canım, Rabbim saglikli sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah, sorunlarıda bi an önce çözülür de yavruna kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…