2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Haklisin canim. Doktor bulmak onemli olan.

Aa bi erkrnci mayis bebemiz daha. Zaten bu gidisle mayis bebesi kalmiycak sanirim aramizda.
Hayirli olsun canim. Akciger sorunuda kisa zamanda duzelir de cikarsiniz insallah biran once.
Erken dogum durumu olan anneciklerrimize de umut oldun allah razi olsun.
Biran once kuzun kucaginda evine don insallah

Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bi şekilde çabucak çıkar küvezden yavrun... moralini yüksek tut tez zamanda çıkcak küvesten gör bak..

İyi canım az kalmış.hayırlısıyla eve geldiği günleride görürsünüz inşallah.hastane yakınmı bari.bizim öyle bi durum olsa hastane 1 saat uzaklıkta naparız acaba
Canım bizim bile zor oluyo..burda 1 saatlik yoldan gelen bi kadın vardı 2 günde bir geliyodu emzirmeye.gelemediği günleri de sağıp getiriyodu.ama senin öyle bişey olmaz allahın izniyle,bebişin maşallahı var

Al al canim cok tatlilasr herdeyleri brlli artik.
Oglumunkilerde albumde duruyor.
Kizceminkilrrde cok belirgin yok en iyisi bu gulumseyendi

Canım ben idrar tahlili yaptirdim baktım sonuca ama göremedim üre falan doktorun bu konuda ne dedi?

Kızlar 34+3 2.160kg çıktı gerilik devam ediyor . Bundan sonra her hafta çağırdı.muhtemelen minyon veya plesanta bebeği beslemiyor dedi.32+2 de 1.616 çıktı .dinlen dedi bol bol
Canim 2 haftada 500gr almış normal değil mi? Belki de bu haftalarda artar sen canini sıkma sakın beslenmene dikkat et, bi de arkadasların önerisi vardı muz,badem, salep, kaşar peyniri falan ye minigin kurtardı artık kendini bisey olmaz Allahın izniyle

slm arkadaşalr bende dün . çalışır raporu aldım.32. haftamda bebiş 1950 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi.. 2 hafta sonra kontrol için bi daha çağırdı .
Maşallah minigine canım sen de artık kendini cok yormadan devam et işe Allah kolaylik versin

Al bence canim. Surekli hamilr kalmiyoruz nasilsa hatira kalsin

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün. maşallahı var bebeğinizin. Ben 36 haftalık 2.400 ancak doğurabilmiştim :))

Sinuc olarak kadin dogum hast mi karar verdin canim. Zorlu bi surec oldu senin icin biraz.

Canim gittin mi nr yaptin merraktayim.
Devlet hastanelride boylr guvensiz tedirgin birakiyor insani iste

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün. maşallahı var bebeğinizin. Ben 36 haftalık 2.400 ancak doğurabilmiştim :))
Hehehrh cok alemsin canim.
Bana baksana bide ben 36 haftalik acaba bi kilo olur mu diyorum fit bebeler doguruyoruz demek ki

Can'ım kızın çok sağlıklı olucak Allah'ın izniyle, hareket olayına gelınce gündüz resmen tık yok gece çoşuyor gün içinde tek tek hareketi oluyor konus onunla ben öyle hareket ettirebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…