- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.741
Canım nst de sancı çıkıyoya sen hissediyomusun o sancıyı
Sanirim yorgunluk sancilarini tetikliyor cani,m. Sanci acilmaya sebep oluyor evrt. Mumkunse izninine al yat dinlen canim. 36 haftalarin sonralarini bilr gorursun insallahşimdi geldim hastaneden. Bi nts daha çekildi, önceki nts sonuçlarını inceledi doktor. Biraz sancın var, bu dalgalanmalar beni çok rahatsız etti dedi. Baktı açılma falan yok, suyu iyi bebeğin herşey normal, hatta kisti vardı 1,5 cm o küçülmüş, böbrekler küçülmüş dedi. Ama yine de tereddütte kaldığı için yarın sabah tekrar nts için çağırdı. Yine aynı sonuç çıkarsa çalışmana izin veremem dedi. Sanırım sancı açılmayı tetikliyor..
Hayırlısı olsun bakalım. 32. haftayı kurtardık buna da şükür. Ciğerleri de gelişse kendine yetecek kadar daha ne olsun.
Boyle boyle sona gelkicez canimCanım 32 yi atlatınca ben de rahatladım artık en azından 8.ay içindeyiz diye.
Benim de erken doğum riski söz konusuydu. Artık hayırlısı olsun bak sorunlar da düzelmiş bebişteki. 34'ü de bi atlatsak daha da bi rahatlıcam artık
Aglama canim yaa.evet canım oraya karar verdim. burda bi arkadaşım yıllar önce orda doğum yapmış belli bi ücret karşılığında özel oda ayarlanıyordu o zaman dedi. ama ben o sistemin kalktığını duymuştum. bir dahaki gidişimizde sorucaz eğer öyle birşey varsa bizim için çok iyi olacak.
hem nasıl zor oldu biliyor musun. kaç gündür harap oldum sürekli ağlıyorum.
Yani cok giyilmicek tabii.yok kız alamayacam kaç kere giyecem sanki ucuz bi elbise bulursam alırım bulmazsam sahilde Jean gömlek çekiniriz o daha güzel
Ben ptesi ani kontrolden sonra kendi cantami hemen gazirladim canim. Artik sona cok yaklastik. Ne olacagi belli olmaz.Kızlar benim hala çantam hazır değilim bakıyorum doğumlar devam ediyor
Kızlar benim hala çantam hazır değilim bakıyorum doğumlar devam ediyor
Kizlar dogum cantama koyduklarimi yazayim size, varsa eksik soyleyin ekliyim.
İki gecelik
Bir pijama takimi
Bir polar sabahlik
3 lohusa camasiri.
2 normal ama buyuk beden camasir
2 emzirme atleti
1 emzirme sutyeni
Terlik - kalin tabanli ev terligi aldim
Gogus pedi. Bolca koydum daha once kullanmis mrmnun kalmistim,
İslak mendil.
Dis macunu firca tarak
Makyaj malzemesi de koyucam pudra allik solgun gorunmiyimoglus hasta sanmasin
Sut sagma makinasi.
Sut saklama poseti alicam
Hasta bezi alicam. Cok emin degilim ama.hastanede verdiklrri yetmisti daha once. Her istedigimde veriyorlardi.
Sanirim bu kadar.
Kizce icin bi hazirlik henuz yapmadim
Sanirim yorgunluk sancilarini tetikliyor cani,m. Sanci acilmaya sebep oluyor evrt. Mumkunse izninine al yat dinlen canim. 36 haftalarin sonralarini bilr gorursun insallah
Canim ben bir gece kaldim iki gecelik degistirdim. İlla kirleniyor bol kanamali bigun oluyoray bana fazla bile geldi valla. Sadece kendimiz için alacağımız çantaya kadar şey koyacağımızı düşünmemiştim. Ki sen bide oğluştan mütevellit tecrübelisin. Tecrübeli anneleri dinlemekte fayda var. :)
Gelismesi tamamen azaldi canim. Degisen pek bisey yok yani. İki haftada 70 gr buyuyebilmis. Dr 34 e kadar durursa iyi dedi. Skinti yasanabilir dedi dr her hafta gidicem artik kontroleinşallah canım. defne nasıl oldu? var mı bi gelişme? umarım gelişmesi iyidir..
Bende Bebek kıyafetli geceliğimizi falan yıkadım, ama çantam hazır değilKızlar benim hala çantam hazır değilim bakıyorum doğumlar devam ediyor
Kizlar dogum cantama koyduklarimi yazayim size, varsa eksik soyleyin ekliyim.
İki gecelik
Bir pijama takimi
Bir polar sabahlik
3 lohusa camasiri.
2 normal ama buyuk beden camasir
2 emzirme atleti
1 emzirme sutyeni
Terlik - kalin tabanli ev terligi aldim
Gogus pedi. Bolca koydum daha once kullanmis mrmnun kalmistim,
İslak mendil.
Dis macunu firca tarak
Makyaj malzemesi de koyucam pudra allik solgun gorunmiyimoglus hasta sanmasin
Sut sagma makinasi.
Sut saklama poseti alicam
Hasta bezi alicam. Cok emin degilim ama.hastanede verdiklrri yetmisti daha once. Her istedigimde veriyorlardi.
Sanirim bu kadar.
Kizce icin bi hazirlik henuz yapmadim
Gelismesi tamamen azaldi canim. Degisen pek bisey yok yani. İki haftada 70 gr buyuyebilmis. Dr 34 e kadar durursa iyi dedi. Skinti yasanabilir dedi dr her hafta gidicem artik kontrole
Aa bide yeni corap alip koyucam canim iyi hatirlattin disari ciktigim bi anda onuda alayim.bunların dışında ekstra koyduklarımı yazayım,
göğüs ucu çıkarıcı
göğüs kalkanı
göğüs kremi
çorap
hırka
havlu
lohusa tacı
toka
niyeyse hala eksik var gibi geliyor ama olursa eksik biyerlerden bulunur heralde..
Dinlemezse poposundan isircak cok teyzesi varDefnemiz güçlü bi kız, toparlayacak elbet, içerde ya da dışarda hayırlısı olsun canım, Allah kolaylık versin. bi dolu teyzesi var burda, dinler heralde bizi :)
Tek takim yetmez canim bence. Ustunu degistirmrlik bi takim daha kiyafet olsun bence.Kızlar çantaya koyduklarınızı yazmanız çok ıyı oluyor binmişim gebelik sizler fikir veriyorsunuz, Bebek için tek takım hastane çıkısı seti yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?