2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım nst de sancı çıkıyoya sen hissediyomusun o sancıyı

yok ben her hangi bir şey hissetmiyorum. Bence herşey normal, bi sıkıntım yok. Normal kontrole gittim nstye aldılar hoop sancı kasılma çıkıverdi, anlamış değilim. Neyseki açılmam falan yok şimdilik.

Sanirim yorgunluk sancilarini tetikliyor cani,m. Sanci acilmaya sebep oluyor evrt. Mumkunse izninine al yat dinlen canim. 36 haftalarin sonralarini bilr gorursun insallah

Boyle boyle sona gelkicez canim
Aceleci bebelerimizi bagladik iceri

Aglama canim yaa.
İnsallah normal dogum olurda cok kalmdan hrmenn rvine donersin.
Bi sor bakalim belki vardir hala ozel oda. Ama normal dogumda oda ayarlamakta zor olyyor. Gunun belli olmadigi icin

Kızlar benim hala çantam hazır değilim bakıyorum doğumlar devam ediyor

Al bendende o kadar, ne çanta hazır, ne kendim, ne hediyelikler hazır. İş yerindeki son haftam artık bundan sonra evde bol bol vakit geçirip hazırlamam lazım hepsini. daha dolabımızı alamadığımız için yavrumun eşyaları gariban gibi bi köşede asılmayı bekliyo :/ sen neler yaptın canım. hediyeliklerin, eşyaların hazır mı?? yoksa bi tek ben miyim böyle ağırdan alan :/

Kizlar dogum cantama koyduklarimi yazayim size, varsa eksik soyleyin ekliyim.
İki gecelik
Bir pijama takimi
Bir polar sabahlik
3 lohusa camasiri.
2 normal ama buyuk beden camasir
2 emzirme atleti
1 emzirme sutyeni
Terlik - kalin tabanli ev terligi aldim
Gogus pedi. Bolca koydum daha once kullanmis mrmnun kalmistim,
İslak mendil.
Dis macunu firca tarak
Makyaj malzemesi de koyucam pudra allik solgun gorunmiyim oglus hasta sanmasin
Sut sagma makinasi.
Sut saklama poseti alicam
Hasta bezi alicam. Cok emin degilim ama.hastanede verdiklrri yetmisti daha once. Her istedigimde veriyorlardi.
Sanirim bu kadar.
Kizce icin bi hazirlik henuz yapmadim

ay bana fazla bile geldi valla. Sadece kendimiz için alacağımız çantaya kadar şey koyacağımızı düşünmemiştim. Ki sen bide oğluştan mütevellit tecrübelisin. Tecrübeli anneleri dinlemekte fayda var. :)

Canim ben bir gece kaldim iki gecelik degistirdim. İlla kirleniyor bol kanamali bigun oluyor Camasir az almistim iki lohusa caamsiri daha aldirmistim.
Bir gece icin bile epey sey lazim oluyor. Birde sezeryan olursa iki gece kaliniyor. Ondan boylr fazla koydum canim. Gerci evimde yakin carsi avm de hrp yakin hastaneye ihtiyac halinde yine biri gidip alir

inşallah canım. defne nasıl oldu? var mı bi gelişme? umarım gelişmesi iyidir..
Gelismesi tamamen azaldi canim. Degisen pek bisey yok yani. İki haftada 70 gr buyuyebilmis. Dr 34 e kadar durursa iyi dedi. Skinti yasanabilir dedi dr her hafta gidicem artik kontrole

bunların dışında ekstra koyduklarımı yazayım,
göğüs ucu çıkarıcı
göğüs kalkanı
göğüs kremi
çorap
hırka
havlu
lohusa tacı
toka

niyeyse hala eksik var gibi geliyor ama olursa eksik biyerlerden bulunur heralde..

Gelismesi tamamen azaldi canim. Degisen pek bisey yok yani. İki haftada 70 gr buyuyebilmis. Dr 34 e kadar durursa iyi dedi. Skinti yasanabilir dedi dr her hafta gidicem artik kontrole

Defnemiz güçlü bi kız, toparlayacak elbet, içerde ya da dışarda hayırlısı olsun canım, Allah kolaylık versin. bi dolu teyzesi var burda, dinler heralde bizi :)

Kızlar çantaya koyduklarınızı yazmanız çok ıyı oluyor binmişim gebelik sizler fikir veriyorsunuz, Bebek için tek takım hastane çıkısı seti yeterli mi

Aa bide yeni corap alip koyucam canim iyi hatirlattin disari ciktigim bi anda onuda alayim.
Sabahligim hirka gibi kalin ondan hirka almicam canum brn.
Gogus kalkani vs daha once ihtiyacim olmamisti ondan almadim ben. Zaten emzirmeyi birakali 9 ay oldu
Oglusun sutu cekilmeden kizce geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…