2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra
Canim benim hap mahveder tansiyon düşüklüğü uyku hali yapar
Doktorundan jel olarak kullanmayı iste onda yan etkileri nerdeyse hiç yaşamıyorsun

Doktorum gerek yok dedi progesterona ben kendim kullanıyorum bir düşüğüm var o yüzden kızar bana söyleyemem
Çevir o zaman jele canım ama tabi alttan bakıyorsa anlama ihtimali var haberin Olsun tortu falan bırakıyor
Bi de aniden kesme önce 1 é düşür sonra kes olur mu
Ama keşke doktoruna söyleseydin
Kızsa da onun kontrolünde kullanman daha ıyı olurdu

Kızlar benim hiç belirtim yok yaa hafif uyku halinden başka.. Hiç midem falan bulanmıyor kokulara falanda öyle hassalaşmadım hiç bi şeyden tiksinmiyorum acaba bende bi gariplik olabilir mi
Mis gibi hamileliğin var. :) tadını çıkar vallahi. Benim de midem bulanmiyor çok şükür ama tansiyonum düşük. Biraz hizlanayim yürürken hemen başım dönüyor. Bir de memisler. Ah o memisler. Nası aciyo yaaaa. Balon gibi sistiler!!

Kızlar benim hiç belirtim yok yaa hafif uyku halinden başka.. Hiç midem falan bulanmıyor kokulara falanda öyle hassalaşmadım hiç bi şeyden tiksinmiyorum acaba bende bi gariplik olabilir mi

Ahh ahhh ben de senin gibiydim canım. Ama son bir haftadır bir bulantı geldi kiii ölü gibi dolanıyorum etrafta

günaydın güzel anneler biz de dün keseyi gördük çok şükür sağlıklı bir gebelikmiş geç döllenme olmuş 5+5 olması gerekirken 4+5 günlük çıktı 15 gün sonra kalp atışı duymaya gidecez inşallah tahlillerimi yaptırdım size şok tam 10 tüp kan verdim istenen tahlilleri gönderecem sizlere geçmişi okuyamadım

istenen tahliller alt.ast.bun.kreatinin.hemogram.demir.b12.tam idrar.tsh.st3.st4.hbsag.anti hcv.antihiv.toxo ıgm.rub ıgm.cmc ıgm.vdrl.ve açlık veya toklu kan şekeri

Günaydın hanımlar bende şükür bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok güzeldi :)Adetime göre 10+2 olması gerekirken ultrasona göre 9+2 ama doktor bi sıkıntı yok gelişimi iyi dedi bende geç döllenme muhtemelen bende artık sıkıntı etmemeye çalışıyorum .Hala küçük bir kanama bölgem var ve progesteron a devam zorluyor beni ama şükür bebeğim iyi olsun da .İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Günaydın güzel Anneler coraspin kullanan var mı peki bana bi tanıdık doktor kullan dedi de ben bilemedim kullansam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…