- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.861
bende kullaniyorum ama vajinal yoldan..o sekilde alinca pek yan etkisi olmuyo ve daha etkili dedi doktor..Selam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra
bol bol su içmeliyiz bence canım bende çok rahatsız oluyorumay sen tam özetlemişsin durumu aynısı bende de ilk başlarda adetmi acaba diye endişeleniyordum şimdi biraz alıştım ama sürekli o görüntüyü görmek midemi bulandırıyor valla
Canim benim hap mahveder tansiyon düşüklüğü uyku hali yaparSelam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra
Hap kullanıyorum ben de vajinale döneyim o zaman ama bi sakıncası olmaz heraldebende kullaniyorum ama vajinal yoldan..o sekilde alinca pek yan etkisi olmuyo ve daha etkili dedi doktor..
Doktorum gerek yok dedi progesterona ben kendim kullanıyorum bir düşüğüm var o yüzden kızar bana söyleyememCanim benim hap mahveder tansiyon düşüklüğü uyku hali yapar
Doktorundan jel olarak kullanmayı iste onda yan etkileri nerdeyse hiç yaşamıyorsun
Çevir o zaman jele canım ama tabi alttan bakıyorsa anlama ihtimali var haberin Olsun tortu falan bırakıyorDoktorum gerek yok dedi progesterona ben kendim kullanıyorum bir düşüğüm var o yüzden kızar bana söyleyemem
süpermişşşşşmeraba gundasim benim 5 agustos
Mis gibi hamileliğin var. :) tadını çıkar vallahi. Benim de midem bulanmiyor çok şükür ama tansiyonum düşük. Biraz hizlanayim yürürken hemen başım dönüyor. Bir de memisler. Ah o memisler. Nası aciyo yaaaa. Balon gibi sistiler!!Kızlar benim hiç belirtim yok yaa hafif uyku halinden başka.. Hiç midem falan bulanmıyor kokulara falanda öyle hassalaşmadım hiç bi şeyden tiksinmiyorum acaba bende bi gariplik olabilir mi
Kızlar benim hiç belirtim yok yaa hafif uyku halinden başka.. Hiç midem falan bulanmıyor kokulara falanda öyle hassalaşmadım hiç bi şeyden tiksinmiyorum acaba bende bi gariplik olabilir mi
Hımm her an gelebilir yanii.. O zaman tadını çıkarıyım ne diyim inş gelmez.. Rabbim sizede kolaylık versin inş..Ahh ahhh ben de senin gibiydim canım. Ama son bir haftadır bir bulantı geldi kiii ölü gibi dolanıyorum etrafta
Kızlar doktorunuz size vitamin destek için ilaç verdimi? Benim doktor 16 haftadan sonra vericem dedi.sadece folik asit kullanıyorum ben.
Selam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra
Selam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?