2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ahh ahhh ben de senin gibiydim canım. Ama son bir haftadır bir bulantı geldi kiii ölü gibi dolanıyorum etrafta

6. Haftada birsey olmaz ki zaten 7-8 den sonra basliyo mesela benjm hic midem bulanmiuor ama her an istifra edicek gibiyim. Parfum kokusuna bile tahammul edemiyorum

Isha
ne söyledi cnm bazıları kişisel sorunlarını yansıtıyor malesef,egepolden sıra bulmak oldukça güç çok kalabalık oluyor insan ilgi istiyor azıcık güzel şeyler duymak istiyor bu dönemde
Ben de egepola gittim hamile kalmadan once, ama simdi medicalparki dusunuyorum. Hafta ici gidicem ins medicalparka. Fiyatlari ve tahlil ucretlerini de karsilastiricam

Kizlar istanbul anadolu yakasinda olan var mi varsa hangi hastahaneye gidiyorsunuz

Ya şu mide bulantıları ne olacak ( bir önceki Dr metpamid vermişti hiç bir işe yaramadı sürekli mide bulantısı bitirdi beni ya

Bendede çıktı cnm ama minik minik icten. Erkek anneyi güzelleştirir diye duymuştum.

Ya şu mide bulantıları ne olacak ( bir önceki Dr metpamid vermişti hiç bir işe yaramadı sürekli mide bulantısı bitirdi beni ya
Banada doktorum metpamid verdi ama kullanamadim. Hamilelikle ilgili kesin bisey yazmiyor cünkü haslama patates, limon,yesil elma, cubuk kraker, semizotunu dene. Bunlar bana iyi gelenler.

Biraz önce esime grip aşısı yaptırmaya eczaneye gittik. Eczaciya hamilelere yapiyor musun? diye sordum. Yok dedi, yapmadim hic. Yaptiran varmis dedim. Sen yine de bi dr una sor dedi ama ben tercih etmem dedi.

Biraz önce esime grip aşısı yaptırmaya eczaneye gittik. Eczaciya hamilelere yapiyor musun? diye sordum. Yok dedi, yapmadim hic. Yaptiran varmis dedim. Sen yine de bi dr una sor dedi ama ben tercih etmem dedi.

grip aşısını ben sordum doktoruma çalışıyorum ve kalabalıkta fazla bulunuyorum bir de astım hastası olduğum için yaptırman gerekli dedi eğer ki evdeyseniz çalışmıyorsanız yaptırmayın kışın çok dışarı çıkmazsanız eşiniz yaptırsın hafif olacağı için size de fazla geçmez

6. Haftada birsey olmaz ki zaten 7-8 den sonra basliyo mesela benjm hic midem bulanmiuor ama her an istifra edicek gibiyim. Parfum kokusuna bile tahammul edemiyorum
Beni. 5.haftada basladi 6 da beter oldum..suan 7 haftamibitircem azalmaya basladi..degisik oldu yani

Progesteron kullanan arkadaslar bu ilacı kaçıncı haftaya kadar kullancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…