- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.881
Canim kaçıncı haftada öğrendin ikizlere hamile olduğunuSelam kızlar inşallah ben de mayıs annesi olacağım benim minikler sabrederse
İkizlere hamileyim
Sizleri bayagi dir takip ediyorum ama ilk defa yazdım :)
Öyledir inşallah yaz mutlaka sonucunuGunaydin herkese kalp atisini bayramdAn once duymustum bugun kontrolum var insallah sorunsuzdur hersey :)
Ahh ahhh ben de senin gibiydim canım. Ama son bir haftadır bir bulantı geldi kiii ölü gibi dolanıyorum etrafta
Ben de egepola gittim hamile kalmadan once, ama simdi medicalparki dusunuyorum. Hafta ici gidicem ins medicalparka. Fiyatlari ve tahlil ucretlerini de karsilastiricamne söyledi cnm bazıları kişisel sorunlarını yansıtıyor malesef,egepolden sıra bulmak oldukça güç çok kalabalık oluyor insan ilgi istiyor azıcık güzel şeyler duymak istiyor bu dönemde
kent alsancak ta dene cnm hastane çok iii fiyat aldıkmı karşılaştırırızIsha
Ben de egepola gittim hamile kalmadan once, ama simdi medicalparki dusunuyorum. Hafta ici gidicem ins medicalparka. Fiyatlari ve tahlil ucretlerini de karsilastiricam
Kizlar istanbul anadolu yakasinda olan var mi varsa hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Bendede çıktı cnm ama minik minik icten. Erkek anneyi güzelleştirir diye duymuştum.canım benim de ergenken çıkmayan sivilcelerim çıktı hiç sorma bi de yara oldu bi yakınımdan duymuştum erkek bebek annenin yüzünü bozarmış diye ve gerçektende ikisinde de yüzü bozuldu ve iki oğlu var
Ben kullanıyorum canm ilk bebgimi kaybetmistim dr tedbirli olalim dedi ve coraspinle progestan verdiGünaydın güzel Anneler coraspin kullanan var mı peki bana bi tanıdık doktor kullan dedi de ben bilemedim kullansam mi
Banada doktorum metpamid verdi ama kullanamadim. Hamilelikle ilgili kesin bisey yazmiyor cünküYa şu mide bulantıları ne olacak( bir önceki Dr metpamid vermişti hiç bir işe yaramadı sürekli mide bulantısı bitirdi beni ya
Canim ben kullaniyorum...uyku halinden bahsediyorsan cok uyku ve yorgunluk yapiyor bende.Selam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra
Kizlar istanbul anadolu yakasinda olan var mi varsa hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Biraz önce esime grip aşısı yaptırmaya eczaneye gittik. Eczaciya hamilelere yapiyor musun? diye sordum. Yok dedi, yapmadim hic. Yaptiran varmis dedim. Sen yine de bi dr una sor dedi ama ben tercih etmem dedi.
Beni. 5.haftada basladi 6 da beter oldum..suan 7 haftamibitircem azalmaya basladi..degisik oldu yani6. Haftada birsey olmaz ki zaten 7-8 den sonra basliyomesela benjm hic midem bulanmiuor ama her an istifra edicek gibiyim. Parfum kokusuna bile tahammul edemiyorum
Bende kullanıyorum faydalı bi ilaç bebegin içinGünaydın güzel Anneler coraspin kullanan var mı peki bana bi tanıdık doktor kullan dedi de ben bilemedim kullansam mi
Benim dr um onceden dusuk gecmisi olanlarda ve suan olacak larda kanama kesildikten sonra aspirinin baslanmasinin yararli olcagini soyledi.Canı
Bende kullanıyorum faydalı bi ilaç bebegin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?