2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
progestanı 12. haftaya kadar kullanmamı tavsiye etti doktor sonra bırakıcam zaten 4. aya kadar düşük riski daha çok oluyo tam tutunduğu zamanlarda kullanıyoruz ... bu arada ben ağız yoluyla kullanıyorum çok şükür bana hiç etki yapmadı sabah 1 tane alıyom öğlen yemeğinden sonra vitaminimi alıyorum gece yatarkende 2 tane yine prgestan alıyorum hiç etki yapmıyor belki vitaminle aynı zamanda alındığında yapıo olabilir ...yada bünye meselesi bana genelde ilaçların yan etkileri hiç etkilemez beni ...

Canım bende senn gibi kullanıyorum

Aa bana ac tok farketmez dedi eczaci yemekten sonra yutuyorm ben

öyle mi ya ben tekrar gittiğimde sorayım doktora, aç karna kokuyor midemi bulandırıyor. Tok olursa belki daha rahat olur, prospektüste ne yazıyordu ki, dur bi bakayım tekrar..

merhaba güzel anneler ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum. çatlak kremi ne zaman kullanılmaya başlanmalıdır ve bu konuda herhangi bir ürün önerdi mi doktorunuz

herkes uyuyabiliyor mu burda ya, ben uyuyamıyorum, gece 2-3 uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum sabaha kadar sonra kalk işe git.. uyku problemi yaşıyorum resmen. Yani hayatım boyunca zaten pek uyumazdım da tam normale döndüm derken hoop yine başladı hamilelikle birlikte. benden başka böyle olan var mı? yani günde 3-4 saatten fazla uyku tutmayan?!??

Bende agiz yoluyla kullaniyorum her aksam yatmadan sadece 1 tane.herkesin demekki bi dozu var..cok uyku yapiyor bende. Sersem liyorum.

5. Haftada öğrendim ben ilk kontrolde
Canim
ustten görünmedi ikinci kese
Alttan bakılınca görüldü
Canim bende de doktor iki kese gördü de bebeği goremedik ikinci kesede diğer kese de de zor gördü bebeği sıkışık gelseydin dedi bende ikiz annelerini soru yağmuruna tutuyorum saol cevapladigin için

Benimde de degisti. 10gibi yatiyorum, 2 3 gibi uyaniyorum. 4 5 gibi zorla uyuyorum. 7de zaten alarm çalıyor :/

ne söyledi cnm bazıları kişisel sorunlarını yansıtıyor malesef,egepolden sıra bulmak oldukça güç çok kalabalık oluyor insan ilgi istiyor azıcık güzel şeyler duymak istiyor bu dönemde
Ben ilk.kizimida aysaliyla dogurmustum ozamanda kizim icin yok ölçümlerimden amin olamiyorum seni bi baska doktor daha görsün istiyorum fakan demisti gitmicem bidaha ona demistim ama simdi yeni bir doktor bulmak ona alismak zor.olur die tekrar gittim ama o kadar pisman oldum.ki anlatamam bebegimi benden almaya kalkti daha 7 haftayim hamileligimde yok.kesen buyumuyo ilerde problemler olur özürlü olur bu cocuk hamileligine son vermemiz gerekebilir gibiseyler soyledi 2gun ne cektigimi ben biliyorum egepolden ilk basta kimse kabul.etmedi herkes doluydu ama durumumu anlatinca sağolsun onur bey kabul etti muayne etti cok.sukur sadece 5 gunluk bi gecikme var kalp atislarini duyduk bebegimin kurtaj gerektircek bi durum yok oratada hersey normal dedi sadece troitine dikkat etmemiz gerekcek dedi daha bir suru rahatlatcak sey soyledi

ne biçim doktormuş o öyle dicek söz bulamadım önemli olan rahat hissetmek ve moral allah sağlıkla almak nasip etsin bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…