- 21 Ekim 2011
- 314
- 204
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.901
Ben ptesi soracam.yazarim .kanaman olmusmuydu yada dusuk gecmisinProgesteron kullanan arkadaslar bu ilacı kaçıncı haftaya kadar kullancaz
5. Haftada öğrendim ben ilk kontroldeCanim kaçıncı haftada öğrendin ikizlere hamile olduğunu
Canım bid düşünün bir tanede 11 haftalık karnında öldüBen ptesi soracam.yazarim .kanaman olmusmuydu yada dusuk gecmisin
Canım bende senn gibi kullanıyorumprogestanı 12. haftaya kadar kullanmamı tavsiye etti doktor sonra bırakıcam zaten 4. aya kadar düşük riski daha çok oluyo tam tutunduğu zamanlarda kullanıyoruz ... bu arada ben ağız yoluyla kullanıyorum çok şükür bana hiç etki yapmadı sabah 1 tane alıyom öğlen yemeğinden sonra vitaminimi alıyorum gece yatarkende 2 tane yine prgestan alıyorum hiç etki yapmıyor belki vitaminle aynı zamanda alındığında yapıo olabilir ...yada bünye meselesi bana genelde ilaçların yan etkileri hiç etkilemez beni ...
Canım bende senn gibi kullanıyorum
Aynn canm çok uykum geliyor acayip akşam 10 olunca baygınlık geçirmiş gibi oluyorum hemen uyuyormpeki etki yapıyomu sanada ??
Aa bana ac tok farketmez dedi eczaci yemekten sonra yutuyorm ben
Aynn canm çok uykum geliyor acayip akşam 10 olunca baygınlık geçirmiş gibi oluyorum hemen uyuyorm
Of gercektenmi..allah im yardim etsin.dk li olCanım bid düşünün bir tanede 11 haftalık karnında öldü
Bende agiz yoluyla kullaniyorum her aksam yatmadan sadece 1 tane.herkesin demekki bi dozu var..cok uyku yapiyor bende. Sersem liyorum.progestanı 12. haftaya kadar kullanmamı tavsiye etti doktor sonra bırakıcam zaten 4. aya kadar düşük riski daha çok oluyo tam tutunduğu zamanlarda kullanıyoruz ... bu arada ben ağız yoluyla kullanıyorum çok şükür bana hiç etki yapmadı sabah 1 tane alıyom öğlen yemeğinden sonra vitaminimi alıyorum gece yatarkende 2 tane yine prgestan alıyorum hiç etki yapmıyor belki vitaminle aynı zamanda alındığında yapıo olabilir ...yada bünye meselesi bana genelde ilaçların yan etkileri hiç etkilemez beni ...
Canim bende de doktor iki kese gördü de bebeği goremedik ikinci kesede diğer kese de de zor gördü bebeği sıkışık gelseydin dedi bende ikiz annelerini soru yağmuruna tutuyorum saol cevapladigin için5. Haftada öğrendim ben ilk kontrolde
Canim
ustten görünmedi ikinci kese
Alttan bakılınca görüldü
Canim kentin sgk yla anlaşmasıyok die biliyorum. Ciglide biri mayista 4500e doğum yapmisti. Tahlileri de hepsi ucretlikent alsancak ta dene cnm hastane çok iii fiyat aldıkmı karşılaştırırız
Benimde de degisti. 10gibi yatiyorum, 2 3 gibi uyaniyorum. 4 5 gibi zorla uyuyorum. 7de zaten alarm çalıyor :/herkes uyuyabiliyor mu burda ya, ben uyuyamıyorum, gece 2-3 uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum sabaha kadar sonra kalk işe git.. uyku problemi yaşıyorum resmen. Yani hayatım boyunca zaten pek uyumazdım da tam normale döndüm derken hoop yine başladı hamilelikle birlikte. benden başka böyle olan var mı?yani günde 3-4 saatten fazla uyku tutmayan?!??
Ben ilk.kizimida aysaliyla dogurmustum ozamanda kizim icin yok ölçümlerimden amin olamiyorum seni bi baska doktor daha görsün istiyorum fakan demisti gitmicem bidaha ona demistim ama simdi yeni bir doktor bulmak ona alismak zor.olur die tekrar gittim ama o kadar pisman oldum.ki anlatamam bebegimi benden almaya kalkti daha 7 haftayim hamileligimde yok.kesen buyumuyo ilerde problemler olur özürlü olur bu cocuk hamileligine son vermemiz gerekebilir gibiseyler soyledi 2gun ne cektigimi ben biliyorum egepolden ilk basta kimse kabul.etmedi herkes doluydu ama durumumu anlatinca sağolsun onur bey kabul etti muayne etti cok.sukur sadece 5 gunluk bi gecikme var kalp atislarini duyduk bebegimin kurtaj gerektircek bi durum yok oratada hersey normal dedi sadece troitine dikkat etmemiz gerekcek dedi daha bir suru rahatlatcak sey soyledine söyledi cnm bazıları kişisel sorunlarını yansıtıyor malesef,egepolden sıra bulmak oldukça güç çok kalabalık oluyor insan ilgi istiyor azıcık güzel şeyler duymak istiyor bu dönemde
daha ücret konusunu bilmiyorum cnm p.tesi sorucam bilgi veririm sanadaCanim kentin sgk yla anlaşmasıyok die biliyorum. Ciglide biri mayista 4500e doğum yapmisti. Tahlileri de hepsi ucretli
Bekliyorum canimdaha ücret konusunu bilmiyorum cnm p.tesi sorucam bilgi veririm sanada
ne biçim doktormuş o öyle dicek söz bulamadım önemli olan rahat hissetmek ve moral allah sağlıkla almak nasip etsin bebeklerimiziBen ilk.kizimida aysaliyla dogurmustum ozamanda kizim icin yok ölçümlerimden amin olamiyorum seni bi baska doktor daha görsün istiyorum fakan demisti gitmicem bidaha ona demistim ama simdi yeni bir doktor bulmak ona alismak zor.olur die tekrar gittim ama o kadar pisman oldum.ki anlatamam bebegimi benden almaya kalkti daha 7 haftayim hamileligimde yok.kesen buyumuyo ilerde problemler olur özürlü olur bu cocuk hamileligine son vermemiz gerekebilir gibiseyler soyledi 2gun ne cektigimi ben biliyorum egepolden ilk basta kimse kabul.etmedi herkes doluydu ama durumumu anlatinca sağolsun onur bey kabul etti muayne etti cok.sukur sadece 5 gunluk bi gecikme var kalp atislarini duyduk bebegimin kurtaj gerektircek bi durum yok oratada hersey normal dedi sadece troitine dikkat etmemiz gerekcek dedi daha bir suru rahatlatcak sey soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?