2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın kızlar elevit kullanan var mı ? bulanmayan midemi bulandırıyo valla ya zor yutuyorum

al benden de o kadar, elevit kullanıyorum ben de. Doktor aç karına dediği için yutar yutmaz hemen yemeğe abanıyorum. Kötü kokuyor bee!

Cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaç haftalikti ??? Gene olur

Kiz mi olcak acep ayy bayilirim valla herkes farkli bisi diyor ya nese ki zaman akip gidiyor. Sanirim 1 bucuk aya kadar cinsiyetler belirlenir yavaş yavaş. Deli gibi merak etmiyorum ama yinede var merak isde benim cevizler dolabi bekliyor yemegi unutuyorum saglikli beslendigimde solenemez sanirim ya napcam bilmiyorum

Kızlar 6+5 'teyim. Mide bulantısından ölüyorum. Gün boyu aç geziyorum. Çalışmaya başlayacaktım çalışamıyorum. Annem soyumuzda yok mide bulantısı ilk kez sende duyuyorum diyor. Naz yapıyorum sanıyor hepsi. Eşim de dahil. Ne yapacağım ben ya. Su bile içemiyorum. Bebeğime zararı olur mu?

ben de cok severim kiz bebeklerini. bir de yegenim elimde buyudu, erkek o. o yuzden simdi kizim olsun istiyorum. bir de o duyguyu tatayim. :) nasip ama tabi, herseyden once hepimizin bebekleri saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun insallah.

bende dedikleri kadar meyve yiyemiyorum vallahi. doktor gunde en az uc tane yiyeceksin diyor ben bir tane yiyorum. bazen ikinciyi de yiyorum ama ucuncu hic yemedim daha. onun disinda abur cuburu asla yemiyorum. kahve cay tamamiyle kestim, sadece su iciyorum. bir de sut ya da yogurt yiyorum muhakkak her gun. vitaminlerimi de aliyorum, bir iki de badem findik atiyorum sabah evden cikmadan agzima. o kadar. insallah sagliklidir yani :) yoksa doktorun dedigi gibi gunde en az dort sebze uc meyve, kim nasil yiyor anlamiyorum vallahi.

hayatim benim bir arkadasimin da cok bulantisi var boyle, doktor gebelikte gelisen mide bulantisini engellemek icin bir ilac vermis. cok cok kotu olup hic bir sey yiyemedigi gunlerde aliyordu bir tane. ama ilac neydi hic hatirlamiyorum. belki druna danisabilirsin. cocugun vitamin almasi lazim tabi.. senin bayagi bulantin var gibi gozukuyor. bu konuda muhakkak dr yardimci olacaktir.

Aa meyveyi demedi bana doktorum. Canim cekerse yiyorum valla. Abur cubur vende yemiyorum. Peynir sabahlari tukeririm. Bazen yoğurt. Su icmeye calisiyorum ama yetersiz sanki. Ama bol bol salatalik yiyorum. Gunde yarim kilo yiyorumdur yani. Oda sıvı acisindan yuklu bir sebze

Kizlat bu arada simdi acibademden geliyorum..kalp atisini duyduuuuummmm.gayet saglikli dedi.insallah bitti bu sikinti insallah bidaha kanama olmaz.

Sen icini ferah tut tatlim allahın izniyle bi sey olmaz hadi gözün aydin dinlen ama sen yine bi kac gun

Bende var, euthyrox 150 mg kullanıyorum
bende yıllardır var ama dün tsh değerimi ölçtürdüm, 3.7 çıktı doktor normal dedi, benim bildiğim gebelik için normal değil :S dozu arttırmadı, ama ben kendim arttıracağım, ben zaten 11 yıllık hipotirodi hasatasıyım , endokrinoloji kadar öğrendim ,artık doz ayarlamayı.

Canım çok geçmiş olsun, dilerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin.
Korunma olayına gelince doktor bana da kürtajdan Sonra 2 ay koruma verdi. 3. Ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş regl şeklinde attım. Zaten reglden iki gün önce tesadüfen tiroit için kan verdiğimde öğrenmiştim. Başka bir doktora gittim, az Beklemişsin rahîm toparlanmadığından bebek tutunmamış olabilir dedi. En az 3 ay korunma verdi.

Hastanelerde her test çalışılmaz, her hastaneye göre değişir bu. Dış laboratuvara gönderilecektir, farklı farklı cihazlarda çalışılacaktır, ve de her testin çalışılması için farklı mikron kana ihtiyaç duyulur atıyorum şeker için 20 mikron yeter tiroid için 100 mikron kan serumu lazımdır cihaza. Bunlar haricinde doktor sedim istediyse ayrı tüp, koagülasyon istediyse ayrı tüp, hemogram istediyse ayrı tüpe alınır. Gebelikte de genelde ne var ne yok bakıldığı için laboratuvar çalışanları yetersiz numune olmasın azcık fazla olsun diye düşünmüşlerdir. Kanlar tek cihaza atılıp ordan sonuç vermez çünkü o bi tüp kan bile bölünür bölünür bir sürü cihaza girer. Bu sebepten bilmeden bu şekilde yorum yapmak hoş değil. Nihayetinde bir sağlık kuruluşunda kimsenin izni olmadan kanı ne bağış edilir ne de vampirlere sunulur :) yorumum bilgilendirme amaçlı size değildi yazan arkadaşı hatırlayamadım yanlış anlamayın lütfen sevgiler

Canım ben de aynıyım. Kusmuyorum ama çekiyorum yani. Bebişlere zararı olmaz çünkü bizden besleniyor bu aylarda yediklerimizden değil.

Benim bulantim yok ama kokular ve mutfak biraz canimi sıkıyo. Sizde nasil durumlar? Birde midem her an saki bulanixak gibi. Bu normalmidir? Ne zaman gecer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…