2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam. Hamilelik belirtileri sayfasında yazdıklarına denk geliyordum ne şeker ne hayat dolu diyordum. Hamile olduğunu görünce çok sevindim. Sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah:)

Kızlar doktorunuz size vitamin destek için ilaç verdimi? Benim doktor 16 haftadan sonra vericem dedi.sadece folik asit kullanıyorum ben.
3. Aydan sonra vitamin gerek görülürse Demir hatta daha da gerek olursa magnezyum takviseyi veriliyor:) ilk 3 ay bi sıkıntı olmadığı sürece folik asit yeterli.

Ben ayrıca kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.

Teşekkür ederim.evet şimdi bende baktım biraz 3. Aydan itibaren veriliyormus genelde.elevit kullanıyorum yazmisya arkadaşlar o yüzden şaşırdım bende.

Teşekkür ederim.evet şimdi bende baktım biraz 3. Aydan itibaren veriliyormus genelde.elevit kullanıyorum yazmisya arkadaşlar o yüzden şaşırdım bende.
Tahlil sonuçlarına göre vitamin eksikliği görüp de vermiş olabilir dr. 3 aya kadar folik asit yeterli normalde:) dr un gerek görürse verir zaten

[QUOTE="_izmirli_, post: 42848176, member: 352194"
cnm merhaba izmirde hangi hastane ve doktora gidiyorsun
Buca tip aysali yilmaza gidiyordun ama o kadar kotu seyler soylediki yeni bi doktor aramak zorunda kaldim simdi egepolden onur umut yücele basladim cok iyi duzgun biri yaklasimini cok begendim

Buca tip aysali yilmaza gidiyordun ama o kadar kotu seyler soylediki yeni bi doktor aramak zorunda kaldim simdi egepolden onur umut yücele basladim cok iyi duzgun biri yaklasimini cok begendim
ne söyledi cnm bazıları kişisel sorunlarını yansıtıyor malesef,egepolden sıra bulmak oldukça güç çok kalabalık oluyor insan ilgi istiyor azıcık güzel şeyler duymak istiyor bu dönemde

Selam. Hamilelik belirtileri sayfasında yazdıklarına denk geliyordum ne şeker ne hayat dolu diyordum. Hamile olduğunu görünce çok sevindim. Sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah:)
ay tesekkur ederim, vallahi gulumsettin beni. insallah sen de ben de burdaki herkes de sagsaglim, saglikla, huzurla, mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza aliriz :)

evet ben de oyle tahmin etmistim. tuplerin sekli semali icinde bulunan sivilari farkliydi cunku. farkli testler icin ihtiyaclari oldugunu anladim ama insan ilk defa bu kadar tup kan verince sasiriyor.
vampir olayi saka tabii ki, gercekten icerde vampir beslediklerini dusunmuyorum. olsa da zate mini vampir olurdu herhalde, yoksa kucucuk tuple nasil doycak? ahahhaah

saglik calisani olmak cok zor. bizim sulalenin yarisi doktor. beni de cok zorladilar doktor olayim diye ama hic becerebilecegim bir is degil. bana gore cok fazla bilinmeyeni var. o yuzden muhendis oldum zaten. hersey formule konacak kadar net :)

evet evet, salatalik gayet iyi. ama dikkat et salatiligin sodyum orani da cok yuksek. o kadar fazla yiyorsan, ellerin ayaklarin sismeye baslayabilir. hele de tuzlayip yiyorsan, aslinda daha cok suya ihtiyacin olur.
vallahi meyve de gunde uc tane kim yiyebiliyor anlamiyorum. ben ogle yemeginde, is yerinde bazen bir elma, bazen bir portakal yiyorum. sabahlari da cok ara sira muz alirim bir tane. ama daha fazlasi aklima gelmez vallahi.

Ay yok canim tuzlarmiyim hiç. Tuzu yememek için uğraşıyorum zaten. Sodyum oranindan haberim yoktu azaltiyim o zaman ben onu ya sorun olmasin sonra.
Meyveyide yiyen vardir canim ya. Ama biz yiyemiyiruz sanirim

Selam kızlar , progestan kullandıktan sonra benim gibi hacıyatmaz a dönen var mı resmen duvarlara tutunuyorum bi saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…