2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm bizler de yurtdışında az muayene olduğunu duyunca bi de doktorların değil de ebelerin muayene ettiğini duyunca falan şaşırıyoruz
Bi de 4d fotoları aslında zararlı fln diyorlar
Yurtdışında onu da vermiyorlar sık sık di mi öyle duydum ?
Aslında ne kadar az radyasyon ultrason o kadar iyi demek ki...

Günaydınnnnn 36. Haftamdan herkese meraba dün eksikleri aldım carsidan bugün cantami ayarlamaya baslayayim diyorum yarın oburgun badana olacak evimde hemen ertesi büyük temizlik fırsat bu fırsat
Canim senle aramizda 1 aydan çok var
Allahın izniyle ben doğuma girerken senin bebisimi 1 aylık olacak belki de :)masallah:)
Ben daha hic hazırlık yapmadım
Haftaya doğum iznine cikicam
Artık yavaş yavaş boya badana..giysi dolabi siparis başlarız..
Hazirliklari yazalım
Hastane çantası dahil
Paylaşalım buradan
Kolay gelsin sana

Teşekkür ederim canım benim gece yoğun oluyor iki kolumda da haftaya dr gideceğim gündüzleri o kadar değil bakalım ne çıkacak hamilelik 20 yaş yaşlandırdı kolum tutmuyor ayağımın üstüne basamıyorum bacağım ağrıyor tuvaletimi tutamıyorum saçlar desen beyazlar çıkmış bakalım doğum sonrası ne olacak

tüm anneler sağlıcakla bebekleriyle buluşsunlar inşallah :) ben de yeni anne sayılırım :) 1 yaşına girmek üzere bir kızım var..nisan 2015 annesiyim :) tecrübe ettiğim ilgilinizi çekebilecek bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle... doğumdan 15 gün sonra bebeklerimize d vitamini veriliyor, ve bındıldağı kapanana kadar ( genelde 1 yıl ama özel durumlarda uzayabilirmiş) kullanılıyor. Ben de hamileyken araştırmıştım, Türkiye'de satılan ve sağlık ocağının verdiği devit vitaminlerde BHA bulunuyor. Bu da korucu yani, kanserojen bir madde..detaylarını organikanne blogunda okumuştum, isterseniz siz de bakabilirsiniz. Korucu içermeyen doğal ddrop d vitamini ise sadece amerika da bulunuyor...şans eseri planlı bir amerika seyahatimiz vardı ve ben de böylece kızım için alıp kullanabildim, halen kullanıyorum..Türkiye'deki anneler ulaşabilsin diye de geçenlerde gittiğimde yine bir miktar getirdim yanımda.. almak isteyen arkadaşlar olursa bana mesaj atabilirler, yardımcı olmak isterim, bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler.. sevgiyle kucaklıyoruz herkesi, kolay doğumlar diliyorum..

Rumicim burda da standart böyle ama ben bi kaç kere daha girdim çıktım ultrasona. Özel center lar var resim ve cinsiyet ogrenmek için. Doktorum gitme dedi ama ben 17. Haftada bir kere cinsiyet için, 30 ve 31. Haftalarda iki kere de 3D resim için girdim çıktım. Ebe seçeneği var bizde de ama ben jinekolog seçtim. Ve aynen Dr um mezurayla rahim ölçümü alıyor bir de Doppler ile kalp atışını ölçüyor.
Bende normal doğum istiyorum ama epidural konusunda çok kararsızım. Bir yam etkileri ve sonrasında yaşayacağım migren beni korkutuyor. Sonra da sancılar korkutuyor. Ne yapsam bilemedim. Senin tecrüben ve fikrin nasıl bu konuda??

Katiliyorum canim sana bazen faxla bilgi strese sebep oluyor. Bazi dr larda sanki sezertyana yonlendirmek icin daha cok stres baski arttirici aciklamalar yapiyor. Kilosu az suyu az vs gibi. Bazi durumlar evet dogum seklini belirler ama bazi dr lar bu durumu kullaniyor gibi geliypr banada

IMrbakızlar herkese mutlu haftasonları....kizlarya herkes catimuayenesi olmak zorunda mi yani dogum ani geldinde olsa olmuyomu ben olmak istemiyorum doktor demessede bende demem gibi yani illa doktora gitmekmi gerek ben o zamana kadar gitmek istemiyorum bi zararı olurmu korkuyorumda zaten olan varmı öyle denilen gibi korkutucumu

Kizlar ben hala gogus pompasi ve kalkani almadim elektrikli almak istemiyorum . Manuel ne onerirsiniz ?

Neden korkuyosun canim cati muayenesinden. Bisey olmuyor ki.

Bende gogus pompasi almadım canm duruma göre alcam insallah grek kalmaz gogus kalkanı avent aldım ...pompada alırsam gene avent alirim
Ben daha cok kucukken ise donucem zaten . Hastanede lazim olursada kiralamak yerine kendiminkini kullanirim o yuzden alayim dursun bakalim.

Hosgeldin aramiza canim
Hoşbulduk Can'ım
Bende korkuyorım açıkcası çatı muanesinden bugüne kadar hiç vajinal ultrason a bile girmedim

Ben daha cok kucukken ise donucem zaten . Hastanede lazim olursada kiralamak yerine kendiminkini kullanirim o yuzden alayim dursun bakalim.
He anladım haklısın o zamn doğru diyosun avent iyi diyolar elektrikli si daha iyiymiş ama pahalı biraz ben baya araştırdım marka secimim bu

Merhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…