- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.041
Bence gayet iyi almış canım benim doktor haftada 200 gr almalı dedi seninki 250 gr almış.kızlar benim doktorda erken alıcam derse istemiyorum ya , 32+2 1600 civari 34+3 2100 gram oldu plesanta beslemiyor derse haftaya alıcam derse kuvezde kalıcak bebiş
cnm benim 28 nci haftayla 32 hafta arasında 200 gram aldım , hiç yemek yiyemedim bebeğime bakamadım , son 2 hafta annem baya iyi bakıyor :) kadıncağız hem işe gidiyor hem bana bakıyor . 2 haftada 500 gram aldım ,doktor hala geride olduğunu söylediBence gayet iyi almış canım benim doktor haftada 200 gr almalı dedi seninki 250 gr almış.
Dogru bakalim firsatimiz olurmu :). Ayy gelsin kizimda yiyeyim ellerini ayaklarini findigimin. Kaburgalarima vuruyor ay diye ciglik atiyorum ansizin.@mavitepe merak etmeyin kızlar hiç bi boşluk yaşamazsınız.kucağında olunca insanın aklına bile gelmiyo.hee bide fırsatınızda okmuycak onu düşünmeye.
demek ki gerçekten suyunda bi azalma yok canım. diğer dr un niyeti belli oldukızlar biz bugün 33+1 olduk bebişim de 2372 grmış. bu gittiğimiz 3. uzman dr ve allaha şükür bu dr da bebişimin suyunun gayet iyi olduğunu söyledi. allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Evet canım ama eşimde bende o kadar cok üzüldük ki değer miydi yani. Allaha havale ediyorum.demek ki gerçekten suyunda bi azalma yok canım. diğer dr un niyeti belli oldu
Bende seninle aynı durumdayım. 35 hafta bitti dün kızım 2200 gr. Bu pazartesi doğumu planlicaz. Muhtemelen 36 bitiminde yani haftaya alıcak Dr. Bakalım hayırlısı. Küveze girebilir dedi. Damağı ve emme yetisi çok güçlü olamayanilirmiş. Belki de girmez dedi. Başta çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim. Yeterki sağlıklı olsun varsın 3-5 gün yenidoğan da kalsın. Ster yapmamak lazım. Biz stres yaptıkça beneklerimiz de etkileniyor maalesef.cnm benim 28 nci haftayla 32 hafta arasında 200 gram aldım , hiç yemek yiyemedim bebeğime bakamadım , son 2 hafta annem baya iyi bakıyor :) kadıncağız hem işe gidiyor hem bana bakıyor . 2 haftada 500 gram aldım ,doktor hala geride olduğunu söyledi
cnm hayırlısı olsun hakkımızda , inş hiçbir şeye gerek kalmadan kucağımıza alırızBende seninle aynı durumdayım. 35 hafta bitti dün kızım 2200 gr. Bu pazartesi doğumu planlicaz. Muhtemelen 36 bitiminde yani haftaya alıcak Dr. Bakalım hayırlısı. Küveze girebilir dedi. Damağı ve emme yetisi çok güçlü olamayanilirmiş. Belki de girmez dedi. Başta çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim. Yeterki sağlıklı olsun varsın 3-5 gün yenidoğan da kalsın. Ster yapmamak lazım. Biz stres yaptıkça beneklerimiz de etkileniyor maalesef.
İnşallah Allah bize bağışlasın minik kuzularımızı sağlıklı olsun, canı içinde olsun varsın zayıf olsun. Doğduktan sonra sütümüzle besler toparlarız onlarıKızlar stres olmamaya çalışısın benimki dediğim gibi 2 gün önce 34+3'de 1700 gr çıktı.Bizimkinde de beslenme ile ilgili sıkıntı var.Damarsal değil ama doktorum kilona dikkat et deyince diyet yapmıştım aslında kısıtlı değildi ama bebek etkilenmiş.Çok üzüldüm ama yapacak bişey yok.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dünden beri bendede var aynı belirtiler cnm magnezyum u unutuyorum 2 gündür kasık ağrısını ona verdim bulantiyi da ağır yemek yedim birazda fazla kaçırdım ondandir diyorumKızlar bel ve kasık ağrısı ile birlikte mide bulantısı var iki gündür özellikle şu mide bulantısı mahvetti beni normal mi ki var mı bu durumla karşılaşan(
Bu şekilde olursa kapatırsın belki arayı canım.cnm benim 28 nci haftayla 32 hafta arasında 200 gram aldım , hiç yemek yiyemedim bebeğime bakamadım , son 2 hafta annem baya iyi bakıyor :) kadıncağız hem işe gidiyor hem bana bakıyor . 2 haftada 500 gram aldım ,doktor hala geride olduğunu söyledi
inş kapatırım ya ,Bu şekilde olursa kapatırsın belki arayı canım.
Amin cnmbebek biraz toplamış ama ,doktor hala çok az dedi kg su için , akşama kadar yatıyorum cnm , inş biraz daha bekletir bebişim kuveze ihtiyaç duymadan kucağımda olur
İlk defa duydum canım belki olabilir.gidince bi soruyum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?