- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.081
Nişan ne ki canım
ya ayıptır söylemesi benim çamaşırım koyu renkli o yüzden tam belli belirsiz akıntı tarzı kahverengi bi leke var gibi ama dediğim gibi peçeteye baktım orda bi lekenleme yok dün kendimi yorduğumdan dolayı mı oldu acep ??
Bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yok hareketleri de normal sabahtan beri
Canım ben de manuel alacağım. Araştırmalarımda en iyi manuel pompanın lansinoh olduğuna karar verdim.Kizlar ben hala gogus pompasi ve kalkani almadim elektrikli almak istemiyorum . Manuel ne onerirsiniz ?
Oohh mis gibi olmuş canım prensesin kıyafetleri.yok ya o kadarda değil canım.madem içine sinmedi iyi yapmişsin sağlıkla giysin minik melekSlm kızlar annem ela ma yorgan yaptırmış battaniye örmüs ve ordugu bi kaç yeleğin fotosunu attı. Bende sizinle paylaşayım dedim. Kızımın kiyafetlerini daha önce yikatmistim ama nette çoğu kisinin çamaşırları yıkamadan makineyi bos çalıştırdığı deterjan gözünü ekstra temizledigini okudum ben öyle
Canım benim kontrol cuma günü ama hiç böyle bi şey duymamıştım diğer arkadaşlardan da.Kizlar en gec 35.haftadan itibaren magnesiumun kesilmesi gerekiyormus, doğum sancılarını kasilmalarini engelledigi için. Benim drum hastaneden ayrılacağı bilgisi verdi son kontrolde,hic ilac muhabbeti yapamadik
Valla hiç sinmedi cnm anneme sordum o da dedi tekrar yıka die bende yıkadım artık napıyım.Oohh mis gibi olmuş canım prensesin kıyafetleri.yok ya o kadarda değil canım.madem içine sinmedi iyi yapmişsin sağlıkla giysin minik melek
Canım manuel olan yorucu oluyormuş galiba sütü sağarken o yüzden genelde elektrikli tercih ediliyorballiceviz ve P PembePaltolu kızlar neden manuel tercih ettiniz benim hiçbir fikrim yok daha araştırmada yapmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim
Gunaydin Anneler burda okuyunca cok ssasiriyorum bebeklerinizin suyundan tutun kilosuna kadar herseyi ogreniosunuz ben londrada yasiorum ve sadece 2 kez gordum bebisimi biri 12 digeri 20 haftada hep ebe tarafindan goruluorum oda eski yontem mezura ile karnimi olcuo haftaya uyumlu mu degilmi soluo okadar; (ama goruyorum ki bazi anneler cok stres yapio herseyi bilince de iyi degil sanki ilk oglumu normal dogurdum 38.haftada insallah 2.oglum gelio oda normal gozukuo ama bu sefer epidural almak istiyorum hepinize hayirli dogumlar Allah bi avazda kurtarsin insallah
İnternet mağdurlarından biri de benim canım.artık doktora,değil internete inanmaya,başlamıştım kafayı yemek üzereydim yani hiç bakma bence canım.genelde olumsuz,seyler paylaşılıyorİnternette ne kadar az şey okursam moralm o kadar güzel oluyor takıntılı bi insan oldum iyice sanci mi girdi su mu geldi nisan mi var esimde
Aynen canm ya insallah anlatıldığı gibi degildirHoşbulduk Can'ım
Bende korkuyorım açıkcası çatı muanesinden bugüne kadar hiç vajinal ultrason a bile girmedim
Canım benim kontrol cuma günü ama hiç böyle bi şey duymamıştım diğer arkadaşlardan da.
Yani canm kendinden daha ağır biseye baskı yapildinda nasıl tepki veriyosa vücutta böyle artık bebek buyudukce rahim daha baskı oluyo bendede oluyo aynı durum ama takmiyorumMerhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım
İlk doğumum epudral sezeryan oldu ve hiç baş Ağrısı, bel ağrısı, vs. Yaşamadım. Belki bünyeden bünyeye yada anestezistten anesteziste değişiyordur bilemiyorum. Ama kendi tecrübeme dayanarak hiç baş Ağrı'sı çekmedim ve çok ağrı çekerim diye korkuyordum ki normalde çok başım ağrırRumicim burda da standart böyle ama ben bi kaç kere daha girdim çıktım ultrasona. Özel center lar var resim ve cinsiyet ogrenmek için. Doktorum gitme dedi ama ben 17. Haftada bir kere cinsiyet için, 30 ve 31. Haftalarda iki kere de 3D resim için girdim çıktım. Ebe seçeneği var bizde de ama ben jinekolog seçtim. Ve aynen Dr um mezurayla rahim ölçümü alıyor bir de Doppler ile kalp atışını ölçüyor.
Bende normal doğum istiyorum ama epidural konusunda çok kararsızım. Bir yam etkileri ve sonrasında yaşayacağım migren beni korkutuyor. Sonra da sancılar korkutuyor. Ne yapsam bilemedim. Senin tecrüben ve fikrin nasıl bu konuda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?