2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Dün giremedim nete nişan doğumun baslamasinin habercilerinden biri, su gelmesi gibi bisey, illa herkeste olacak diye bisey yok ama yuzde olarak cok kiside oluyor.. genelde kahverengi, bazen kirmizi ya da pembe, camasirda belli olacak kadar gelen bi akinti.. ic çamaşırını ya acik renk sec ya da pecete koy bence..

Slm kızlar annem ela ma yorgan yaptırmış battaniye örmüs ve ordugu bi kaç yeleğin fotosunu attı. Bende sizinle paylaşayım dedim. Kızımın kiyafetlerini daha önce yikatmistim ama nette çoğu kisinin çamaşırları yıkamadan makineyi bos çalıştırdığı deterjan gözünü ekstra temizledigini okudum ben öyle yapmamistim içime sinmedi tekrar yıkattım. Kızım giymeden ikinci kez yıkandı yani sanki doğmuş giymiş de yıkıyor musum gibi hissettim.

Eklentiler

• IMG-20160330-WA0003.webp
    20 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20160330-WA0005.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20160330-WA0007.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20160330-WA0011.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 20160402_175124.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar en gec 35.haftadan itibaren magnesiumun kesilmesi gerekiyormus, doğum sancılarını kasilmalarini engelledigi için. Benim drum hastaneden ayrılacağı bilgisi verdi son kontrolde,hic ilac muhabbeti yapamadik yani.. sizin drlariniz kestirdi mi?

İnternette ne kadar az şey okursam moralm o kadar güzel oluyor takıntılı bi insan oldum iyice sanci mi girdi su mu geldi nisan mi var esimde farketmiş internet yasaklamak lazım sana diyor )

Oohh mis gibi olmuş canım prensesin kıyafetleri.yok ya o kadarda değil canım.madem içine sinmedi iyi yapmişsin sağlıkla giysin minik melek

Kizlar en gec 35.haftadan itibaren magnesiumun kesilmesi gerekiyormus, doğum sancılarını kasilmalarini engelledigi için. Benim drum hastaneden ayrılacağı bilgisi verdi son kontrolde,hic ilac muhabbeti yapamadik
Canım benim kontrol cuma günü ama hiç böyle bi şey duymamıştım diğer arkadaşlardan da.

Oohh mis gibi olmuş canım prensesin kıyafetleri.yok ya o kadarda değil canım.madem içine sinmedi iyi yapmişsin sağlıkla giysin minik melek
Valla hiç sinmedi cnm anneme sordum o da dedi tekrar yıka die bende yıkadım artık napıyım.

Orasida bu konuda biraz geri kalmış galiba, mezurayla ölçmek ne demek ya, biz sağlık konusunda bilgilenmeye öyle alıştık ki Dr bişeyi eksik söylese kızıyoruz hemen, sağlık türkiyede daha gelişmiş durumda demekki

İnternette ne kadar az şey okursam moralm o kadar güzel oluyor takıntılı bi insan oldum iyice sanci mi girdi su mu geldi nisan mi var esimde
İnternet mağdurlarından biri de benim canım.artık doktora,değil internete inanmaya,başlamıştım kafayı yemek üzereydim yani hiç bakma bence canım.genelde olumsuz,seyler paylaşılıyor

Berenebru aynen canım ya ablamda hamile aynı doktora gidiyoruz doktor demiski siz sevimle kardeş oldugunuza eminmisiniz çok tedirgin çok abartı artık sevmrsem onu başka bi doktora çoktan yönlendirmiştim diye:)

P periatis canım benim dün kontrolum vardı 35. Haftaya girdim bugün magnezyum bitmişti
Doktorum yeniden yazdiyazdı kullanma fafalan da demedi

Kuzenim hamile, aramizda 2 hafta filan var.. kullandigimi duyunca sasirdi, almanya da kestiriyorlarmis. Trde kestiren de var devam ettiren de.. bu sezeryan yanlısı drlarin coklugu sebebiyle suphe etmeye basladim..

Canım benim kontrol cuma günü ama hiç böyle bi şey duymamıştım diğer arkadaşlardan da.

Bi sorsan sen de druna, şimdi arastiriyorum da anladigim kadariyla kasılmalar engellenince bebegin kanala yerlesmesi, normal dogum ve ikinma gucu acisindan iyi degilmis.

Merhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım
Yani canm kendinden daha ağır biseye baskı yapildinda nasıl tepki veriyosa vücutta böyle artık bebek buyudukce rahim daha baskı oluyo bendede oluyo aynı durum ama takmiyorum

İlk doğumum epudral sezeryan oldu ve hiç baş Ağrısı, bel ağrısı, vs. Yaşamadım. Belki bünyeden bünyeye yada anestezistten anesteziste değişiyordur bilemiyorum. Ama kendi tecrübeme dayanarak hiç baş Ağrı'sı çekmedim ve çok ağrı çekerim diye korkuyordum ki normalde çok başım ağrır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…