2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Herhalde yine bulantı falan yaşamayacam ben olsa çoktan başlardı dediğin gibi

Ay arkadaslar benim icim dun ki muayneden sonra biraz rahatladi ama tedirginim ya gelismesse bebegim ya bir sonra ki kontrolde kötü seyler duyarsam die sizdede var mi boyle korkular
Olmaz mı canım daha sadece keseyi gördüm kalp atışı stresi sonra 2li test ve bir sürü şey her muayeneye karın ağrılarıyla gidicem galiba eşim sakinleştirmeye çalışıyor ama olmuyor keşke biraz rahat olabilsem her wc ye korkuyla gidiyorum kanamam oldu mu acaba diye çok zor

Kasık ağrısı kabızlık yaşayan var mı? Bide çok yorgun gbiyim hasta gbi daha doğrusu kolum kanadım kırık hep yatasım var
Bebişim sağ tarafımda hep sağdan ağrım oluyor özellikle yoruldugumda oluyor ama kabızlık olamıyor bende çünkü insülin direnci var şekerli gıdalar ve pilav makarna ekmek yasak onun yerine canım tatlı istediğinde kuru incir kayısı gibi şeyler yiyorum bir de yanında süt içince her zaman kabızlık çeken ben hiç sorun yaşamıyorum ama halsizlik çok var sürekli uyuyorum gözümü açamıyorum

Al bendende o kadar bide hafif kanamam var benim wc giderken var mi gene artti mi acaba bisey olcak mi die endiseleniyorum esim banada kiziyo elada bu kadar degildin noldu sana dio ama mumkun degil bende muayne gunu dusup bayilmaktan korkuyorum hakkimkzda hayirlisi artik

Selam kızlar benım hıc bulantım olmadı ama ıkı gundur mıdemde çok yanma var ne ıyı gelır bıde maden suyu bazısı iç cok faydalı dıyor bazısı zararlı ınt net bısey yazmıyo bılenınız var mı

Bende de septum var rahim anormalligi düşük ihtimalim ve erken doğum riskim yüksek ilaç kullanıyorum ama internette kadınlar yaşadıklarını yazmış çok zorlu durumlar var çok korkuyorum keşke bazen internetteki yazılanları okumasaydım diyorum bilmek çok kötü olabiliyor

Canim sadesi gunde 1i asmamak kaydiyla iyi diye biliyorum bende. Yogurt iyi gelir mideye birde

Benım mıdem daha onceden böyleydi aslında kaşar peynırı yoğurt ya da ekşi meyveler daha cok yakıyor mıdemı
Hee anladim canim. Bana yogurt iyi geliyor yaziyim dedim o yüzden. Icebilirsen sade soda iç. Zorlarsa içine limonda sıkabilirsin

Canim bende de doktor iki kese gördü de bebeği goremedik ikinci kesede diğer kese de de zor gördü bebeği sıkışık gelseydin dedi bende ikiz annelerini soru yağmuruna tutuyorum saol cevapladigin için
Anladım canım ama 2. Bebek geç oluşabilir zaten bir bebek daha önden gidiyor diğeri geriden geliyor ikizlerde
O yüzden ileri ki kontrollerde daha net belli olur
İnsalalh gönlünden geçen olsun :)

Süt iyi geliyo diye biliyorum canım diğer hamile arkadaşlardan. Bi dene istersen karnın büyüdükçe daha çok yanmalar olabilir o zmn drun ilaç verir dayanılmayacak gibi olursa ama şimdilik çok şiddetli değilse sık dişini.
Maden suyu günde 1 tane içebilirsin ama sade çok faydası var o minerallerin. Hatta ilk hamileliğimde hergün içtim ve oğlumda tek bir saat bilmem gaz sancısı sıkıntısı. Bunu bana söyleyenlerin de bebeklerinde gaz sorunu olmadı. Şimdi de hergün bitane içiyorum bakalım bu bebiş de gazsız olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…