- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.981
Herhalde yine bulantı falan yaşamayacam ben olsa çoktan başlardı dediğin gibiŞanslısın canım şükret :) bnm oğlumda da bulantı ve tiksinti vardı 6.haftadan 12. haftaya kdr sürmüştü. Bunda da aynıyım sabah gece akşam hiç farketmiyo bulanıyo inş 12.hafta biter bekliyorum bakalım
Olmaz mı canım daha sadece keseyi gördüm kalp atışı stresi sonra 2li test ve bir sürü şey her muayeneye karın ağrılarıyla gidicem galiba eşim sakinleştirmeye çalışıyor ama olmuyor keşke biraz rahat olabilsem her wc ye korkuyla gidiyorum kanamam oldu mu acaba diye çok zorAy arkadaslar benim icim dun ki muayneden sonra biraz rahatladi ama tedirginim ya gelismesse bebegim ya bir sonra ki kontrolde kötü seyler duyarsam die sizdede var mi boyle korkular
Ben varım kesip kesip kemire kemire yiyorum oh misBenim gibi elma yer gibi limon yiyen var miiii ?
Bebişim sağ tarafımda hep sağdan ağrım oluyor özellikle yoruldugumda oluyor ama kabızlık olamıyor bende çünkü insülin direnci var şekerli gıdalar ve pilav makarna ekmek yasak onun yerine canım tatlı istediğinde kuru incir kayısı gibi şeyler yiyorum bir de yanında süt içince her zaman kabızlık çeken ben hiç sorun yaşamıyorum ama halsizlik çok var sürekli uyuyorum gözümü açamıyorumKasık ağrısı kabızlık yaşayan var mı? Bide çok yorgun gbiyim hasta gbi daha doğrusu kolum kanadım kırık hep yatasım var
Al bendende o kadar bide hafif kanamam var benim wc giderken var mi gene artti mi acaba bisey olcak mi die endiseleniyorum esim banada kiziyo elada bu kadar degildin noldu sana dio ama mumkun degil bende muayne gunu dusup bayilmaktan korkuyorum hakkimkzda hayirlisi artikOlmaz mı canım daha sadece keseyi gördüm kalp atışı stresi sonra 2li test ve bir sürü şey her muayeneye karın ağrılarıyla gidicem galiba eşim sakinleştirmeye çalışıyor ama olmuyor keşke biraz rahat olabilsem her wc ye korkuyla gidiyorum kanamam oldu mu acaba diye çok zor
Bende de septum var rahim anormalligi düşük ihtimalim ve erken doğum riskim yüksek ilaç kullanıyorum ama internette kadınlar yaşadıklarını yazmış çok zorlu durumlar var çok korkuyorum keşke bazen internetteki yazılanları okumasaydım diyorum bilmek çok kötü olabiliyorAl bendende o kadar bide hafif kanamam var benim wc giderken var mi gene artti mi acaba bisey olcak mi die endiseleniyorum esim banada kiziyo elada bu kadar degildin noldu sana dio ama mumkun degil bende muayne gunu dusup bayilmaktan korkuyorum hakkimkzda hayirlisi artik
Canim sadesi gunde 1i asmamak kaydiyla iyi diye biliyorum bende. Yogurt iyi gelir mideye birdeSelam kızlar benım hıc bulantım olmadı ama ıkı gundur mıdemde çok yanma var ne ıyı gelır bıde maden suyu bazısı iç cok faydalı dıyor bazısı zararlı ınt net bısey yazmıyo bılenınız var mı
Selam kızlar benım hıc bulantım olmadı ama ıkı gundur mıdemde çok yanma var ne ıyı gelır bıde maden suyu bazısı iç cok faydalı dıyor bazısı zararlı ınt net bısey yazmıyo bılenınız var mı
Benım mıdem daha onceden böyleydi aslında kaşar peynırı yoğurt ya da ekşi meyveler daha cok yakıyor mıdemıCanim sadesi gunde 1i asmamak kaydiyla iyi diye biliyorum bende. Yogurt iyi gelir mideye birde
Hee anladim canim. Bana yogurt iyi geliyor yaziyim dedim o yüzden. Icebilirsen sade soda iç. Zorlarsa içine limonda sıkabilirsinBenım mıdem daha onceden böyleydi aslında kaşar peynırı yoğurt ya da ekşi meyveler daha cok yakıyor mıdemı
Anladım canım ama 2. Bebek geç oluşabilir zaten bir bebek daha önden gidiyor diğeri geriden geliyor ikizlerdeCanim bende de doktor iki kese gördü de bebeği goremedik ikinci kesede diğer kese de de zor gördü bebeği sıkışık gelseydin dedi bende ikiz annelerini soru yağmuruna tutuyorum saol cevapladigin için
Allah sabır versin canım düşünmesi bile zor bir durum inşallah hayırlısıyla Allah seni yeniden anne yapsın sağlıklı bir bebek bağışlasın sana hepimizeİyi geceler hanımlar
İçim yandıkaybettim melegimi
İyi geceler hanımlar
Ben kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. Bana sorarsan kullanmanda bir sakınca yok ama dr una danış yine de. İlaç sonuçta.Günaydın güzel Anneler coraspin kullanan var mı peki bana bi tanıdık doktor kullan dedi de ben bilemedim kullansam mi
Süt iyi geliyo diye biliyorum canım diğer hamile arkadaşlardan. Bi dene istersen karnın büyüdükçe daha çok yanmalar olabilir o zmn drun ilaç verir dayanılmayacak gibi olursa ama şimdilik çok şiddetli değilse sık dişini.Selam kızlar benım hıc bulantım olmadı ama ıkı gundur mıdemde çok yanma var ne ıyı gelır bıde maden suyu bazısı iç cok faydalı dıyor bazısı zararlı ınt net bısey yazmıyo bılenınız var mı
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır ve güç versin ki sağlıklı evlatlarına bir an önce kavuşasın.İyi geceler hanımlar
Aaaaaa kuzarım ama kızlar yapmayın böyle şeyler.Çam sildim bugün çok pişmanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?