- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.941
Günelrimiz ayni gözüküyor ama kalp atısı icin erken dimi daha? Bende duymadim iki hafta sonra gideceğm tekrar.ZINLAYAPAY canım bi türlü yazamadım nedense iki defa alıntı yaptım
doktorun dediği dığrudur canım benimde sata göre 8. haftada olmam lazım ama geç döllenmiş şuan 6. haftadayım zaten en son gittiğimde kalp atışını duyamadı sadece keseyi gördü 8 de olsam çoktan duyardık
ZINLAYAPAY canım bi türlü yazamadım nedense iki defa alıntı yaptım
doktorun dediği dığrudur canım benimde sata göre 8. haftada olmam lazım ama geç döllenmiş şuan 6. haftadayım zaten en son gittiğimde kalp atışını duyamadı sadece keseyi gördü 8 de olsam çoktan duyardık
Canım çok geçmiş olsn kaç haftalıktınKızlar şimdi dr muaynesinden çıktım bebegimin kalbi durmuş allaha çok şükür bir evladım var allah ona ömür saglık versin bunla birlikte 4 . Cü kaybım oldu pazartesi alınacak mayıs annesi olamadım zaten bir dahada düşünmüyorm inşallah sizler saglıkla kucagınıza alın inşallah
Merhaba arkadaşım..Günelrimiz ayni gözüküyor ama kalp atısı icin erken dimi daha? Bende duymadim iki hafta sonra gideceğm tekrar.
Prensipleri olan bir doktor malesef kullanıyorum ya da kullanmak istiyorum desem bozulur o yüzden söylemedim.Çevir o zaman jele canım ama tabi alttan bakıyorsa anlama ihtimali var haberin Olsun tortu falan bırakıyor
Bi de aniden kesme önce 1 é düşür sonra kes olur mu
Ama keşke doktoruna söyleseydin
Kızsa da onun kontrolünde kullanman daha ıyı olurdu
Kızlar şimdi dr muaynesinden çıktım bebegimin kalbi durmuş allaha çok şükür bir evladım var allah ona ömür saglık versin bunla birlikte 4 . Cü kaybım oldu pazartesi alınacak mayıs annesi olamadım zaten bir dahada düşünmüyorm inşallah sizler saglıkla kucagınıza alın inşallah
Hamilelik uyku yapıyor canim aslinda gece gunduz uyuyorum ben vallaherkes uyuyabiliyor mu burda ya, ben uyuyamıyorum, gece 2-3 uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum sabaha kadar sonra kalk işe git.. uyku problemi yaşıyorum resmen. Yani hayatım boyunca zaten pek uyumazdım da tam normale döndüm derken hoop yine başladı hamilelikle birlikte. benden başka böyle olan var mı?yani günde 3-4 saatten fazla uyku tutmayan?!??
Ben de çok uyuyorum valla duramiyorum fazla uykum geliyo hemen hemen gerçekten çok uyku yapiyo bu hamilelikHamilelik uyku yapıyor canim aslinda gece gunduz uyuyorum ben vallaDoktoruna bir danis bunyen zayıf düşmesin sonra
Doktora gittim minnagim buyumus masallah kalbi pitir pitir atiyor 3 hafta sonra gel ikili tarama testi yapicaz dedi nedir bu bilen var mi ?
Evet arastirdim simdi bende. Tesekkur ederimAnomalilik icin bakilan bi test ense kalinligi ve kandaki papp-a ve sanirim bhcg ile bakiliyor bhcg uclu tarama da da olabilir emin degilim. Ama ikili tarama uclu taramadan daha ayrıştırıcı
Teşekkür ederim canim, ben de persembe medicalpark a gidicem ben de onunkileri yazarimcnm p.tesi gidince konuşucam hemde tahlillerim yapılacak öğrenince sanada yazarım
Evet kent cok pahali ben baska hir doktor ararken aradim orayi namik die bir prof var ona sordum en erken kasima veriyo bide muayne 340 yapılan islemlerle ayri fiyata tabii
Canim aynen bende ayni fikirdeyim ve gitmiyorum zaten bende egepole gidiyorum 57 lira gayet normalya ben anlamıyorum 340 tl nedir ki kuşmu konduruyor bunlar, ben izmirde yine başka bir özel hastaneye gidiyorum 50 tl muayene. 340 tl verınce napıyorlar sizlere oralarda. ben mi hata ediyorum acaba
Canim aynen bende ayni fikirdeyim ve gitmiyorum zaten bende egepole gidiyorum 57 lira gayet normal
Egepol guzel temiz bi hastane kizim rahatsizlandiginda falan goturdum evimize yakin tam.teşekküllü bi hstane cogu dogum.hastanesinde dobler yok.mesela burda var hem cokta uygun fiyata cekiyolarbilemedim ki.. egepolden memnunmusun. ben sezeryan düşünüyorum . bir kaç ay sonra başka bir hastaneye geçmek istiyorum bu yüzden. şimdi gıttiğim hastane evime yakın oldugu için iyi ama doğum için uygun mu bilemiyorum.
tamam cnm haberleşirizTeşekkür ederim canim, ben de persembe medicalpark a gidicem ben de onunkileri yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?