2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ZINLAYAPAY canım bi türlü yazamadım nedense iki defa alıntı yaptım
doktorun dediği dığrudur canım benimde sata göre 8. haftada olmam lazım ama geç döllenmiş şuan 6. haftadayım zaten en son gittiğimde kalp atışını duyamadı sadece keseyi gördü 8 de olsam çoktan duyardık

Günelrimiz ayni gözüküyor ama kalp atısı icin erken dimi daha? Bende duymadim iki hafta sonra gideceğm tekrar.

hımm. ama o zamana göre benim döllenme adetten 3 gün önce mı oluşmuş oluyor ? kafam karıştı. bir sonraki randevuda sorarım.

kalp atışını duydum ben. bi kaç pıtırtı

Canım çok geçmiş olsn kaç haftalıktın

Günelrimiz ayni gözüküyor ama kalp atısı icin erken dimi daha? Bende duymadim iki hafta sonra gideceğm tekrar.
Merhaba arkadaşım..
bende henüz kalp atışını duymadım..
çok merak ediyorum..

Prensipleri olan bir doktor malesef kullanıyorum ya da kullanmak istiyorum desem bozulur o yüzden söylemedim.

Çok geçmiş olsun Rabbim size sabır evladınız uzun ömürler versin inş..

Hamilelik uyku yapıyor canim aslinda gece gunduz uyuyorum ben valla Doktoruna bir danis bunyen zayıf düşmesin sonra

beni de ekler misiniz kızlar masumiyet mi ekliyor acaba. yaş 29 boy 162 kilo 53 konya ikinci sat 19 ağustos beklenen tarih 25 mayıs

Doktora gittim minnagim buyumus masallah kalbi pitir pitir atiyor 3 hafta sonra gel ikili tarama testi yapicaz dedi nedir bu bilen var mi ?

Anomalilik icin bakilan bi test ense kalinligi ve kandaki papp-a ve sanirim bhcg ile bakiliyor bhcg uclu tarama da da olabilir emin degilim. Ama ikili tarama uclu taramadan daha ayrıştırıcı

Evet kent cok pahali ben baska hir doktor ararken aradim orayi namik die bir prof var ona sordum en erken kasima veriyo bide muayne 340 yapılan islemlerle ayri fiyata tabii

ya ben anlamıyorum 340 tl nedir ki kuşmu konduruyor bunlar, ben izmirde yine başka bir özel hastaneye gidiyorum 50 tl muayene. 340 tl verınce napıyorlar sizlere oralarda. ben mi hata ediyorum acaba

ya ben anlamıyorum 340 tl nedir ki kuşmu konduruyor bunlar, ben izmirde yine başka bir özel hastaneye gidiyorum 50 tl muayene. 340 tl verınce napıyorlar sizlere oralarda. ben mi hata ediyorum acaba
Canim aynen bende ayni fikirdeyim ve gitmiyorum zaten bende egepole gidiyorum 57 lira gayet normal

Canim aynen bende ayni fikirdeyim ve gitmiyorum zaten bende egepole gidiyorum 57 lira gayet normal

bilemedim ki. . egepolden memnunmusun. ben sezeryan düşünüyorum . bir kaç ay sonra başka bir hastaneye geçmek istiyorum bu yüzden. şimdi gıttiğim hastane evime yakın oldugu için iyi ama doğum için uygun mu bilemiyorum.

Arkadaslar benim carsamba gununaksam ustunden beri ara ara kanamam devam.ediyo sadece peceteye bazen kahverengi bazen acik pembe kan oluyo dun doktor alttan muayne etti onunda mi etkisi var acaba kanamam oldugunu soyledim dun doktoruma adet kanamasi gibi yogun olmadigi surece sorun yok dedi ama kizimda hic boyle birsey yasamadim endiseleniyorum bide ilk doktorun soylediklerinden sonra iyice pimpirik olurum ben sranizda benim.gibu olan var mi

Egepol guzel temiz bi hastane kizim rahatsizlandiginda falan goturdum evimize yakin tam.teşekküllü bi hstane cogu dogum.hastanesinde dobler yok.mesela burda var hem cokta uygun fiyata cekiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…