- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.021
Tahta kaşığı ısıt ocakta dudağına koy kendini yakma yanlızDudagimda ucuk cikti. Krem surmeye korktum. Napabilirim
Kızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı
Kızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı
Peki. Ben bunu diyenlere hep sormak istiyorum ultrason kağıdını karnına koyduğunda mı sağ da diyorsun yoksa eline alıp baktığında mı elinde bakarken yanılırsın onu hep merak ettim Nasıl bakıyorlarKızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı
İçim rahatladı biraz. Ben zaten her şeyi kafamı takarım. Çok sağol.Canım benim de tam 5 haftalık ken 5 mm di kesem küçük değil
8 10 mm diyenlerin çoğu 5 haftanın sonu falan gidiyorlar zaten birde geç döllenme olmuşsada kese küçük görünüyor takma kafana Can'ım hergun 1 mm buyuyor zatenİçim rahatladı biraz. Ben zaten her şeyi kafamı takarım. Çok sağol.
Yaa ilginçmiss:)) fotoğrafa göremi sag ve solda olmasına bakıyoruuzzKızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı
Tatlım bu hafta keseyi görebildik salı günü gitmiştim doktor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sen ne yaptın duydun mu bu arada kese canım bebek içinde sabit olmayacağı için keseden bahsediyorlar tutunduğu yerdenBizim tarihler seninle aynı canım ne yaptın sen bebişin kalp atışlarını falan duydun mu?
Bebeğin kesesinin yeri neresiyse oradan bahsediyorlar tutunduğu yer sende ne taraftaysa orası ben hamile kaldığımdan beri bebeğin yerini hissediyorum sağ tarafım ağrıyor her zaman ultrs. Kagidindaki ayna hesabı ters duruyor karnına koyarsan aynı yeri gösterirPeki. Ben bunu diyenlere hep sormak istiyorum ultrason kağıdını karnına koyduğunda mı sağ da diyorsun yoksa eline alıp baktığında mı elinde bakarken yanılırsın onu hep merak ettim Nasıl bakıyorlar
Çin takvimi banada erkek dedi benimde icime erkek doguyor bakalim ne olacakÇin takvimi yazın nette orda cinsiyet hesaplama var bnmki erkek çıktı:))
Benimde sizinle ayni neredeyse günüm. Kalp atisı için 2 hafta sonra çağırdı benide. Biraz tedirginim sizde öylemisiniz?Tatlım bu hafta keseyi görebildik salı günü gitmiştim doktor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sen ne yaptın duydun mu bu arada kese canım bebek içinde sabit olmayacağı için keseden bahsediyorlar tutunduğu yerden
Bence de çok ilginç ama burdan test edebiliriz doğru çıkacak mı diye ben kağıdımı yükleyeyim ona göre bakarsınız bana sağda olduğu için erkek diyorlarYaa ilginçmiss:)) fotoğrafa göremi sag ve solda olmasına bakıyoruuzz)
Evet ben de tedirginim canım korkuyorum ya gelişmemiş derse ya duymazSam kalp atışını diye hayirlisi olsun hakkımızda bekliycez dua edicez bugün uykumdan kalp atışını duyarak uyandım heralde rüyamda görüyordum tabiki duyamam şuan ama bilinç altı işteÇin takvimi banada erkek dedi benimde icime erkek doguyor bakalim ne olacak
Benimde sizinle ayni neredeyse günüm. Kalp atisı için 2 hafta sonra çağırdı benide. Biraz tedirginim sizde öylemisiniz?
Sana katilouorum nasil anliyorsunuz ki nerde oldugunuPeki. Ben bunu diyenlere hep sormak istiyorum ultrason kağıdını karnına koyduğunda mı sağ da diyorsun yoksa eline alıp baktığında mı elinde bakarken yanılırsın onu hep merak ettim Nasıl bakıyorlar
Benimki solda kaliyor canim kiz bebis galba bizimKızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı
Kesesi nerde olduğu tatlım ultrs. Görünüyor nerde tutunduğu yoksa bebeğin nerde olduğunu anlayamayız amaaaann bi inanış işte bu da merak ettim doğru çıkar mı diyeSana katilouorum nasil anliyorsunuz ki nerde oldugunu
Canım bende duymadım daha 16sında randevum inş bizde kalp atışlarını duyarız...Tatlım bu hafta keseyi görebildik salı günü gitmiştim doktor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sen ne yaptın duydun mu bu arada kese canım bebek içinde sabit olmayacağı için keseden bahsediyorlar tutunduğu yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?