2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı

Kızlar anneannem dediki bebek sağda ise erkek solda ise kız ultrason fot. Kesem tam sağda üstte erkekmis öyle diyorlar kuzenin fot. kese tam solda onun kızı oldu Sizinkiler nerde bakalım doğru çıkacak mı

Kese mi solda yoksa kesenin içindeki bebişmi.. Foto koyda bakalım cnm

Bizim tarihler seninle aynı canım ne yaptın sen bebişin kalp atışlarını falan duydun mu?

Benim de sol da kıza benzetiyorum ben içime de öyle doğuyor.kız olsun erkek olsun farketmez bir tane sağ salim elime geçsin de yeter ki

Peki. Ben bunu diyenlere hep sormak istiyorum ultrason kağıdını karnına koyduğunda mı sağ da diyorsun yoksa eline alıp baktığında mı elinde bakarken yanılırsın onu hep merak ettim Nasıl bakıyorlar

Yaa ilginçmiss:)) fotoğrafa göremi sag ve solda olmasına bakıyoruuzz)

Bizim tarihler seninle aynı canım ne yaptın sen bebişin kalp atışlarını falan duydun mu?
Tatlım bu hafta keseyi görebildik salı günü gitmiştim doktor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sen ne yaptın duydun mu bu arada kese canım bebek içinde sabit olmayacağı için keseden bahsediyorlar tutunduğu yerden

Peki. Ben bunu diyenlere hep sormak istiyorum ultrason kağıdını karnına koyduğunda mı sağ da diyorsun yoksa eline alıp baktığında mı elinde bakarken yanılırsın onu hep merak ettim Nasıl bakıyorlar
Bebeğin kesesinin yeri neresiyse oradan bahsediyorlar tutunduğu yer sende ne taraftaysa orası ben hamile kaldığımdan beri bebeğin yerini hissediyorum sağ tarafım ağrıyor her zaman ultrs. Kagidindaki ayna hesabı ters duruyor karnına koyarsan aynı yeri gösterir

Çin takvimi yazın nette orda cinsiyet hesaplama var bnmki erkek çıktı:))
Çin takvimi banada erkek dedi benimde icime erkek doguyor bakalim ne olacak
Benimde sizinle ayni neredeyse günüm. Kalp atisı için 2 hafta sonra çağırdı benide. Biraz tedirginim sizde öylemisiniz?

Yaa ilginçmiss:)) fotoğrafa göremi sag ve solda olmasına bakıyoruuzz)
Bence de çok ilginç ama burdan test edebiliriz doğru çıkacak mı diye ben kağıdımı yükleyeyim ona göre bakarsınız bana sağda olduğu için erkek diyorlar

Eklentiler

• 20151004_014709.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 96
Çin takvimi banada erkek dedi benimde icime erkek doguyor bakalim ne olacak

Benimde sizinle ayni neredeyse günüm. Kalp atisı için 2 hafta sonra çağırdı benide. Biraz tedirginim sizde öylemisiniz?
Evet ben de tedirginim canım korkuyorum ya gelişmemiş derse ya duymazSam kalp atışını diye hayirlisi olsun hakkımızda bekliycez dua edicez bugün uykumdan kalp atışını duyarak uyandım heralde rüyamda görüyordum tabiki duyamam şuan ama bilinç altı işte

Sana katilouorum nasil anliyorsunuz ki nerde oldugunu

Canım bende duymadım daha 16sında randevum inş bizde kalp atışlarını duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…