2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günelrimiz ayni gözüküyor ama kalp atısı icin erken dimi daha? Bende duymadim iki hafta sonra gideceğm tekrar.
senin sat ne canım benim 6 ağustos ama geç döllenme o yüzden duyamadım kalp atışını normalde çoktan duymam lazımdı

ya ben anlamıyorum 340 tl nedir ki kuşmu konduruyor bunlar, ben izmirde yine başka bir özel hastaneye gidiyorum 50 tl muayene. 340 tl verınce napıyorlar sizlere oralarda. ben mi hata ediyorum acaba
doktordan doktora değişiyor demekki 135 verdim kent e ben

doktordan doktora değişiyor demekki 135 verdim kent e ben
ben bağkurluyum. borcum oldugu için 50 tl verıyorum . yoksa 15 tl felan. hayat çok pahalı gerçekten ama hastanelerde işi abartıyor bence. sonucta gebelik bir hastalık degil. tedavi etmiyor. tahlılıne bılmem nesıne tamamda muayene üzretlerini cok abartıyorlar. Allah yardımcımız olsun

hımm. ama o zamana göre benim döllenme adetten 3 gün önce mı oluşmuş oluyor ? kafam karıştı. bir sonraki randevuda sorarım.

kalp atışını duydum ben. bi kaç pıtırtı
maşallah darısı başıma bende bir haftaya kadar gideceğim inşallah
bende pco var canm o yüzden geç döllrnme olması normal sat 6 ağustos benim mesela şimdiye duymam lazımdı ama daha 6 haftalık

çok üzüldüm canım allah evladına ve size sağlıklı ömürler versin gelen allahtan elimizden bişey gelmiyor malesef hakkımızda hayırlısı hepimizin

Kasık ağrısı kabızlık yaşayan var mı? Bide çok yorgun gbiyim hasta gbi daha doğrusu kolum kanadım kırık hep yatasım var

haklısın cnm rakamlar çok yüksek benim özel sağlık sigortam olduğu için %20 sini ödedim 26 tl gibi bir rakam tabi tahlil falan olunca farklı olur allah yardımcımız olsun hepimizin

İyi geceler kızlar bulantilar tavan yaptı bende hem cok istahliyim hem yiyince bulantım oluyo elma bi nebze iyi geliyor bilginiz olsun

Canim benim kanamam persembe aksami kahverengi olarak basladi sonra artti.dr gittim hemen.simdi bitti sayilir.ama dr bana benden once bir hamilenin 28 haftalik oldugunu sakir sakir kanadigini ve bebegin tas gibi oldugunu soyledi.kanamadan cok korkma.tedbirli ol dinlen dr la irtibatta ol.

Ben de yeşil elma yiyiyorum ama öyle bulantım yok kızımda da hiç olmamıştı. Acaba daha erken mi diyorum ama bulantısı başlayanlar var aramızda

Ben de yeşil elma yiyiyorum ama öyle bulantım yok kızımda da hiç olmamıştı. Acaba daha erken mi diyorum ama bulantısı başlayanlar var aramızda
Şanslısın canım şükret :) bnm oğlumda da bulantı ve tiksinti vardı 6.haftadan 12. haftaya kdr sürmüştü. Bunda da aynıyım sabah gece akşam hiç farketmiyo bulanıyo inş 12.hafta biter bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…