- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.961
Bi sıkıntı yokken yazdı değil mi canımCanı
Bende kullanıyorum faydalı bi ilaç bebegin için
senin sat ne canım benim 6 ağustos ama geç döllenme o yüzden duyamadım kalp atışını normalde çoktan duymam lazımdıGünelrimiz ayni gözüküyor ama kalp atısı icin erken dimi daha? Bende duymadim iki hafta sonra gideceğm tekrar.
doktordan doktora değişiyor demekki 135 verdim kent e benya ben anlamıyorum 340 tl nedir ki kuşmu konduruyor bunlar, ben izmirde yine başka bir özel hastaneye gidiyorum 50 tl muayene. 340 tl verınce napıyorlar sizlere oralarda. ben mi hata ediyorum acaba
ben bağkurluyum. borcum oldugu için 50 tl verıyorum . yoksa 15 tl felan. hayat çok pahalı gerçekten ama hastanelerde işi abartıyor bence. sonucta gebelik bir hastalık degil. tedavi etmiyor. tahlılıne bılmem nesıne tamamda muayene üzretlerini cok abartıyorlar. Allah yardımcımız olsundoktordan doktora değişiyor demekki 135 verdim kent e ben
maşallah darısı başıma bende bir haftaya kadar gideceğim inşallahhımm. ama o zamana göre benim döllenme adetten 3 gün önce mı oluşmuş oluyor ? kafam karıştı. bir sonraki randevuda sorarım.
kalp atışını duydum ben. bi kaç pıtırtı
çok üzüldüm canım allah evladına ve size sağlıklı ömürler versin gelen allahtan elimizden bişey gelmiyor malesef hakkımızda hayırlısı hepimizinKızlar şimdi dr muaynesinden çıktım bebegimin kalbi durmuş allaha çok şükür bir evladım var allah ona ömür saglık versin bunla birlikte 4 . Cü kaybım oldu pazartesi alınacak mayıs annesi olamadım zaten bir dahada düşünmüyorm inşallah sizler saglıkla kucagınıza alın inşallah
haklısın cnm rakamlar çok yüksek benim özel sağlık sigortam olduğu için %20 sini ödedim 26 tl gibi bir rakam tabi tahlil falan olunca farklı olur allah yardımcımız olsun hepimizinben bağkurluyum. borcum oldugu için 50 tl verıyorum . yoksa 15 tl felan. hayat çok pahalı gerçekten ama hastanelerde işi abartıyor bence. sonucta gebelik bir hastalık degil. tedavi etmiyor. tahlılıne bılmem nesıne tamamda muayene üzretlerini cok abartıyorlar. Allah yardımcımız olsun
Canim benim kanamam persembe aksami kahverengi olarak basladi sonra artti.dr gittim hemen.simdi bitti sayilir.ama dr bana benden once bir hamilenin 28 haftalik oldugunu sakir sakir kanadigini ve bebegin tas gibi oldugunu soyledi.kanamadan cok korkma.tedbirli ol dinlen dr la irtibatta ol.Arkadaslar benim carsamba gununaksam ustunden beri ara ara kanamam devam.ediyo sadece peceteye bazen kahverengi bazen acik pembe kan oluyo dun doktor alttan muayne etti onunda mi etkisi var acaba kanamam oldugunu soyledim dun doktoruma adet kanamasi gibi yogun olmadigi surece sorun yok dedi ama kizimda hic boyle birsey yasamadim endiseleniyorum bide ilk doktorun soylediklerinden sonra iyice pimpirik olurum ben sranizda benim.gibu olan var mi
BennnKimler burda?
Allah razı olsun hayırlısı buymuşçok üzüldüm canım allah evladına ve size sağlıklı ömürler versin gelen allahtan elimizden bişey gelmiyor malesef hakkımızda hayırlısı hepimizin
Saol canım 7+1 haftadaydımCanım çok geçmiş olsn kaç haftalıktın
Aminnn inşallah rabbim sizinkileri saglıkla kuçagınıza almak nasip etsinCANIM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN EVLADINA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH
Amin inşallh nasipte yokmuş allahın takdiriCanim Rabbim yardimcin olsun ne diyim bilemedim inan ki allah diğer çocuğuna verdin hepsinin ömrünü onla bir omur boyu mutlu olun
Şanslısın canım şükret :) bnm oğlumda da bulantı ve tiksinti vardı 6.haftadan 12. haftaya kdr sürmüştü. Bunda da aynıyım sabah gece akşam hiç farketmiyo bulanıyo inş 12.hafta biter bekliyorum bakalımBen de yeşil elma yiyiyorum ama öyle bulantım yok kızımda da hiç olmamıştı. Acaba daha erken mi diyorum ama bulantısı başlayanlar var aramızda
Ben mandalina bile yesem midem ekşiyo Can'ım o yüzden ekşiye de uzak duruyorum :)Benim gibi elma yer gibi limon yiyen var miiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?