- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.001
Ne güzel canım tadını çıkar. Ben bir haftadır mahvolfum,iki gündür kusma da başladı.İnan berbat bir durum.Ben de yeşil elma yiyiyorum ama öyle bulantım yok kızımda da hiç olmamıştı. Acaba daha erken mi diyorum ama bulantısı başlayanlar var aramızda
Bana da ayran aşı çorbası iyi geldi bir nebze. Bir de kaşarlı tost yiyebiliyorum. Böyle aklıma geldikçe paylaşmaya çalışıyorum.İyi geceler kızlar bulantilar tavan yaptı bende hem cok istahliyim hem yiyince bulantım oluyo elma bi nebze iyi geliyor bilginiz olsun
Evet bazen insan okumasa bilmese daha iui oluyor ama.merakimiza yenik.düşüyoruz dua edelim doktorlara nekadar guvensekte hamilelik kocaman kapali bir kutu allahtan baska kimse bilmiyor ne olacaginiBende de septum var rahim anormalligi düşük ihtimalim ve erken doğum riskim yüksek ilaç kullanıyorum ama internette kadınlar yaşadıklarını yazmış çok zorlu durumlar var çok korkuyorum keşke bazen internetteki yazılanları okumasaydım diyorum bilmek çok kötü olabiliyor
cok üzüldüm rabbim sabir versin tekrar anne olmayi nasip etsin insİyi geceler hanımlar
İçim yandıkaybettim melegimi
Bende ona gidiyorum. Dun konuşmuştuk gunlerimiz ayni.bende sali gidicem. Bananbisey demedi ama hamileleigin ilk zamanlarında yapilmasi gereken testler varmis. Aile hekimliği söyledi. Yaptir dedi. Bi de kese olusmutur ins. Onu görürumCok pahaliymis. Medicslpsrk 70muayene, 2li test 200mus. Gerisini gidince persembe ogrenicem. Yard doc merve hanima randevum
allah sabır versin cnm çok üzüldüm allah inş.hayırlısıyla bi bebek nasip etsinİyi geceler hanımlar
İyi geceler hanımlar
Masumiyet canım bende de yok bulantı tiksinmeHerhalde yine bulantı falan yaşamayacam ben olsa çoktan başlardı dediğin gibi
Canım ben maden suyu içiyorum da benim mide yanmama iyi gelmiyo mide yanmasına en iyi naneli Polo şeker filan iyi geliyo tavsiye ederim :)Selam kızlar benım hıc bulantım olmadı ama ıkı gundur mıdemde çok yanma var ne ıyı gelır bıde maden suyu bazısı iç cok faydalı dıyor bazısı zararlı ınt net bısey yazmıyo bılenınız var mı
Ins ben ilk defa gidicem medicalpark aBende ona gidiyorum. Dun konuşmuştuk gunlerimiz ayni.bende sali gidicem. Bananbisey demedi ama hamileleigin ilk zamanlarında yapilmasi gereken testler varmis. Aile hekimliği söyledi. Yaptir dedi. Bi de kese olusmutur ins. Onu görürum
Çok takılma kesenin boyutuna günden güne çok hızlı büyüyor zaten 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşaallahMerhaba mayıs anneleri, ben ufak bir farkla haziran annesi olucam gibi duruyor inşallah. Bir şey sorucam lütfen yardımcı olun. Sat a göre 5 haftalıkjen kese göründü ama 4mm. Doktor birşey demedi 2 hafta sonra tekrar kalp atışları için çağurdı çok küçük değil mi kesem? Böyle olupta kalp atışı duyan oldu mu
Teşekkürler. İnşallah . Normalde 8-10 mm oluor da o yüzden tırsıyorumÇok takılma kesenin boyutuna günden güne çok hızlı büyüyor zaten 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşaallah
Canım benim de tam 5 haftalık ken 5 mm di kesem küçük değilMerhaba mayıs anneleri, ben ufak bir farkla haziran annesi olucam gibi duruyor inşallah. Bir şey sorucam lütfen yardımcı olun. Sat a göre 5 haftalıkjen kese göründü ama 4mm. Doktor birşey demedi 2 hafta sonra tekrar kalp atışları için çağurdı çok küçük değil mi kesem? Böyle olupta kalp atışı duyan oldu mu
Şekerle hiç aram yok Can'ım :) ben maden suyu içiyim en iyisi zararlı değilmişCanım ben maden suyu içiyorum da benim mide yanmama iyi gelmiyo mide yanmasına en iyi naneli Polo şeker filan iyi geliyo tavsiye ederim :)
Ahh bu kadar olur benimde bu sabah uçuğum çıkmıştı. Evde zovirax var normalde sürerim hemen geçirir fakat hamilelerde kullanılmıyormuş. İnternetten okudum. Kaldım ben de doğal yoldan nasıl geçer bilmiyorumDudagimda ucuk cikti. Krem surmeye korktum. Napabilirim
Ya bizde tahta yemek kaşığının sapını ocakta biraz ısıtıp sıcakken uçuğa bastırırlar geçer birkaç güne yapıp yapmamak size kalmış tabi :)Ahh bu kadar olur benimde bu sabah uçuğum çıkmıştı. Evde zovirax var normalde sürerim hemen geçirir fakat hamilelerde kullanılmıyormuş. İnternetten okudum. Kaldım ben de doğal yoldan nasıl geçer bilmiyorum
Benim 25 agustos ama duymadim tabi. 2 hafta sonra duyariz dedi doktor. Dua ediyorum bol bol.Merhaba arkadaşım..
bende henüz kalp atışını duymadım..
çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?