2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet bazen insan okumasa bilmese daha iui oluyor ama.merakimiza yenik.düşüyoruz dua edelim doktorlara nekadar guvensekte hamilelik kocaman kapali bir kutu allahtan baska kimse bilmiyor ne olacagini
İyi geceler hanımlar
İçim yandı kaybettim melegimi
cok üzüldüm rabbim sabir versin tekrar anne olmayi nasip etsin ins

Cok pahaliymis. Medicslpsrk 70muayene, 2li test 200mus. Gerisini gidince persembe ogrenicem. Yard doc merve hanima randevum
Bende ona gidiyorum. Dun konuşmuştuk gunlerimiz ayni.bende sali gidicem. Bananbisey demedi ama hamileleigin ilk zamanlarında yapilmasi gereken testler varmis. Aile hekimliği söyledi. Yaptir dedi. Bi de kese olusmutur ins. Onu görürum

Kizlar dun doktorum artik elma yagi kullanmaya basladan iyi olur catlaklar icin dedi bi de rezene cayi ic dedi. Ayrica dr lar cinsiyeti cok erken biliyorlarmis ama netlesmesi icin bekliyorlarmis. Bana kiz gibi gorunyor ama gorucez dedi. Bide suan gelisimi 9+1 gorunuyor dogum 7 mayis dedi sasirdim. Hepimiz sagsalim aliriz insallah kucagimiza

Canım ben maden suyu içiyorum da benim mide yanmama iyi gelmiyo mide yanmasına en iyi naneli Polo şeker filan iyi geliyo tavsiye ederim :)

Ins ben ilk defa gidicem medicalpark a

İyi pazarlar arkadaşlar
Arada yine üzücü haberler okudum. Rabbim tez vakitte daha sağlıklısını nasip etsin inşallah.
Güzel haberlerde okuyorum. Çok şükür 1 gün daha büyüdük. Yolumuz uzun ve stresli daha bir sürü test yapılacak. Hayırlısı olsun hepimiz için

Merhaba mayıs anneleri, ben ufak bir farkla haziran annesi olucam gibi duruyor inşallah. Bir şey sorucam lütfen yardımcı olun. Sat a göre 5 haftalıkjen kese göründü ama 4mm. Doktor birşey demedi 2 hafta sonra tekrar kalp atışları için çağurdı çok küçük değil mi kesem? Böyle olupta kalp atışı duyan oldu mu

Çok takılma kesenin boyutuna günden güne çok hızlı büyüyor zaten 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşaallah

Canım benim de tam 5 haftalık ken 5 mm di kesem küçük değil

Dudagimda ucuk cikti. Krem surmeye korktum. Napabilirim
Ahh bu kadar olur benimde bu sabah uçuğum çıkmıştı. Evde zovirax var normalde sürerim hemen geçirir fakat hamilelerde kullanılmıyormuş. İnternetten okudum. Kaldım ben de doğal yoldan nasıl geçer bilmiyorum

Ya bizde tahta yemek kaşığının sapını ocakta biraz ısıtıp sıcakken uçuğa bastırırlar geçer birkaç güne yapıp yapmamak size kalmış tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…