2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnsallah tatlim.
Bende cok inaniyprum minnagimin gucune.
Sizinde desteginizle asicaz zor gunleri biliyorum.
Her firsatta haber edicem canim

Aynen benimde ikinci olacak inşallah ama doğum stresim başladı.ilk kızım çok hareketli bıraksan düz duvara çıkar )doğumdan korkmaya başladım strese girdim Alllah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Aynen canim benim oglanda 2 dk durmuo sadece uyuyunca dinlenio :)

ay bilmiyorum ki, kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. arastirmaya firsatim olmadi. malum yenilen icilen elma bile olsa hem yarari hem zarari oluyor. ikisini de bilmek lazim. doktora sormak lazim...

bu biogaia gaz giderici damladan daha iyi olabilir ama. probiyotikmis o. ben bagirsaklarimdan rahatsiz oldugumda doktorun bana verdigi ilk suplementti. hamileligimin yarisina kadar da devam ettim kullanmaya. doktor hic bir zarari yok demisti ne bebege ne bana.

Her firsatta haber vericcem insallah canimm

Canim her firsatta haberini ulastiricam defne kizcemin insaallah.
Cok cook heyecanliyim. Her gecen dakika artiyorr

Sagol tatlimm
Ayy insallah kucuk ailemizle mutlulukla cikacagimiz gunlerr cok yakindir

Canim gecen bi ark la konustuk.
Onun kizcesinde de buyume varmis hamilrlikteyken bobreginde. Operasyon gerrkebilir demislerr onada.
Ama dogumdan sonraki tetkiklerde operasyona grek yok demisler. 1.5 yasa kadar takip edilcek demisler. Cunku kendiliginden kuculuyormus. 9 aylik olana kadar buyume cok azda olsa devam etmis. 9 aylik kontrolunde durmus buyume. Bundan sonra kuculme ihtimali daha fazlaymis.
Bak belki senin oglusunda oyle olabilir canim. Hatta benim kizceminde
Olumlu dusunelim olumlu olsun tatlimmm

Aa hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Bebisinde beklesin gununu dr unda inaallah.
Bazen sartlar istedigimiz gibi olmuyor canim. Yalniz mi kalicaksin bu surede yaninda biri var mi

Ayy ne guzell. Nasil heyecanli heveslidir simdi oo.
Yerim kizceni

Anladığım kadarıyla öncelikli hastalar oluyor canım aciliyeti olduğu için durumumun sevk edilmeyi beklemeyeceğim direk o bölümden randevu alabiliyorum

Ya kızlar ben ne yapmışım dersiniz, randevum meğer yarinmis, 45 km yolu boşa gittik onu geç eşim işten boşa izin aldı, yarın tekrar gidecez Off ya kocacim nası kizmazsa kızmasın

neff1316 tatlım yarım dogum var öylemi defne nin kilosu ne kadar inşallah annesi herşey yolunda olacak yarın dogum varmiş tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
Kilo degilde gram tatlimm
600 gr civari dogucak minnak defnem.
Allah im'insallah cok gucluduer bekledigimiz kadar. Her gecen dakika heyecanim artiyor

Canim yaaa cok ama cok sevindim sizin adiniza,insallah defnemizde cabucak toparlanacak... dualarimizi seninle, insallah carsamba gunude bol bol dua etcem canim... allah yar ve yardimciniz olsun
Duaya cok ihtiyacimiz var canim. İlk firsatta sizide haberdar edicem.
İnsallah olumlu guzel seylerle karsilasiriz

neff1316 guzel haberler alalim insallah yarin senden ve defneden. Hep aklimdasiniz hep dualardasiniz. Insallah kizin da senin gibi cok guclu olacak cabucak buyuyecek. Allah kalbine huzur versinn. Guzel haberler gelsin insallah
Canimm. Huzurr nasil ihtiyacim olan sey suan.
Ck tedirgin cok heyecanliyim.
Skintidan ise sardim. Utu falan yapiyorum suan. Atesim yukselmis gibibhissedrrken tansiyonuma bakim dedim yinr yukselmis. Dinleniyorum simdi.

İyi olmus canim. Git mutalaka. İnsallah bi skinti cikmazda oh en azindna icim rahat etti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…