- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.181
İnsallah tatlim.Sizin icin böylesi daha iyi olacak belkide canim defne bebegimiz dogunca daha kolay kilo alacak o çok guclu bir bebek tipki annesi gibi inşallah hersey istediginizden ve beklediginizden daha güzel gececek güzel haberlerini arada bizimle paylasmayi ihmal etme Rabbim yardimcin olsun.
Aynen canim benim oglanda 2 dk durmuo sadece uyuyunca dinlenio :)Aynen benimde ikinci olacak inşallah ama doğum stresim başladı.ilk kızım çok hareketli bıraksan düz duvara çıkar)doğumdan korkmaya başladım strese girdim Alllah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Başladı bile sıpa oyunlara :))
Canım inceledim damlayı ama o markanın hiç bi ürünü türkiyede yok galiba.bloglarada baktım kullanan türkler ya yurt dışında yaşıyor ya da getirtmişler.
Eşimede araştırttım ecza deposunda çlışıyor yok hiç bi yerde.doktor bize biogaia önerdi işe yarıyor sanki.
Sen devincim doğduktan sonra tatile buralara gelirsen o damlayı yanından ayırma mirandacım
Her firsatta haber vericcem insallah canimmdefnemizin iyi durumda olmasına sevindim, hepimizin göz bebeği o, minnak prensesimiz. Doğduktan sonra büyüyecek o, güçlü bir kız merak etme hiç, teyzeleri hep destek ona :) Şimdiden Allah kolaylık versin doğum için. Bizleri habersiz bırakma olur mu
Bi dogsunda minnak duruma gore cok ara vermeden yaparsin canim ikincyode canimmvemiranda_1986
benim yaş 34 daha ilk çocuk, ikinci de olsun istiyorum ama bu yaştan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi daha birinciyi de çıkarmadık ama hayırlısı bakalım
Canim her firsatta haberini ulastiricam defne kizcemin insaallah.canım benim Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsın defne kızımızı sağlıcakla al kucağına.o minicik bedeniyle annesinin kocaman yureğinde,bizlerinde kalbinde yerini fethetti.inş. herşey yolunda gider bizleri habersiz bırakma emi
inanki kendim kadar heyecanlandımm allahım yarın seni mucizelerle karşılaştırsın hepCanim her firsatta haberini ulastiricam defne kizcemin insaallah.
Cok cook heyecanliyim. Her gecen dakika artiyorr
Sagol tatlimmneff1316 canım inşallah defnemiz sağlıcakla doğar Kucağında kızın elinde oğlun yanında eşinle mutluluk içinde evinize gidersiniz kısa bir süre sonra.Hepimizin daha doğmadan sevdiği minik mucizemiz oldu o bizim.Allah yardımcınız olsun
Canim gecen bi ark la konustuk.Bebişin sağ böbreğinde 22. Haftada büyüme tespit edildi teyzesi. Durması beklenirken devam etti. En son 11 mm ölçüldü. Sınır 4-5 kabul ediliyordu. Bebeği biraz erken alıp gerekirse ufak bir operasyonla müdahale edeceklermiş
O yüzden 37. Hafta. Hatta başlarda 36 diyorlardı ama şimdi 37 dediler. Biraz daha içim rahatladı. Dualarınızı eksik etmeyin canım
Aa hakkinizda hayirlisi olsun canim.slm kızlar günümüz aydın olsun inşallah. kızlar biraz moralim bozuk, eşim polis memuru bu gün göreve gitti ve yaklaşık bir ay yok, dua ediyorum allahım bebeğim erkenden gelmesin zamanını beklesin diye, kısmetse eşim geldikten bir hafta sonra beklenen doğum ama doktorum sezeryan olacağı için son haftayı beklemez. ben ısrar edeceğim tabi eşimin gelmesini bekleyelim diye.
Ayy ne guzell. Nasil heyecanli heveslidir simdi oo.Amin canım benimm
Cümle kardeşleriyle birlikte el ele sağlıcakla mutlulukla gelsinler inşallah. Tarihin belli olduğundan beri dahada sabırsızlanmaya başladık ailecek. Kızım hersabah takvimi açıp tek tek sayıyor günleri. 4,5 yaşında ama şafak saymayı bile öğrendi kardeşi sayesinde
kuzuuum kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi en yakın zamnda, bebeğinde babasının kucağına doğsun inşaallh
naptın tatlım çıktınmı dr nasılmış bebeğin herşey yolundadır inşlh
yaaa ne gzel seninle aynı haftalarımız acaba benim paşa nasıl boyu kılosu catlıcam meraktan en son bıraktığımda 1 kilo idi
yeşil liste ne demek canım kötü bişeyin yok inşalh sağlıkla gelsin bebeğin
dr önemli canım inşşalh kafana yatmıştır dr
Canim benim güzel haberlerle çık inşallah kızın ve sen haberlerini bekliyoruzSagol tatlimm
Ayy insallah kucuk ailemizle mutlulukla cikacagimiz gunlerr cok yakindir
Kilo degilde gram tatlimmneff1316 tatlım yarım dogum var öylemi defne nin kilosu ne kadar inşallah annesi herşey yolunda olacak yarın dogum varmiş tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
Duaya cok ihtiyacimiz var canim. İlk firsatta sizide haberdar edicem.Canim yaaa cok ama cok sevindim sizin adiniza,insallah defnemizde cabucak toparlanacak... dualarimizi seninle, insallah carsamba gunude bol bol dua etcem canim... allah yar ve yardimciniz olsun
İnsallah canimmm.ayyy inanamıyorummm doğum olcak haa. çok heycanlandımm. allahım inşallah sağ salim kucağına almanı nasip eder canım.
Canimm. Huzurr nasil ihtiyacim olan sey suan.neff1316 guzel haberler alalim insallah yarin senden ve defneden. Hep aklimdasiniz hep dualardasiniz. Insallah kizin da senin gibi cok guclu olacak cabucak buyuyecek. Allah kalbine huzur versinn. Guzel haberler gelsin insallah
İyi olmus canim. Git mutalaka. İnsallah bi skinti cikmazda oh en azindna icim rahat etti dersinDoğru söylüyosun canım
Devlet hastanesindeki doktora gittim beni yeşil listeye aldı o da benim doktorumla aynı görüşte perinotolog görmeli diyor... yarın öğleden sonrası için devlet hastanesindeki perinatoloğa randevu alabildim yeşil listede olduğum için. Onun dediğine göre olmadı haftasonu özel muaynehaneye gidicem yapıcak bişy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?