2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
neff1316 tatlım yarım dogum var öylemi defne nin kilosu ne kadar inşallah annesi herşey yolunda olacak yarın dogum varmiş tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

Canim teşekkürler. Evet bende hem egitim arastirmadan hemde uni hastanesinden randevu aldim. Dun egitim arastirmaya gittim evet cok kalabalik ama dr lar islerinde iyiler en azindan. Artik orada devam edicem sanırım. Saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallah yavrularimizi

canım inşallah bebeğin babasını beklerde eşin yanında olur doğumda
eşininde Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla dönsün gelsin Rabbim bütün polislerimizi askerlerimizi korusun

amin cnm inşallah
çok iyi yapmışsın eğitim araştırmada özelden çok daha tecrübelidir tabiki doktorlar ve en önemlisi orda para değil bebeğinle senin sağlığın önemli onlar için
Allah hepimizin yardımcısı olsun canm

Canim yaaa cok ama cok sevindim sizin adiniza,insallah defnemizde cabucak toparlanacak... dualarimizi seninle, insallah carsamba gunude bol bol dua etcem canim... allah yar ve yardimciniz olsun

Anladım canım, hayırlısi olsun. Paşamız nasıl rahat gelecekse öyle gelsin. Su gibi geçer, çabucak iyileşirsin inşallah

ve miranda_1986
benim yaş 34 daha ilk çocuk, ikinci de olsun istiyorum ama bu yaştan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi daha birinciyi de çıkarmadık ama hayırlısı bakalım
Ahhahaha :) demek ki sen genç hissediyorsun mavitepecim. Baksana biz 30 un başlarında bir karamsarlık aman nasıl yaparızlar... İnsan hakikaten hissettiği yaşta demek ki :)) istiyorsan nasip olur inşallah. Bir anne babanin çocuğuna birakabilecegi eeeeen güzel miras kardeştir.

Evet yaaa. Ben de tatile çıkarken çok az eşya alırım yanıma. Bir de medeniyet her yerde. Birşey lazım oldu mu gir bir markete al.
Ama şimdi kendim hasta gibi olacağım için, evden beş dk öteye herşeyi götürmek istiyorum. Bir de kocama da güvenemiyorum ki. Karpuz al diye markete gönderiyorum adam çikolata alıp geliyo nasılsa ikisi de tatlı diye. Evden bişi istesem kim bilir ne getirecek

Evet şekerim öyle denetleyen biri olunca bakıcı sorun olmuyor. Çünkü benim yeğenimde de annem zırt pırt ablamın evine gider kendi anahtarıyla açar girerdi. Böyle olunca bakıcı aniden yakalanmamak için yapmaması gereken bişi yapmazdı. Ama ne insanlar var dünyada. Evinden çalıp giden mi dersin, çocuğuna iğne vurup uyutan mi. Evde olmayınca nasıl gözetir insan? Bir de senin kızın artık konuşuyor. Maşallah buyutmussun onu. Hiç kimse olmasa o çatır çatır anlatır sana bakıcı ne yapıyo gün boyu

Moralini bozma sakın, bebeğine de yansımasın, konuş bebişinle de, eşin meslektaşımmış, iniallah bi an önce gelir merak etme:)

Evet cok dogru bi yazi bendekine benzer resmen zamanimizin yaklastigini vucudumuz belli ediyor insallah sikinti olmadansureci tamamlariz en azindan bisey olursa insallah evde olur iste olmaz diye dua ediyorum o yuzden korku olustu icimde

Aman csnim dur ne dogumu daha zamanım var 36. Haftadayim şimdi yan durumdayım hamilelik beni paranoya yaptı şimdide gripmi olacam hastanın olacam psikolojisindeyim
Benyanlis anlamisim cnm ben ikinciye hamilesin ilkinde oyle bi sorun yasamissin zannettim ondan sordum dogumunu pardon :)

"serapyusuf86, 22718, member: 233425"]Bugün doktor kontrolumuz var inş kordonu çekilmiştir önünden çok geriliyorum [/QUOTE]
Hayirli Haberlerle gel insallah canim

ayyy inanamıyorummm doğum olcak haa. çok heycanlandımm. allahım inşallah sağ salim kucağına almanı nasip eder canım.

neff1316 guzel haberler alalim insallah yarin senden ve defneden. Hep aklimdasiniz hep dualardasiniz. Insallah kizin da senin gibi cok guclu olacak cabucak buyuyecek. Allah kalbine huzur versinn. Guzel haberler gelsin insallah

Ay evet ben onu hiç düşünmemiştim.o zamana dahada büyür benim çok bilmiş kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…