- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.141
Canim teşekkürler. Evet bende hem egitim arastirmadan hemde uni hastanesinden randevu aldim. Dun egitim arastirmaya gittim evet cok kalabalik ama dr lar islerinde iyiler en azindan. Artik orada devam edicem sanırım. Saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallah yavrularimiziüzme kendini canm boşver hemen randevu al üniversite hastanesine bir iki gidince alışırsın doktoruna zaten benim arkadaşımda yaşadı aynı şeyi gebeliği riskliydi hep özele gitti doğuma yakın doktor başından atmaya başladı kocaeli üniversitesi hastanesinde doğum yaptı oda doğumunu hiçbi sıkıntıda yaşamadı çok şükür
canım inşallah bebeğin babasını beklerde eşin yanında olur doğumdaslm kızlar günümüz aydın olsun inşallah. kızlar biraz moralim bozuk, eşim polis memuru bu gün göreve gitti ve yaklaşık bir ay yok, dua ediyorum allahım bebeğim erkenden gelmesin zamanını beklesin diye, kısmetse eşim geldikten bir hafta sonra beklenen doğum ama doktorum sezeryan olacağı için son haftayı beklemez. ben ısrar edeceğim tabi eşimin gelmesini bekleyelim diye.
amin cnm inşallahCanim teşekkürler. Evet bende hem egitim arastirmadan hemde uni hastanesinden randevu aldim. Dun egitim arastirmaya gittim evet cok kalabalik ama dr lar islerinde iyiler en azindan. Artik orada devam edicem sanırım. Saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallah yavrularimizi
Canim yaaa cok ama cok sevindim sizin adiniza,insallah defnemizde cabucak toparlanacak... dualarimizi seninle, insallah carsamba gunude bol bol dua etcem canim... allah yar ve yardimciniz olsunselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Anladım canım, hayırlısi olsun. Paşamız nasıl rahat gelecekse öyle gelsin. Su gibi geçer, çabucak iyileşirsin inşallahAaa evet 05.05 olacak belkide tarihŞimdi sen söyleyince farkettiö mirandam Benim ilk doğumum normal olmasını çok istememe rağmen plesantadaki erken kireçlenmeden dolayı acil sezeryan olmuştu. Buda hem o sebepten hemde böbrekteki büyümeden dolayı erken alınması gerektiğinden sezeryan olacak teyzesi mecburen. Yani ilki normal olsa bile bu kesin sezeryan olacakmış meğer Hayırlısı dedik bekliyoruz canım benim
Ahhahaha :) demek ki sen genç hissediyorsun mavitepecim. Baksana biz 30 un başlarında bir karamsarlık aman nasıl yaparızlar... İnsan hakikaten hissettiği yaşta demek ki :)) istiyorsan nasip olur inşallah. Bir anne babanin çocuğuna birakabilecegi eeeeen güzel miras kardeştir.vemiranda_1986
benim yaş 34 daha ilk çocuk, ikinci de olsun istiyorum ama bu yaştan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi daha birinciyi de çıkarmadık ama hayırlısı bakalım
Evet yaaa. Ben de tatile çıkarken çok az eşya alırım yanıma. Bir de medeniyet her yerde. Birşey lazım oldu mu gir bir markete al.ay aynı durum bende de var, dünyanın öbür ucuna eşimin ve benim eşyaları tek sırt çantasına yerleştirip 15 gün geçirdik, aynı şekilde her seyehatimizde hep tek sırt çantası oldu yanımızda kaç ülke gezersek gezelim hep böyleydi, ama gel gör ki ilk doğum tecrübesizliği ve belirsiz şehirdeki hastane olayı olunca ne var ne yok yığdım resmen.hala her gün benimle birlikte işe gelip gidiyor eşyalar, nolur nolmaz riskli gruptayım diye
Evet şekerim öyle denetleyen biri olunca bakıcı sorun olmuyor. Çünkü benim yeğenimde de annem zırt pırt ablamın evine gider kendi anahtarıyla açar girerdi. Böyle olunca bakıcı aniden yakalanmamak için yapmaması gereken bişi yapmazdı. Ama ne insanlar var dünyada. Evinden çalıp giden mi dersin, çocuğuna iğne vurup uyutan mi. Evde olmayınca nasıl gözetir insan? Bir de senin kızın artık konuşuyor. Maşallah buyutmussun onu. Hiç kimse olmasa o çatır çatır anlatır sana bakıcı ne yapıyo gün boyuAyy canım kıyamam.evet çalışan annelere çok zor canım.kızımda çalışmadım kendim büyüttüm.bunda seneye sınava gircem olursa iyi bi yer düşünüyorum çalışmayı.ama benim kv yakın.oda şu an eltimin kıza bakıyo o çalışıyo.en kötü ihtşmal birini tutarım tek sen yanlarında dur dedim kvme.annem biraz uzak şehir dışında ama sık sık gelir sağolsun.senin durum kötü canım.
Yalnız değilsiniz, bn daha eşyalarını bugun yıkıyorum, daha çanta yok meydandaBende sendenim canm. Daha çanta bile almadik rahatlığın bu kadarı :)
Ama dün bebek odası siparisimizi verdikay sonunda gelecek odamız hiç değilse onu başardık
Moralini bozma sakın, bebeğine de yansımasın, konuş bebişinle de, eşin meslektaşımmış, iniallah bi an önce gelir merak etme:)slm kızlar günümüz aydın olsun inşallah. kızlar biraz moralim bozuk, eşim polis memuru bu gün göreve gitti ve yaklaşık bir ay yok, dua ediyorum allahım bebeğim erkenden gelmesin zamanını beklesin diye, kısmetse eşim geldikten bir hafta sonra beklenen doğum ama doktorum sezeryan olacağı için son haftayı beklemez. ben ısrar edeceğim tabi eşimin gelmesini bekleyelim diye.
Evet cok dogru bi yazi bendekine benzer resmen zamanimizin yaklastigini vucudumuz belli ediyor insallah sikinti olmadansureci tamamlariz en azindan bisey olursa insallah evde olur iste olmaz diye dua ediyorum o yuzden korku olustu icimdeşöyle bişey buldum yani tam aynı değil ama farklı da değil gibineyse en azından kırmızı olmadığı sürece sorun yokmuş onu anladım :)
" Gebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir. Hatta bazı kadınlarda olay çok yavaş ve uzun sürede gerçekleştiğinden anne adayın olayın farkında bile olmayabilir. Mukus tıkaç hamilelik sırasında sıkça görülen akıntıların içinde fark edilmeyebilir. Akıntı açık kırmızı renge dönerse ve miktarı artarsa zaman kaybetmeden doktora başvurmanız gereklidir, bu nişan gelmesi değil kanama olabilir. 36 haftadan küçük gebeliklerde böyle kanlı sümüğümsü bir yapı geldiğinde mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz. Eğer hamileliğiniz 36 haftadan büyük ise endişe etmenize gerek yoktur.
Nişan gelmesi doğumun ilk belirtilerinden biri olmakla birlikte nişan gelmesinden ne kadar sonra doğumun başlayacağını söylemek mümkün değildir. Bazen saatler sonra, bazen günler hatta haftalar sonra doğum başlar. " (jinekologt.com)
Benyanlis anlamisim cnm ben ikinciye hamilesin ilkinde oyle bi sorun yasamissin zannettim ondan sordum dogumunu pardon :)Aman csnim dur ne dogumu daha zamanım var 36. Haftadayim şimdi yan durumdayım hamilelik beni paranoya yaptı şimdide gripmi olacam hastanın olacam psikolojisindeyim
ayyy inanamıyorummm doğum olcak haa. çok heycanlandımm. allahım inşallah sağ salim kucağına almanı nasip eder canım.selamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Geçen yaz oldu canım.temmuzda boğazı şişti bi gün hastanede yatmıştı yine.doktor 1.5 sene daha böyle olur ondan sonra geçer dedi.Tatlım tekrar geçmiş olsun bogaz şişmesi kötü insan bıkıyr artık yazım oluyormu tatlım
Ay evet ben onu hiç düşünmemiştim.o zamana dahada büyür benim çok bilmiş kızımEvet şekerim öyle denetleyen biri olunca bakıcı sorun olmuyor. Çünkü benim yeğenimde de annem zırt pırt ablamın evine gider kendi anahtarıyla açar girerdi. Böyle olunca bakıcı aniden yakalanmamak için yapmaması gereken bişi yapmazdı. Ama ne insanlar var dünyada. Evinden çalıp giden mi dersin, çocuğuna iğne vurup uyutan mi. Evde olmayınca nasıl gözetir insan? Bir de senin kızın artık konuşuyor. Maşallah buyutmussun onu. Hiç kimse olmasa o çatır çatır anlatır sana bakıcı ne yapıyo gün boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?