2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet cok dogru bi yazi bendekine benzer resmen zamanimizin yaklastigini vucudumuz belli ediyor insallah sikinti olmadansureci tamamlariz en azindan bisey olursa insallah evde olur iste olmaz diye dua ediyorum o yuzden korku olustu icimde
Canım illa nişan gelcek diye bişey yok.benşm ilkinde ne nişan ne su hiç bişey gelmedi sadece sancım tuttu.

Doğru söylüyosun canım

Devlet hastanesindeki doktora gittim beni yeşil listeye aldı o da benim doktorumla aynı görüşte perinotolog görmeli diyor... yarın öğleden sonrası için devlet hastanesindeki perinatoloğa randevu alabildim yeşil listede olduğum için. Onun dediğine göre olmadı haftasonu özel muaynehaneye gidicem yapıcak bişy yok

kuzuuum kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi en yakın zamnda, bebeğinde babasının kucağına doğsun inşaallh

Bugün doktor kontrolumuz var inş kordonu çekilmiştir önünden çok geriliyorum
naptın tatlım çıktınmı dr nasılmış bebeğin herşey yolundadır inşlh

yaaa ne gzel seninle aynı haftalarımız acaba benim paşa nasıl boyu kılosu catlıcam meraktan en son bıraktığımda 1 kilo idi

yeşil liste ne demek canım kötü bişeyin yok inşalh sağlıkla gelsin bebeğin

Slm arkadaşlar bugün çok heyecanliyiz oğlumu görmeye gitcem, hem yeni dr umuzlada tanisacaz, inşallah kafama uyan bi dr olur ilki gibi, bakalım bizim bidik ne kadar büyümüş
dr önemli canım inşşalh kafana yatmıştır dr

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini:)
Oğlum 12 gün küvezde kaldı takip amaçlı.2 kere sınıra yaklaştı sarılığı doktor gerek yok ama tedbir amaçlı fototerapi uygulayalım dedi ve uygulandı.sonrasında sorun olmadı hiç.
Şu an iyiyiz çok şükür.3 saatte bir emziriyorum ama bi öğün emzirme bi öğün biberonla sütümü sağıp protein ekleyip veriyorum.birde doktoru 15. Günden sonra yükselme olmaz artık demişti siz kaç günlüksünüz?

Randevumuz 18.50 ilk dr um tavsiye etti ama bakalım hayırlısı

Sağol canım önerilerin içinakşam 8 gibi demişsin ya kolikmi vardı acaba alikaanda?onun belirtileri arasında okumuştum.ağlama yok bizimkinde ıkınıp kızarıyo sadece.neyse bizi boşverelim şimdilik:)
Çarşamba büyük gün,defnişimizi çook merak ediyorum
Bol bol dua ediyorum ve edicem sizin için,inşallah hep güzel haberler vereceksin biz teyzoşlara..doğumdan sonra iyi olduğun ilk fırsatta haberdar edermisin bizleri herkes heyecanla bekliyor olacak.allah yardımcın olsun canım, sağ salim kavuşun inşallah

Sağol canım iyi ki söyledin.cuma kontrolumuz var soralım doktoruna.küvezdeyken doktoru hergün heryerini kontrol ediyodu poposunada bakıyodu hep ama gözden kaçmış olabilir.

Ayy o yakışıklı çocuktanmı bahsediyorUz maşallah ona hem akıllı hem yakışıklı:)
Milupa papatya çayı almıştık üzerinde 6 aydan küçük bebeklere vermeyin yazıyodu o yüzden ben içiyorum.
Benim süt var ama miraç bey heyecandan memeyi ilk kapışında baya hava yutuyorcuma kontrolu var doktoru ne diyecek bakalım?

evet evet o bidik... :) kus gibi acardi agzini da sut emcem diye durmazdi :)
sonradan ogrendi gitti ama kerata. iki uc aylik olunca saka yapmaya bile basliyorlar. emip emip birakip butun sutu eline yuzune bulastirip guluyolar bi de kikir kikir. mirac da ogrenir yakinda. onlar da tecrube edinecek annesi :)

burada bir de gaz cikartici damlalar var bebekler icin. turkiye de var mi bilmiyorum. hic kullanmadik biz yegenimde.. ama gecen gun youtube ta bir kadini izledim bebegin ilk 40 gununu blog yapmis. o hayat kurtarici falan diyordu... doktoruna sorsana onu da. sonra bize de soyle valla lazim oluyor bu bilgiler :)

https://www.google.ca/search?q=baby...UIBygB&biw=1600&bih=789#imgrc=jS8a49GTsX32IM:

Aksam kontrolum var kizlar normal olup olmadigini falan muayene etcek sanirim bu haftalarda cati muayenesi yapiliyormu alttan biraz korkuyorum acaba yaptiran varmi zormu oluyor

Aksam kontrolum var kizlar normal olup olmadigini falan muayene etcek sanirim bu haftalarda cati muayenesi yapiliyormu alttan biraz korkuyorum acaba yaptiran varmi zormu oluyor
Yok canim zor bir sey degil. Kendini kasma 3~5 sn de bitiyor zaten. Kadin olmak cook zorr :)

Canım benim insallah Nefes'imiz vaktinde gelir sen moralini bozma sakın bol bol yat dinlen

Canım Allah yardimciniz olsun inşallah su gibi gider gelir eşin minigin de babasini bekler..

Slm arkadaşlar bugün çok heyecanliyiz oğlumu görmeye gitcem, hem yeni dr umuzlada tanisacaz, inşallah kafama uyan bi dr olur ilki gibi, bakalım bizim bidik ne kadar büyümüş
Güzel haberlerle gel inşallah canım doktorun icine siner de rahatlarsin sen de

Canimmm ne guzel gonullu arkadaslar edindim burda.
Sozlerinizi desteginizi oyle icten oyle yurekten hissediyorum ki bu guc sevgi kizceme kadar ulasiyor eminim. O yuzden bu zamana kadar tutundu hic vazgemedi biliyorum. Ve devam edicek bu mucadelesine.
Belki biraz zorlanicak anneciginden ayri olmak onuda benide hepimizide zorluycak ama sonu cok guzel olucak inaniyorum hissediyorum.
İyiki varsiniz hersey icin cok cok tesekkur ederim

Başladı bile sıpa oyunlara :))
Canım inceledim damlayı ama o markanın hiç bi ürünü türkiyede yok galiba.bloglarada baktım kullanan türkler ya yurt dışında yaşıyor ya da getirtmişler.
Eşimede araştırttım ecza deposunda çlışıyor yok hiç bi yerde.doktor bize biogaia önerdi işe yarıyor sanki.
Sen devincim doğduktan sonra tatile buralara gelirsen o damlayı yanından ayırma mirandacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…