- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.161
Canım illa nişan gelcek diye bişey yok.benşm ilkinde ne nişan ne su hiç bişey gelmedi sadece sancım tuttu.Evet cok dogru bi yazi bendekine benzer resmen zamanimizin yaklastigini vucudumuz belli ediyor insallah sikinti olmadansureci tamamlariz en azindan bisey olursa insallah evde olur iste olmaz diye dua ediyorum o yuzden korku olustu icimde
Canım kontrol nasıldı çekilmiş mi kordonBugün doktor kontrolumuz var inş kordonu çekilmiştir önünden çok geriliyorum
bu iğne 34. haftadan önce yapılıyor canım. perinatolog daha detaylı görüyor usg den. uzmanlık alanları farklı. ben senin yerinde olsam bu riski göze almaz giderdim. şuan sıkıntı yok gibi gelir kendinide iyi hissediyorsundur ama iki gün sonra ne olacağı bilinmez. hamilelikl kapalı kutu.
Tabi. Bizim bakicinin bir kere nişanlısı gelmiş. Akşama yeğenim flaş flaş geçip tüm sülaleye duyurdu :)Ay evet ben onu hiç düşünmemiştim.o zamana dahada büyür benim çok bilmiş kızım
kuzuuum kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi en yakın zamnda, bebeğinde babasının kucağına doğsun inşaallhslm kızlar günümüz aydın olsun inşallah. kızlar biraz moralim bozuk, eşim polis memuru bu gün göreve gitti ve yaklaşık bir ay yok, dua ediyorum allahım bebeğim erkenden gelmesin zamanını beklesin diye, kısmetse eşim geldikten bir hafta sonra beklenen doğum ama doktorum sezeryan olacağı için son haftayı beklemez. ben ısrar edeceğim tabi eşimin gelmesini bekleyelim diye.
naptın tatlım çıktınmı dr nasılmış bebeğin herşey yolundadır inşlhBugün doktor kontrolumuz var inş kordonu çekilmiştir önünden çok geriliyorum
yaaa ne gzel seninle aynı haftalarımız acaba benim paşa nasıl boyu kılosu catlıcam meraktan en son bıraktığımda 1 kilo idikızlar bizde doktordan geldik. allaha şükür bebişim gayet iyi. 2500 kilosu. 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem de artık izne ayıralım seni dedi. 28 inde tekrar gidicem ve inşallah doğum iznine ayrılcam, sonra da kızımın gelmesini beklicem :)
yeşil liste ne demek canım kötü bişeyin yok inşalh sağlıkla gelsin bebeğinDoğru söylüyosun canım
Devlet hastanesindeki doktora gittim beni yeşil listeye aldı o da benim doktorumla aynı görüşte perinotolog görmeli diyor... yarın öğleden sonrası için devlet hastanesindeki perinatoloğa randevu alabildim yeşil listede olduğum için. Onun dediğine göre olmadı haftasonu özel muaynehaneye gidicem yapıcak bişy yok
dr önemli canım inşşalh kafana yatmıştır drSlm arkadaşlar bugün çok heyecanliyiz oğlumu görmeye gitcem, hem yeni dr umuzlada tanisacaz, inşallah kafama uyan bi dr olur ilki gibi, bakalım bizim bidik ne kadar büyümüş
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini:)Aşağı yukarı aynı Zaman'larda doğum yaptık seninle. Hayırlı sağlıklı evlat olsun bebeğin inşallah. Ben sessiz takipçilerdendim. Az çok hepinizi tanıyorum aslında:)
Bugün hastaneye kontrole geldik bizde maalesef sarılık sınırın biraz üstünde çıktı. Erken doğum olduğu için kızım şuan Işın tedavisi alıyor hastanedeyiz. Senin pıtır oğlan Nasıl çok merak ettim. Sarılık falan baktırdınız mı. Nasıl aralıklarla emziriyorsun, biberonla besliyor musun?
kuzuuum kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi en yakın zamnda, bebeğinde babasının kucağına doğsun inşaallh
naptın tatlım çıktınmı dr nasılmış bebeğin herşey yolundadır inşlh
yaaa ne gzel seninle aynı haftalarımız acaba benim paşa nasıl boyu kılosu catlıcam meraktan en son bıraktığımda 1 kilo idi
yeşil liste ne demek canım kötü bişeyin yok inşalh sağlıkla gelsin bebeğin
dr önemli canım inşşalh kafana yatmıştır dr
Sağol canım önerilerin içinrezene çayıda iç canım. hem seni rahatlatır hem bol süt yapar. ben birde azıcık çay kaşığı ucuyla veriyordum oğluma. bazı çocuk dr ları gaz damlası veriyorlar hemen. benim dr um önermemişti pek. gazlı çocuk gazlıdır böyle şeyler çok durumu değiştirmez demişti. en güzeli doğal yollardan çözebilmek.
birde Alikaan da 2 aylıktı sanırım her akşam 8 gibi ağlama krizi yaşıyordu. ayaklarının altını karnını zeytinyağıyla ovup masaj yapıyordum öyle rahatlıyordu emip uyuyordu sonra. karın masajı. karına sıcak havlu hep iyi geldi bize.
çok çok ağladığı zamanlarda sımsıkı sarıp ısıtıyordum kucağımda sallıyordum birde. sakinleştiği gibide emziriyordum rahatlıyordu.
çok çektim gazdan denediğim iyi gelen şeyleri yazayım dedim
Tabi. Bizim bakicinin bir kere nişanlısı gelmiş. Akşama yeğenim flaş flaş geçip tüm sülaleye duyurdu :)
Sağol canım iyi ki söyledin.cuma kontrolumuz var soralım doktoruna.küvezdeyken doktoru hergün heryerini kontrol ediyodu poposunada bakıyodu hep ama gözden kaçmış olabilir.Yok canım kanama falan yoktu hiç belirti vermiyor gaz sancısı zannettik baya bi süre yavrum işkence çekti öyle.
Teyzem söyledi sonra benim torunda olmuştu diye doktora götürdüler bu çıktı. İHmal etme sende yazık tuvalete çıkamayınca rahatsız olur minik :)
Ayy o yakışıklı çocuktanmı bahsediyorUz maşallah ona hem akıllı hem yakışıklı:)e pirtliyorsa onun derdi belli canim. uzulme aglamiyor diye, her bebek farkli.
demek ki senin minnak ugrasiyor yapacagim diye. o zamanlarda ikiniyor kizariyor. normal bence. zaten doktorun da rahatlatacaktir seni bu konuda.
benim yegenim cok gazliydi bebekken. annesinin sutu azdi, onu emcem de azicik sut iccem derken hep hava yutardi. biz azicik papatya cayini da bebege verirdik. ama tabi doktor ne demisti hic hatirlamiyorum, biz bebegin babanesi akil verdigi icin oyle bir ise kalkismistik. aklimda kalan sadece ise yaradigi....
bir de ben jimnastik yaptirirdim bacaklarina gunde iki uc defa. hic utanmadan pirt pirt salardi vallahi. simdi 11 yasinda ben dalga geciyorum onunla. sana pirtlamayi ben ogrettim diye
evet evet o bidik... :) kus gibi acardi agzini da sut emcem diye durmazdi :)Ayy o yakışıklı çocuktanmı bahsediyorUz maşallah ona hem akıllı hem yakışıklı:)
Milupa papatya çayı almıştık üzerinde 6 aydan küçük bebeklere vermeyin yazıyodu o yüzden ben içiyorum.
Benim süt var ama miraç bey heyecandan memeyi ilk kapışında baya hava yutuyorcuma kontrolu var doktoru ne diyecek bakalım?
Yok canim zor bir sey degil. Kendini kasma 3~5 sn de bitiyor zaten. Kadin olmak cook zorr :)Aksam kontrolum var kizlar normal olup olmadigini falan muayene etcek sanirim bu haftalarda cati muayenesi yapiliyormu alttan biraz korkuyorum acaba yaptiran varmi zormu oluyor
normal canım süt gelince büyüycekler az daha sabır inşşalh bebeğin doğunca görüceksin farkıKızlar benim göğüslerim büyümedi sizinkiler ne halde ???
Canım benim insallah Nefes'imiz vaktinde gelir sen moralini bozma sakın bol bol yat dinlenKızlar size bilgi vereyim taburcu olduk hemen oglumda ki kontrolumu yapan doktora gittik bebeğim doğum kanalına pozisyonunu almış o yüzden sancilarim bugün sıfır şeker diyeti ne başladım şekerim ciğer geliştirici yüzünden cikacakmis yarın ciğer geliştirici ve pruloton yapıldı 3 gün arayla prulotona devam bir de adalat içmeye başladım akşam bir tane doktor son çare doğumu engellemek için yaticaksin iki hafta daha tut doğurma dedi
Canım Allah yardimciniz olsun inşallah su gibi gider gelir eşin minigin de babasini bekler..slm kızlar günümüz aydın olsun inşallah. kızlar biraz moralim bozuk, eşim polis memuru bu gün göreve gitti ve yaklaşık bir ay yok, dua ediyorum allahım bebeğim erkenden gelmesin zamanını beklesin diye, kısmetse eşim geldikten bir hafta sonra beklenen doğum ama doktorum sezeryan olacağı için son haftayı beklemez. ben ısrar edeceğim tabi eşimin gelmesini bekleyelim diye.
Güzel haberlerle gel inşallah canım doktorun icine siner de rahatlarsin sen deSlm arkadaşlar bugün çok heyecanliyiz oğlumu görmeye gitcem, hem yeni dr umuzlada tanisacaz, inşallah kafama uyan bi dr olur ilki gibi, bakalım bizim bidik ne kadar büyümüş
Canimmm ne guzel gonullu arkadaslar edindim burda.Mitolojide Apollon deli gibi aşık olduğu Daphne, Defne ağacına dönüşünce şunu söyler : "Savaşları kazanan adamlarım senin yapraklarından başlarına zafer taçları yapacak. Sen her yerde zaferin ve barışın sembolü olacaksın”
Iste bizim minik Defnemiz de sevginin, zaferin, inancın, gücün simgesi olacak
Çünkü ona tüm sevgisini veren cok güçlü bir annesi, babası, dünyalar tatlısı abisi Ali Kaanı veeee hiç yüzyüze tanışmadığı bir sürü teyzesi var... Çarşamba günü inşallah belirsizlikten kurtulup umuda tutunacaksin canim. Defnemiz de minicik kalbiyle etrafa ışık saçacakBiz tüm kalbimizle her seyin zor ama cok güzel olacagina inanıyoruz . Allah minik prensesimiz icin ettigimiz duaları boş çevirmeyecek...Biz seni Defneyi Ali Kaanı gormeden tanimadan cok sevdik iyi dileklerimiz boşa gitmez diye düşünüyorum
Başladı bile sıpa oyunlara :))evet evet o bidik... :) kus gibi acardi agzini da sut emcem diye durmazdi :)
sonradan ogrendi gitti ama kerata. iki uc aylik olunca saka yapmaya bile basliyorlar. emip emip birakip butun sutu eline yuzune bulastirip guluyolar bi de kikir kikir. mirac da ogrenir yakinda. onlar da tecrube edinecek annesi :)
burada bir de gaz cikartici damlalar var bebekler icin. turkiye de var mi bilmiyorum. hic kullanmadik biz yegenimde.. ama gecen gun youtube ta bir kadini izledim bebegin ilk 40 gununu blog yapmis. o hayat kurtarici falan diyordu... doktoruna sorsana onu da. sonra bize de soyle valla lazim oluyor bu bilgiler :)
https://www.google.ca/search?q=baby+gas+drop&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUiJjXpInMAhUEx4MKHUFYC80Q_AUIBygB&biw=1600&bih=789#imgrc=jS8a49GTsX32IM:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?