2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Beninde cin takvimi erkek arkadasin soyledihine gore sagda ve internetten okuduguma gore yerlesme kanamsi yapanlarin cogu erkek oluyomus kismet artik saglikli olsunda erkek olsun istiyorum be yakan soyluyeyim bi kizim var zaten bidr saglikli bi oglum.olursa

Yaptırdım ben canım 3 tüp kan verdim herşey normal çıktı.. Haberleşelim önce sen duycan inş sonra ben..

Anladım canım ama 2. Bebek geç oluşabilir zaten bir bebek daha önden gidiyor diğeri geriden geliyor ikizlerde
O yüzden ileri ki kontrollerde daha net belli olur
İnsalalh gönlünden geçen olsun :)
Canim bak daha çok heyecanlandim şimdi ya ikiz hem istiyorum zor olur yetemem diye korkuyorum sadece çünkü yakınımda kimse yok yardım edicek çarşamba ogrenicem insallah

Hanimlar gece agriniz oluyor mu. Yan yatinca rahatsiz oluyorum ben. agri oluyor . bir yerde okumustum temasi hissedip hareket eder artik diye dogrumu bilmiyorum ama ondan mi acaba

Kızlar grip oldum ya dünden beri yatıyorum ... bide ustune kabızlık başladı .. Yarın drla görüşmem gerekiyo sanırım

Hanimlar gece agriniz oluyor mu. Yan yatinca rahatsiz oluyorum ben. agri oluyor . bir yerde okumustum temasi hissedip hareket eder artik diye dogrumu bilmiyorum ama ondan mi acaba
Hareket eder diye duymadım ama benimde gece agrilarim oluyo bazen uykudan uyandiriyo ve geceleri çok susuyorum ben
maya-2016 çok gecmis olsun canim gorus bi doktorunla bencede bol meyve ye

Hareket eder diye duymadım ama benimde gece agrilarim oluyo bazen uykudan uyandiriyo ve geceleri çok susuyorum ben
maya-2016 çok gecmis olsun canim gorus bi doktorunla bencede bol meyve ye
Bende cok susuyorum canim. Sonrada wcden çıkamıyorum. Hamilelik diye bir progrm var gunluk gelişimi falan yaziyor orda gormustum bende canim

Kızlar grip oldum ya dünden beri yatıyorum ... bide ustune kabızlık başladı .. Yarın drla görüşmem gerekiyo sanırım
Gecmis olsun canim 1 haftadir bende cekiyorum gribi üstelik öksürük de var bende. Ilac falan almadim. Bal ve bol su tukettim

Bende cok susuyorum canim. Sonrada wcden çıkamıyorum. Hamilelik diye bir progrm var gunluk gelişimi falan yaziyor orda gormustum bende canim
Ayy hareket mi ediyor meleklerimiz ne güzel o zaman geceleri uyandigima artık sevinirim ben de öyle artık gece kalk yat diye geçiyor zaten

kızlar merhaba geçen hafta ilk kontrolüme hastaneye gittm doktor kese var ama içini göremiyorum kabul ediyorsan alttan bakcam dedi ben istemedim biraz daha beklesek görünmezmi dedim doktorun cevabı hadi ölü bi bebekse boşa beklemiş olursun dedi sonra ozaman ayrıntılı ultrasona göndereyim dedi salı günü ona gidicem inşallah iyi haberler alırım dua edin kızlar

Ayy hareket mi ediyor meleklerimiz ne güzel o zaman geceleri uyandigima artık sevinirim ben de öyle artık gece kalk yat diye geçiyor zaten
Valla öyle yaziyor canim bilemedim erken gibi geldi bana ama guzel ya düşünmesi bile mutlu ediyor

Canim insallah hayırlı haberler alirsin niye kabul etmedin alttan bakmasını peki

ilk aylarda düşük riski yapabiliyor die duymuştum her ne kadar doğru bilemiyorum ama
Anladım canim inşallah iyi haberlerini alicaz buradan haber ver mutlaka bize de benim de doktorum bebeği zor gördü aç ve sıkışık gel dedi

Demek hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende sürekli uyanıyorum ve rüyalarıma giriyor. Kese içinde endişeliydim keske bilmeseydim bu ihtimalleri böyle düşünmekte çok yorucu. Insallah önce sen duyarsin sonrada ben) 17 sinde benim randevumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…