- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.421
Teşekkürler canım:)ayyy ya masallah çok şeker nerdeyse aynı günümüz canm bende bekliyorum gelsin artık diye
Oyy teyzesi dogsun bi de o zaman bakariz benziyorlar miOy masallah elabahara. Kiz bu ela hnm la benim gunesimin ultrason resimleri cok benziyor. Ayni kofte dudaklar tombis yanaklar genis burun. Doğunca da bakakim benziceklermi. Bende yarin gidicem dr a. Cati muayneside olucak. Cok tirsiyorum.
neff1316 masallah zeynamiza. Daha iyi olucaksiniz insallah. Dualarimiz sizinle.
Aynen az kaldıMasallhh seninde baya az kalmis saglikcakla aliriz insallhh
Allh sana bol bol sut versinki kizin bir an once toparlar insallhh zaman cabuk gecer dogurduktan sonra insallhhh kavusursun en kisa zamanda minigineSelam kizlar hepinize.
Defnemi ve beni merak eden soran mesaj atan herkese cok cook tesekkur ederimm.
Dun minnak kizcemi 09:15 te dogurdum daha dogrusu karnimdan alivetdilr.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm
Normal mi olacakAynen az kaldıheyecan da artıyor bakalım nasıl olacak
İlgin için teşekkür ederim canım. Sabahtan beri huzursuzluk ve kasık ağrısı devam ediyor. Bele vuran Ağrı'n olursa gel dedi doktor. Dinleniyorum evde bakalım...bende de o tarz ağrılar oluyor ebe arkadaş telaş yapma normal dedi bu haftalarda normlamiş
çok şükür çok sevindirdin bizide.Rabbim daha daha şifa versin inş kızımıza.SAnada güç enerji versin.Her zorlukla bir kolaylık vardır.Çok mutlu oldum sağlıcakla canımAllahim nasil guzel bir ruya. İcimi ferahlatti.
İnsallah belki buyuyynce defnemle nefesimiz elele kosar cok iyi arkadas olurlar canimm.
Yesiiler icinde birde ruyan hayir olsun insallah. Guzeldir ruyada yesil gormek
İnşallah bitanemmm her şey güzel oluraaaaaaayyy sabah sabah kikirdadim vallahi. :) ne guzel bir mesaj bu boyle ! :)
iyiyiz mgulcum. dun kontrolumuz vardi. Devin bebek buyuyor. doktor 37-38 hafta arasi gelir herhalde dedi ve ultrason icin gun verdi. Daha yakin bir tarih verecekmis. Sanirim bizim dort hafta kadar kaldi.
Sizin daha da az tabi. her saniye bekliyorsunuz Cinar bebegi. ne gun supriz yapar da cikar gelir acaba :) biz de bekliyoruz sizinle birlikte, iyi haberlerinizi... tatlis mi tatlis bebek resimlerinizi... su gibi dogumlarimiz olur, bebeklerimiz saglikla gelir kucagimiza insallah.
bebeklerimiz adiyla buyusun mgulcum. mehmet cinar da cok guzel isim. ben cinar agacini da ismini de cok severim. ne yazik ki icindeki bilumum turkce karakter ve soyleyisini bilmeyen bir kanadali toplumu yuzunden kullanamayacagimiz bir isim. ben devin i hem turkce hem ingilizce diye cok sevdim. bir de yegenim demir in ismiye uyuyor. onun kardesi olmadi, tek basina hissetmesin kendini, birbirlerini kardes gibi bilsinler dedim.İnşallah bitanemmm her şey güzel oluryaaa isminizi çok kıskandımm devin ismine bayiliyorum ama eşim begenmez alıştı çınar a hoş onu da beğendim doktor artık her an gelebilir dedi bende çok bekletmeden tombiş olup normal doğum da zorlmasin istiyorum ama hayırlısı normal doğum da mı o haftalarda gelir dedi benimki 41 e kadar yolu var dedi zaman çabuk geçiyor yaa bitanemmm inşallah güzelce dogururuz
aynen canim bilmek daha kötü valla keşke baktırmasaydımCanım benimde çok düşüktü bi kac hafta baya bi kontrol altına almaya çalıştım sonra skldm valla hiç daha baktirmadim tahlil yapmadım bazen bilmek bilmemekten daha kötü o yüzden takma kafana hani hep derlerya eskiden böyle seylermi vardı diye allah ne yazmissao diyelim insallah bi sıkıntımız olmaz
Hiç sıkıntı yapma.bebeğim 2.5 aylıkken tesadüfen b12 değerine bakıldı. Ve eksikti,iğneye başladık.ilk ay haftada bi,sonra ayda bi 6 ay yedi kuzum.gebelikte hiç fark etmedik b12 mi.gebelikte sende varsa olabilir dedi doktorun biri.kızlar tahlil sonuçlarımı aldım karaciğer ve safrada bişey yok ama b12 eksikliği çıktı
doktor sen hiç et yemiyomusun dedi halbuki yiyorum
moralim çok bozuk internetten baktım az önce gebelikte b12 eksikliği ciddi sorunlara sebep olabilir diyo
moralim çok bozuldu inşallah bişeyi yoktur bebeğimin
amin canım inşallahmelekper34 anne adayı olraktan herşeyin en kotusunu dusunuyoruz ben kendime hamileliğinin 5 ayını zehir ettim ama allah büyük biz sebebini işleyelim doktorun dediklerini yap bakalım inşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur
maşallah kızına canım Allah bağışlasınHiç sıkıntı yapma.bebeğim 2.5 aylıkken tesadüfen b12 değerine bakıldı. Ve eksikti,iğneye başladık.ilk ay haftada bi,sonra ayda bi 6 ay yedi kuzum.gebelikte hiç fark etmedik b12 mi.gebelikte sende varsa olabilir dedi doktorun biri.
Önüme gelen her hamileye söyledim b12 ne baktir diye.bu gebeligimde de ben söyledim bakın diye.gebelikten önce 250 olan değer,111 e dusmustu.ben de 3 tane iğne yedim.ve yemeye devam.Allahın izniyle bir şey olmaz.kızımın maşallah i var,5 yaşını bitirdi.her şeyini yasitlarindan erken ogrendi
Canim işlerin yoğunluğundan girip bakamadım kkya gözünüz aydın inşallah en kisa zamanda toparlayacak bebişin sende dikkat et kendineSelam kizlar hepinize.
Defnemi ve beni merak eden soran mesaj atan herkese cok cook tesekkur ederimm.
Dun minnak kizcemi 09:15 te dogurdum daha dogrusu karnimdan alivetdilr.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm
gittim hayatim gittim. ben ve esim bir kac haftadir ebeveynlik kurslarina gidiyoruz ve dogumla ilgili dersimiz gecen haftaydi. bu hafta emzirmeyle ilgili ogrendiklerimin hepsini aktardim ama acikcasi dogumla ilgili ogrendiklerimde kendime guvenim olmadigi icin yazmamayi tercih ettim.
zira ben senin kadar iyi ozetleyemezdim bu durumu. derste de dediklerinin aynisini ogrettiler bize. hatta bir saati pilates topu, uzun bir coraba gecirilmis uc tenis topu ve nefes egzersizleriyle gecti. ama kendime olan bu ozguvensizligim tam da burdan geliyor. ben ne yazik ki konsantre olarak ya da baska bir seye odaklanarak medite olan biri degilim. yani sadece on bilgi vermek icin soyluyorum. muzik dinleyemem mesela. asla rahatlatmaz beni. aksine tek tek butun tinilarini anlayacagim, arkadaki calan enstrumanlari bulacagim bilmem ne derken yorar. sessizligi cok daha tercih ederim herhangi bir sese. bir kac sene once sigarayi birakmak icin hipnoza basvurdugumda, terapist parami geri verip sen hipnoz olamayan ve odak sorunu yasayan insanlardan birisin demisti bana... benzer duygularin aynisini gecen hafta derste de yasadim. cevremde, esim de dahil olmak uzere, herkes "mutlu yerine" gidip pilates topunun uzerinde, gozleri kapali yuzunde acayip bir gulumseme ile rahatlarken, ben fal tasi gibi acik gozlerle, pilates topunun oturmak icin ne kadar rahatsiz oldugunu ve sirtimda bana takviye veren bir yastigin beni ne kadar daha cok mutlu ettigini dusunuyordum. bir de kapali alanda yuzume ruzgari falan hissedemem diye mutlu yerime gidemedigim icin kendime kiziyordum. derin nefes almayi her zaman gercekten cok sevmisimdir. ama derste ogretilen kisa ve arka arkaya olan nefesler yine bana sadece bas agrisi yaratti. butun bunlari farkeden hemsire/hocamiz bile beni bir kenariya cekerek yardimci olmaya calisti ve bunu yapamayacagini anladi. cunku ben karakter olarak detaylara gerektiginden fazla takilan ve asiri gercekci bir insanim. hayal etme gucum ne yazik ki gelismemis. senelerdir bu yonlerimi degistirmeye calismis olmama ragmen, bunu pek becerebildigimi soyleyemem.
iste bu yuzden bir kac gundur gulme gazini sorup duruyorum herkese. zira hemsire bunun bana cok yardimci olabilecegini soyledi. aklima takildiktan sonra da biraz arastirmaya basladim ama cok kullanilan bir yontem degil. o yuzden (kendimce) yeterince bilgi edinemedim. Yine de bir suru sey okudum hakkinda ve mantikli gelmeye basladi. zira benim sanci dalgalarinin pik yaptigi zamanlarda rahatlamak icin kesinlikle yardima ihtiyacim olacak.
bir de dogum yapacagim odada ilik sulu jakuzi oldugunu ogrendim. sanirim sanci zamanlarinda bundan da yardim alacagim. cunku su hem dogumu hizlandiriyormus, hem de sancilari daha az hissettiriyormus.
neyse ben yine her zamanki gibi cok uzattim. ayiptir soylemesi cenem dusuktur biraz :) ama bu gibi bilgilere sahip kisilerle tartismayi cok seviyorum. cunku gercekten perspektifimi degistirebiliyor.
Bi aksilik olmazsa inşallah normal olacakNormal mi olacak
Aaa bi bebis daha dayanamadi icerde kalmaya :) Canim gözünüz aydin umarim bebeginde sende iyisindirBu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?