2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
:)ayyy ya masallah çok şeker nerdeyse aynı günümüz canm bende bekliyorum gelsin artık diye
Teşekkürler canım ben de gelsin artik diyorum ama bi yandan da azicik daha beklesin büyüsün diyorumpek kararsiziminşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarimizi kucağımıza

Oyy teyzesi dogsun bi de o zaman bakariz benziyorlar mi Bu mayıs görünümlü nisan bebeleri hep böyle tontiş yanak köfte dudak ergen pozları cok bilmiş havalar su an bunu yazarken küçük hanım sinirlendi herhalde dikti yine totoyu ağzıma doğruBenim de yarın muayenem var ama çatı var mı bilmiyorum Tırsma canım ya birkac saniye sürüyormuş sadeceinşallah kolay atlatiriz hepimiz

Allh sana bol bol sut versinki kizin bir an once toparlar insallhh zaman cabuk gecer dogurduktan sonra insallhhh kavusursun en kisa zamanda minigine

bende de o tarz ağrılar oluyor ebe arkadaş telaş yapma normal dedi bu haftalarda normlamiş
İlgin için teşekkür ederim canım. Sabahtan beri huzursuzluk ve kasık ağrısı devam ediyor. Bele vuran Ağrı'n olursa gel dedi doktor. Dinleniyorum evde bakalım...

Allahim nasil guzel bir ruya. İcimi ferahlatti.
İnsallah belki buyuyynce defnemle nefesimiz elele kosar cok iyi arkadas olurlar canimm.
Yesiiler icinde birde ruyan hayir olsun insallah. Guzeldir ruyada yesil gormek
çok şükür çok sevindirdin bizide.Rabbim daha daha şifa versin inş kızımıza.SAnada güç enerji versin.Her zorlukla bir kolaylık vardır.Çok mutlu oldum sağlıcakla canım

İnşallah bitanemmm her şey güzel olur yaaa isminizi çok kıskandımm devin ismine bayiliyorum ama eşim begenmez alıştı çınar a hoş onu da beğendim doktor artık her an gelebilir dedi bende çok bekletmeden tombiş olup normal doğum da zorlmasin istiyorum ama hayırlısı normal doğum da mı o haftalarda gelir dedi benimki 41 e kadar yolu var dedi zaman çabuk geçiyor yaa bitanemmm inşallah güzelce dogururuz

bebeklerimiz adiyla buyusun mgulcum. mehmet cinar da cok guzel isim. ben cinar agacini da ismini de cok severim. ne yazik ki icindeki bilumum turkce karakter ve soyleyisini bilmeyen bir kanadali toplumu yuzunden kullanamayacagimiz bir isim. ben devin i hem turkce hem ingilizce diye cok sevdim. bir de yegenim demir in ismiye uyuyor. onun kardesi olmadi, tek basina hissetmesin kendini, birbirlerini kardes gibi bilsinler dedim.

ben de bebis 37-38 de cikar gelirse cok sevinirim. biliyorsun biz burda teknolojiden az uzagiz. doktorum mezurayla olcuyor rahim boyumu ve bebegin ona gore kac haftayla uyumlu oldugunu soyluyor. bizim en son 35 haftayla uyumlu cikti. ama ondan ote, iki hafta oncesine gore bebegin daha asagida oldugunu soyledi. ve bana cok yurume dedi. nisan 27 ye gun aldim, son defa ultrasona girecegim. sanirim o zaman daha iyi anlayacagiz bebegin ne zaman gelip gelmeyecegini.

ama cok bekletmesinler yaaa. gelsin pasalarimiz :) bebek sevelim artik.

aynen canim bilmek daha kötü valla keşke baktırmasaydım
inşallah bişey olmaz bebeklerimize

Hiç sıkıntı yapma.bebeğim 2.5 aylıkken tesadüfen b12 değerine bakıldı. Ve eksikti,iğneye başladık.ilk ay haftada bi,sonra ayda bi 6 ay yedi kuzum.gebelikte hiç fark etmedik b12 mi.gebelikte sende varsa olabilir dedi doktorun biri.
Önüme gelen her hamileye söyledim b12 ne baktir diye.bu gebeligimde de ben söyledim bakın diye.gebelikten önce 250 olan değer,111 e dusmustu.ben de 3 tane iğne yedim.ve yemeye devam.Allahın izniyle bir şey olmaz.kızımın maşallah i var,5 yaşını bitirdi.her şeyini yasitlarindan erken ogrendi

maşallah kızına canım Allah bağışlasın
sen ne güzel zamanında farkedip tedbirini almışsın ben 37. haftada öğrendim değerim 130 lardaymış

Canim işlerin yoğunluğundan girip bakamadım kkya gözünüz aydın inşallah en kisa zamanda toparlayacak bebişin sende dikkat et kendine

canim telefondan yazacagim arada sacma sapan kelimeler gorebilirsin :) insallah diyeceklerimin hepsini unutmadan yazabilirim .

Dogum kisiye ozel. Belki agri esigin cok yuksek ve herkesin bahsettigi agrilar sana dayanilabilir gelecek. Belki de tam ters. Ama bence bu psikolojiyle cok alakali. Aslinda tam da oyle oldugu gulme gaziyla ilgili dediklerinden belli. Yani beyindeki hucrelere etki etmesi. Bu senin elinde. Ben de gercekci biriyim. Oyle kolay konsantre olamam. Mutlu yer olayi garip gelir oturuyorum iste hala ayni yerde. Sana 2 tavsiye verebilirim kendi yaptigim. Birincisi ben en cok dusta kendimle kalabildigim icin (hala calismaya devam!) Dusta bol bol dogumu dusunuyorum. Hic olumsuzluk olmadan. Dogum dalgalarinjn hafif basladigini esimle sohbet ettigimizi bana masaj yaptigini bebis gelecek diye heyecan yaptigimizi vs, sonra dusa girdigimi suyun artan dalgalari suyun altinda atlattigimi , sonra tabi heyecanlanmis olacagim suyun altinda bebisle konustugumu ona az kaldi oglus yakinda bizimlesin dedigimi bunun beni rahatlattigini sonra hastaneye gittigimizi orada nefes ve diger egzersizlerle ya da esimin kolunda yurudugumu biraz daha yaklastigimizi kavusmaya vs vs boyle dusunuyorum. Beni cok motive ediyor ve doguma dair endiselerimi azaltiyor. Biraz bedenine bebegine inancli biriysen Allaha guvenmek gerekiyor. Cunku bu dogal bir surec. O beden minicik bir kalbi tasidi buyuttu elbetteki genetik kodlarinda nasil dogumm yapacahini da biliyor. Icgudusel dogum var kitap onu da okuyabilirsin. Biraz daha cesaretlendirir seni. Hayal etme olarak iyle sakin bir yerde guzel dusunculeri dusunebilecegini dusunuyorum yani bu bana mutlu yerine gitmekten cok daha kolay. Ben de hipnozu deneyip eee hic bi yere gitmedik hic bisey olmadi diyen biriyim. Belki sen benden biraz daha fazla gercekcisindir bilmiyorum.bu dusunduklerimi hani is yerindde planlama yapma gibi basladim. Yani soyle yapariz su yoldan hastaneye gideriz vs vs noktasindan geldim :)) umarimmsen de yapabilirsin

digeri mutlu yerle ilgili. Mutlu yere gidemem ama mutlu anilari dusunebilirim. Bir hemsire arkadas anlatmisti hastasina guc vermek icin esi arkamizda kopek baligi var debizde kaldik kurek cekmen lazim ( ikin demeye calisiyo :) ) vs vs demis. Kadin da cok guclu bir sekilde ikinip bebegine kavusmus. Benim esim bunu dese oglum az dur sen iceride deyip adama ne sacmaliyosun sen ya ben surada neyle ugrasiyorum dedigine bak derim :) ama kadin okyanusu hayal etmis ve yapabilmis. Bu karakter meselesi illa ki seni daha guclu yapacak seyler vardir onu bulman lazim. Ben eski guzel anilardan bahsetmeyi severim. Sevgililik donemlerimiz daha yeni asik olup o kalbimizin pir pir ettigi zamanlar boyle anlar beni kipir kipir yapar. Agrim oluncamoralim bozulunca esimle hep eski anlari hatirlariz. Hatirlamakla cok net canlanmiyorsa kafanda fotolari baski alip yaninda goturebilirsin. Ya da kendince iyi gelecek illa ki bisey vardir onu bulmaya calis.

epey uzun oldu. Demek istedigim kendine bebegine bedenine guven inan, zorlandigin yerde azicik destek almak da sorun degil. Dayanamazsan epidural alabilirsin ya da gulme gazi. Herkesin dogumu kendine ozel. Akkraba bile olsan sende hic yan etki olmayabilir. Alip almama noktasinda ne kadar dusunursen dusun o an gelmeden karar veremeyecek gibisin bence. O yuzden akisina birak guzel dusun. Umarim su gibi kolay dogumlarimiz olur. Yazdiklarimi ukalalik gibi algilama sadece belki bir cikjs yolu sunabilirim dedim

neff1316 canım iyi olmanıza çok sevindim, defnemiz de daha iyi olacak ben inanıyorum, bak 600 gr diyoduk 800 leri görmüş melegimiz, artık mutlu olki kızına bol sütun olsun, o süt defnemizi kocaman yapsın

Entonox (Gas and Air)
This is a mixture of the pain relieving gas, nitrous oxide, with
oxygen, which you breathe in through a mouthpiece.
Advantages:
• You control how much gas you breath in and how often you take
it.
• It acts quickly but to get the best effect you need to start
breathing the gas as soon as you feel a contraction coming on.
• Entonox helps to take the edge off the pain and can be used any
time during your labour.
• When used properly, there are no side effects for you or your
baby.
Disadvantages:
• Some women feel a little dizzy and/or queasy when using
entonox but it wears off very quickly when you stop breathing in
the gas.
Canim eger bu gazdan bahsediosan burda her hastane nin dogum odasinda var istersen aliyosun basucunda zaten kendin cekio sun o gazi bende cekmiatim bi Nevi uyusturucu sonra panik oldum cunku bole heryerim uyustu sarhos gibi oldum biraktim ole super duper etkili bisi degil ama ise yaramio da degil miranda_1986

Aaa bi bebis daha dayanamadi icerde kalmaya :) Canim gözünüz aydin umarim bebeginde sende iyisindir Allah saglikli uzun omurler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…