2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
H
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim Hayırlı evlat olmayı nasip etsin ne güzel bir duygu böyle erken gelme haberleri duyunca insan biraz tırsıyor..

Maşallah canim . Hayırlısı ile kısa sürede toparlanirsin inşallah. Bu gidişle mayis anneleri nisan à haziran anneleri mayısa taşınacak belli ki. Normal doğum mu oldu ayrıntıları bebisin kilosunü durumunu ayrıntıları yaz meraklıyiz biz bebeni öp kokla bizim için . Biz öptük teyzosssslaŕi

neff1316 canım güzel haberlerini duyduk ya . Ne mutlu bize. Artarak güzel haberlerin gelsin inşallah. Sağlık sorunlarını atlatip minnak kuzumuz gücüyle bi gün evinize de gidecek . . Rabbim in yardımı sizinle olsun

Gözünüz aydın allah uzun, hayırlı ömür versin bebişe inşallah

Gozunaydin canim. Ne mutlu sana kavustun bebegine. Darisi basimiza. Iyimisiniz ikinizde. Nekadar kisa surmus dogumun . Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canım bende geçen hafta aynı durumdaydım protein ağırlıklı beslen dedi doktor ve taze sıkılmış meyve suyu içtim Bol bol badem yedim bu hafta 340 grammıştı

Doğum yönetemleri arasında en çok kafama yatan yöntem bu oldu, Türkiyede de var mıdır acaba bundan. Çok mantıklı geldi bana.

oooo bi bebek daha gelmiş :) gözünüz aydın, çok sevindim. Durumun nasıl? bebiş ne durumda? normal doğum muydu? boy kilosu ne kadar bebeğin, küveze falan aldılar mı? Ay çok sordum, merak ediyorum ben bu doğum olaylarını, her seferinde sanki kendiminmiş gibi heyecanlanıyorum Allah analı babalı sağlığıyla büyütmek nasip etsin :)

Ayy canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini.ay heyecan yaptım herkes doğuruyo artık.

Canim gözün aydın, inşallah her ikinizde iyisinizdir.
mayıs anneleri adını değiştirelim mi napalım artık, canı istediğinde gelen bebek anneleri olsun topigimizin adi

maşallah kızına canım Allah bağışlasın
sen ne güzel zamanında farkedip tedbirini almışsın ben 37. haftada öğrendim değerim 130 lardaymış
bnde bu haftalarda öğrendim b12 hapı verdi dr ilaç içmeyi sevmem bi içtim bi içmedim sakinleş cnm suan kosup oynuyo bebeğim ve gayette akıllı

Doğum yapanlar masallh bebişlere zamanı gelince hepimizin başına inşllh hayırlı cumalarrrr hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…