- 17 Haziran 2015
- 21
- 17
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.461
Maşallah canım gözün aydın Allah hepimize doğum yapan bekleyen sağlık sıhat versin inşallah, doğum için telaşlanan ben acemiye böle msjlar ilaç gibi geliyor...ilk doğumun mu ? Bide bize verebilceğin tavsiye var mı ? galiba kendini çok güzel rahat bırakmışsınki böle hızlı bi açılman ve doğumun olmuş.Bu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
Gözünüz aydın :) Bizim mayısa bebiş kalmayacak bu gidişleBu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
Hic bilmiyorum canim ben ingiltere deyim burda her hastanede var bi sor istersen kendi hastaneneDoğum yönetemleri arasında en çok kafama yatan yöntem bu oldu, Türkiyede de var mıdır acaba bundan. Çok mantıklı geldi bana.
Bu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
Allah bağışlasn canım kısa olmuş hikayeniz uzun uzun bekleriz merak ettiğimiz çok şey varBu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
Gözünüz aydın canımBu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
Cok sekermis canım kardeşi kabuklenmesinde etkili olurEki Görüntüle 1814869
Oğlum için böyle birşey yaptırıyorum nasıl sizce kızlar
Güzel haberlerle gel tatlım inşallah vaktini bekler prenses sancı falan çıkmasınGunaydin kızlar
Hastanedeyim nst ye geldim.
Bakalim bu hafta sanci cikacak mi?
Kizcem harektli masallah
Sor bakalım canım doktor ne diyecek. Senin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olsunaz önce bi akıntı geldi baya da vardı az değildi, yumurta akı kıvamında. Tam anlam veremedim, nişan gibi pembemsi kanlı falan değildi, şeffaf kokusuz bişey. dün bakıldı rahim ağzı kapalı 4cm idi, bi anda açılmaz heralde bu neydi ki acep. bugün yine nst var hala sancı çıkıyor ama hala ağrım sızım yok. yarın da doktor kontrolüm var. bi sorayım bakalım neler oluyor bana
doğuruyomuyum ki yoksa
Maşallah canim . Hayırlısı ile kısa sürede toparlanirsin inşallah. Bu gidişle mayis anneleri nisan à haziran anneleri mayısa taşınacak belli ki. Normal doğum mu oldu ayrıntıları bebisin kilosunü durumunu ayrıntıları yaz meraklıyiz bizbebeni öp kokla bizim için . Biz öptük teyzosssslaŕi
Ooo harika bi doğum anısı maşallah size de bebeğinize de kilosu fln çok iyi. Merak ettiğim su geldikten sonra doğum zor oluyor diyorlar ve büyük korkum suyumun sancımdan önce gelmesiBebeğim 3.150 kg 50 cm doğdu. Çok şükür Kuvoze girmedi.annesini de emmeye gayret ediyor..epiduralsiz normal doğum oldu..dikiş var...insanının gelmesi doğum toplam 3 saat tuttu.sancıları önce 10 dak da 1...geldi..1 saat 45 dak. İçinde 3 dak da 1 e düştü. ..sancıları karşılarken nefes teknikleri çok işe yaradı. Rabbim e Hamdolsun. ...
Bebeğim 3.150 kg 50 cm doğdu. Çok şükür Kuvoze girmedi.annesini de emmeye gayret ediyor..epiduralsiz normal doğum oldu..dikiş var...insanının gelmesi doğum toplam 3 saat tuttu.sancıları önce 10 dak da 1...geldi..1 saat 45 dak. İçinde 3 dak da 1 e düştü. ..sancıları karşılarken nefes teknikleri çok işe yaradı. Rabbim e Hamdolsun. ...
Ooo harika bi doğum anısı maşallah size de bebeğinize de kilosu fln çok iyi. Merak ettiğim su geldikten sonra doğum zor oluyor diyorlar ve büyük korkum suyumun sancımdan önce gelmesi
hayatim nisan kanli oluyor benim bildigim kadariyla. kansizsa hic korkmayin diyorlar. benim de arada bir akintim oluyor.az önce bi akıntı geldi baya da vardı az değildi, yumurta akı kıvamında. Tam anlam veremedim, nişan gibi pembemsi kanlı falan değildi, şeffaf kokusuz bişey. dün bakıldı rahim ağzı kapalı 4cm idi, bi anda açılmaz heralde bu neydi ki acep. bugün yine nst var hala sancı çıkıyor ama hala ağrım sızım yok. yarın da doktor kontrolüm var. bi sorayım bakalım neler oluyor bana
doğuruyomuyum ki yoksa
hayatim nisan kanli oluyor benim bildigim kadariyla. kansizsa hic korkmayin diyorlar. benim de arada bir akintim oluyor.
bir de nisan geldikten sonra dogum bir hafta sonra bile baslayabilir. sancin olmadigi, suyun gelmedigi surece endiselenme. daha dogum baslamamistir :)
canim telefondan yazacagim arada sacma sapan kelimeler gorebilirsin :) insallah diyeceklerimin hepsini unutmadan yazabilirim.
Dogum kisiye ozel. Belki agri esigin cok yuksek ve herkesin bahsettigi agrilar sana dayanilabilir gelecek. Belki de tam ters. Ama bence bu psikolojiyle cok alakali. Aslinda tam da oyle oldugu gulme gaziyla ilgili dediklerinden belli. Yani beyindeki hucrelere etki etmesi. Bu senin elinde. Ben de gercekci biriyim. Oyle kolay konsantre olamam. Mutlu yer olayi garip gelir oturuyorum iste hala ayni yerde. Sana 2 tavsiye verebilirim kendi yaptigim. Birincisi ben en cok dusta kendimle kalabildigim icin (hala calismaya devam!) Dusta bol bol dogumu dusunuyorum. Hic olumsuzluk olmadan. Dogum dalgalarinjn hafif basladigini esimle sohbet ettigimizi bana masaj yaptigini bebis gelecek diye heyecan yaptigimizi vs, sonra dusa girdigimi suyun artan dalgalari suyun altinda atlattigimi , sonra tabi heyecanlanmis olacagim suyun altinda bebisle konustugumu ona az kaldi oglus yakinda bizimlesin dedigimi bunun beni rahatlattigini sonra hastaneye gittigimizi orada nefes ve diger egzersizlerle ya da esimin kolunda yurudugumu biraz daha yaklastigimizi kavusmaya vs vs boyle dusunuyorum. Beni cok motive ediyor ve doguma dair endiselerimi azaltiyor. Biraz bedenine bebegine inancli biriysen Allaha guvenmek gerekiyor. Cunku bu dogal bir surec. O beden minicik bir kalbi tasidi buyuttu elbetteki genetik kodlarinda nasil dogumm yapacahini da biliyor. Icgudusel dogum var kitap onu da okuyabilirsin. Biraz daha cesaretlendirir seni. Hayal etme olarak iyle sakin bir yerde guzel dusunculeri dusunebilecegini dusunuyorum yani bu bana mutlu yerine gitmekten cok daha kolay. Ben de hipnozu deneyip eee hic bi yere gitmedik hic bisey olmadi diyen biriyim. Belki sen benden biraz daha fazla gercekcisindir bilmiyorum.bu dusunduklerimi hani is yerindde planlama yapma gibi basladim. Yani soyle yapariz su yoldan hastaneye gideriz vs vs noktasindan geldim :)) umarimmsen de yapabilirsin
digeri mutlu yerle ilgili. Mutlu yere gidemem ama mutlu anilari dusunebilirim. Bir hemsire arkadas anlatmisti hastasina guc vermek icin esi arkamizda kopek baligi var debizde kaldik kurek cekmen lazim ( ikin demeye calisiyo :) ) vs vs demis. Kadin da cok guclu bir sekilde ikinip bebegine kavusmus. Benim esim bunu dese oglum az dur sen iceride deyip adama ne sacmaliyosun sen ya ben surada neyle ugrasiyorum dedigine bak derim :) ama kadin okyanusu hayal etmis ve yapabilmis. Bu karakter meselesi illa ki seni daha guclu yapacak seyler vardir onu bulman lazim. Ben eski guzel anilardan bahsetmeyi severim. Sevgililik donemlerimiz daha yeni asik olup o kalbimizin pir pir ettigi zamanlar boyle anlar beni kipir kipir yapar. Agrim oluncamoralim bozulunca esimle hep eski anlari hatirlariz. Hatirlamakla cok net canlanmiyorsa kafanda fotolari baski alip yaninda goturebilirsin. Ya da kendince iyi gelecek illa ki bisey vardir onu bulmaya calis.
epey uzun oldu. Demek istedigim kendine bebegine bedenine guven inan, zorlandigin yerde azicik destek almak da sorun degil. Dayanamazsan epidural alabilirsin ya da gulme gazi. Herkesin dogumu kendine ozel. Akkraba bile olsan sende hic yan etki olmayabilir. Alip almama noktasinda ne kadar dusunursen dusun o an gelmeden karar veremeyecek gibisin bence. O yuzden akisina birak guzel dusun. Umarim su gibi kolay dogumlarimiz olur. Yazdiklarimi ukalalik gibi algilama sadece belki bir cikjs yolu sunabilirim dedim
Entonox (Gas and Air)
This is a mixture of the pain relieving gas, nitrous oxide, with
oxygen, which you breathe in through a mouthpiece.
Advantages:
• You control how much gas you breath in and how often you take
it.
• It acts quickly but to get the best effect you need to start
breathing the gas as soon as you feel a contraction coming on.
• Entonox helps to take the edge off the pain and can be used any
time during your labour.
• When used properly, there are no side effects for you or your
baby.
Disadvantages:
• Some women feel a little dizzy and/or queasy when using
entonox but it wears off very quickly when you stop breathing in
the gas.
Canim eger bu gazdan bahsediosan burda her hastane nin dogum odasinda var istersen aliyosun basucunda zaten kendin cekio sun o gazi bende cekmiatim bi Nevi uyusturucu sonra panik oldum cunku bole heryerim uyustu sarhos gibi oldum biraktimole super duper etkili bisi degil ama ise yaramio da degil miranda_1986
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?