2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah canım gözün aydın Allah hepimize doğum yapan bekleyen sağlık sıhat versin inşallah, doğum için telaşlanan ben acemiye böle msjlar ilaç gibi geliyor...ilk doğumun mu ? Bide bize verebilceğin tavsiye var mı ? galiba kendini çok güzel rahat bırakmışsınki böle hızlı bi açılman ve doğumun olmuş.

Gözünüz aydın :) Bizim mayısa bebiş kalmayacak bu gidişle Çok hızlı bir doğum olmuş maşallah

az önce bi akıntı geldi baya da vardı az değildi, yumurta akı kıvamında. Tam anlam veremedim, nişan gibi pembemsi kanlı falan değildi, şeffaf kokusuz bişey. dün bakıldı rahim ağzı kapalı 4cm idi, bi anda açılmaz heralde bu neydi ki acep. bugün yine nst var hala sancı çıkıyor ama hala ağrım sızım yok. yarın da doktor kontrolüm var. bi sorayım bakalım neler oluyor bana
doğuruyomuyum ki yoksa

Gozun aydin . Bebeğini huzurlu MUTLU sağlıklı anali babali buyut insallah.

Allah bağışlasn canım kısa olmuş hikayeniz uzun uzun bekleriz merak ettiğimiz çok şey var darısı başımıza

Gözünüz aydın canımAllah hayırlı sağlıklı güzel ömür versin minigine alıştık artık mayıs bebislerinin boyle sürprizlerine

Eki Görüntüle 1814869
Oğlum için böyle birşey yaptırıyorum nasıl sizce kızlar
Cok sekermis canım kardeşi kabuklenmesinde etkili olur

Gunaydin kızlar
Hastanedeyim nst ye geldim.
Bakalim bu hafta sanci cikacak mi?
Kizcem harektli masallah
Güzel haberlerle gel tatlım inşallah vaktini bekler prenses sancı falan çıkmasın

Sor bakalım canım doktor ne diyecek. Senin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olsun Doğuma birkac hafta kala bahsettigin türden akıntılar artarmış belki de öyle biseydir

[QUOTE="NicksizYumurta, post: 46074075, member: 682942]

Güzel haberlerle gel tatlım inşallah vaktini bekler prenses sancı falan çıkmasın
[/QUOTE]
Yok canım bu haftada ciddi bi kasilma yok. Magnezyum a devam dedi sabah aksam. Duzenli kullanıyorum bu zaten vaktinden once gelmesine mani olan faktorlerden biriymis. Zamaninda.gelsinler evet. Hemen evimize gidelim. Oto koltugu ve bebek arabasini alacağım en son baska hazırlık kalmadi. Sukurler cantamiz bile hazır artikp

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır sesim çıkmıyor aranızda. Az çok okudum doğum yapanlar olmuş hayırlısı olsun sağlıkla büyütün inşallah. Ben de bu gün 38+2 olduk. Buraya girmediğim süreçte gayet iyisiydik. Doktorumuz her an bekliyoruz Dedi. Normal doğum inşallah. Pazar günü kardeşimin düğünü vardı o gün doğurmadığım için şanslıyım. Herkes iyidir umarım. Şimdiye kadar girdiğim nst ler de güzeldi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız. Öpüyorum sizleri

Bebeğim 3.150 kg 50 cm doğdu. Çok şükür Kuvoze girmedi.annesini de emmeye gayret ediyor..epiduralsiz normal doğum oldu..dikiş var...insanının gelmesi doğum toplam 3 saat tuttu.sancıları önce 10 dak da 1...geldi..1 saat 45 dak. İçinde 3 dak da 1 e düştü. ..sancıları karşılarken nefes teknikleri çok işe yaradı. Rabbim e Hamdolsun. ...

İlk dogumum 5 yıl önce 36 haftalik normal epiduralsiz olmuştu. Bu da ancak 36+6 yi görebildi. Erken dogum riskim vardı zaten.33 haftalik tan itibaren işi bırakmıştim. Bu doğumun süresi daha kısa sürdü. Nefes teknikleriyle karşılayın dalgaları. ..Rabbim yardımcınız olsun...normal doğumdan sakin korkmayin

Ooo harika bi doğum anısı maşallah size de bebeğinize de kilosu fln çok iyi. Merak ettiğim su geldikten sonra doğum zor oluyor diyorlar ve büyük korkum suyumun sancımdan önce gelmesi

teşekkürler NicksizYumurta

Merhaba kızlar, şimdi geldim doktordan, tabi ki yine sancı çıktı. İkisi 100ü geçen bi dolu minik minik sancı. Doktor da bu şekilde çalışmana izin veremem dinlen artık işe gitme dedi. Ben de iki gün daha kazanayım diye pazartesine attım bakalım, muhtemelen bugün işte son günüm. Pazartesi evde yatıp dinlenmece. Çok ani oldu benim için ben daha çalışırım iyiyim diyordum, dün erken doğum riskin kalktı diyen adam bugün yok seni izne ayıralım dinlenmen gerek artık doğum başlıyor dedi. Hayırlısı olsun riske atmaya gerek yok bebeğim herşeyden önemli. 3x2 tane ciğer geliştirici iğnemi yedim, kızanım da 2500 gr oldu. Bi sorun olmaz heralde bundan sonra doğsa da. Çatı muayenesi yaptı doktor, açılma yokmuş henüz, normal doğum için bir sıkıntı da yokmuş, beklicez artık. :)
Erken diye diye hala 42. haftayı görcez gibi hissediyorum ama hayırlısı bakalım..

oy oy maşallah kuzuya, herşeyin yolunda olmasına sevindim, senin de bebeğin de sağlığının iyi olması hepimizi mutlu etti. Böyle haberler aldıkça daha da heyecanlanıyoruz
benzer doğumlar hayırlısıyla bizim de başımıza inşallah :)

Ooo harika bi doğum anısı maşallah size de bebeğinize de kilosu fln çok iyi. Merak ettiğim su geldikten sonra doğum zor oluyor diyorlar ve büyük korkum suyumun sancımdan önce gelmesi

sen kafanı rahat tut bugüne kadar milyarlarca kadın doğum yaptı, o kadar kötü bişey olsa kimse 2. ye teşebbüs edemezdi... bir de o filmlerde dizilerdeki ciyak ciyak doğum yapan kadın sahneleri yalan, sen bakma onlara, öyle dayanılmayacak şeyler değil...ne kadar rahat olursan bebek o kadar çabuk gelir sancın o kadar hafif olur

hayatim nisan kanli oluyor benim bildigim kadariyla. kansizsa hic korkmayin diyorlar. benim de arada bir akintim oluyor.
bir de nisan geldikten sonra dogum bir hafta sonra bile baslayabilir. sancin olmadigi, suyun gelmedigi surece endiselenme. daha dogum baslamamistir :)

bugün baktı tekrar doktor, rahim ağzı kapalı, o muhtemelen artan akıntı. Nişan pembemsi kanlı oluyormuş, ki zaten açılma olmadığı için nişan olması imkansız. sadece sancılar çıkıyor habire benim hissetmediğim, sırf bu nedenle işi bırakmam gerekiyor bugün. Fazla ani oldu bana, hiç beklemiyordum ben daha çalışacaktım. Neyse doktor öyle dediyse bir bildiği vardır elbet, riske atmaya da gerek yok. Hayırlısı olsun bakalım :) Bir de ben hala erken doğum riski diye diye 42. haftayı görcem gibi hissediyorum nedense :)

canim niye ukalalik olarak algilayayim. tam aksine cok zevk aldim okuduklarimdan.
hatta su kopekbaligi olayinda daha yazdiklarinin geri kalanini okumadan icimden dedim ki ay benim kocam boyle bisi soylese dogum aninda, dogumu birakir adama kavgaya baslarim diye. nitekim sen de benzer seyler yazmissin. :) beni anlayabilecek birisisin sen. o yuzden cok hosuma gitti.

buyuk ihtimal ben mutlu anilari falan dusunemem o durumda. hatta bu konuda esime surekli anlatmaya calisiyorum beni oyalamak icin farkli seylerden bahsetmemesi icin. onumdeki isi bitirmeye calismak her zaman bir numarali tercihimdir. ama dusta yaptigin teorik planlama cok hosuma gitti. onu muhakkak deneyecegim. cunku ben de senin gibi herseyi planlayarak rahat edenlerdenim. lanet olsun basak burcuna! ama oyleyim iste. anladigim zaman, olacak seyleri bekledigim zaman, aci da olsa, nasil davranacagimi bildigim zaman kesinlikle daha rahat adapte oluyorum cevreme.

sonuc olarak sanirim ben epiduralden uzak duracagim. ama kafa yapici gulme gazi su anda hala acik defter onumde.

bir de belki daha onceden okumussundur ben sancilarim baslayinca hastaneye gitmeyi planlamiyorum hemen. aksine sancilarimi sayip belirli bir araliga geldiginde hastaneye gitmeyi planliyorum. evde sancilarimi daha rahat atlatacagimi dusunuyorum hastane ortamina gore. ayrica basimda bilmedigim guvenmedigim bir suru hemsirenin beni yanlis yonlendirmesine de izin vermemis olurum boylece. bir de buyuk ihtimal hastaneye gitmis oldugumda epidural icin cok gec olacak. yani zaten benim epidural almam icin herhalde sancilarimin SIklasmadan onceki haline dayanamamis olmam ve pili pirti toplayip kalkiiiinnn hastaneeyeeeee diye kendimi doktorlarin kollarina atiyor olmam lazim.

oyle ya da boyle bir sekilde bu bebek cikacak. ama insallah kolay atlatiriz yaaa... hepimizin dogumlari bir avazda olsun!

evet canim ben saf oksijen zannediyordum ama baktim nitrous oxide mis.. demek ki ayni gazdan bahsediyoruz.
burda her hastane de varmis ama dogum odalarinda oluyor mu bilmiyorum. doktoruma sormam lazim onu.

aci/agriyi tamamiyle gecirmedigini biliyorum ama super duper etkili degil derken? yanlis hatirlamiyorsam sen ilk dogumunda cok agrili gectigini o yuzden ikincisinde epidural kullanmak istedigini soylemistin. o kadar agrin varken kullanmayi kestiysen hic mi etkisi yok ki acaba? yoksa sadece sana verdigi sarhosluk duygusundan hoslanmadigin icin mi biraktin? zira 8 aydirda bir yudum icmis degilim ben o duyguya da biraz heyecanla yaklasiyorum ne yalan soyleyeyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…