- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.481
bugün baktı tekrar doktor, rahim ağzı kapalı, o muhtemelen artan akıntı. Nişan pembemsi kanlı oluyormuş, ki zaten açılma olmadığı için nişan olması imkansız. sadece sancılar çıkıyor habire benim hissetmediğim, sırf bu nedenle işi bırakmam gerekiyor bugün. Fazla ani oldu bana, hiç beklemiyordum ben daha çalışacaktım. Neyse doktor öyle dediyse bir bildiği vardır elbet, riske atmaya da gerek yok. Hayırlısı olsun bakalım :) Bir de ben hala erken doğum riski diye diye 42. haftayı görcem gibi hissediyorum nedense :)
masallah canim, bebeginin kilosu cok guzel!Bebeğim 3.150 kg 50 cm doğdu. Çok şükür Kuvoze girmedi.annesini de emmeye gayret ediyor..epiduralsiz normal doğum oldu..dikiş var...insanının gelmesi doğum toplam 3 saat tuttu.sancıları önce 10 dak da 1...geldi..1 saat 45 dak. İçinde 3 dak da 1 e düştü. ..sancıları karşılarken nefes teknikleri çok işe yaradı. Rabbim e Hamdolsun. ...
Yok canım bu haftada ciddi bi kasilma yok. Magnezyum a devam dedi sabah aksam. Duzenli kullanıyorum bu zaten vaktinden once gelmesine mani olan faktorlerden biriymis. Zamaninda.gelsinler evet. Hemen evimize gidelim. Oto koltugu ve bebek arabasini alacağım en son baska hazırlık kalmadi.[QUOTE="NicksizYumurta, post: 46074075, member: 682942]
Güzel haberlerle gel tatlım inşallah vaktini bekler prenses sancı falan çıkmasın
Cnm bebisin hayırlı ugurlu olsun rabbim bizlere de kolay hayırlı doğUmlar nasip etsin insallah. Senin ilk dogumun muyduBebeğim 3.150 kg 50 cm doğdu. Çok şükür Kuvoze girmedi.annesini de emmeye gayret ediyor..epiduralsiz normal doğum oldu..dikiş var...insanının gelmesi doğum toplam 3 saat tuttu.sancıları önce 10 dak da 1...geldi..1 saat 45 dak. İçinde 3 dak da 1 e düştü. ..sancıları karşılarken nefes teknikleri çok işe yaradı. Rabbim e Hamdolsun. ...
hayatim gecenlerde bir video izledim, kadin arabada dogum yapiyor hastaneye giderken. ay insallah simdi okuyan kimse korkmaz ama olayin ozu su. hatun saatlerce sanci cekiyor ama sancilarinin hic birini hissetmemis. boyle durumlar da olabiliyormus. tam suyu geliyor, bunlar sakin sakin toplanip yola cikiyorlar ama hastane de baska bir kasabada. (olay amerikada geciyor). daha zaman var ya nasil olsa, hiiic acele yok adamlarda. bunlar yolda giderken kadin basliyor ciglik atmaya ve diyor ki ben bebegi hissediyorum! esi durdurayim mi arabayi diye soruyor, kadin hayiiiir beni hastaneye goturrr diye ciglik cigliga. derken indiriyor taytini, ikiniyor bir kere, bir de avaz bagiriyor. hop oglu kucaginda! anayolda hizli giden arabanin icinde, bir kere ikinmayla bebek cikiyor ve kadin kendi kendini dogurtturuyor.
bazi dogumlar boyle kolaycacik oluveriyor iste. bu arada esi hem araba kullanip hem de herseyi videoya cekmis. ve videonun sonunda yaziyor gayet saglikli bir oglumuz oldu, esimin durumu da cok iyi. kisa sure icinde hastaneye ulastik ve bize yardimci oldular diye.
o yuzden sen nst ye ve doktoruna guven. ve bence hic korkma. aksine mutlu ol. eger sancilarini hissetmiyorsan, kolay dogum gecireceksin gibi. yanliz hastaneye gidilen en kisa yolu, ne kadar zaman aldigini, bir de o hain hastane cantalarini hazir et :) belki siradaki bebegimiz senindir!
Kızlar yeni doktordan geldim yarın 37 oluyoruz ben her hafta doktora gidiyorum gecenki kilo olcumiyle bu haftaki kilo ölçümü aynı hiç fark yok moralim çok bozuk((((( doktora söyledim kafana takma dedi ama içim rahat değil acaba başka doktorada mi gitsem
insallah istedigin gibi bir dogum yasarsin hayatim. bakiverirsin yarim saat otedeki doktorunla, guzelce gelir bebisin :)hastane çantalarımı 32. haftada ilk erken doğum teşhisi koyduklarında hazır ettim, arabaya koydum. 3 haftadır benimle birlikte işe gelip gittiler çantalarumarım hepimiz kolay doğumlar geçiririz, sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. işin aslı ben ilginç bir şekilde fazla sakinim. Sanki çoook uzun zaman varmış gibi baya rahatım. tek problemim nerede doğum yapacağım hala net değil, devlet hastanesi 32. haftada beni doğumhaneye gönderdi resmen arka kapıdan kaçtım, iyi ki kaçmışım şimdiye çoktan beni kesip biçmişler bebeğimi de küveze almışlardı. normal doğum olursa sürekli gittiğim doktoruma gideceğim ve orada sezeryan yok malesef. Sezeryan olursa da başka bir şehire gitcem, umarım acil bi durum oluşmaz. Ve ben ilçede oturuyorum doktorum yarım saat uzaklıkta, diğer il de 1,5 saat bize. Bakalım ne olacak, beklemedeyim :)
Selam kizlar hepinize.
Defnemi ve beni merak eden soran mesaj atan herkese cok cook tesekkur ederimm.
Dun minnak kizcemi 09:15 te dogurdum daha dogrusu karnimdan alivetdilr.
Cok sukur simdilik yolunda hersey. İlk etapta kendi nefes alabiliyormus ama sonradan biraz skinti olmus burundan hortum destegiyle aliyormus simdi. Dunden beri sutumu de goinderiyorum kizceme. İciyormus cok sukur.
Cojta agliyormus kipir kipir durmuyormus yerinde oyle dedi babasi. Ben henuz goremedim. Bugun gorucem insallah.
Bu arada minnak kizim 840 gr 33 cm dogdu. Bekledigimizden daha iyi cok sevindirdi bu bizi.
Bobrrk kalp ve buyumesini onleyen sebepler henuz belli degil gunden gune tetkiklerle belli olucak sanirim. Bugun dr undan da bilgi aliucaz inaallah.
Dogumdan sonra gpordugum an kizimin gucune olan inancim dahada artti. Karnimda hissetigimden daha guclu biliyorum. Sizlerrinde duasiyla moral destegiyle ikimizde coj daha iyi olucaz allahin izniyle.
Hepnize cok cook tesekkur ediyorum hersey icin. Kizimin haberlerini aldikca firsat bulup yazicam sizlerede.
Hepinizi cok opuyorumm
mavitepe söylerdi demi canım ya diğer ölçümlerde geride
Kizlarrrr
26 nisana sezeryan gunu aldimm
Can'ım benim 2 hafta kilo almadı sonra bAşladı tabi düşük kilodaKızlar yeni doktordan geldim yarın 37 oluyoruz ben her hafta doktora gidiyorum gecenki kilo olcumiyle bu haftaki kilo ölçümü aynı hiç fark yok moralim çok bozuk((((( doktora söyledim kafana takma dedi ama içim rahat değil acaba başka doktorada mi gitsem
Gözünüz aydin :) allah analı babalı büyütsünBu Güzel cuma sabahindan herkese merhaba...Mayıs bebisleri yine aceleci davrandı. Gece 1 de nisan ve suyum geldi.2 de yatış yapıldı 3 cm le...3.45de dogum haneye aldılar. .4 de oğlum doğdu. ..Rabbim herkese nasip etsin bu guzellikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?