2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
guz_1 canim benimde oyle ama bu hafta bebegin gelisimi biraz geri cikti 27 veya 28 de olabilir sarkabilir dedi

2 gunde fark edermi ki canimya. Gecmis olsun. Insallah bebisin kilo alir. Benim ki cok kilolu degil zaten bugun 3 kilo cikti. Cok olsum 3200 olur herhalde. Saglikli olsunda dogunca besleriz biz onlari

Benimde nisan 27 sinde anestezi hazırlığı yapilacakmis, sana böyle bişey dedimi dr un, tahlil felan mi oluyor bu anestezi hazırlığı
Benim bugun yapıldı o hazirliklar. Kan tahlili felan. Hani hamilelik basinda bakilmistiya. Ekstra olarak hepatit ve pıhtılaşma süresine de bakiyorlar.
Benim kiz artik dogum yolundaymis. Yarinda dogabilir 2 hafta sonrada dedi. Keyfine kalmis hanimin. Gerekli tum sartlar saglanmis.. Ben bu 10 gun icinde agri felan olir dogum baslarsa belkide normale donerim anlastik dr la. Kararsiz biri olarak bunda da net bisi yok . Ama 10 gun lafi bile insanı heyecanlandiriyor.

Kızlar spiral mi genel anestezi mi ???

Ben genel dusunuyorum. Panik biriyim zatim ameloyat haneyi birbirine katabilirim.

IMDAAATTT CANLI CANLI ADAMMMM KESIYORLAR

Hadi hayırlı si bitanem seninki asagidaysa bi de çok bekletmez gibi devinim gelsin annesini merakta bırakmasın, sağlıklı olsun paşam.. Bizimde haftaya elle muayene var açıklık filan bakılacak bakalım ne dicek

Bizimde hastaneyle ev arası 1 saat bende korkuyorum yolda doğururum diye

ayyy cok heyecanli! sizin ne guzel cati muayeneniz falan oluyor. biz de hic bisi yok. bebegin bobrekleri en son baktigimizda buyuk olmasaydi yine ultrasona da sokmazdi herhalde beni. mezurayla eski sistem :) erken mi gelcek bebek? cozum basit, hastaneye de erken gel. yok oyle ciger gelistirici igneymis, dogumu durdurmaya calismakmis. yok bizde oyle seyler :)

neyse insallah senin guzel haberlerini aliriz da ben de burda bunlari tecrube etmis olurum :)

Bizimde hastaneyle ev arası 1 saat bende korkuyorum yolda doğururum diye
dogurmazsin insallah hayatim, bebis bekler seni. bu binde bir olan bir ornek. basimiza gelecek degil ya. icimizi ferah tutmakta fayda var.

o degilde senin gibi ikinciye anneler buyuk cocuklarini ne yapiyor ya? mesela suyun gecenin korunde geldi, kizini kaldirip goturecek misin?

benim buyuk bebegim kedim. valla aklima takiliyo nolcak hayvancagiz diye. halbuki o yatar uyur aslinda ama. ya ac kalirsa ya susuz kalirsa diye elli defa dusunuyorum. allahtan annem eve gelecek geceleri. benimki acikirsa zaten ortaligi yikar bana bakin diye. kedi anneligi bile zor meslek!

Ayyy cok heyecanlı günün belli olması da cok güzel hadi hayırlısı canim

Son düzenleme:
Canım bebişin hayırlı evlat olsun Rabbim bereketli sağlıklı ömür versin.Sanada bol bol şifa:)

Canim nasil anlatilirki bi tuhaf iste cektikce cekesin gelio gazi belki psikolojik olarak rahatlatio ama bi kac cekisten sonra bole bi tuhaf oldum ben sarhos da gibi sanki vucudumu hissetmiomus gibi panik yaptim belki de.Bide Benim tansiyonum yukseldi oglum icime kakasini yapti tepemde ole alarm lar calinca daha cok panik oldum attim gazi filan

Kızlar midemmm alev alevvv yanıyooo napmam lazım
ben rene kullanıyorum doktor gunde 3-4 tane alabilirsin demişti. ama sen direk alma ara bir sor doktorunu yine de kullanabilir miyim diye... onundışında kimisine soda iyi gelmiş bazıları da bir iki yudum süt iyi gelebilir demişti ama ben pek çare bulamadım ilaçtan başka..

Günaydın güzel anne adayları biz saat. 5 te kalktik sanirim dünkü serumlar rahatlattı doğumu ertelemek için yapılan tedavi ishal olmama sebep oldu malum bağırsaklarda ki sanci rahim kasılmaları mi artırdı dün yine yedik serumları erken dogurmayayim derken kalpten ve ishalden gidecek kızım suyu azaldı plesentasi yaşlanmaya başladı barı 2 kg olsa

İnşallah bitanem aslında kanada bu kadar gelişmiş bir yer olmasina ragmen bunlar nasıl önemsenmez, şaşırıyorum .. Hatta daha da iyi imkanlar olacağını dusunurdum ben hayırlısı olsun inşallah tatlım bizim durumda bazen strese sebep olabiliyor her şeyi bılip görmek

İnşallah prenses bekler annesi zamanını ama sıkı takiptesindir artık nasılsa değil mi

Gecmis olsun canim. Bebisler pek aceleci. Saglikla insallah en dogru zamanda kurtarsin rabbim bizi agrilardan.

Canim hakinizda hayirlkisi olsun. Beslenmene dikkt et insallah faydasi olur brbisine.
Benim bebegim epey kucuk canim. Henuz kucagima bile alamadim. Emzirme denemeleri icin daha vakit var. Sut sagip verriyorum suan. İnsallah gram gramda olsa alip buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…